- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.621
evet ulusta çalışmak zordur.ben orda askide 1 yıl staj yapmıştım ama en güzel zamanlarımda orda geçti.gelip gitmek sıkıntılıydı ama yinede keyifliydi orda çalışmak.sen işi ne zaman bırakacaksın ?[/quot
benim işim kendimizin canım muhasebe bürosundayım kendi büromuz işleri devretmekte zor bizde biliyosun.. Sanıyorum doğuma buradam giderim :teytey:
ben 4 aydır 2,400 gr almışım hala aynı 60 kg ile hamile kalmıştım 62,400 gr yine dün aksam yine tartıldım...ama yemek yedikten sonra 63,100 dğn geçen aksam en iyi ölçüm sabah aç karnına olan bilgilerinize[/QUO
benim göbüş benden önce gitmeye başladı .. 76,6 ile hamile haldım 80,9 olmuşumbira hızlı gidiyorum galiba...bu arada bizde kız bebik bekliyoruz...
hepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:
hepinize günaydın arkadaşlar.güzel birgün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
biz bugün doktora gidiyoruz.bebeğimi göreceğim çok mutluyum inşaallah herşey yolundadır.sonra üçlü testimiz var bugün.dua edin bize lütfen.allahın izniyle sorunsuz atlatalım bu testi.:Saruboceq:
ne güsel yaa :) son ana kadar çalışan bi anne bebeinde işsever olacak büro işlerini biliri masla bitmez allah kolaylık versin ben yıllarca çalıştım müdrülük yaptım büroda çok defterimiz avrdı ahçısı özel iki arabsı ve şöförleri olan bi büro idi :) bu potansiyelin iş yükünü en iyi sen analrsın herhalde ):
Herkese iyigünlerrr
Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım
arkadaslarr !!!!ayrıntılı ultrasonlarını cektiren var mı??benim bugün randewum var ayrıntılı ultrason için..aslında kendi gittigim hastanede beni 3 kasıma gün attılar tabi ben bekleyebilirmiyim..baska bi hastaneden randewu aldım bugün için..bakalım..hayırlısı..bu arada ayrıntılı ultrason için 20.hafta olması gerekio diye duydum bilgisi olan varmı??ben henüz 18.haftamdayım..
hoşgeldin seyyaltaner..
bu arada senin naciye şarkısına bayılırım:sm_cool:
çalışıyormusun sende.
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın masam değişti onunla uğraştık hiç birinizin yazdıklarını olkuyamadım...
üçlü testimiz çok iyi çıktı darısı doktora gideceklerin başına inşallah...
iki hafta sonra detaytlı ultrasona giricez.
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın masam değişti onunla uğraştık hiç birinizin yazdıklarını olkuyamadım...
üçlü testimiz çok iyi çıktı darısı doktora gideceklerin başına inşallah...
iki hafta sonra detaytlı ultrasona giricez.
BENDE MUAHSEBECİYİMMM , ANKARALIYIM AMA İSTANBULDA OTURUYORUM ::):):):):):lepi:
Herkese iyigünlerrr
Gobişler çıkmaya başladı mı artık sizin de?
Benim gobek sonunda hamile gobeğine benzemeye basladı :kedi: 4kilo almısım
Arkadaşlar aşıya giden var mı sağlık ocağına.... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?