2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende aranıza katılabilir miyim?şu an 19 haftalık hamileyim.Tahmini doğum tarihi 8 mart.Kızım olucak inşallah.sevgiler..zemuszemus

geçmiş olsun sinpac canım ya
inşallah sorun çıkmaz
bebeğin sağlıklı bir şekilde kollarında olur

Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
canım cook gecmiş olsun demiycem cünkü önemli bişi oldugunu sanmıorum..sadece bool bol dua et allah a sıgın..hayırlısını iste..inanki ne doktorlar duydum bebegin sakat dogacak diyen veya bu gibi şleyler ama sapasaglam bebişler doguruyo anneler..baska doktorlara görün..üzülme onuda üzme..allah saglık versin..

canım üzülme arkadaşımın ablasına bebeğin de down sendromu var dediler doğumu sonlandıralımmı dediler kızcağız ağla ağla bi hal oldu sonra başka bi dr. gitti yok öyle bişey dediler şimdi kuzusunu doğum yaptı sağlıklı güzel bi kızı var hemen kendini üzme şimdi baktım netten ilerleyen zamanda kayboluyormuş ve bebeğin gelişimini ve zekasını etkilemiyormuş sıkma canını Allah büyük içini ferah tut annişi kuzunu da üzme sen üzülünce oda üzülür canımcım olurmu

İNŞALLAH BENDE GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM.. :Saruboceq:

Kızlar bugun oglusumla randevumuz vardı dr amcası herseyı olctu tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda buyumus oglumda 300 gram olmus masallah opuyorum hepınızı

kızlar yhaa yrn sbh 9da randevum var fkt ben gececiyim.sbh çıkıcam işten ve uykusuz olucam.3hafta önce gittiğimdede bitek sırtını görmüştük uyuyodu.yine yorgun olacak bebekim ve yine sırtını dönerse die korkuom.özledim onu görmek resmini almak istiom.sbh için çikolata yicem meyve suyu içecem 1saat fln öncede baska önerilerinizde varmı??

iyi geceler bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı:)

bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittik veeeeeeeeeeeeeeee doktor kız dedi ben bi tuaf oldum doktor hanım eminmisiniz dedim hiç kız diyen yoktu hep erkek dediler diyince bir daha bakalım dedi ama benim bebek çok inatcı poposunu bir döndü bebeğim bir daha bacaklarını açmadı ve bizde tam olarak öğrenemedik ve doktor şimdilik kız diyelim dedi
allahımıza şükür her şeyi yerinde kilosu boyu süpermiş
hafta olarak şu anda 16+4 haftalıkmış küçük bebeğim bakalım hayırlısı kız ise babamızın isteği olmuş oluyor bir kızım vardı prensesime bir kız kardeş daha gelecek inşallahh
ultrasondan sonra 1 ay sonrası için ayrıntılı ultroson tarihi verdi o zaman daha net tahmini söyleyecekmiş doktorum bugün 3 lü tarama için de kan verdim inşallah ondan da hayırlı sonuçlar alırım inşallah onun sonucu da pazartesi günü verilecek hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için bacılar:))))))))))

merhabalar umarım herkes iyidir fazla giremiyorum nete biz çok iyiyiz bebişimle pazartesi randevumuz var gidecez inşalla güzl haberler alırım
tatlım kendini üzme rabbim herşeyin iyisini bilir bol bol dua et

senin adına çok sevindim canım allah bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlun olcaktı demi maşallah allah nazardan esirgesin

gözün aydın cnm kontrolünüz gzl geçmiş.yhaa bu yaramaz bebeklerin amacı bizi çatlatmaksa çatladık valla kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım biraz araştırdım bende hemen gayet normalmiş.hatta uzman tv de var konuyla ilgili video izle istersen.
(kistler gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz)
allahım korusun meleğini.

ay çanım prensesin hayırlı olsun....geçmiş olsun ,,,inşallah geçer kısa zamanda,beyzade arkadaşımızında vardı böyle ir sorunu,onu için son dr ye gittiğimde sormuştum ben benim dr ye,,,üzüleçek bişey yok,bunların çoğu ilerleyen gebelik haftalarında kendiliğinden kayboluyor demişti,,,inşallah seninkide geçeçektir...

anım gözün aydın,büyümüş delikanlı...maşallah..

Selkie, canım tebrik ederim...
çanım sağol,darısı test yaptıraçak arkadaşlarımın başına...

kızlar ultrason kagıdında bebegin boyu yaziyo tamam 16 cm olarak görünüyo ama kilosuna nerden bakıoruz????

çanım benimkinin ultrason kağıdında şöyle bir yer var:EFW(BPD,Ac,FL) bu yazının yanında yazıyor ağırlığı,sende bi seninkine kontrol et!

BPD;baş ölçüsü
AC;baçak ölçüsü bunlar bu anlama geliyor olması lazım...
FL;karın ölçüsü

merhaba bende aranıza katılabilir miyim?şu an 19 haftalık hamileyim.Tahmini doğum tarihi 8 mart.Kızım olucak inşallah.sevgiler..zemuszemus
hoşgeldin çanım hayırlı olsun

Kızlar bugun oglusumla randevumuz vardı dr amcası herseyı olctu tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda buyumus oglumda 300 gram olmus masallah opuyorum hepınızı
maşallah ona,,,tombik olmuş...

ya keşke yarına erteleseydin randevunu...ay ne kötü bişey ya,hamile hamile nöbete kalmak...
ohh bir prenses daha geldi şükür,,ay çoğaldılar sonunda,(kızlarımız erkeklee yetişmeye başladı)gözün aydın çanım..

Son düzenleme:

Çok sevindim canım kızlarımız artıyor gitgide.Başka bir doktora daha görün istersen nodül konusunda daha iyi inceleler.Zaten ayrıntılı ultrason zamanında hepsini iyice inceleyeceklermiş.Sağlıklı miniş bir kızın olsun inş.

Çok şükür maaşallah kilosuda iyi bebişinin...

Canım bende kayıt olamadım daha her seferinde unutuyorum bildiğim kadarıyla 20.haftada tetanos aşısı vuruyorlardı...

kızlar ultrason kagıdında bebegin boyu yaziyo tamam 16 cm olarak görünüyo ama kilosuna nerden bakıoruz????

canım eğer doktor kilosunu söylemediyse ben gebelik.org dan bakıyorum bebek kilo hesaplayıcısı diye bir bölüm var orada ultrasonun üzerinde yazan bpd ve ac bölümleri var bebeğinin ultrason resminin üzerinde yazan o değerleri oraya girdiğinde bebeğinin kilosunu veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…