- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.601
NILUFERSAHH listeye eklediğin için teşekkürler..
Öncelikle en önemlisi bebeğin sağlıklıdır inş. canım.3 lü testinin sonucuda güzel çıkar inş. Cinsiyet konusunda da Rabbim yüreğinden geçeni nasip etsin ....[/QUOT
saol canım inşallah..yerimseniben. bu arada sağlık ocağına aşıya giden varmı?
Evet ilk önce pembeler göze çarpıyor sonra erkek için bir şeyler bakacak oluyorsun ama çok az ve hepside güzel olmayan şeyler oluyor.Kıza babet koyuyorlar erkeğe sandalet haliyle gözüm ilk babete gidiyor süslü süslü :)
bol bol su iç canım benim idrar yolu enfeksiyonunu anca öyle atabilir ve sıvı gıda al canım kocaman da öpüyorum seni ve yeğenimi:tomato:Ne güzel söylemişsin Pancubenim yaa...
Ne şanslı bebik bizimkiler, annelerimiz zamanında da olsaydı KK, benim de teyzelerim olurdu... Ama dayım var :)
EEE göremediğimiz Teyzelerde olsa yanımda olduğunuzu biliyorum canım benim ....Sevinçte üzüntüde diyorum yaaa başkalarına konuşamadıklarımızı burada konuşabiliyoruz...aaaaaa burada BULUŞMA OLAYI hala aklım görüşeceğiz mutlaka ..İnşallah diyelim de havalarda soğumadan
Canımcım iyiyim çok şükür.
İdrar yollarım biraz rahatladı. Sinir sinir bir ağrı var hala, neden olduğunu anlayamadığım.
Bir de dün akşam uzanırken pıt diye bişey oldu karnımda, sanki biri parmağını değdirip kaçtı... Bebekim miydi bilemedimmmm :)
napcam bilmiyorum yani ben ama oglusuma da bulurum ben şık kıyafetler teyzesi napalım.
İnşallah Meg...Bencede canım birde 3 boyutluda bakıp incelesinler banada zamanla kaybolacakmış gibi geldi.Zaten Allah korusun müdahale gerekseydi yaparlardı eminim.Belliki izlenmesi gereken bir durum.İçini ferah tut korkma Allahın izniyle kızın sapasağlam kucağında olacak inş.
Teşekkür ederim, kardeş...Kendini kotu hissetme canım bebeğini de huzursuz etme. Geçici bir durum olduğunu anladık. Bak bir zararı da yok bebege. Ne güzel mutlu ol sevin bak oğullarımıza bir kız daha geliyor sayende. :))))))))
Sinpac üzülme sakın okudum netten geçici bişeymiş. Sıkılma Allah korur meleğini. Bizlerde dua ediyoruz
iki muhasebeci her yerde birbirini bulur evet meslektaşım ankarada eryamandayım sen ?
ahh bu eslerimizde olmasa..wallahi dogru dürüst temizlik yapamıo insan..ben halıları yıkatmaya verdim koltuklarıda esime sildiricem napalım sadece 9 aycıııkk idare edecekler..Bende eve takığım şu ara.Koltuklara,halılara,perdelere,dolaplara takmış durumdayım.Gözüme batıyorlar sürekli.Eşime sürekli şunları temizleyeceğim diyorum.Gerçi 1 halı var yıkatılacak ama bir yıkansaydıda rahatlasaydım taktım ona.Sonra makinem tamir olunca perdeleri yıkayacağım.Bir arada mutfak dolabını iyice boşaltıp temizleyip tekrar yerleştireceğim.Koltuklarıda eğer bulabilirsem firma çağırtıp yıkatıp üzerini örteceğim.Nasipse bebek olduğunda misafirler geldiğinde açarım örtüsünü kirlenmesin o zamana kadar....Bayramda geliyor yağmurlarda geliyor camlarıda eşime sildireyim diyeceğim ama silecek ertesi gün yağmur yağınca niye sildirdin diyecek bana.Öfff be yapacak çok iş var aslında.Allahtan eşyam az.Yoksa işin içinden çıkamazım her şey üstüme gelirdi.
Bulursun canım bak benim bir yeğenim var 4 yaşında çocuk ne giyiyorsa yakışıyor kapşonlu polar giyiyor hafif dökük duruyor üzerinde altına kadife pantolon onun altınada önü geniş olmayan şık bir spor ayakkabı giyiyor acayip yakışıyor.Üzerinde iyide taşıyor bizim ailedeki kızlar bayılıyoruz onun giyimine zaten kapıyı kızlar çalıyor dışarda oynamak için :)
canımcım gözün aydın çok sevindim sonuçların iyi olmasına.darısı başımıza.ya kızlar oku oku geçmişi bitireyim dedim ama bitiremedim bende burdan dalayım dedim.herkesin keyfi yerinde inşallah!
3 lü test in yerine yapılan tesitmin sonucu güzel çıkmış kızlar.........daısı başınıza inşallah....
allahım hayırlısını ver sağlıklısını versin dilerim gönlünden geçen olur.hayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.
yarın sabah nasipse cinsiyeti öğrenip geliyorum zemuszemus
bekleyin beni :))
Az önce doktordan geldim.. Doktor bir kızım olacağını söyledi... Yalnız, bebeğin beynine bakarken beyninde küçük yuvarlak birşeyler gördü, nodül gibi birşey dedi...
Şimdi internetten bakacağım ne olduğuna ama tam adını bilemiyorum... Birkaç hafta önce bir arkadaş daha anlatmıştı... Bu olayın tam adı nedir? Bilen yazabilir mi? İnternetten araştırayım ben de..
Üçlü test için kan da verdim ama sonucu haftaya alabileceğim...
canım öncelikle gözün aydın bir kızın olacakmış.hayırlı olsun.kist konusuna gelince okuduğum ve duyduğum kadarıyla bunlar geçici oluyormuş canım.bebek büyüdükçe kayboluyormuş.üzme ne olur kendini kötü bişey olmadığına eminim ben.Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
gözün aydın canım hep böyle güzel haberler duyalım inşaallah.Kızlar bugun oglusumla randevumuz vardı dr amcası herseyı olctu tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda buyumus oglumda 300 gram olmus masallah opuyorum hepınızı
günaydın arkdaşlar herkeze hayırlı günler. bu gün nasip olursa inşallah bebeğimi görmeye vee cinsiyetini öğrenemye gideceğiz... ve 3lü testim var inşallah herhangi bir sorun çıkmaz .... Dualarınızı bekliyorum.. :CüvCüv:
walla brawo 4 kilo aldıysan ben 55 basladım 55 lede dewam ediorum..yani tam memleketimi sembolize edio gibiyim..cook ilginç iştahımda ii ama bebiş alıo galiba k,ilolarıo..suan ince upuzun artı cık hafif bi göbek var bende..yüzüstü yatabiliomusun canım??Herkese iyigünlerrr
Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım
BENDE MUAHSEBECİYİMMM , ANKARALIYIM AMA İSTANBULDA OTURUYORUM ::):):):):):lepi:
Herkese iyigünlerrr
Herkese iyigünlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?