- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.221
herkese günaydın.bugün ben de dr. a gidiyorum 3 lü tarama için. 17. haftadayım. artık cinsiyetini öğreniriz herhalde. heycen yaptım inanın ki.
herkese günaydın.bugün ben de dr. A gidiyorum 3 lü tarama için. 17. Haftadayım. Artık cinsiyetini öğreniriz herhalde. Heycen yaptım inanın ki.
merhaba arkadaşlar günaydın herkese a.s.
bende maden suyu tüketmeye başladım
bu arada birşey diyeceğim
benim karnım bu hafta birden çıktı ya şaşırdık kaldık :)
kaşınmaya da başladı, hemen bebe yağı kullanmaya başladım bende
sizin karnınız ne durumda ?
dün unutup kaşıdım biraz :1ninca: ama daha çok erken çatlaklar için
Canim sakin kasima karnini...bu catlaklar olusacagi anlamina geliyor....
Kasirsan iyice tetiklemis olursun...
Bendede hala pek göbek yok....görenler sasiriyor, nereye sakliyorsun bebegi diyor....
aslinda bende sasirmiyor degilim...sadece karnimin alt kismnida azicik yumruk kadar
bile degil bi sislik var o kadar...ama Bebis büyükmüs doktorun dedigine göre...
günaydın canım......kizlar gunaydiin.....
günaydın canımcanım günaydın,sakın kaşıma karnını kaşındıkca yağla masaj yap oralara,kuruduğu için kaşınıyor zaten,kaşırsan yırtıkların fazla olur!
Günaydın iyi haftalar anne ve anne adayları
Nasılsınız ben çok iyiyim ...Cmrt günü doktorumuza gittik muayenemizi olduk kalp atışları normal ..17 cm 230 (yalnış hatırlamıyorsam) gr melek mi melek bir KIZ bebeğim olucak...Evet bende Mart annelerinin en nadide annelerinde KIZ bebek grubundayımmmmm.......Çok sevindim eşimin gönlünden erkek geçmişti ama o da çok sevndi.Komşular ve anneanne haklı çıktı .
Bugünde 3 lü tarama testinin sonucunu alacağım hayırlısı bakalım....
KIZ ismi düşünüyoruz şimdi Erkek meleğim olsaydı TÜRKER olucaktı ama olsuan hayırlısı ve sağlıklısı olsun başka bisey istemem
Geçmişi okuyamadım ama iyi haberler vardır umarım.
canım güzel ve hayırlı haberlerle dön inşallah.herkese günaydın.bugün ben de dr. a gidiyorum 3 lü tarama için. 17. haftadayım. artık cinsiyetini öğreniriz herhalde. heycen yaptım inanın ki.
benim karnım hala çok büyük değil.sanırım bende o iç karnı geniş olan gruptanım.ben de acıbadem sütü kullanıyorum.inşaallah faydasını görürüz kullandıklarımızın.merhaba arkadaşlar günaydın herkese a.s.
canım gözün aydın.ben doğru tahmin etmişim:dance:bir nazlı kızımız daha göründü.allahım hayırlısını sağlıklısını versin.test sonuçları benimde ya bugün ya yarın çıkacak.inşaallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.Günaydın iyi haftalar anne ve anne adayları
Nasılsınız ben çok iyiyim ...Cmrt günü doktorumuza gittik muayenemizi olduk kalp atışları normal ..17 cm 230 (yalnış hatırlamıyorsam) gr melek mi melek bir KIZ bebeğim olucak...Evet bende Mart annelerinin en nadide annelerinde KIZ bebek grubundayımmmmm.......Çok sevindim eşimin gönlünden erkek geçmişti ama o da çok sevndi.Komşular ve anneanne haklı çıktı .
KIZ ismi düşünüyoruz şimdi Erkek meleğim olsaydı TÜRKER olucaktı ama olsuan hayırlısı ve sağlıklısı olsun başka bisey istemem
Ya benim de karnim bazen tatli tatli bir kasiniyor ki sorma. Kasimayim diyorum ama yinede azcik kasimak zorunda kaliyorum. Bak simdide kasinmaya basladi. :)))))
Sağol canım benimpancubencim prensesin hayırlı olsun inşaallah a.s.
evet yaaa doktor çok güzel dedi hersey yolunda dedi...HAYAL HAZAL düşündüm ben eşim isim listemizi oluşturulalım dedi. Karar veririz dedicanım hayırlı olsun meleğin...byümüş annesi maşallah!
çok güzel kız isimleri var ,bulursunuz söyle güzel bişey!
EVET CANIMMM DOĞRU TAHMİN ETTİN BU GÖBEKLE HERKES TAHMİN ETTİ WALLAcanım gözün aydın.ben doğru tahmin etmişim:dance:bir nazlı kızımız daha göründü.allahım hayırlısını sağlıklısını versin.test sonuçları benimde ya bugün ya yarın çıkacak.inşaallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.
YOK CANIM EŞİM ERKEK GEÇİYORDU GÖNLÜNDEN İLK DEFA BAKTIK VE KIZ BEBEĞİMİZ OLUCAK BEN DOKTORUMA GÜVENİYORUM KESİN OLMAYAN BİŞEYİ DEMEZ VE ÇOK DİKKATLİ BAKTI
Gözünüz aydin canim...cok sevindim...
Masaallah bebisinize, bizimki gibi tombis galiba biraz...
3lü testtende güzel haberler alacaksin eminim...
Sana önce erkekmi demislerdi yoksa simdi ilk defa direk kizmi dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?