2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tsk ederim canlarim...icimi rahatlattiniz...
Ne biliyim hani birde ilk hamilelik ya, ilk defa böyle birsey görünce
sasirdim birden...
Normalmi degilmi diye kafama takildi tedirgin oldum birden...

ne heyecan değil mi ben her gün nette bir şeyler okuyorum benim de ilk yaşadığım en ufak değişikliği araştırıp normal mi değil mi bakıyorum bebekler şimdiden bizlere bir şeyler öğretmeye başladı sanırım zemuszemus

ÇATLADAPATLA bence endişelenme benimde öyle. sanırım hormonal. vücudumuz o kadar çok değişiyor ki.
SıMENAY insan çok kızıyor böyle şeylere ama hep kendimizi yıpratıyoruz. eşimin anne ve babası hayatta değiller. halası var bize yakın oturan. dün akşam diyor ki yarın ben de geleyim doktora. bir bahane buldum hemen. ben kendi anneme bile gel demedim. hem öyle sevmiyorum topluca gitmeyi. böyle işte. olan bize oluyor onlar egolarını tatmin ediyorlar. takma boşver.....

ayrıca bugün doktora gidiyorum. inşallah cisiyetini de öğrenirim

teşekkür ediyorum canımm sağolasın

olmaz buraya da istiyorum resim göbekleriiii bananeeee

hosgeldin nasılsın canımmm özlettin kendini

BEKNUR gözün aydın patronuna da söylemişsin ne güzel işte
KIZLAR BU ARADA 3 LÜ TARAMA TESTİMDE NORMAL 7 KASIM 'da kontrolümüz var ve tetenoz aşısı için de kayıt ettiler en kısa zamanda Baglı bulunduğum sağlık ocağı arayacakmış

Ne sen sor ne ben anlatayım, içim çok dolu bu konuda, evet çok sabırlıyım, evlenmeden önce annesi ile bu kadar bağlı olduklarını hiç farketmedim açıkçası, içlerine girince daha net anlaşılıyor herşey, ben pek umursamıyorum artık, başlarda çok kafama takıyordum ama şimdi umurumda değil, ben onları çatlatıyorum...

Hiç takmıyorum eşimin ailesinin yaptıklarını, kendileri kaybediyorlar açıkçası, umurumda değil valla...
Doktordan güzel haberlerle gelmeni umud ediyorum, cinsiyetini de öğrenirsin inşallah, bizim yaramaz gibi göstermemezlik etmez umarım :))

kusura bakmada eşinede kayınvalidene ne diyeceğimi bilemedim..benim eşim bana böyle bir teklifte bulunamaz bile,,,sıkıyorsa bulunsun?niye sen annenin kapısından mı getirdin?sor bakayım eşine bebeği yaparken senin annene sormuş mu? kimse kimseye bişey yapmak zorunda değil....sonuçta o senin ve eşinin bebeği,,,siz ona bişyler yapmakla yükümlüsünüz...ikinizin anneside değil!çok ayıpladım gerçekten...benim eşim bana böyle dese hiç bir değeri kalmaz gözümde eğer koca ve baba olamiyorlarsa evlenmesin...senin karnındaki bebek onun...sorumluluğuda onun....

ama çok sinirlendim yani ikisinede....

madem istedin al sana göbüş kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $image200910120001 (2).webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
KIZLAR MERHABA BUGUN TAM 17 HAFTALIK OLDU DOKTORUMUZ DA RANDEVUMUZ VARDI, AMA BIZIMKI YINE CINSIYETINI GOSTERMEDI COK UZULYORUM ARTIK OGRENMEK ISTIYORUM CINSIYETINI BI DE GIRMEDEN ONCE CIKOLATA YEMISTIM, MASALLAH HIC BI HAREKET YOKTU OLECE YATIODU
BIZDE OLCUMLERI YAPTIK 15 CM OLMUS MASALLAH :)
BIDE DOWN SENDROMU TESTINI YAPTIK.
TEST SONUCUNU GOSTERMEYE GITTIGIMDE DOKTOR TEKRARDAN ULTRASONA ALACAK BAKALIM INSALLAH O ZAMAN GOSTERIR. :sinifsinif:

Ben alıştım artık saçmalıklarına Selkie cim, hiç umursamıyoruz biz annemle, hatta alay edilme noktasına geliyorlar bazen, dalga bile geçiyoruz, eğleniyorum aslında, zavallı kayınvalidem, kulakları çınlıyordur şimdi :))

Benim bebişte uzun süre göstermemişti, %90 kız olduğunu söyledi geçen hafta doktor, belki sneinkide kızdır, neyse sağlıklı olsunlar da..

Canım aslında bende kız olmasını ıstıyorum delikafadulden
ama merak ta edıyorum..

benim üçüz başladı gebeliğim o nedenle biraz hızlı gittik hatta çatlaklarımı göstermedim sizeeeee :dance: anlayacağın 12 haftalıktan beri hızla büyüyor göbek herkes çok şaştı doktorum bebeklerin yatış pozisyonu da etkiliyor dedi zaten biraz iriler 1 hafta ileriden gidiyorlar minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…