2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehe zeki kız ben aynısını yaptım bişey örmeyin oda alın dedim tamam dediler ama dedim siz parayı verin ben seçicem :ecrin_bebek: k benimkiler tüp bebek çok beklediler yollarını ben de tabii, alsınlar şimdi öyle bebek yapın demeyle olmaz sositososito

endişelenme canım öyle çok gördük ki risk görünüp birşey olmayan adı üstünde sadece risk var test teşhis koymuyor ben inanıyorum ki usg de herşey çok güzel çıkacak sen içini ferah tut miniğin de üzülmesin :teselli:

canımcım, ben de birkaç gündür geçmişi okuyamadığım için haberim yoktu.
çok geçmiş olsun...
detaylı ultrasona göre sonuçlarınız iyi çıkacak inşallah, üzmemeye çalış kendini nolur...
ben de yaptırıcam ayrıntılı ultrason, benim doktorum rutin olarak yapıyormuş 20.-24. haftalar arasında...
hiç birşey çıkmayacak inşallah, bir sürü arkadaşımızın başına geldi, hepsi ferahladılar çok şükür...
Dualarım seninle canım, Allah yardımcın olsun...

janım yaaaa....
üzülme sakın üzülüpte bebeğini etkileme...
detaylıya ne zaman gitceksin.
ben 24 ünde gidicem.iyi çıkıcaaaak merak etme sen...kuzucun iyi ikilin güzel çıkmıştı hiç bişi yok tamammı?

Canım hiiiç moralini bozma..Benim doktorum 2 li de risk görmeyince 3'lüye gerek görmedi...Hatta yapmamasını sordum..Dediki şuana kadar tüm hastalarımda bunu denedim 2 lide iyi çıkıp 3 lü de risk gördüklerimde sonucunda ayrıntılı ultrasonda hiçbirşeye rastlamadım..Bunun için hem kendi kafamı hemde sizin kafanızı karıştırmayı istemiyorum dedi..Açıkçası bende doktorun istememesinden hoşnut kaldım..Ne biliyim doktoruma çok güveniyorum çünkü...takma kafana nolurlmaz:
herşey normal çıkacak bak göreceksin

tabiki alsınlar ..annem,kaynanam, ablamlar hepsi üstüme geliyodu bebek yap diye şimdi alın size bebek :ecrin_bebek:kuru kuru sevmek olmaz demi kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun benimde gözümden kaçmış bilmiyodum.. işte bende bu yüzden yaptırmıyorum.. elimizden bişey gelmemesi öyle beklemek çok strese sokuyo insanı.. sen içini ferah tut inşlah kötü bişet çıkmayacak.. Allah dogduktan sonra da bir zeval vermesin yarularımıza :Saruboceq:

Benim kayınvalide, işin kolayını bulmuş, bebek için herşeyi kız annesi yaparmış, yani senin annen yapacak diyor, üstelik eşimi de doldurmuş, her konusu açıldığında senin annen yapacakmış diyor eşim, şuna bakın, nasılda kurnazlar, benim gücüm yerindeyse kimsenin alacağı birşeye ihtiyacım olmaz zaten, ben kendim almak istiyorum eşim aldırmıyor bana bebek odasını falan, annenin görevi o diye, ama kızlar çok hain planlar yaptım bende, görür onlar günlerini, annemin aldıklarına çatlayacaklar ve ezilecekler annemin yaptıklarının altında.. Ayrıca kayınvalidem, çocuğu yaparken bana mı sordunuz, benim için mi yaptınız sanki mantığıyla hareket ediyor ve hiçbir şeyine (bakımı da dahil) karışmak istemiyor.

Frambuaz geçen haftada yazmıştım, yine tekrarlıyorum, ayrıntılı ultrasondan sonra, herşey yoluna girmiş olacak, emin ol arkadaşım, ve bebeğin çok sağlıklı, seni de asla bırakmayacak, bak boş yere üzüyorsun kendini, kendinde diyeceksin o zaman, boşuna üzmüşüm ve üzülmüşüm diye, olumlu düşün, dualarım hep seninle arkadaşım..

frambuaz
kalbini ferah tut lütfen ve de bol bol dua et,eminimki herşey yolunda bebek çok sağlıklı,hiç canını sıkma,bak herşey nasıl iyi olucak tatlım

zaten anne adayının annesinin yerini hiç kimse tutamaz simenaycım sen de doğur sevdirtme ver annene o sevsin koklasın diğeri sinir olsun :dance:

sen bebeği annenin evindenmi getirdinki herşeyi annen yapıcakmış, öyle bir saçmalıkmı olur ya tmm yatağını annane yapar ama benim annem 5 tane kız evlendrmiş hangi birine yapsın ben o yüzden eşimle konuştum ikisi alıcak .. gerçi hiç tartışmaya gerek yok, bırak bakmasın almasın yeterki bebeklerimiz sapasağlam doğsun herşeyleri olur..

ayyy ne fenaymış kayınvaliden, oyle sey mi olurmuş asıl kayınvalidelerin yapması gerekir bence, zaten kız tarafı evlenirken haddinden fazlasını yapıyor . Bazı kayınvalideler cok akıllı valla..

ayrıca cocuk yapmasan bu sefer bizim gelin kısır diye milletin ağzına laf verirler, allah boyle kaynanalardan korusun herkesi..

neyseki benimki melek gibi, allah nazarlardan saklasın.

bugun bir dergi gordum cok guzel bebek cocuk orguleri var, birazdan arayacağım onu yapabilirsen alayım mı diye kesin al diyecek yinede ben sormadan almak istemedim . ben pek örgü işlerinden anlamamda :)

Çok ayıp eşinede,kayınvalidenede çok ayıp.Kimseyi böyle bir yükümlülük altında bırakmaya hakları yok.Senin annen yapacak diye bir zorunluluk yok.Zaten eşinin annenden böyle bir beklentisi olmasıda hiç hoş değil.Ne kendi annesinden nede senin annenden bunu beklemeyez.Ne böyle bir gelenek var bir yerde yazılı,nede kanundur bu durum.Bu ikinizin evladı.Kimseden bir şey istememeliyiz biz almalıyız bebeğimizin her şeyini demeliydi annesinede,sanada.Valla çok ayıp.Kızdım şimdi kaynanayada,eşinede... lmaz:

zaten anne adayının annesinin yerini hiç kimse tutamaz simenaycım sen de doğur sevdirtme ver annene o sevsin koklasın diğeri sinir olsun :dance:

Ben ancak geriden severim diyen bir kaynana, bebeğimi sevmeye layık değildir zaten, çevremdeki herkesi öğretmiş yaa, ağız birliği yapmış insanlar, bana sürekli kendi annene baktır diyorlar, bu insanlar hep onun tandığı kişiler, sanki ben ona sen bak demişim gibi şimdiden tasaya düştü, içine dert oldu kadının, ben bakamam diye tutturdu, bende gıcıklığına üstüne üstüne gidip onu sinir ediyorum, çok keyifli oluyor valla :))

bu arada herkese tünaydın, simenayın mesajını okuyunca cok sinirlendim valla..

franbuaz canım , üzülme sakın 2li iyiyse ( çok detaylı okuyamadım) 3lüyü bosver. 3lünün yanılma payı cok yuksekmiş içini ferah tut . allahın izniyle hersey cok iyidir insallah

Frambuazcım üzülme canım benimde 3 lü testin sonucu çıktı ama almaya gitmedik daha.Aynı korku ve bekleyiş bugün bende de var ama Rabbime sığınıyorum o herşeyin en doğrusunu biliyor.Hakkımızda hayırlısı olsun....

kızlar biz geldik nasılsınız opuyorumnanaktan
biz oğlumla evimizde bol bol dinleniyoruz sizleri çok özlüyoruz :1hug:
cuma günü 3 lü için dr.a gittik haftasonuna doğru alıcaz inş. sonuçlarımızı
buarada oğluşumuz kesinleşti %100 erkek dedi dr.umuz 16 cm olmuş 187gr. herşeyi sağlıklı çok şükür bizden böyle sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…