2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler nasılsınız melekleriniz nasıl benim oğlum iyice fıkır fıkır oldu maşallah iyice hissettiriyor kendini bende dün oğluşuma battaniye örmeye başladım çok becerikli değilim bu işlerde ama heves ettim basit bişey yapıyorumhihoyyyt

canim seni cok iyi anliyorum, benim de 1,5 ayım su sekilde geçti. biliyorum hem ağlıyorsun, hem bebeği olumsuz etkiler miyim diye vicdan yapıyorsun.. lütfen moralini yüksek tutmaya çalıs. hep iyi olacak de..

ya evet canım bende evde var diye ondan sürüyorum özellikle aldığım birşey değil maksat sürmüş olmak.
yoksa aktarlarda hamileler için özel karışımlar var onlardan almak lazım.

evet canım bende burda duymuştum bu kremin etkilerini
şimdi de sayfasına baktım
hamilelikte de çok etkiliymiş, sağol sayende uyanmış oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/197044-bebak-ac305-badem-s220t220-mucizesi-86.html#post8265864

ya evet canım bende evde var diye ondan sürüyorum özellikle aldığım birşey değil maksat sürmüş olmak.
yoksa aktarlarda hamileler için özel karışımlar var onlardan almak lazım.
tabii canım onlardan da alırız
ama merak etme bu da çokkk iyiymiş a.s

laviniaebru ark geçmiş olsun.. hemen olumsuzluga kapılma .. bende böyle hep kötü şeyler düşnen biriyim ama bu bebegimizi etkilemekten başka bişey deil bence herşeyi oluruna bırak eminim Allah bizi hiç bir zaman zorda bırakmaz.. dualarımız seninle inşlah olumsuz birşey çıkmaz ..:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,umarızm sizler ve bebişler iyidir,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın,temizlik yapmam lazım bi kaç gün ev de olmıcam çünkü,haftasonu da evde değildim

ben orasi pahaliymis diye duydum birilerinden, hic ürün fiyatlarını karsilastirdiniz mi canim?

canım ben mert bebe ve jokerle karşılaştırdım jokere kıyasla çok uygun ama mertle başa baş hemen hemen,başka yerlere bakmadım henüz,araştırmak lazım,öyle çok çarşıda gezme imkanımda olmuyor..bu hafta belisin magazası açılmış brda fırsat bulursam birde oraya bakaçağım....mesela hastane çıkışları ve bebek yastığı mertte ucuz,e_bebekte bebe küvetleri ve patikler ucuz......joker zaten pahalı,ordan bebek arabası ,mama sandalye vs ...kaliteli oyuncak alınır bazen güzel indirimleri oluyor yakalamamak lazım...biberonlar falan piyasa fiyatı,irde çeşit bol orda bu konuda....

günaydın..

selkie.. tşk ederim cnm soda konusunu aydınlattıgın için alkisalkisalkis

ne demek..bişey değil...opuyorumnanaktan

cok sevindim canim, ben gecmisi okuyana kadar olay cok güzel neticelenmis bile!
hayırlı olsun

Bebislerini hisseden güzel anneler...
Hic dikkat ettinizmi hangi vakit, hangi saatlerde daha cok hareket ediyor?

Benim dikkatimi cektide,
Sabahlari bu saatlerde hic durmuyor...birde aksamlari söyle 6-7 felan gibi
yine cok hareketleniyor...

Birde birsey daha sorcam.
Harektleri sadece icinizdemi hissediyorsunuz yoksa elinizi koydugunuz zaman
elinizle disardanda hissediyormusunuz?

canım benimki bu saatlerde kahvaltı yaptıktan sonra çok hareket ediyor...bazen çok güçlü tepikliyor onları dışardan elimle hissediyorum muhteşem bişey bu yaahihoyyyt

genelde benimkide sabahları ve akşamları hareketleniyor canımcım.ama daha çok sabahları yani kahvaltıdan sonra.elimi koyduğumda bişey hissedemiyorum maalesef çünkü benimki elimi koyunca duruyor.sanki anlıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…