- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.241
Sağol canım benim ...Gozun aydin. Bir kiz bebis daha geliyor ne guzel...... cok sevindim senin adina. Insallah test sonucunda guzel cikar.
İyi çıkacağını düşünüyorum bende hayırlısı bakalımGünaydın arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar dilerim...
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Pancubenim, kızın oluyormuş, tebrik ederim canım... Haberler çok güzel maaşallah, tarama testinden de aynı güzellikte haberler alacaksın...
Sağol canım pembişlerden az alıcam walla ama pembe battaniye öreceğim....günaydın günaydın günaydın güzel anneler...
herkes iyidir umarım...
bende acıbadem sütü kremi sürüyorum bebe yağı çok yağlı geliyo karnım çatlamadı ama göğüslerim çatladı...yakında taşıyamicam...
pancuben hayırlı olsun janım pembişleri almaya başla...
Benim göbegimde hic kasinti yok...
ama gögüslerim cok felaket kasiniyor...söylemesi ayiptir aslinda ama
iste benim gögüslerim kücük normalde kesin o yüzden kasiniyordur diye
düsnüyorum....birde cok sertler artik...normaldir herhalde...:kedi:
Sağol canım benim
evet yaaa doktor çok güzel dedi hersey yolunda dedi...HAYAL HAZAL düşündüm ben eşim isim listemizi oluşturulalım dedi. Karar veririz dedi
EVET CANIMMM DOĞRU TAHMİN ETTİN BU GÖBEKLE HERKES TAHMİN ETTİ WALLA
YOK CANIM EŞİM ERKEK GEÇİYORDU GÖNLÜNDEN İLK DEFA BAKTIK VE KIZ BEBEĞİMİZ OLUCAK BEN DOKTORUMA GÜVENİYORUM KESİN OLMAYAN BİŞEYİ DEMEZ VE ÇOK DİKKATLİ BAKTI
canım isimlerin ikiside güzel ama hazal daha bir güzel geldi bana!
:)))Ya benim de karnim bazen tatli tatli bir kasiniyor ki sorma. Kasimayim diyorum ama yinede azcik kasimak zorunda kaliyorum. Bak simdide kasinmaya basladi. :)))))
aslında benimde çok büyük değilbenim karnım hala çok büyük değil.sanırım bende o iç karnı geniş olan gruptanım.ben de acıbadem sütü kullanıyorum.inşaallah faydasını görürüz kullandıklarımızın.
aynen benim de öyle oldular merak etme :))
Benim göbegimde hic kasinti yok...
ama gögüslerim cok felaket kasiniyor...söylemesi ayiptir aslinda ama
iste benim gögüslerim kücük normalde kesin o yüzden kasiniyordur diye
düsnüyorum....birde cok sertler artik...normaldir herhalde...:kedi:
sende mi acıbadem sütü kullanıyorsunngünaydın günaydın günaydın güzel anneler...
herkes iyidir umarım...
bende acıbadem sütü kremi sürüyorum bebe yağı çok yağlı geliyo karnım çatlamadı ama göğüslerim çatladı...yakında taşıyamicam...
pancuben hayırlı olsun janım pembişleri almaya başla...
ben de göğüslerime de sürüyorum bebeyağını vereliniortakbenim goguslerim de kasiniyor bak onu soylemeyi unutmusum. benimkilerde kucuktuler ama simdi saniyorum olmasi gereken boyutlara ulastilar.:)))))) ben sadece bebek yagi suruyorum. bi de evde hakiki zeytinyagi var gogus uclarima ondan da surcem. bi arkadasim bahsetmisti. cok kotu catlamis gogus uclari ve o yuzden de emzirme kisminda cok cani yanmis. aman sen erkenden gogus uclarina mutlaka yag surki catlamasin demisti.
:)))
aslında benimde çok büyük değil
sadece pek yokken birden çıkması garip oldu :))
aa acıbadem sütü bende de var işe yarıyormuymuş çatlaklar için de ?
Günaydın hanımlar, mutlu birgün diliyorum herkese, Pancubencim gözünaydın kızın olacakmış, Allah sağlık sıhhat versin.
kızlar herkese merhaba..ben yeni geldim hastaneden..bugün 3lü tarama sonuclarını aldım..ayrıntılı ultrasonda hiçbişey cıkmadı ama kan tahlilinde 155 te 1 risk cıktı.down sendromu için biliosunuz..moraller alt üst suan..yani amniyosentez istedi bugünkü doktoru.baska prof bi doktora daha görünüodum.aynı işlemi ordada yaptrdım.ultrason olumlu sadece yarın cıkacak olan kan tahliline göre degerlendirecek..artık o derse amniyosentez gerekli diye mecbur yaptırıcam..ama amniyosentez ile ilgili pekde iyi şeyler duymadım bebedin düşmesine bile yol acabiliomus.lütfeen yaptıranlar warsa bana yazsınlar moralim cok kötü..
Günaydın iyi haftalar anne ve anne adayları
Nasılsınız ben çok iyiyim ...Cmrt günü doktorumuza gittik muayenemizi olduk kalp atışları normal ..17 cm 230 (yalnış hatırlamıyorsam) gr melek mi melek bir KIZ bebeğim olucak...Evet bende Mart annelerinin en nadide annelerinde KIZ bebek grubundayımmmmm.......Çok sevindim eşimin gönlünden erkek geçmişti ama o da çok sevndi.Komşular ve anneanne haklı çıktı .
Bugünde 3 lü tarama testinin sonucunu alacağım hayırlısı bakalım....
KIZ ismi düşünüyoruz şimdi Erkek meleğim olsaydı TÜRKER olucaktı ama olsuan hayırlısı ve sağlıklısı olsun başka bisey istemem
Geçmişi okuyamadım ama iyi haberler vardır umarım.
e-bebek.com anne bebek alışveriş sitesi,yalnız mağazada daha fazla çeşit var,sitedense...ben u pazar gideceğim oraya,birçok şeyi tamamlamaya niyetim var ordan...
gözün aydın cnm.. kızın geliyo ohh bu hanımların artık elleri suya deymez kızlara yaptırır
Öyle deme Eftel yaa, ben kıyamam heralde kızıma, annemde bana kıyamaz hiç, ama ucundan işleri öğretmek lazım tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?