- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.321
Ay bide şeker yüklemesi var felaket bişey diyolar aç karna neyapcaz bilmem.
Çatladapatla, ben havuç salatası çok yiyorum canım...
Her akşam koca bir kaseyi tek başıma yiyorum, arada bir iki çatal alan olursa sinirleniyorum hatta...
Tatlı hala istemiyorum, ekşileri verin banaaaa :)
:)))) cadı gelin seni,,,,, bende kayınvalidemin ördüğü yeleği giydsirmemiştim çünkü tüylü gibi yünler varya onlardan örmüştü bebeği dalamıştı....
Beknurcum sağol canım gayet iyiyiz allaha şükür.Dün çeyiz sermesi vardı dayımız kızının fazla ayakta kalmışım herhalde bel ve bacak ağrım oldu okadar.Umarım bebeişle sizde iyisinizdir. cumaya kontrolum var canım.Sana bişey sorucam ultrasonda bebek 4-5 gün önde gidiyo benim senin nasıl?Doktor sen genede bizim saydığımz günden bak dedi
canımcım sorma yaa.kırılmasın diyorum belki bişeyler yapmak istiyor ama olan birşeyi birkez daha yapmak saçma yani.yok işte şu saçaklı iplerden kardeşi çok güzel şapka hırka örüyormuş onlardan yapılacakmış.ben giydirmem onları.yapsın ben ona söyledim giydirmem diye.sonunda hepsi kalır.
slm kızlar bende Allah nasip ederse martın sonunda doğum yapacam. biran önce geçse şu beş ay
Bebislerini hisseden güzel anneler...
Hic dikkat ettinizmi hangi vakit, hangi saatlerde daha cok hareket ediyor?
Benim dikkatimi cektide,
Sabahlari bu saatlerde hic durmuyor...birde aksamlari söyle 6-7 felan gibi
yine cok hareketleniyor...
Birde birsey daha sorcam.
Harektleri sadece icinizdemi hissediyorsunuz yoksa elinizi koydugunuz zaman
elinizle disardanda hissediyormusunuz?
Merhaba arkidişler ben geldimmm
Çok uzun zamandır giremiyordum işlerim çok yoğundu ama artık çalış çalış nereye kadar sıkıldım
Bakıyım dedim napıyosunuzkaydirigubbakcemile5
Bu arada benim doktorum 3 lü teste gerek duymadıııı...
Ayrıca iş yerime de hamile olduğumu çok şükür anlattım..Patronumdan çekiniyordum ama acaip hoşgörülü karşıladı..Tabiii biraz dengesizdir napıcağı belli olmaz ben bu iyi niyeti pek beyenmedim açıkçası sonradan inşallah bişi çıkarmaz mafoldumben
ya işte ileriki aylarda kullanacaklarınıda alamıyorum dedimya hepsini almışlar.8 tane yün hırka olurmu ya yelekleride daha annemde örüyo oda cabası...
neyse nabalım artık...çabukta büyüyolar şimdi alsam giyemicek biliyorum.
bana sadece çıtçıtlı badileri almak kaldı.
onlar emzik şampuan falan otarz şeyleri alsada ne giydirmek istiyosak biz alsak daha güzel olur bence.neyse napalım...
ha hepsi çok güzel bu arada kötü demiyorum bebek eşyalarının hepsi güzel mesela şapkalı bir tulumu var bayıldım...
ama insanın kendisinin alması bi başka dimi üstünde hayal edicen falan...
ayş...
alıcam valla ne görürsem alıcam.
slm kızlar bende Allah nasip ederse martın sonunda doğum yapacam. biran önce geçse şu beş ay
Saol canım.. Beklemekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden.. Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq:günaydın herkeslereeee..
üçlü testinde sorun olan arkdaşlar ne olur hemen karamsar olmayın akın daha geçen bi arkadşımız sabaha kadar sıkıntı çekti sonra bir prof. da muayene oldu ve böyle bir riskin olmadığı söylendi. ikinci bir doktor deneyin ama yinede üzülmeyin sorunlu diyipte normal doğan çok bebk var .. mevlam korusun onları ...
ben ısrarla bu testlerin türkiyede belli hastaneler dışında tam oturmadığını ve yapılmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum helede düşük yaptırma düşüncesinde olmayan anneler için hiç gerek yok. daha öncede söylemiştim ben doktorumla konuştum anne karnında müdehale edilemeyen durumalrı gösteren ihtimal testlerini ksinlikle istemiyroum bir ihtimal üzerine bebeğimin yaşamına son verememm dedim oda bi kağıt imzalattı ve tamam dedi.
:dance:
Dilekçim aynı şehirdeymişiz.slm kızlar bende Allah nasip ederse martın sonunda doğum yapacam. biran önce geçse şu beş ay
Ben de ilk başlarda bu örgü olayına çok tepkiliydim. Sonra Mart bebeklerinin cicileri topiğinde annelerin bebekleri için ördüklerini gördükçe içim bi tuhaf oldu.Başkalarının ördüklerini giydirmeyi değil de kendim bişeyler örüp giydirmeyi çok isterdim ama örgü örmeyi bilmiyorum..kızlar,ben el örgüsü işlerden nefret ediyorum.el örgüsü atı bile takmam.tamam yapanın eline sağlık,emeğe saygım var ama bir sürü yelek filan örüyolar anneler.kırmayayım diye bişi demiyorum.görümceme çıtlattım pek örgü sevmediğimi.hatır için yanında giydirirsin diyo arkadaşlar ama ben de inadımdır biraz,istemediğim bişeyi yaptıramazlar:kedi:
Hamilelik = Hassaslık... Cts görümcem ve kayınvalidemler geldi. Bebeğin adını Pelin düşünüyoruz dedim. Ayyyy ben hiç sevmem o adı!! deyiverdi görümcem. Kalakaldım öyle..benim kayınvalidem hiç bişi almasın, örmesin, söylemesin, gelmesin !!!
3 haftayı bitirdik birarada, acaba ona mı alerji oldum ben kaydirigubbakcemile3
Benim kayınvalidem de pek sever emrivakileri ama henüz bir vukuatı olmadı.
Canım sen sonraki aylar için kendin almak istediğini söyle bir şekilde, içinde kalmasın...
bu arada benim doktorum da grip aşısı yaptırmıyor.
Hatta hiç bir aşıyı yaptırmıyor sanırım.
Ben de o ne derse uyuyorum açıkçası.
Geçen hafta kulaklarım çınlıyor diyordum ya.
Çok artınca haftasonu KBB'ye gittik.
Doktor burnuma, boğazıma da baktı şu ince kamera ile.
Ciddi alerjik reaksiyon var dedi, kulağını çınlatan da o dedi.
Boğazım, burun etlerim davul gibi şişmiş, nasıl nefes alıyorsun dedi...
Daha önce alerhim yoktu dedim, gebelik büyük bir tetikleyicidir dedi.
Ama şu an hiç birşey veremezmiş, doğuma kadar idare etmeye çalış, sonra geçmezse test yaparız, aşıyla falan hafifletiriz dedi...
Ne bünye varmış bende, hamilelikle maymun oldum :)
Evet Simenaycım söyledim sonunda...Bende mi bir tuhaflık var, neden hala hissedemiyorum beennnn, siz böyle yazınca imreniyorum valla..?
Beknurcum hoşgeldin canım, sonunda patronuna söyleyebilmişsin, gadi gözün aydın..
Dilacım, benim annemde, kafasına göre almış, yapmış herşeyi, bazen soruyor, şu renk nasıl, şu model nasıl diye, geçen gün bir baktım, ohoooo neler yapmış neler, bende kırmamak için bişey demedim artık, çok hevesli görünüyordu kıyamadım kırmaya, sonuçta oda annem ve anneanne olmak için sabırsızlandığını gördükçe çok mutlu oluyorum bende, fani şeyler kıyafetmiş, örgüymüş,bunlar için kalp kırmaya değmez..
Kayın validemden çöp bile görmeyeceğimi söylememe gerek yok sanırım, uyuz kadının elinden hiçbir iş gelmez, parasına da kıyıp alamaz, bir hediye almak için illa özel bir günü bekler durur :))
Aramıza hoşgeldin canım, hayırlı hamilelik ve kolay doğum diliyorum.
Saol canım.. Beklemekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden.. Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq:
Dilekçim aynı şehirdeymişiz.
Doktorun kim?
Ben de ilk başlarda bu örgü olayına çok tepkiliydim. Sonra Mart bebeklerinin cicileri topiğinde annelerin bebekleri için ördüklerini gördükçe içim bi tuhaf oldu.Başkalarının ördüklerini giydirmeyi değil de kendim bişeyler örüp giydirmeyi çok isterdim ama örgü örmeyi bilmiyorum..
Dediğin gibi büyükler hiç bana sormadan örmeye başladılar. Hatta biz 4 yıllık evliyiz eşimin 4 yılda sandık dolduran akrabaları bile var. Bi de hepsi aynı şeyi örüyo. Beyaz hırka... Birininkini giydirip diğerininkini giydirmesem bu sefer küsecekler.. Napıcam bilmiyorum..
Hamilelik = Hassaslık... Cts görümcem ve kayınvalidemler geldi. Bebeğin adını Pelin düşünüyoruz dedim. Ayyyy ben hiç sevmem o adı!! deyiverdi görümcem. Kalakaldım öyle..
Kaldı ki bu test sonuçları yüzünden ne kadar moralsiz, üzgün olduğumu biliyo. Hiç ağzından çıkanları ölçüp tartmıyo. Hamile olan o olsa, koyacakları addan nefret bile etsem söylemem ben.. Sanki o beğenmedi diye biz isim değiştiricez. O zaman Pelinsu dersin sen de dedim!!!
Bu grip aşısını ben de merak ediyodum. Bi de TV lerde diyo hep Domuz Gribi diye.. Allah korusun inşallah kışın yakalanmayız..
Geçmiş olsun bu arada..
Canım ben çok uzun süredir yoktum takip edemedim hayırdır? test sonuçların nasıl çıktı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?