- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.541
canım insallah sende ii sonuclar alırsın..sadece üçlü test sonucu degilmi??yani amniyosentez falan diil..bizde onlarınn sonuclarını beklioruz..
Yok canıııım..İyiki geriden gelmiyor ozaman kötü...İleriden gelmesinin hiçbir zararı yok hem ne güzel işte fenamı kemik gelişimi baya iyi demek...
Genelde benim istatiğime göre uzun boylu anne ve babaların çocuklarının gebelikleri ileriden takip edior..Irsi oldğunu düşünüyorum...Benim annemin bebekleri hep iri ve kilolu olmuş..Sanırım benimde öle olucak
İleride olduğunu nasıl anladınız doktormu söyledi. Benimkide 16. haftanın sonunda 198 gr dı. Obez olcak diye korkuyorum. Sizlerinki ne kadar
canım geçmiş olsun....ıhlamur ve nane-limon tavsiyemdir...ve bol su...inş. kısa zamanda geçer....
KarBeyazıKraliçe, akşam ıhlamuru da deneyeceğim....
Umarım iyi gelir....
selam kızlar biz geldik.
üçlü testimizin sonuçları çıktı.çok şükür rabbime hiçbir risk yokzemuszemus.nasıl sevindim anlatamamhihoyyyt.Allahım sağlıkla kucağımıza versin meleklerimizi:Saruboceq:.
bu arada örgü muhabbetinden sonra kayınvalideme bugünde başka bir konuda birkez daha sinir oldum.birgün bir konuşacağım susmam için çözümleri olmayacak. klava:
merhabalar allah herkesin bebişine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah..
allah kısmet ederse bende mart annesi olucam kafam çok karışık ama:sinifsinif: bilgisi olan varsa ankaralı arkaşlar özel hastane doğum fiyatları hakkında bilgi verebilirmi?
dr umda aynısını sööledi. genetik olabilir dediğin gibi. saol canım.
Sinpac geçmiş olsun. Bayramda bende grip olmuştum ıhlamurun çok faydasını gördüm. Bol bol iç.
selam kızlar biz geldik.
üçlü testimizin sonuçları çıktı.çok şükür rabbime hiçbir risk yokzemuszemus.nasıl sevindim anlatamamhihoyyyt.Allahım sağlıkla kucağımıza versin meleklerimizi:Saruboceq:.
bu arada örgü muhabbetinden sonra kayınvalideme bugünde başka bir konuda birkez daha sinir oldum.birgün bir konuşacağım susmam için çözümleri olmayacak. klava:
kızlar 15 dakika sonra mesaim bitiyor ben kaçıyorum evde fırsat bulursam artık..yarın çoook sevgili kayınvalidem geliyor kaydirigubbakcemile2 ne kadar kalacak bilemiyorum.dua edin benim için sorunsuz ve de stressiz atlatayım.herkese iyi akşamlar..
Sinpac : Canım geçmiş olsun ama haa dikkat et Ankara'da soğuk olur walla...
YAZ 34: Canım çok sevindim sonucunun iyi olmasına
Beknur, mesajını az önce gördüm canım...
Çok çok teşekkür ederim
Benim kalbi sevgi dolu arkadaşımopuyorumnanaktan
Yeni girdim yazmışsın... Sen nerelerdeydin?
selam kızlar biz geldik.
tamam beknurcum eve gidince bakiim sağol
herkese merhaba arkadaslarım..ben ani karar degişikligiyle bu sabah amniyosentez yaptrdım.biliosubnuz bi doktorum yaptıralım dedi digerii gerek yok dedi..benim içim rahat etmedi çünki bi kusku düşürdüler içime.ilk hastanede sonucum 155 te 1 risk cıkmıstı.digerinde 548 te 1 cıktı.bende iyi bi profesöre daha götürdüm bu iki tahlil sonucunuda gördü ve biz kötüsüne göre degerlendirmek zorundayız yaparsak iyi olur hem için rahatlar dedi.ve hemen amniyosenteze aldı.hiçbi acı hissetmedim ama psikolojik olarak cok koprkuorum..dinleniorum ewde.cok hafif sancı oluyo arada bi okadar..bir de bebegin beyninde kist süphelendi ama bunlar zamanla kaybolan kistler takip edicez dedi lütfen dualarınızı esirgemeyin..10 gün sonra sonucları alıcam..insallah pozitif sonuclar alırım..amniyosentez yaptıranda arsa lütfen bana yazsın
Pancuben, sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
gözün aydın canım.. çok sevindim :lepi:
Sinpac : Canım geçmiş olsun ama haa dikkat et Ankara'da soğuk olur walla...
YAZ 34: Canım çok sevindim sonucunun iyi olmasına
Üçlü testinin iyi çıkmasına sevindim yaz...
Gözün aydınalkisalkisalkis
Yazcım, sonuun iyi çıkmasına sevindim, gözün aydın tatlım, bırak takma şu kaynanayı yaa, ben hiç umursamıyom valla, sen niye takıyorsun, bebeğini ve kendini düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?