- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.381
Cok tsk ederim canlarim...icimi rahatlattiniz...
Ne biliyim hani birde ilk hamilelik ya, ilk defa böyle birsey görünce
sasirdim birden...
Normalmi degilmi diye kafama takildi tedirgin oldum birden...
teşekkür ediyorum canımm sağolasıngünaydın kızlar yoktum geçmişide okuyamadım malum çok uzun.birkaç gündür.umarım herşey iyiydir sizler ve melekleriniz.
LAVİNİAEBRU canım allah çok büyük inşallah.rabbim yardımcn olsun canım.
PANCUPEN sanada kız geliyormuş ne güzel allahım sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin.
olmaz buraya da istiyorum resim göbekleriiii bananeeeegünaydııın ya da tünaydın annecimle dehşet bir kahvaltı yaptık o gitti ben de bakim ne var ne yok dedim herkes iyidir umarım minikler bolca tepiklesin inşallah :dance: göbüş resmi koydum diğer topiğe ama acele oldu daha güzelini çektirip koyacam bunu bilgisayara çektirince öle oldu a.s. öpüyorum hepinizi
hosgeldin nasılsın canımmm özlettin kendinikızlar biz geldik nasılsınız opuyorumnanaktan
biz oğlumla evimizde bol bol dinleniyoruz sizleri çok özlüyoruz :1hug:
cuma günü 3 lü için dr.a gittik haftasonuna doğru alıcaz inş. sonuçlarımızı
buarada oğluşumuz kesinleşti %100 erkek dedi dr.umuz 16 cm olmuş 187gr. herşeyi sağlıklı çok şükür bizden böyle sizlerde ne var ne yok
Valla sen anlattıkça sinir geliyor insana.Nasıl dayanıyorsun peki bunlara?Evlenmeden öncede varmıydı eşinde böyle davranışlar.Yani senin ailen zengin onlar yapsın durumları varmıydı?Birde bu kadar anneci olması seni çok yorar ve uzaklaştırır ondan zamanla.Anladığım kadarıyla annesi ne derse onu yapıyor.Neyseki senin ailen arkanda duruyor yoksa ezikler demekki bunlar seni.Allah sabır versin iyi dayanıyorsun.Birilerinin eşine artık ailen burda demesi gerek.Takılı kalmış o annesinde ...
ÇATLADAPATLA bence endişelenme benimde öyle. sanırım hormonal. vücudumuz o kadar çok değişiyor ki.
SİMENAY insan çok kızıyor böyle şeylere ama hep kendimizi yıpratıyoruz. eşimin anne ve babası hayatta değiller. halası var bize yakın oturan. dün akşam diyor ki yarın ben de geleyim doktora. bir bahane buldum hemen. ben kendi anneme bile gel demedim. hem öyle sevmiyorum topluca gitmeyi. böyle işte. olan bize oluyor onlar egolarını tatmin ediyorlar. takma boşver.....
ayrıca bugün doktora gidiyorum. inşallah cisiyetini de öğrenirim
Eşim biraz annecidir, annesi ne derse doğrudur, işin içinde birazda cimrilik olunca, kimin üstüne yıksak masrafları diye düşünüyorlar haliyle, onların gözünde benim ailem zengin, masrafları ailem karşılayabilir, ok ayıp ama benim ailemden ne koparırlarsa kar sayıyorlar, benim maaşımda bile gözü var kaynanamın sen ne diyorsun...
teşekkür ediyorum canımm sağolasın
olmaz buraya da istiyorum resim göbekleriiii bananeeee
hosgeldin nasılsın canımmm özlettin kendini
BEKNUR gözün aydın patronuna da söylemişsin ne güzel işte
KIZLAR BU ARADA 3 LÜ TARAMA TESTİMDE NORMAL 7 KASIM 'da kontrolümüz var ve tetenoz aşısı için de kayıt ettiler en kısa zamanda Baglı bulunduğum sağlık ocağı arayacakmış
kusura bakmada eşinede kayınvalidene ne diyeceğimi bilemedim..benim eşim bana böyle bir teklifte bulunamaz bile,,,sıkıyorsa bulunsun?niye sen annenin kapısından mı getirdin?sor bakayım eşine bebeği yaparken senin annene sormuş mu? kimse kimseye bişey yapmak zorunda değil....sonuçta o senin ve eşinin bebeği,,,siz ona bişyler yapmakla yükümlüsünüz...ikinizin anneside değil!çok ayıpladım gerçekten...benim eşim bana böyle dese hiç bir değeri kalmaz gözümde eğer koca ve baba olamiyorlarsa evlenmesin...senin karnındaki bebek onun...sorumluluğuda onun....
ama çok sinirlendim yani ikisinede....
KIZLAR MERHABA BUGUN TAM 17 HAFTALIK OLDU DOKTORUMUZ DA RANDEVUMUZ VARDI, AMA BIZIMKI YINE CINSIYETINI GOSTERMEDICOK UZULYORUM ARTIK OGRENMEK ISTIYORUM CINSIYETINI BI DE GIRMEDEN ONCE CIKOLATA YEMISTIM, MASALLAH HIC BI HAREKET YOKTU OLECE YATIODU
BIZDE OLCUMLERI YAPTIK 15 CM OLMUS MASALLAH :)
BIDE DOWN SENDROMU TESTINI YAPTIK.
TEST SONUCUNU GOSTERMEYE GITTIGIMDE DOKTOR TEKRARDAN ULTRASONA ALACAK BAKALIM INSALLAH O ZAMAN GOSTERIR. :sinifsinif:
Ben alıştım artık saçmalıklarına Selkie cim, hiç umursamıyoruz biz annemle, hatta alay edilme noktasına geliyorlar bazen, dalga bile geçiyoruz, eğleniyorum aslında, zavallı kayınvalidem, kulakları çınlıyordur şimdi :))
Benim bebişte uzun süre göstermemişti, %90 kız olduğunu söyledi geçen hafta doktor, belki sneinkide kızdır, neyse sağlıklı olsunlar da..
madem istedin al sana göbüş kaydirigubbakcemile5
Selinius, maşallah göbüşe, tabi 2 tane olunca daha bir belli olmuş senin göbüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?