- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.641
Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?
Herkese günaydın arkadaşlar, geçmişi çok fazla okumayadım, gözümden kaçanlar olursa kimse alınmasın, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, doktordan gelen, cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın, doktora gidecek olanlara da hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum.
Sinpaccım, çok geçmiş olsun arkadaşım, sıkma canını, herşey olacağına varıyor, evrene olumlu düşünceler yollaki sana geri olumlu yanıt versin, dualarım seninle ve minik yeğenimle arkadaşım, ayrıca benim kıza bir arkadaş geliyormuş, bebeğin kızmış, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
hepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:
walla brawo 4 kilo aldıysan ben 55 basladım 55 lede dewam ediorum..yani tam memleketimi sembolize edio gibiyim..cook ilginç iştahımda ii ama bebiş alıo galiba k,ilolarıo..suan ince upuzun artı cık hafif bi göbek var bende..yüzüstü yatabiliomusun canım??
ahh bu eslerimizde olmasa..wallahi dogru dürüst temizlik yapamıo insan..ben halıları yıkatmaya verdim koltuklarıda esime sildiricem napalım sadece 9 aycıııkk idare edecekler..
arkadaslarr !!!!ayrıntılı ultrasonlarını cektiren var mı??benim bugün randewum var ayrıntılı ultrason için..aslında kendi gittigim hastanede beni 3 kasıma gün attılar tabi ben bekleyebilirmiyim..baska bi hastaneden randewu aldım bugün için..bakalım..hayırlısı..bu arada ayrıntılı ultrason için 20.hafta olması gerekio diye duydum bilgisi olan varmı??ben henüz 18.haftamdayım..
Canım o olumlu düşünce yollama durumlarını ben pek beceremiyorum nedense hep ters enerji gönderiyorum.Mesela çok sağlıklıyım hiç bir şey çıkmaz diye gittiğim doktordan moralim bozuk ve sağlık sorunları duyarak çıkıyorum.Ama çok hastayım kesin gittiğimde bir şeyler çıkacak dediğimde ise sapasağlam çıkıp geliyorum.Bende biraz ters oluyor sanırım.Doğru enerji göndermeyi bir beceremedim :)
Günaydın cici anneler...
Sinpac tatlım geçmiş olsun..Allah'ın izniyle bebeğinde bişey çıkmayacak..Dualarım seninle..
Dimplehawk merakla bekliyoruz bebişin cinsiyetini!!
Megryann senin bebek sağ elini kullanacak o zaman...
Özlemcee tatlım bebeğine ne güzel bi isim bulmuşsun..Adıyla yaşasın.. Biz isim konusunda çok kararsızız.
Selkie 3lü test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım. Ben de yarın öğrenicem.İnşallah benimkinde de bi sorun yoktur.
Edebiyatcı meslektaşım çok senin adına da çok sevindim de 24.haftaya daha çok var yahu..İnsan sabredemez..
Toramini hoşgeldin.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin..
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Canımcım çok hooooşşş, renkleri çok güzelmiş gerçekten, güle güle kullansın bebişin, ben daha bakmadım ve karar bile vermedim nasıl birşey istediğime(
Benim annem Reiki ve Meditasyon yapıyor, ben tüm enerjimi ondan alıyorum açıkçası, en kötü zamanımda uzakta bile olsa bana enerji gönderebiliyor, bende annemden öğrendim bu evrene mesaj gönderme olayını ve uyguluyorum, püf noktaları var tabiki, ama sende yinede hep olumlu düşün, asla kötü düşünme.. er yada geç sana dönecek, inan buna..
Benim annem Reiki ve Meditasyon yapıyor, ben tüm enerjimi ondan alıyorum açıkçası, en kötü zamanımda uzakta bile olsa bana enerji gönderebiliyor, bende annemden öğrendim bu evrene mesaj gönderme olayını ve uyguluyorum, püf noktaları var tabiki, ama sende yinede hep olumlu düşün, asla kötü düşünme.. er yada geç sana dönecek, inan buna..
Canımcım çok hooooşşş, renkleri çok güzelmiş gerçekten, güle güle kullansın bebişin, ben daha bakmadım ve karar bile vermedim nasıl birşey istediğime(
Herkese günaydın arkadaşlar, geçmişi çok fazla okumayadım, gözümden kaçanlar olursa kimse alınmasın, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, doktordan gelen, cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın, doktora gidecek olanlara da hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum.
Sinpaccım, çok geçmiş olsun arkadaşım, sıkma canını, herşey olacağına varıyor, evrene olumlu düşünceler yollaki sana geri olumlu yanıt versin, dualarım seninle ve minik yeğenimle arkadaşım, ayrıca benim kıza bir arkadaş geliyormuş, bebeğin kızmış, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Aşıya giden varmı arkdaşlar.... sağlık ocağına
çok tatlı yaaa. bizim bebişlerde büyüyecek de Allahım ne kadar güzel düşüncesi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?