- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.361
Ben ancak geriden severim diyen bir kaynana, bebeğimi sevmeye layık değildir zaten, çevremdeki herkesi öğretmiş yaa, ağız birliği yapmış insanlar, bana sürekli kendi annene baktır diyorlar, bu insanlar hep onun tandığı kişiler, sanki ben ona sen bak demişim gibi şimdiden tasaya düştü, içine dert oldu kadının, ben bakamam diye tutturdu, bende gıcıklığına üstüne üstüne gidip onu sinir ediyorum, çok keyifli oluyor valla :))
Çok ayıp eşinede,kayınvalidenede çok ayıp.Kimseyi böyle bir yükümlülük altında bırakmaya hakları yok.Senin annen yapacak diye bir zorunluluk yok.Zaten eşinin annenden böyle bir beklentisi olmasıda hiç hoş değil.Ne kendi annesinden nede senin annenden bunu beklemeyez.Ne böyle bir gelenek var bir yerde yazılı,nede kanundur bu durum.Bu ikinizin evladı.Kimseden bir şey istememeliyiz biz almalıyız bebeğimizin her şeyini demeliydi annesinede,sanada.Valla çok ayıp.Kızdım şimdi kaynanayada,eşinede...lmaz:
kızlar biz geldik nasılsınız opuyorumnanaktan
biz oğlumla evimizde bol bol dinleniyoruz sizleri çok özlüyoruz :1hug:
cuma günü 3 lü için dr.a gittik haftasonuna doğru alıcaz inş. sonuçlarımızı
buarada oğluşumuz kesinleşti %100 erkek dedi dr.umuz 16 cm olmuş 187gr. herşeyi sağlıklı çok şükür bizden böyle sizlerde ne var ne yok
Ben ancak geriden severim diyen bir kaynana, bebeğimi sevmeye layık değildir zaten, çevremdeki herkesi öğretmiş yaa, ağız birliği yapmış insanlar, bana sürekli kendi annene baktır diyorlar, bu insanlar hep onun tandığı kişiler, sanki ben ona sen bak demişim gibi şimdiden tasaya düştü, içine dert oldu kadının, ben bakamam diye tutturdu, bende gıcıklığına üstüne üstüne gidip onu sinir ediyorum, çok keyifli oluyor valla :))
kızlar biz geldik nasılsınız opuyorumnanaktan
biz oğlumla evimizde bol bol dinleniyoruz sizleri çok özlüyoruz :1hug:
cuma günü 3 lü için dr.a gittik haftasonuna doğru alıcaz inş. sonuçlarımızı
buarada oğluşumuz kesinleşti %100 erkek dedi dr.umuz 16 cm olmuş 187gr. herşeyi sağlıklı çok şükür bizden böyle sizlerde ne var ne yok
Eşim biraz annecidir, annesi ne derse doğrudur, işin içinde birazda cimrilik olunca, kimin üstüne yıksak masrafları diye düşünüyorlar haliyle, onların gözünde benim ailem zengin, masrafları ailem karşılayabilir, ok ayıp ama benim ailemden ne koparırlarsa kar sayıyorlar, benim maaşımda bile gözü var kaynanamın sen ne diyorsun...
Hayırdır kaynananda yaşlanma paniği falanmı başladı nedir bu telaş?İnsan torunu olacağı zaman böyle saçma şeyler söylermi?Valla kendine yapar simenaycım o çocukta doğunca ona yaklaşmaz.Çocuklar bilmezmi kimin kendilerini gerçekten sevip sevmediğini.Babaannenin esamesi okunmaz o evde eşinde hep ezik kalır bu yüzden.Aferin böyle konuşmaya devam etsinler çocuk onlara doğunca en güzel cevabı verir nasıl olsa... Çok üzgünüm çoook
Eşim biraz annecidir, annesi ne derse doğrudur, işin içinde birazda cimrilik olunca, kimin üstüne yıksak masrafları diye düşünüyorlar haliyle, onların gözünde benim ailem zengin, masrafları ailem karşılayabilir, ok ayıp ama benim ailemden ne koparırlarsa kar sayıyorlar, benim maaşımda bile gözü var kaynanamın sen ne diyorsun...
canım nolur üzme kendini.allahın izniyle inşllah birşey çıkmıycak ayrıntılıda.rabbim yardımcın olsun canım.2li test sonuçlarım çok iyi olmasına rağmen 3lü test sonucumda problem çıktı.
Down sendromu riski yüksekmiş.
Doktor 20. haftada üniversite hastanesine detaylı ultrasona yönlendirdi.
Normalde detaylı ultrason yapmıycaktı ama sonuçlar kötü gelince...
Ben de kaç gündür alt üst olmuş durumdayım.. Elimizden bişey de gelmiyo..
3lü testi tekrar yaptıralım desek zamanını kaçırdık..
Durum bundan ibaret yani..
korkma canım çok normal çoğu gebede olur derler bende de kabuk oluyor ama hiç sıkmadım sıksam kesin gelir internette yazıyor baktım normalmiş korkma :ecrin_bebek:Kizlar az önce sok oldum....
Yine sIkIstigim icin tuvalete gittim....
Sonra gögüslerim cok felaket kasindi, afedersiniz biraz acik olabilir anlatiklarim
ama sizden fikir almak istiyorum...
Neyse cok kasindigi icin actim baktim...biraz kasidim napiyim duramadim...
Baktim öncekine göre dahada sertlesmis, resmen tas gibi...
Birde gögsümün ucuna baktim....böyle ne biliyim kabuk gibi tuhaf bisey olusmus...
Onu tirnagimla birazcik kopardim...ve gögsümü birazcik ovdum...
Bi baktim gögsümün ucundan önce su gibi bisey geldi...sasirdim...
sonra bilerek siktim gösümü yanlardan bu sefer beyaz yani süt gibi
bisey gelmeye basladi...sok oldum vede korktum...
devam etmedim hemen ciktim....
Bu kadar erken sütmü olusmaya basladi? yoksa neydi o gögsümden gelen sivi?
Ne biliyim tedirgin oldum birden...
Kizlar az önce sok oldum....
Sonra gögüslerim cok felaket kasindi, afedersiniz biraz acik olabilir anlatiklarim
Birde gögsümün ucuna baktim....böyle ne biliyim kabuk gibi tuhaf bisey olusmus...
hoşgeldin..erkekin hayırlı olsun.. hayırlı test sonuçlarıyla dön inşalh :ecrin_bebek::CüvCüv:bizde göbüş büyütüyoz evde
Hoşgelmişsin canımcım, gözünaydın cinsiyeti de belli olmuş, Allah sağlık sıhhat versin bebişine..
2li test sonuçlarım çok iyi olmasına rağmen 3lü test sonucumda problem çıktı.
Down sendromu riski yüksekmiş.
Doktor 20. haftada üniversite hastanesine detaylı ultrasona yönlendirdi.
Normalde detaylı ultrason yapmıycaktı ama sonuçlar kötü gelince...
Ben de kaç gündür alt üst olmuş durumdayım.. Elimizden bişey de gelmiyo..
3lü testi tekrar yaptıralım desek zamanını kaçırdık..
Durum bundan ibaret yani..
Aynen senin gibi düşünüyorum Megraynn, benim şu an için bir çaba sarfetmeme gerek yok aslında, çocuk en iyi cevabı verecek evet, çocuklar ilgi gördükleri yere giderler benim bildiğim, böyle davranırsa ona babanne bile diyeceğini sanmıyorum çocuğumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?