- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.561
Beknur, mesajını az önce gördüm canım...
Çok çok teşekkür ederim
Benim kalbi sevgi dolu arkadaşımopuyorumnanaktan
Yeni girdim yazmışsın... Sen nerelerdeydin?
canım süt sağma makineleri çok pahalı ablam kullanmazsa o zamana kadar onunkini alıcam yoksa alıcam bir tane kendime gerçekten çok gerekli.
canım kusura bakma bi yandan evrak yazıyorum yeni gördüm..
evet benimki de 8 gün kadar ilerde. bunun bir zararı var mı bişey dediimi dr un? meraklandım da biraz..
Merhaba kızlar,
Ben geldim... Nasılsınız? Herkesin keyfi yerinde mi?
Ben haftasonunu griple geçirdim... Allahım çok kötüydü...:sinifsinif: Hapşır hapşır, öldüm...
Perşembe günü de üçlü test sonucumu alacağım... Merakla onu bekliyorum...:Saruboceq:
selam kızlar biz geldik.
üçlü testimizin sonuçları çıktı.çok şükür rabbime hiçbir risk yokzemuszemus.nasıl sevindim anlatamamhihoyyyt.Allahım sağlıkla kucağımıza versin meleklerimizi:Saruboceq:.
bu arada örgü muhabbetinden sonra kayınvalideme bugünde başka bir konuda birkez daha sinir oldum.birgün bir konuşacağım susmam için çözümleri olmayacak. klava:
Sinpac geçniş olsun canım, bende seni merak etmiştim bugun sabahtan yoktun forumda, mandalinayı çok fazla yeme tansiyonun düşer, ıhlamur kaynat iç, çok daha iyi gelecektir canımcım, dikkat et kendine.
Yazcım, sonucun iyi çıkmasına sevindim, gözün aydın tatlım, bırak takma şu kaynanayı yaa, ben hiç umursamıyom valla, sen niye takıyorsun, bebeğini ve kendini düşün..
canım gözün aydın...boşver sen kaynanayı....kendi kendilerine yapıyorlar....
Yaz34 çok sevindim canım. Darısı başımıza inş. opuyorumnanaktan
Saol canım iltifatların içina.s...Ben çok yğundum hiç giremedim 10 gündür...Hala yoğunum ama sıkıldım çalışmaktan...
Hasta olmuşsun..Çok geçmiş olsun canım yaaa..Bende çok korkuyorum hasta olmaktann:sinifsinif:
kızlar bir sorum var benim test sonucu kağıdımda gebelik yaşım 18+3 yazıyor.bu nasıl oluyor ki.acaba yaptıkları test sonucunda mı öyle çıktı benim bebiş.
Selkie, teşekkür ederim...
Senin oğlana da geçmiş olsun...
kızlar bir sorum var benim test sonucu kağıdımda gebelik yaşım 18+3 yazıyor.bu nasıl oluyor ki.acaba yaptıkları test sonucunda mı öyle çıktı benim bebiş.
Simenay, haklısın... Ihlamuru deneyeceğim bu akşam...
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl?
Canım senin tosun 6 gün önden gidiyor demek ki
selam kızlar kafamberbat karışdı rica etsem 3 lü taramatestinizde trisomy 18 riskiniz ne çıkmış yazabilirmisiniz.
canım benim tets sonuçlarım dr'mde...hiç bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?