- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.261
bu arada pancuben,canımcım hatırlıyomusun,senin için kız tahmininde bulunmuştum,.tahminim çıktıııııı.kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq:
canım benim inanki o kadar etkilendimki dün geceden beri gözlerim şişti aglamaktan..elimde degil..bugün sonucu degerlendirecek doktorum..ilk gittigim doktor amniyosentez demişti..bu simdiki profesör oldugu için daha cok güveniorum..ama isterlersde bi karar wermem lazım..su kalan 5 ayı süpheyle gecirmekte istemiorumn.cünkü yaptıgım hiçbişeyden zevk almicam..cook yaptıran varmıs arastrdım ama 100de 1 bile olsa düşük olabiliomus..buda beni bulur diye korkuorum..of sıkıntılı işler..allah hepsinikorusun..:Saruboceq:
evet canım bende burda duymuştum bu kremin etkilerinievet canım işe yarıyor ben birçok insandan duydum.hatta sitedede vardı bunla ilgili bir yazı.kullanan arkadaşlarımda memnun sonuçtan.bende bu yüzden acı badem sütü kullanmaya karar verdim.birde hala alacağım kakao yağı.
tabii canım onlardan da alırızya evet canım bende evde var diye ondan sürüyorum özellikle aldığım birşey değil maksat sürmüş olmak.
yoksa aktarlarda hamileler için özel karışımlar var onlardan almak lazım.
Günaydın güzel anneler
Pancubenciğim gözün aydın prensesin olacakmış zemuszemus
ben orasi pahaliymis diye duydum birilerinden, hic ürün fiyatlarını karsilastirdiniz mi canim?
günaydın..
selkie.. tşk ederim cnm soda konusunu aydınlattıgın için alkisalkisalkis
cok sevindim canim, ben gecmisi okuyana kadar olay cok güzel neticelenmis bile!inanın bunları yasayanlara teselli vermek gibi bişey degilmiş bu..insan herseyi basına gelince daha iyi anlıo..dünden bügünü nası getrdim bilmiorum..cok hassas konular..daha kötüsünü yadayanlara allah sabır versin..neyseki ben bunları yasamadan allah kurtardı beni ve bebegimi..allah hepimizi ve bebeklerini korusun
Bebislerini hisseden güzel anneler...
Hic dikkat ettinizmi hangi vakit, hangi saatlerde daha cok hareket ediyor?
Benim dikkatimi cektide,
Sabahlari bu saatlerde hic durmuyor...birde aksamlari söyle 6-7 felan gibi
yine cok hareketleniyor...
Birde birsey daha sorcam.
Harektleri sadece icinizdemi hissediyorsunuz yoksa elinizi koydugunuz zaman
elinizle disardanda hissediyormusunuz?
Bebislerini hisseden güzel anneler...
Hic dikkat ettinizmi hangi vakit, hangi saatlerde daha cok hareket ediyor?
Benim dikkatimi cektide,
Sabahlari bu saatlerde hic durmuyor...birde aksamlari söyle 6-7 felan gibi
yine cok hareketleniyor...
Birde birsey daha sorcam.
Harektleri sadece icinizdemi hissediyorsunuz yoksa elinizi koydugunuz zaman
elinizle disardanda hissediyormusunuz?
pancubenim meleğin oluyomuş tebrik ederim,sağlıkla gelir inşallah
kızlar üçlü test sonucu kaç günde çıkıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?