2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar günaydın herkese a.s.

bende maden suyu tüketmeye başladım

bu arada birşey diyeceğim
benim karnım bu hafta birden çıktı ya şaşırdık kaldık :)
kaşınmaya da başladı, hemen bebe yağı kullanmaya başladım bende
sizin karnınız ne durumda ?

herkese günaydın.bugün ben de dr. A gidiyorum 3 lü tarama için. 17. Haftadayım. Artık cinsiyetini öğreniriz herhalde. Heycen yaptım inanın ki.

hadi dualarımı< sneinle hayırlıs habeler ile döenrsin inşallah. Cinsiyet konusunda da çok iyi anlıyorum snei gönlünüzdekini versin mevlam inşallah .

Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. bizim ilk çocuğumuz. sağlokla doğsunlar da gerisi hiiiiiç önemli değil.

Günaydin güzel Bayanlar...

Doktora gidecek olanlar insallah güzel haberlerle dönersiniz...

Canim sakin kasima karnini...bu catlaklar olusacagi anlamina geliyor....
Kasirsan iyice tetiklemis olursun...

Bendede hala pek göbek yok....görenler sasiriyor, nereye sakliyorsun bebegi diyor....
aslinda bende sasirmiyor degilim...sadece karnimin alt kismnida azicik yumruk kadar
bile degil bi sislik var o kadar...ama Bebis büyükmüs doktorun dedigine göre...

Günaydın iyi haftalar anne ve anne adayları
Nasılsınız ben çok iyiyim ...Cmrt günü doktorumuza gittik muayenemizi olduk kalp atışları normal ..17 cm 230 (yalnış hatırlamıyorsam) gr melek mi melek bir KIZ bebeğim olucak...Evet bende Mart annelerinin en nadide annelerinde KIZ bebek grubundayımmmmm.......Çok sevindim eşimin gönlünden erkek geçmişti ama o da çok sevndi.Komşular ve anneanne haklı çıktı .
Bugünde 3 lü tarama testinin sonucunu alacağım hayırlısı bakalım....
KIZ ismi düşünüyoruz şimdi Erkek meleğim olsaydı TÜRKER olucaktı ama olsuan hayırlısı ve sağlıklısı olsun başka bisey istemem
Geçmişi okuyamadım ama iyi haberler vardır umarım.

dün unutup kaşıdım biraz :1ninca: ama daha çok erken çatlaklar için
umarım işe yarar kullanacaklarım

benimde göbeğim aynen anlattığın kadardı
ama ne olduysa 1 haftada hemencik şişiverdi
şaşırdım kaldım akannehir

iç karnın geniş olması süper bişi ya

canım günaydın,sakın kaşıma karnını kaşındıkca yağla masaj yap oralara,kuruduğu için kaşınıyor zaten,kaşırsan yırtıkların fazla olur!

kizlar gunaydiin.....
günaydın canım......

canım günaydın,sakın kaşıma karnını kaşındıkca yağla masaj yap oralara,kuruduğu için kaşınıyor zaten,kaşırsan yırtıkların fazla olur!
günaydın canım
gece lavaboya kalktığımda çok kaşındı
biraz kaşıdım
ama sonra kalkıp hemen bebeyağı ile masaj yaptım

canım hayırlı olsun meleğin...byümüş annesi maşallah!
çok güzel kız isimleri var ,bulursunuz söyle güzel bişey!

Ya benim de karnim bazen tatli tatli bir kasiniyor ki sorma. Kasimayim diyorum ama yinede azcik kasimak zorunda kaliyorum. Bak simdide kasinmaya basladi. :)))))

kızlar günaydın hepinize.hepinize iyi haftalar.umarım herkes iyidir.

herkese günaydın.bugün ben de dr. a gidiyorum 3 lü tarama için. 17. haftadayım. artık cinsiyetini öğreniriz herhalde. heycen yaptım inanın ki.
canım güzel ve hayırlı haberlerle dön inşallah.
benim karnım hala çok büyük değil.sanırım bende o iç karnı geniş olan gruptanım.ben de acıbadem sütü kullanıyorum.inşaallah faydasını görürüz kullandıklarımızın.
canım gözün aydın.ben doğru tahmin etmişim:dance:bir nazlı kızımız daha göründü.allahım hayırlısını sağlıklısını versin.test sonuçları benimde ya bugün ya yarın çıkacak.inşaallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.

Gözünüz aydin canim...cok sevindim...
Masaallah bebisinize, bizimki gibi tombis galiba biraz...
3lü testtende güzel haberler alacaksin eminim...

Sana önce erkekmi demislerdi yoksa simdi ilk defa direk kizmi dediler?

Ya benim de karnim bazen tatli tatli bir kasiniyor ki sorma. Kasimayim diyorum ama yinede azcik kasimak zorunda kaliyorum. Bak simdide kasinmaya basladi. :)))))

Benim göbegimde hic kasinti yok...

ama gögüslerim cok felaket kasiniyor...söylemesi ayiptir aslinda ama
iste benim gögüslerim kücük normalde kesin o yüzden kasiniyordur diye
düsnüyorum....birde cok sertler artik...normaldir herhalde...:kedi:

Gozun aydin. Bir kiz bebis daha geliyor ne guzel...... cok sevindim senin adina. Insallah test sonucunda guzel cikar.

Günaydın arkadaşlar,
Herkese iyi haftalar dilerim...
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.

Pancubenim, kızın oluyormuş, tebrik ederim canım... Haberler çok güzel maaşallah, tarama testinden de aynı güzellikte haberler alacaksın...

günaydın günaydın günaydın güzel anneler...
herkes iyidir umarım...
bende acıbadem sütü kremi sürüyorum bebe yağı çok yağlı geliyo karnım çatlamadı ama göğüslerim çatladı...yakında taşıyamicam...
pancuben hayırlı olsun janım pembişleri almaya başla...

pancubencim prensesin hayırlı olsun inşaallah a.s.
Sağol canım benim

canım hayırlı olsun meleğin...byümüş annesi maşallah!
çok güzel kız isimleri var ,bulursunuz söyle güzel bişey!
evet yaaa doktor çok güzel dedi hersey yolunda dedi...HAYAL HAZAL düşündüm ben eşim isim listemizi oluşturulalım dedi. Karar veririz dedi
EVET CANIMMM DOĞRU TAHMİN ETTİN BU GÖBEKLE HERKES TAHMİN ETTİ WALLA

Gözünüz aydin canim...cok sevindim...
Masaallah bebisinize, bizimki gibi tombis galiba biraz...
3lü testtende güzel haberler alacaksin eminim...

Sana önce erkekmi demislerdi yoksa simdi ilk defa direk kizmi dediler?
YOK CANIM EŞİM ERKEK GEÇİYORDU GÖNLÜNDEN İLK DEFA BAKTIK VE KIZ BEBEĞİMİZ OLUCAK BEN DOKTORUMA GÜVENİYORUM KESİN OLMAYAN BİŞEYİ DEMEZ VE ÇOK DİKKATLİ BAKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…