2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bide şeker yüklemesi var felaket bişey diyolar aç karna neyapcaz bilmem.

ya o kötü bişey ben ilkinde tutamamıştım onu içimde,,,,bu seferkinde 2. saat kan testi yaptık,,ondada sabah aç karına gidip şeker baktırıyorsun sonra gelip iyice kahvaltı edip 2 saat sonra yine baktırıyorsun....biz öyle yaptık bu sefer....

Çatladapatla, ben havuç salatası çok yiyorum canım...
Her akşam koca bir kaseyi tek başıma yiyorum, arada bir iki çatal alan olursa sinirleniyorum hatta...
Tatlı hala istemiyorum, ekşileri verin banaaaa :)

O zaman senin Bebis Esmermi olacak... :CüvCüv:
Burda öyle derler cok havuc yersen yada havuc suyu icersen esmerlesirmissin...

Bende tam tersi eksiyi zaten sevmezdim simdi hic istemiyorum...kaydirigubbakcemile3

Beknurcum sağol canım gayet iyiyiz allaha şükür.Dün çeyiz sermesi vardı dayımız kızının fazla ayakta kalmışım herhalde bel ve bacak ağrım oldu okadar.Umarım bebeişle sizde iyisinizdir. cumaya kontrolum var canım.Sana bişey sorucam ultrasonda bebek 4-5 gün önde gidiyo benim senin nasıl?Doktor sen genede bizim saydığımz günden bak dedi

:)))) cadı gelin seni,,,,, bende kayınvalidemin ördüğü yeleği giydsirmemiştim çünkü tüylü gibi yünler varya onlardan örmüştü bebeği dalamıştı....

canımcım sorma yaa.kırılmasın diyorum belki bişeyler yapmak istiyor ama olan birşeyi birkez daha yapmak saçma yani.yok işte şu saçaklı iplerden kardeşi çok güzel şapka hırka örüyormuş onlardan yapılacakmış.ben giydirmem onları.yapsın ben ona söyledim giydirmem diye.sonunda hepsi kalır.

Benim annemde yelek hırka elbise etek ve kazak yapmaya başladı (çorapları ve bandanaası ile birlikte) resimlerini gördüm çok tatlılar :hulya:
Kayınvalidemin elinden örgü gelmez daha doğrusu sıkıntıya pek gelemez..bakalım daha bişi görmedik kayınvalideden..aslında giyecek değilde büyük parçaları onlar alsa daha iyi...beşik puset oda takımı filan bunlar daha makbule geçeryerimseniben

slm kızlar bende Allah nasip ederse martın sonunda doğum yapacam. biran önce geçse şu beş ay

kızlar,ben el örgüsü işlerden nefret ediyorum.el örgüsü atı bile takmam.tamam yapanın eline sağlık,emeğe saygım var ama bir sürü yelek filan örüyolar anneler.kırmayayım diye bişi demiyorum.görümceme çıtlattım pek örgü sevmediğimi.hatır için yanında giydirirsin diyo arkadaşlar ama ben de inadımdır biraz,istemediğim bişeyi yaptıramazlar:kedi:

Geçmiş olsun canım...Bizde iyiyiz çok şükür ayakta kalınca benimde biraz ağrılarım oluyor...evet canımcım benimkide 5 gün ilerde...Bana göre 15+6 doktora göre 16+4..Bende doktorunkini sayıyorum :)

boşver yapsın sende hediye götürürsün birine yada satarsın internette.... :)))))))))

slm kızlar bende Allah nasip ederse martın sonunda doğum yapacam. biran önce geçse şu beş ay

canım hoşgeldin bebişin hayırlı olsun!

Bende mi bir tuhaflık var, neden hala hissedemiyorum beennnn, siz böyle yazınca imreniyorum valla..?

Beknurcum hoşgeldin canım, sonunda patronuna söyleyebilmişsin, gadi gözün aydın..

Dilacım, benim annemde, kafasına göre almış, yapmış herşeyi, bazen soruyor, şu renk nasıl, şu model nasıl diye, geçen gün bir baktım, ohoooo neler yapmış neler, bende kırmamak için bişey demedim artık, çok hevesli görünüyordu kıyamadım kırmaya, sonuçta oda annem ve anneanne olmak için sabırsızlandığını gördükçe çok mutlu oluyorum bende, fani şeyler kıyafetmiş, örgüymüş,bunlar için kalp kırmaya değmez..
Kayın validemden çöp bile görmeyeceğimi söylememe gerek yok sanırım, uyuz kadının elinden hiçbir iş gelmez, parasına da kıyıp alamaz, bir hediye almak için illa özel bir günü bekler durur :))

Aramıza hoşgeldin canım, hayırlı hamilelik ve kolay doğum diliyorum.

eskiden mandalina yerken yüzüm buruşurdu.geçen gün hep birikte oturuyoruz eşim pazardan mandalina almış annemle kayınvalidem yiyemediler buruş buruş oldu ekşidi yüzleri ben onları bir keyifle yedim ekşi ekşi oohhh...
eskiler bilmiş bu işi ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı ehe.

Saol canım.. Beklemekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden.. Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq:
Dilekçim aynı şehirdeymişiz.
Doktorun kim?

Ben de ilk başlarda bu örgü olayına çok tepkiliydim. Sonra Mart bebeklerinin cicileri topiğinde annelerin bebekleri için ördüklerini gördükçe içim bi tuhaf oldu.Başkalarının ördüklerini giydirmeyi değil de kendim bişeyler örüp giydirmeyi çok isterdim ama örgü örmeyi bilmiyorum..
Dediğin gibi büyükler hiç bana sormadan örmeye başladılar. Hatta biz 4 yıllık evliyiz eşimin 4 yılda sandık dolduran akrabaları bile var. Bi de hepsi aynı şeyi örüyo. Beyaz hırka... Birininkini giydirip diğerininkini giydirmesem bu sefer küsecekler.. Napıcam bilmiyorum..

benim kayınvalidem hiç bişi almasın, örmesin, söylemesin, gelmesin !!!
3 haftayı bitirdik birarada, acaba ona mı alerji oldum ben kaydirigubbakcemile3
Hamilelik = Hassaslık... Cts görümcem ve kayınvalidemler geldi. Bebeğin adını Pelin düşünüyoruz dedim. Ayyyy ben hiç sevmem o adı!! deyiverdi görümcem. Kalakaldım öyle..
Kaldı ki bu test sonuçları yüzünden ne kadar moralsiz, üzgün olduğumu biliyo. Hiç ağzından çıkanları ölçüp tartmıyo. Hamile olan o olsa, koyacakları addan nefret bile etsem söylemem ben.. Sanki o beğenmedi diye biz isim değiştiricez. O zaman Pelinsu dersin sen de dedim!!!

Bu grip aşısını ben de merak ediyodum. Bi de TV lerde diyo hep Domuz Gribi diye.. Allah korusun inşallah kışın yakalanmayız..
Geçmiş olsun bu arada..

Evet Simenaycım söyledim sonunda...
benim kayınvalidem de daha bişi almadı....ama alır hakkını yiyemem..O biraz erken diye düşünüyo almıyo o yüzdenkaydirigubbakcemile3

günaydııın ya da tünaydın annecimle dehşet bir kahvaltı yaptık o gitti ben de bakim ne var ne yok dedim herkes iyidir umarım minikler bolca tepiklesin inşallah :dance: göbüş resmi koydum diğer topiğe ama acele oldu daha güzelini çektirip koyacam bunu bilgisayara çektirince öle oldu a.s. öpüyorum hepinizi

Canım ben çok uzun süredir yoktum takip edemedim hayırdır? test sonuçların nasıl çıktı ki?

hehe kaynana çekiştirmesi var bugün..:)) bende kaynanama hiç birşey ördürmeyecem sadece annemle ikisi odasını alsın o bana yeter gelsin söylüyecem, yarısını annem yarısını sen ver ortak alın diyecem, bende geriye kalan eşyalarını alırım zaten:..

Bu arada isim düşünüyormusunuz diye soranlar çok oluyor... ben genelde söylemiyorum düşündüklerimizi..çünkü daha karar veremedim ama söylediğim isime insanların ve kendi ailem olsa bile babamın yada kardeşimin beyenmeyip hatta ne biçim isim o öyle demelerine sinir oluyorum...Sonuçta o benim çocuğum ve beyenip koyan benim size ne oluyo demek geliyo içimden...

nilüfeeeer nerdesiiin bebeklerimin isimleri belli oldu yazımı görürsen eklersin
oğluma Göktürk Doruk (babası seçti ben hala ısınamadım)
kızıma Çağla Melek kaydirigubbakcemile5

Canım ben çok uzun süredir yoktum takip edemedim hayırdır? test sonuçların nasıl çıktı ki?

2li test sonuçlarım çok iyi olmasına rağmen 3lü test sonucumda problem çıktı.
Down sendromu riski yüksekmiş.
Doktor 20. haftada üniversite hastanesine detaylı ultrasona yönlendirdi.
Normalde detaylı ultrason yapmıycaktı ama sonuçlar kötü gelince...
Ben de kaç gündür alt üst olmuş durumdayım.. Elimizden bişey de gelmiyo..
3lü testi tekrar yaptıralım desek zamanını kaçırdık..
Durum bundan ibaret yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…