- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.601
ilk isim olarakta koysanız onlar o isimle seslenirler çoçuğa gör bak!sen ne yap ne et kariştirtma,,,eşinlede aranı bozmadan tatlılıkla halletmeye çalış bu işi,,,sonuçta eşinde bitiyor herşey!ya sende tam olarak değilde ima et konusunu açıldığı zaman biz ..... ismi düşünüyoruz diye.ama henüz tam karar vermedik falan de..bakalım tepkileri ne olaçak?
bende ilkinin adını koydum,ona o zamanlar 2.yide sen koyarsın demiştim ama bulabildiği en iyi isim eren oldu şu ana kadar..genelde gidip böyle eski isimlere bakıyor eşim.ilk zamanlar o tutturmuştu e harfi ile başlıyacak diye...sonra ben bu isimi beğenmedim dedim şart değil e harfi başka isim önerdim oda bana bu isimleri önerdi..mesela hamza,osman ,ömer,süleyman gibi,bende bunlara sıçak bakmıyorum...sonra bende e harfi ile olsun dedim...oda yine eren'e yöneldi.bende e ile emir dedim olsun bari,,,kulağa daha hoş geliyor erendeni,anlamıda hoş!.anlıçan döndük dolaştık aynı noktaya geldik...bir türlü aynı noktada buluşamadık!
Pardon sımenay tanısmıyoruz ama neden ıklım ?
İklim, bir yerde uzun bir süre boyunca gözlemlenen sıcaklık, nem, hava basıncı, rüzgar, yağış, yağış şekli gibi meteorolojik olayların ortalamasına verilen addır. tanım buymus cok ılgınc geldı bana da
Günaydin güzel Bayanlar...
Isim konusundan basliyoruz bugün galiba...
Selkiecim canim Emir bence cok güzel bir isim...
Tamam Erende güzel ama bu aralar kafani nereye cevirsen bir Eren, Arda, Kayra yada Dora Bebek vardir...
Kizlardada aynisi Ecrin, Ceylin ve Nisa icin gecerli.
Bizde iki isim düsünüyoruz...
Esim ikinci ismi Babasinin adi olmasini istiyor,
Kayinbabam melek gibir hic öyle bir Talebde bulunmadi ama esim
istiyordur icinden ama söylemiyordur gönülleri kalmasin ilk Torun ya diyor...
Bende itiraz etmedim...
Yani birinci isim benim begendigim TUGRA olacak
(eger o zmna kadar fikrim degismezse), ikinci isimde Kayinbabamin adi...
çekiniyorlarsa ne ala,,,diyemezler o zaman...benimkide kıramaz ailesini ama bu tür şeylere karışmıyorlar onlar zaten neyseki....ah canım ya, benim eşim çok korkar ailesini kırmaktan, bu konuyu halledebileceğimizi pek sanmıyorum. şöyle bir şansım var, eşimin ailesi benden çekinir biraz. ben diğer ismi söylerken, gözüme baka baka öbür isimle seslenemezler diye umuyorum.
Kısmet bakalım, neler görücez :)
Günaydın anne ve anne adayları ;
Nasılsınız biz iyiyiz çok şükür düm meleğimi hissettim hani ayağınız uyuşur ya onun gibi bir his....
Battaniye ye başladım bakalım hayırlısıyla biter inşallah....
Selkie :EMİR MERCAN çok güzel isim inşallah adı gibi güzel olur meleğin
günaydın cici anneler...
nasılsınız, keyifler nasıl,bebişler iyidir umarım..
bencede emir ismi güzel bende ogluşumun adını (yağız) koyucam.
Allah'tan eşim kimseyi karıştırmaz ilkinde demişti..babamın ismini koyalım diye ona niyetlenmiştik olmadı.. tekrar aynı niyetlenmek istemiyorum..
Hayırlısı olsun Simenay.... Önemlı olan sızın begenmıs olmanız.
ARKADAŞLAR,listemizin maşallahı var,.aldı başını gidioooo:teytey: :lepi:isim konusuna gelince bence içinizden ne geliyosa onu koyun,yok kayınvalideyi ,kayınpederi karıştırmayın,mümkün olduğunca..eee eşinizlede hem fikirseniz süper.aksi olursa kavgalar kaçınılmazzzz bi arkadaşım eşinle isim konusunda dokuz ay boyunca sürekli tartıştı klava:dokuz ay boyunca stres yaşattı canikoma,.velhasıl nüfus kağıdını çıkarmaya gelince bak görürsün benim beğendiğim isim olacak demiş eşi,,.sonra ne olduysa nüfus müdürlüğünde aklı başına gelmiş,,.hem onun istediği isim hemde kendi ismini yazdırmış.. klava::1rolleyes:
güzel isim seçmiş kız kayınvalidem ,benimkide bu ismi istese seve seve koyarım yani!günaydın kızlar benimde oğlumun adı KAYRA olacak kayınvalidem istiyormuş bende bişey demedim kadının 8 kız torunu var benimk ilk erkek torunu olacak hevesleniyor çok o yüzden kırmak istemedim bende...
ya erkeler bizim seçtiğimiz isimlere sırf bizim dediğimiz olmasın diye diretebiliyorlar,,benim eşimde var bu durum,,ben diyorum neden emir olmasın?o diyor neden eren olmasın?ben diyorum ereni kızlardada kullanıyorlar ben unise isim istemiyorum ,o diyor başka isim buluruz o zaman...diyemiyorki bana o ismi sen istediğin için istemiyorum diye,,,benim dediğimin olmasını istiyorum egomu tatmin etmek istiyorum diye!
güzel isim seçmiş kız kayınvalidem ,benimkide bu ismi istese seve seve koyarım yani!
amannn bana çok sempatik gelmiyor KAYRA ismi kız ama kırmayım diyorum sevgili kaynanamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amannn bana çok sempatik gelmiyor KAYRA ismi kız ama kırmayım diyorum sevgili kaynanamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani demi?ya kayınpederinin yada babasının adını isteseydi!Hiç sesini çıkarma valla, bak bizim kaynanalar kendi isimlerini koymaya kalkıyor, seninki yine modern bir isim seçmiş :))
yok yok güzel seçmiş ben beğendim,,en azından modern bir isim seçmiş....
yani demi?ya kayınpederinin yada babasının adını isteseydi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?