2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zelişcim sakın ümidini yitirme , ama bu arada doktora gidene kadar da kendine çok dikkat et yat dinlen...
Benimde yine bu gebeliğimde riskli dr bana da bir sürü yasak verdi.
Sadece işe gidiyorum o kadar...
sen de sakın kendini yorma canım yemene içmenede dikkat et .
bol bol su içi yoğurt ye...
dualarım seninle , inşallah salı günü hayırlı haberlerle döneceksin...:Saruboceq:

kızlar bugün gittim kan verdim beta hcg değerim 1500 çıktı kahveregi lekelerim az az rengi açıklmaya gelmeye başladı inşallah salı günü iyi haberler verebilirim sizce adetimin 10. gününde bu değer düşükmü

canım inşallah guzel haberlerle donersın .. inşalah bebegın senınledır .. degerın guzel belkı geç dollenme olmustur .. daha once beta hcg yaptırdın mı .. eger 2 gunde 2 ye katlarsa sorun yok demektır.. bır satdan ıtıbaren kacıncı gunde bu deger cıktı .. bu da onemlı .. dualarımdasın

teşekkür ederim canım...ilk defa yaptırdım beta hcg bu gün adetimin 11. günü inşallah güzel bir değerdir çok korkuyorum

zeliş progestan verdimi doktorun bana verdi lekelenmelerim olduğu için düşük tehlikesi olabilirmiş içtikten sonra lekelenmem olmadı ağrımda yok

esteryacım çok sevindim, hayırlısı olsun canım. kalp atışları için endişelenme, daha erken, bir dahaki kontrolünde duyacaksın inşallah.
mercanayşe gözün aydın, Allah tamamına erdirsin...
hallisnacım, canım benim, Allah yardımcın olsun. dinlenme süresinin ardından hayırlısıyla bugünleri unutacaksın inşallah...
zeliş, sinannuray dualarımız sizlerle, inşallah melekleriniz sizinle kalacak...
bende bir değişiklik yok. hala 14 temmuzu bekliyorum :) hafif bulantı, bolca uyku ve göğüs ağrısı var... haftasonundan faydalanarak uyuyorum bol bol.
sevgiler herkese...

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65|
[/table][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…