2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?

Canımcım çok hooooşşş, renkleri çok güzelmiş gerçekten, güle güle kullansın bebişin, ben daha bakmadım ve karar bile vermedim nasıl birşey istediğime (

Canım o olumlu düşünce yollama durumlarını ben pek beceremiyorum nedense hep ters enerji gönderiyorum.Mesela çok sağlıklıyım hiç bir şey çıkmaz diye gittiğim doktordan moralim bozuk ve sağlık sorunları duyarak çıkıyorum.Ama çok hastayım kesin gittiğimde bir şeyler çıkacak dediğimde ise sapasağlam çıkıp geliyorum.Bende biraz ters oluyor sanırım.Doğru enerji göndermeyi bir beceremedim :)

yazcım hayırlısı ile güsel haberlerle gelrisin hiç merak etme sen içini ferah tutu burda hepimiz senin için dualarımız eksik etemeyeceğiz zaten burda en sevdiğimiz şey bu bağımız değilmi :)::):)

yatamiyorum ama gobekten diil, memelerden:)) kilonun 1 kilosu goguslerime gitmis olabilir:)
zaten yan yatmak lazimmis canim, ozellikle sola doğru

ahh bu eslerimizde olmasa..wallahi dogru dürüst temizlik yapamıo insan..ben halıları yıkatmaya verdim koltuklarıda esime sildiricem napalım sadece 9 aycıııkk idare edecekler..

Dimi? Çok şükür ki onlar yardımcı oluyorlar.Gerçi Rabbim nasip ederse doğuma yakın annemde gelir ama ben ona çok iş bırakmama niyetindeyim.Doğumumuz kolay geçerde inş. hemen ayağa kalkıp işlerimizi kendimiz yaparız...

dr.um ayrıntılı ultrasonun 20.-24. hafta arasında ceklidiğini soyledi canim. bence 2 hafta bile cok sey fark eder organların gelismesi acisindan ama sen bilirsin

Benim annem Reiki ve Meditasyon yapıyor, ben tüm enerjimi ondan alıyorum açıkçası, en kötü zamanımda uzakta bile olsa bana enerji gönderebiliyor, bende annemden öğrendim bu evrene mesaj gönderme olayını ve uyguluyorum, püf noktaları var tabiki, ama sende yinede hep olumlu düşün, asla kötü düşünme.. er yada geç sana dönecek, inan buna..

İnş. canım doğsunda sağ salim yerim ben onun ellerini :)

Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?

Çok hoş bencede en iyisi pembe mavi çok boğar beyazın üstüne olması güzel zaten bende beyaz ama sırf beyaz alıp ona göre istediğimi yapacağım

Canımcım çok hooooşşş, renkleri çok güzelmiş gerçekten, güle güle kullansın bebişin, ben daha bakmadım ve karar bile vermedim nasıl birşey istediğime (

Biz de almak için diil sadece ne varmış diye bakmak için gitmiştik zaten.
Dediğim gibi burda öyle çok mağaza da yok..
İleride genç odası olarak da kullanabileceğimiz bişey aradık.Üzeri ayılı, perili çok güzel modeller var ama 7-8 yaşından sonra kullanılmaz diye tereddütte kaldık...

Herkese merhaba.Ben geldim nihayet bugün başım ağırmıyor.Amanda amanda nazlı kızlarımız ortayada çıkıyomuşta ay ay.
SıNCAPCIM canım üzme kendini ya o kistler bebek büyüdükçe kayboluyomuş merak etme hiçbişeyciği yok bence güzel kızının.
Doktora gidecek üçlü test yaptıracak herkese bol şans allah yardımcınız olsun.
YAĞMUR-26 tetanoz aşısı 21.ve22. haftalarda yapılıyo canım daha aramızda aşı yaptıran olmamıştır.
FRAMBUAZ bayıldım odaya ya benim bir kızım var bide oğlum olcek seneye oda düzcem çünkü beşiği yatak odasına alıcam bebek ilk zamanlar yanınmda olmalı çünkü.
Benimde haftaya kontrolüm. Aslında bu haftaydı ama taramayla kontrolumu aynı güne denk getirmek istiyorum.

cok ılgınc walla bendede ters oluyor
nasıl yapabılıyorsunuz dusuncemı kontrol etmek cok zor

Haklısın canım en iyi yapabildiğim şey dua etmek.Duaların gücüne çok inanıyorum.Rabbime yöneldiğimde ve hayırlısını isteyip dualar ettiğimde en büyük huzura kavuşuyorum inan.Zor geçen bir yılda beni ayakta tutan tek şey bu oldu.Bağıra bağıra ağladığım isyana yönelmek üzere olduğum zamanlarda Rabbime yönelmeseydim hiç bir zaman bu güzellikleri göremezdim diye düşünüyorum.O hep yanımdaydı ve benim üzüntülerimide hayal kırıklıklarımıda gördü.Sınıyor beni deyip rahatlattım kendimi.Olmasada istemekten vazgeçmeyecektim öylede yaptım ve oldu çok şükür bazı istediklerim.Rabbim hepimizi en iyi tanıyan bilen hakkımızda hayırlısını versin...

[B]seyyal sağol canım bende sizi ösledim...
sinpac noldu üzmezse bi banada anlat.kötü bişi yok dimi kızmış yaşasınnnnnn...frambuaz oda çok güsel yaaa[/B]

isterseniz bi kaç model gödnerieyim hemen :) ya ben çok baktım beğendikelrmde oldu ama evimiz 2+1 ve salonum çok büyük ve lüks döşenmiş bir salon hani günlük kkullanım için pek ideal değil o yüzden eşim ikinci odayı bebek odasına çevirme konusunda pek olumlu düşünmüyor haksızda değil şimdi askerde daha büyük bi eve çıkma durumumzu asker dönüşü ne olur bilemem şimdi amcasını nevindeyiz ve kira vermiyoruz bütün bunalrı toplayınca karyola lıp yatak odasında dursunbir yaşını doldurduğunda bizde kendi durumalrımızı toparlar 3+1 bi eve geçip öyle alırız istediğin bbek odasını diyor sanırım boyun eğmek durumundayız

ama sizlere çok güsel modelelr gönderiyorum hemencik zemuszemusEki Görüntüle 26089

Eki Görüntüle 26090

Eki Görüntüle 26091

Eki Görüntüle 26092

Eki Görüntüle 26093

Teşekkür ederim Simenay...

Aşıya giden varmı arkdaşlar.... sağlık ocağına

selam,
benim doktorum saglık ocagında 3 doz seklinde vuruyorlar tetanoz asısını dedi. gerek yok dedi. sadece 1 doz olsan yeter dedi. okul zamanında da olmussundur zaten dedi. ama daha gidip tek dozu vurdurmadım. haftaya inşallah.

çiçiş anneler nasılsınız bakalım..

geçmişi fazla okuyamadım çok uzun geliyo.

sinpaç geçmiş olsun olumlu düşüm olumlu olsun..

selkie gözün aydın .. darısı bekleyenlerin başına..

yaz.. bebişini görüceksin ne güzel hayırlı haberlerle dön inşalh..

bana kızmayın gözümden kaçan arşklar hepinizi seviyorum iyiki varsınız..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…