2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaan kocatepenin sayfasında örnek üçlü tarama var. onunla bir karşılaştır istersen

çnım gözün aydın bebek iyi,,çlü sonuçlarında inşallh güzel çıkar.insiyetide artık bir dahaki öğrenirsin yada başka bir dr ye gidebilirsin bir ara!

çnım gözün aydın bebek iyi,,çlü sonuçlarında inşallh güzel çıkar.insiyetide artık bir dahaki öğrenirsin yada başka bir dr ye gidebilirsin bir ara!

sağolasın. burada çok meşhur bir radyolog var . 20. haftada ona gideceğim. sağolasın. iyi eceler.....hihoyyyt

kaan kocatepenin sayfasında örnek üçlü tarama var. onunla bir karşılaştır istersen

saol canım bakdım nerelere bakmadımki ama 18 trisomy 3 taramada net sonuç vermiyormuş baya bi içim rahatladı 2 lide 1900 küsürlerdeydi 3 lüde 1:114 çıkınca çok kafam karışdı doktor gayet normal dedi umarım sağlıklıdır amniyosentez falanda düşünmüyorum allah korusun bir şey varsa aldırcak değilim iyice kafam karışsın istemiyorum herşeyin hayırlısı.

ya ben emir istiyorum,,eşim karasız,,ben emir istediğim için oraya öyle yazdım...o daha çok eren isminden yana eşim....ikna etmeye çalışıyorum işte adamı! :)))

ikisi de çok güzel isimler aslında ama ben kız tarafı olarak Emir'i destekliyorum tabi :)
aman valla bu isim konusu, ikna turları falan bayılttı beni şimdiden.
biz eşimin ailesine bebeğin adını kayınpederimin ismi koymayacağımızı söylemedik henüz.
söylediğimizde yaşanacak polemiklere bünyem hazır değil, çok sinirlenebilirim klava:

ya eren soy ismimizle bir araya gelinçe söylenmesi zor oluyor o nedenle istemiyorum ben yoksa isim hoş...''eren mercan'' olcak veya ''emir mercan'' !hangisi daha hoş,,

ay işiniz zor sizinde haaa.neyseki benimkiler öyle bir teklifte bulunmadılar ,,beklenti içindede değiller şükür...ya en sevmediğim şey aslında,bu tür şeylere karışmamaları lazım...sonuçta onlar kendi çocuklarına isim koymuşlar birde sizin çocuğunuza ne diye karışıyorlar anlamadım...benim bir arkadaşımın 2 çocuğu var ,,,2 sinede iki isim koydular ilkini kayınpederi koydu 2 ismide,2. bebeğin isminide oğlu ve koçası koydu..kendi hiç isim koyamadı!

Son düzenleme:

"Emir Mercan" bana da daha güzel geldi... İsmiyle yaşasın, Allah uzun ömürler versin iki kuzuna da :)

Bizimkiler açık bir talepte bulunmadılar ama çok iyi biliyorum beklentinin o yönde olduğunu. Aile geleneğiymiş... En kötü ihtimalle ilk ismi olacak, iki isim hiç istemesem de... Herşeye karışıyorlar zaten, isimden eksik kalırlar mı klava:

ilk isim olarakta koysanız onlar o isimle seslenirler çoçuğa gör bak!sen ne yap ne et kariştirtma,,,eşinlede aranı bozmadan tatlılıkla halletmeye çalış bu işi,,,sonuçta eşinde bitiyor herşey!ya sende tam olarak değilde ima et konusunu açıldığı zaman biz ..... ismi düşünüyoruz diye.ama henüz tam karar vermedik falan de..bakalım tepkileri ne olaçak?

bende ilkinin adını koydum,ona o zamanlar 2.yide sen koyarsın demiştim ama bulabildiği en iyi isim eren oldu şu ana kadar..genelde gidip böyle eski isimlere bakıyor eşim.ilk zamanlar o tutturmuştu e harfi ile başlıyacak diye...sonra ben bu isimi beğenmedim dedim şart değil e harfi başka isim önerdim oda bana bu isimleri önerdi..mesela hamza,osman ,ömer,süleyman gibi,bende bunlara sıçak bakmıyorum...sonra bende e harfi ile olsun dedim...oda yine eren'e yöneldi.bende e ile emir dedim olsun bari,,,kulağa daha hoş geliyor erendeni,anlamıda hoş!.anlıçan döndük dolaştık aynı noktaya geldik...bir türlü aynı noktada buluşamadık!

Son düzenleme:
Günaydıııınnnnnn hepinize mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar. Selkie bence de ''EMıR MERCAN'' olsun, telaffuzu da hoş bu isimin, bizim kızımızın da ıKLıM olacak ismi teyzeleri.,

Gunaydın arkadaslar

Nasılsınız nasıl gıdıyor ? Ne zamandır katılamıyorum umarım hersey yolunda ve herkes mutludur....
Bebek hareketlerı basladı mı sızde de ben ılkını bayram oncesı duydum sonra 19. haftamda duymaya basladım sımdı ne zaman uyanık ne zaman uyuyor tahmın edebılıyorum sanırım.
Szilerde durum nedır?
Bosna ıstahın duzeldı mı? Mıde bulantıların nasıl oldu?

Günaydıııınnnnnn hepinize mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar. Selkie bence de ''EMıR MERCAN'' olsun, telaffuzu da hoş bu isimin, bizim kızımızın da ıKLıM olacak ismi teyzeleri.,

bende onu beğendimde adamı şimdi ona bir zamanlar 2.yi sen koyarsın demiştim..şimdi onu kullanıyor bana...gerçi o zamanlar o bana çok karışmıştı ve asıl istediğim ismi koyamamıştım...

iklimde çok güzel bir isim hem farklıda!

Günaydınlarrrrr güsel annelerrrrrrr

bu günün konusu isim hakalrımıdır :)

valla oğlum olsa idi kayınpederimin ismini kendi teklifim ile seve sev koyacka idim severim kendilerini ikimizde çok heyecanlanmıştık erkek olacak adını koyacağız diye ama bizimki zilloş oldu :) kızmış meleğim bu durumda babamız çok sevindiği ve asker olduğu için onu kırmıyoruz ve isim hakkını oan devrettik elvin , aidil , çise , nida gibi seçenekelri var bakalım doğana kadar güsel bi isim bulup koyacak ama tabiki tek isim olacak :)

Günaydin güzel Bayanlar...

Isim konusundan basliyoruz bugün galiba...

Selkiecim canim Emir bence cok güzel bir isim...
Tamam Erende güzel ama bu aralar kafani nereye cevirsen bir Eren, Arda, Kayra yada Dora Bebek vardir...
Kizlardada aynisi Ecrin, Ceylin ve Nisa icin gecerli.

Bizde iki isim düsünüyoruz...
Esim ikinci ismi Babasinin adi olmasini istiyor,
Kayinbabam melek gibir hic öyle bir Talebde bulunmadi ama esim
istiyordur icinden ama söylemiyordur gönülleri kalmasin ilk Torun ya diyor...
Bende itiraz etmedim...

Yani birinci isim benim begendigim TUGRA olacak
(eger o zmna kadar fikrim degismezse), ikinci isimde Kayinbabamin adi...

Pardon sımenay tanısmıyoruz ama neden ıklım ?

ıklim, bir yerde uzun bir süre boyunca gözlemlenen sıcaklık, nem, hava basıncı, rüzgar, yağış, yağış şekli gibi meteorolojik olayların ortalamasına verilen addır. tanım buymus cok ılgınc geldı bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…