2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar yoktum geçmişide okuyamadım malum çok uzun.birkaç gündür.umarım herşey iyiydir sizler ve melekleriniz.
LAVİNİAEBRU canım allah çok büyük inşallah.rabbim yardımcn olsun canım.
PANCUPEN sanada kız geliyormuş ne güzel allahım sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benimki bu saatlerde kahvaltı yaptıktan sonra çok hareket ediyor...bazen çok güçlü tepikliyor onları dışardan elimle hissediyorum muhteşem bişey bu yaahihoyyyt

demekki bu bebisleri sabahlari kahvalti yapip onlarinda karinlarinin doymasini bekliyorlar...cokacimcoook.

Elimi koyunca bende bazen hissediyorum ama her zmn degil iste...
Tam böyle iyice hareketleniyor mesela aksamlari
hemen esimi cagiriyorum....gel cabuk gel kacirma diyorum...
Tam esim elini koyuyor....hic hareket yok tamamen duruyor ben bile icimden hissetmiyorum...
Anliyor galiba...Babaya oyun yapiyor kaydirigubbakcemile3
Esimde dalga geciyor galiba bu benimle diyor.naniknanik..

kızlar ben de çarşamba günü hem üçlü test yaptırmak hem de gösterirse minik cinsiyeti öğrenmek için gidicem,,bu hafta pek giremem misafirler var kayınvalidem de kalıcaz,ama ev döner dönmez hemen yazıcam,içimdeki minik kız mı erkek mi,bu arada lütfen dua edin de tertemiz çıksın hepimizin sonucu inşallah

ya şindi bana kızcaksınız ama size bişi anlatıcam...
herkes bişiler almış yapmış hafta sonu bir tomar kıyafetle döndük kayınvalidemden ona keza annem ya her şeyi tamam oldu desem yeridir...
ya tamam çok sevindim ama kendi heveslendiğim şeyleride alamıyorum onlar yüzünden herşeyi almışlar herşeyi...
nerdeyse tüm kıyafetleri tamam oldu...
bi ara resimlerini çeker koyarım buraya...aman öyle işte.insan kıyafet almışlar diye kızarmı demeyin çok bozuldum laaa...
bi çöp alamadım bebişime her şeyi var.

hayırlı uğurlu olsun cnm,bene kızma sen de farklı bişiler ekleyebilrisin bunlara ,hem fenamı bol bol olmuş olur kaydirigubbakcemile3

CANIMCIM,benim kayınvalidemde sen hiçbişey alma herşeyini ben alacam dedi,..eee napacam,ben bebikime hiçbişey alamıycammı,o güzelim zevkten mahrum kalamammdelikafaduldenhoşuma giden şeyleri alıyorum,çok olsun napayım,.cumartesi tulumu kokladım,.mafoldumben mafoldumbennedense çok hüzünlendim ağladım,.çok duygusal oldum çokmafoldumben

bende ilk hareketlerini cuma saat bir gibi hissettim ama henüz elimle dokunup anlayacak kadar değilm . eşimede tlefonda söyledim babası gözlerim doldu dedi :gitme: aşkım ancak evci çıktığı günlerde görebilecek :) turkbayragi

Herkese merhaba koca bir hafta sonundan sonra umarım herkes iyidir.Valla geçmişi okumadım bayağı birikmiş umarım hep iyi haberler vardır.Ben bebişime daha hiçbişey almadım sadece bir çorap onuda kızımın ısrarıyla.Cuma doktor kontolum var büyük ihtimal 3lü taramada yapacak bakalım hadi hayırlısı.

canım sende ilerik aylarda kullanacağı şeyler alrsın yada ir kaç ilave yaparsın istersen,beşiğini diğer malzemelrrni falan kendin alırsın zevkşne göre onları daha uzun kullanacak ,,kıyafetleri en fazla 3-4 ay!

sana katılıyorum bizimkilerde dolu dolu şeyler alıyorlar ama ben şimdiden beğendiğim mağazalrı listeme aldım eşim gelsin umurumda değil kim ne almış bende hepsinden alacağım bi tane daha sonuçta bebek bu günde kim bilir kaç kez kusacak üstü başı değişecek doktora gidecek onu görmeye gelecekelr :) şimdiden şıkır şıkır alışsın bebkeler

Dila benimde ayni durum bebegimin herseyi hazir babannesi aldi herseyini ve hala ne alindigini gormedim ancak bayramda gorebilecegim ne aldiklarini. Cunku kayinvalidemler Cankirida. Ama biz ortaklasa calisiyoruz ben renk ve model konusunda neler istedigimi soyledim bastan. Sagolsun o da ona gore aliyor. Bizde boyle esimle bebisimin ustunde cok gormek istedigimiz birsey gorursek tek tuk aliyoruz iste.

SELKıE doğru söylüyo en fazla 2 3 ay giyer belki okadarda giyemez kilolu olursa.Amaaan DıLACIM sende düşündüğün şeye bak al bikaç parça bişey sende neolcek yani üzüldüğün şeye bak.

alışverişe beraber çıkalım benimde özendiğim şeyler var deseydin canım,,sen beğenirdin o alırdı!hem hepsini o almış olurdu kalbi kırılmazdı hem senin istediğin olurdu.......ben bu olayı sevmiyorum yaaa neyseki benimkiler ilkinde 2 tane battaniye yaptırmışlardı,ikincidede hiç sormadı zaten...kendim alıyorum herşeyi,,,

Merhaba arkidişler ben geldimmm
Çok uzun zamandır giremiyordum işlerim çok yoğundu ama artık çalış çalış nereye kadar sıkıldım
Bakıyım dedim napıyosunuzkaydirigubbakcemile5
Bu arada benim doktorum 3 lü teste gerek duymadıııı...
Ayrıca iş yerime de hamile olduğumu çok şükür anlattım..Patronumdan çekiniyordum ama acaip hoşgörülü karşıladı..Tabiii biraz dengesizdir napıcağı belli olmaz ben bu iyi niyeti pek beyenmedim açıkçası sonradan inşallah bişi çıkarmaz mafoldumben

Valla kızlar siz şanslısınız biz babaanneden bir çorap bile göremedik ilk bebeğimdede bundada göreceğimi sanmıyorum.Kızıma utanmalarından 6 aylıkken bir elbise almışlardı onuda ben giydirmedim şimdide günah çıkartıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…