- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.581
vallahi kafayı yicemallah korusun sağlıksız olsadaevladımo benim ama işde gitti kafam trisomy18 riskinin matematiksel biraçılımıda yok nettebulursanız lütfen link atın.doktor normal demiş ama banagöre çok düşük ve kafamçok karışdı.
çnım gözün aydın bebek iyi,,çlü sonuçlarında inşallh güzel çıkar.insiyetide artık bir dahaki öğrenirsin yada başka bir dr ye gidebilirsin bir ara!ben de bugün doktordaydım. bebek iyi. üçlü için kan verdim. ama hala cinsiyetini öğrenemedik. kordon bacaklarının arasındaydı. sırtı dönüktü önce. 17. haftadayım. daha 3 hafta var ayrıntılı usg için. o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bakalım. neyse sağlık olsun.
sonuçları iyi çıkanların gözü aydın. darısı bizlerin başına....
çnım gözün aydın bebek iyi,,çlü sonuçlarında inşallh güzel çıkar.insiyetide artık bir dahaki öğrenirsin yada başka bir dr ye gidebilirsin bir ara!
kaan kocatepenin sayfasında örnek üçlü tarama var. onunla bir karşılaştır istersen
günaydınnn,
herkese güzel bir gün diliyorum.
Selkiecim, bebeğin ismi belli olmuş :)
ya ben emir istiyorum,,eşim karasız,,ben emir istediğim için oraya öyle yazdım...o daha çok eren isminden yana eşim....ikna etmeye çalışıyorum işte adamı! :)))
ikisi de çok güzel isimler aslında ama ben kız tarafı olarak Emir'i destekliyorum tabi :)
aman valla bu isim konusu, ikna turları falan bayılttı beni şimdiden.
biz eşimin ailesine bebeğin adını kayınpederimin ismi koymayacağımızı söylemedik henüz.
söylediğimizde yaşanacak polemiklere bünyem hazır değil, çok sinirlenebilirimklava:
ya eren soy ismimizle bir araya geline söylenmesi zor oluyor o nedenle istemiyorum ben yoksa isim hoş...''eren mercan'' olcak veya ''emir mercan'' !hangisi daha hoş,,
ay işiniz zor sizinde haaa.neyseki benimkiler öyle bir teklifte bulunmadılar ,,beklenti içindede değiller şükür...ya en sevmediğim şey aslında bu tür şeylere karışmamaları lazım...sonuçta onlar kendi çocuklarına isim koymuşlar birde sizin çocuğunuza ne diye karışıyorlar anlamadım...benim bir arkadaşımın 2 çocuğu var ,,,2 sinede iki isim koydular ilkini kayınpederi koydu 2 ismide,2. bebeğin isminide oğlu ve koçası koydu..kendi hiç isim koyamadı!
"Emir Mercan" bana da daha güzel geldi... ısmiyle yaşasın, Allah uzun ömürler versin iki kuzuna da :)
Bizimkiler açık bir talepte bulunmadılar ama çok iyi biliyorum beklentinin o yönde olduğunu. Aile geleneğiymiş... En kötü ihtimalle ilk ismi olacak, iki isim hiç istemesem de... Herşeye karışıyorlar zaten, isimden eksik kalırlar mıklava:
Günaydıııınnnnnn hepinize mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar. Selkie bence de ''EMıR MERCAN'' olsun, telaffuzu da hoş bu isimin, bizim kızımızın da ıKLıM olacak ismi teyzeleri.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?