2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINLAR CİCİŞLER,.öncelikle cinsiyeti belli olan arkadaşlar,bakıyorumda erkeklere yetişiyonuz,kız çoğunluğumuzda artıyo,maşallah diyelimbu arada SİNPAC canımcım,o güzel kalbini ferah tut emi,.herşey yolunda gidecek,sakın kötü şeyler aklına getirme,.:1hugpuyorumnanaktan

SİNPAC arkadaşım,inş,ALLAHIN izniyle, bu kız bebiki gibi güzelmi güzel,şekermi şeker,tatlı bi kızın olur.:hulya:bu resim senin içinnnnnnn

napcam bilmiyorum yani ben ama oglusuma da bulurum ben şık kıyafetler teyzesi napalım.

bol bol su iç canım benim idrar yolu enfeksiyonunu anca öyle atabilir ve sıvı gıda al canım kocaman da öpüyorum seni ve yeğenimi:tomato:a.s.

napcam bilmiyorum yani ben ama oglusuma da bulurum ben şık kıyafetler teyzesi napalım.

Bulursun canım bak benim bir yeğenim var 4 yaşında çocuk ne giyiyorsa yakışıyor kapşonlu polar giyiyor hafif dökük duruyor üzerinde altına kadife pantolon onun altınada önü geniş olmayan şık bir spor ayakkabı giyiyor acayip yakışıyor.Üzerinde iyide taşıyor bizim ailedeki kızlar bayılıyoruz onun giyimine zaten kapıyı kızlar çalıyor dışarda oynamak için :)

İnşallah Meg...
Çok teşekkür ederim...

Kendini kotu hissetme canım bebeğini de huzursuz etme. Geçici bir durum olduğunu anladık. Bak bir zararı da yok bebege. Ne güzel mutlu ol sevin bak oğullarımıza bir kız daha geliyor sayende. :))))))))
Teşekkür ederim, kardeş...

Sinpac üzülme sakın okudum netten geçici bişeymiş. Sıkılma Allah korur meleğini. Bizlerde dua ediyoruz

Desteğin için teşekkürler Zeynep..

Evet bosnacım bol bol su iç idrar yolu enfeksiyonu hemen geçmezmiş doktorum öyle demişti.Sıcak tut kendini.Bu arada o değdirip kaçan minişin :)

Herkese iyigünlerrr

Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım

Günaydın cici anneler...
Sinpac tatlım geçmiş olsun..Allah'ın izniyle bebeğinde bişey çıkmayacak..Dualarım seninle..
Dimplehawk merakla bekliyoruz bebişin cinsiyetini!!
Megryann senin bebek sağ elini kullanacak o zaman...
Özlemcee tatlım bebeğine ne güzel bi isim bulmuşsun..Adıyla yaşasın.. Biz isim konusunda çok kararsızız.
Selkie 3lü test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım. Ben de yarın öğrenicem.ınşallah benimkinde de bi sorun yoktur.
Edebiyatcı meslektaşım çok senin adına da çok sevindim de 24.haftaya daha çok var yahu..ınsan sabredemez..
Toramini hoşgeldin.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin..

ahh bu eslerimizde olmasa..wallahi dogru dürüst temizlik yapamıo insan..ben halıları yıkatmaya verdim koltuklarıda esime sildiricem napalım sadece 9 aycıııkk idare edecekler..

çok tatlı yaaa. bizim bebişlerde büyüyecek de Allahım ne kadar güzel düşüncesi bile.

canımcım gözün aydın çok sevindim sonuçların iyi olmasına.darısı başımıza.
hayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.

yarın sabah nasipse cinsiyeti öğrenip geliyorum zemuszemus
bekleyin beni :))
allahım hayırlısını ver sağlıklısını versin dilerim gönlünden geçen olur.

Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
canım öncelikle gözün aydın bir kızın olacakmış.hayırlı olsun.kist konusuna gelince okuduğum ve duyduğum kadarıyla bunlar geçici oluyormuş canım.bebek büyüdükçe kayboluyormuş.üzme ne olur kendini kötü bişey olmadığına eminim ben.
Kızlar bugun oglusumla randevumuz vardı dr amcası herseyı olctu tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda buyumus oglumda 300 gram olmus masallah opuyorum hepınızı
gözün aydın canım hep böyle güzel haberler duyalım inşaallah.

sende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaallah canım.

Herkese iyigünlerrr

walla brawo 4 kilo aldıysan ben 55 basladım 55 lede dewam ediorum..yani tam memleketimi sembolize edio gibiyim..cook ilginç iştahımda ii ama bebiş alıo galiba k,ilolarıo..suan ince upuzun artı cık hafif bi göbek var bende..yüzüstü yatabiliomusun canım??

Herkese iyigünlerrr

ben 4 aydır 2,400 gr almışım hala aynı 60 kg ile hamile kalmıştım 62,400 gr yine dün aksam yine tartıldım...ama yemek yedikten sonra 63,100 dğn geçen aksam en iyi ölçüm sabah aç karnına olan bilgilerinize

Herkese iyigünlerrr

Benimki bir haftada birdenbire çıktı valla..
Tabi göğüslerimi ve popomun büyüdüğünü hiç söylemiyorum..
Her gören hayret ediyo, bi popo bu kadar mı büyürmüş..Sanki bebek karnımda diil de popomda..kaydirigubbakcemile3
Sadece 2 kilo aldığıma da kimseyi inandıramıyorum..
Daha çok almışım gibi görünüyo.Gözü kör olasıca iştah beni yusyuvarlak etti!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…