2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.

biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:

ne güsel yaa :) son ana kadar çalışan bi anne bebeinde işsever olacak büro işlerini biliri masla bitmez allah kolaylık versin ben yıllarca çalıştım müdrülük yaptım büroda çok defterimiz avrdı ahçısı özel iki arabsı ve şöförleri olan bi büro idi :) bu potansiyelin iş yükünü en iyi sen analrsın herhalde ):

Güzel haberlerle gel canım inşallah ....:enbuyukkk:

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

sorma .. bizim iş en kötülerinden.. sen olmayınca herşey duruyor..doğumda tmm yılsonu işlerine geliyor bilmiyorum ne yapıcam... hayırlısı olsun artık..

Herkese iyigünlerrr

Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım

Benim de büyüdü acıcık...
üstüme dar şeyler giyersem epey belli oluyor artık.

Yazcım dualarım seninle, güzel haberler alacaksın inşallah...

arkadaslarr !!!!ayrıntılı ultrasonlarını cektiren var mı??benim bugün randewum var ayrıntılı ultrason için..aslında kendi gittigim hastanede beni 3 kasıma gün attılar tabi ben bekleyebilirmiyim..baska bi hastaneden randewu aldım bugün için..bakalım..hayırlısı..bu arada ayrıntılı ultrason için 20.hafta olması gerekio diye duydum bilgisi olan varmı??ben henüz 18.haftamdayım..

günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın masam değişti onunla uğraştık hiç birinizin yazdıklarını olkuyamadım...
üçlü testimiz çok iyi çıktı darısı doktora gideceklerin başına inşallah...
iki hafta sonra detaytlı ultrasona giricez.

18.20.haftalar hayatım...farketmez yani.
yazcım doktora gidiyosun ha ne güzel ya...öyle büyümüş olacakki şaşıracaksın.delikafadulden

hoşgeldin seyyaltaner..
bu arada senin naciye şarkısına bayılırım:sm_cool:

çalışıyormusun sende.

evet canım bende çalışyorum ama ben eşimin ambargosu ile muhasebeyi bıraktım şimdilik bir devlet kurumunda çalışıyorum haftasonu ve diğer tüm resmi ttilelri kullanabilme lüksüm olduğu gibi hafta içide 4,30 da işi bitiyor 5 te evimdeyim çok şükür :)::):) maaşım ve kariyerim eski ye oranla çok çok farklı ama memnunum halimden eşim şirket kurana kadar böyle gidecek sonra onun şirketinde müdürlük benim yerimseniben ( kısmet tabi baklım )

mevlam hepinize bbuna benzer hayat kolaylığı sağlasın

valla seyyal tanerin bende hayranlarındanım ):

ay baya uzun bi cevap oldu ama ben burda uzun zuun anlatıp paylaşmaya bayılıyorum herkesi çok seviyorum zemuszemuszemuszemuszemuszemus:asigim::asigim::asigim:

canım hoşgeldidn özlemiştik senide çok ...

çok sevindim hayırlısı ile tüm testleriniz öyle olur inşallah detaylı ultrasonda da güsel haberler ile dönersin inşallah . :lepi:

İnşallah güzel bir gün geçirirsin yaz...
Allah kolaylık versin...

Gözünaydın canım.
İnşallah detaylı ultrasonda da bebişini sağılıkla görürsün..

Bu arada bebek odası mobilyasına bakan oldu mu aranızda?
Burda zaten çok fazla seçenek olmadığından biz bir günde bakıverdik hepsine.. opuyorumnanaktan
Aklımıza en çok yatan bu oldu..Sizce nasıl?

Herkese günaydın arkadaşlar, geçmişi çok fazla okumayadım, gözümden kaçanlar olursa kimse alınmasın, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, doktordan gelen, cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın, doktora gidecek olanlara da hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum.
Sinpaccım, çok geçmiş olsun arkadaşım, sıkma canını, herşey olacağına varıyor, evrene olumlu düşünceler yollaki sana geri olumlu yanıt versin, dualarım seninle ve minik yeğenimle arkadaşım, ayrıca benim kıza bir arkadaş geliyormuş, bebeğin kızmış, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…