2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım insallah sende ii sonuclar alırsın..sadece üçlü test sonucu degilmi??yani amniyosentez falan diil..bizde onlarınn sonuclarını beklioruz..

Sadece üçlü test sonucunu bekliyorum canım...
Benim bebeğin beyninde nodül çıkmıştı, ondan dolayı biraz da huzursuz bekliyorum açıkçası...

dr umda aynısını sööledi. genetik olabilir dediğin gibi. saol canım.

İleride olduğunu nasıl anladınız doktormu söyledi. Benimkide 16. haftanın sonunda 198 gr dı. Obez olcak diye korkuyorum. Sizlerinki ne kadar

Ben ağırlığını bilmiyorum canım yaaa..12. haftada filan baş popo ölümü yapılıo yaa o zamandan beri benim sabit 5 gün ileride...15 haftalıkken gittim yine 5 gün ilerideydi..Doktorda söledi ultrason kağıtlarında ölçümden sonra altta cmd gibi bişi yazıyo işte kaç ise örneğin 12w4d+-3 filan bişi yazıo..oradan da bakabilirsin...

gözün aydın canım.. çok sevindim :lepi:

Canım ben medicana yı önerebilirim, ama fiyatını bilemiyorum. Benim işyerim belli bir kısmını karşılıyor, ben de 1200 ödeyeceğim. +doktorun ünvan parasını + Refakatçinin kalma parasını...
Numarasını ararsan sana bir fiyat verirler gibime geliyor...

kızlar 15 dakika sonra mesaim bitiyor ben kaçıyorum evde fırsat bulursam artık..yarın çoook sevgili kayınvalidem geliyor kaydirigubbakcemile2 ne kadar kalacak bilemiyorum.dua edin benim için sorunsuz ve de stressiz atlatayım.herkese iyi akşamlar..

Sinpac : Canım geçmiş olsun ama haa dikkat et Ankara'da soğuk olur walla...
YAZ 34: Canım çok sevindim sonucunun iyi olmasına

Üçlü testinin iyi çıkmasına sevindim yaz...
Gözün aydınalkisalkisalkis

Allah kolaylık versin zor bir zaman geçeceğe benzer, senin için...:teselli:

Beknur, mesajını az önce gördüm canım...
Çok çok teşekkür ederim
Benim kalbi sevgi dolu arkadaşımopuyorumnanaktan

Yeni girdim yazmışsın... Sen nerelerdeydin?

Sinpac geçniş olsun canım, bende seni merak etmiştim bugun sabahtan yoktun forumda, mandalinayı çok fazla yeme tansiyonun düşer, ıhlamur kaynat iç, çok daha iyi gelecektir canımcım, dikkat et kendine.

Yazcım, sonucun iyi çıkmasına sevindim, gözün aydın tatlım, bırak takma şu kaynanayı yaa, ben hiç umursamıyom valla, sen niye takıyorsun, bebeğini ve kendini düşün..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun daha yeni gördüm.diliyorumki bebeğinde hiçbirşey çıkmaz ve onu sağlıkla kucaklarsın.ne olur kötü düşünüp kendini daha fazla üzme.allahım yardımcın olsun bebeğine sağlık versin.

Pancuben, sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

iyiyiz teyzesi ama sen geçmişi okuyamadın sanırım benim KIZIM olucak ve 3 tarama testimde iyi çıktı.....Koşturmaca walla iş güç buarada haftasonu ip alıp battaniye öreceğim bakalım öyle pembe pembe değil beyaz olucak:))

gözün aydın canım.. çok sevindim :lepi:

Sinpac : Canım geçmiş olsun ama haa dikkat et Ankara'da soğuk olur walla...
YAZ 34: Canım çok sevindim sonucunun iyi olmasına

Üçlü testinin iyi çıkmasına sevindim yaz...
Gözün aydınalkisalkisalkis

Yazcım, sonuun iyi çıkmasına sevindim, gözün aydın tatlım, bırak takma şu kaynanayı yaa, ben hiç umursamıyom valla, sen niye takıyorsun, bebeğini ve kendini düşün..

çok sağolun kızlar hepiniz.inşaallah hepimiz kucağımıza alldığımız günleride görürüz.
pancubencim bu arada seninde gözün aydın.sonuçların iyi çıkmış.
simenay normalde takmam da işte hem hassasım hem bazen çok kırılıyorum.ama doğru söylüyorsun canımcım yaa bebeğim önmeli benim için.Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…