2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım evet ya giremiyorum bu ara işlerim oluyor.sağol canım evet prensesim olacak inşallah doktor bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum dedi.Ayın 27sinde ayrıntılı ultrasona gideceğim orada da netleşir artık.demek ki ilk tahminler doğru çıkıyor ben ilk tahminimi kız diye yazdırmıştım nilüfere. Ama bu yaramaz kandırdı bizi.bir de erken kıpırdadı erkek diye düşündük hep.mavileri sorma kaydirigubbakcemile3 paylaştırayım size.Ay çok ta güzellerdi.dün anneme söyledim illa değiştireceğim pembe yaparım ben onları dedi.Ay ne gerek var arasıra mavi giysin dedim yok olmazmış pembe olacakmış.karışmıyorum ben de. sen nasılsın bosna bebişin nasıl?tetanoz aşısı vuruldun mu sen? birazdan gideceğim tırsıyorum.:kedi:

hepinize selamlar kızlar nasılsınız bugün?doktora gidipte güzel haberlerle gelen arkadaşalr hepinizin gözü aydın.gidecek olan sonuç bakleyen arkadaşlar sizde iyi haberlerle dönersiniz inşaallah.

zaten kendi kendimi dinleyip ewham yapmamak için buraya takılıorum.cünkü insanın birileriyle aynı seyleri yasayıp paylasması rahatlatıo insanı..içimde kötü bi his yok nedense iyi sonuclar alıcam hissi var.insallah..ewet senin bebişin gercekten cokk nazlı annesi ...

laviniaebru geçmiş olsun canım,aklındaki soru işaretlerine olumlu cevapları bulabileceksin sonunda inşallah.
ezgim 29 gözün aydın tatlım bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin güzel bir kızımız daha olacak desene:lepi:

gözün aydın canım Allah minik prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt

merhaba ezgim..allah saglık wersin minik bebegine ve sana..insallah bizde kesin ve net ögreniriz su cinsiyetleri..

Allahın izniyle güzel sonuçalr alacaksın canım.üzme kendini.inşaallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

canım ben de çok araştırdım vurulmayı gereksiz görenler de var ama benim etrafımdaki herkes vuruldu.dün özellikle doktoruma sordum bir kere daha vurulayım mı diye.vurul iyi olur dedi.doğum sırasında örneğin bebeğin kordonunu keserken kullanılan aletten o enfeksiyonu kapmasını önlüyormuş.evet sağlık ocağına gideceğim tabi snin için sorarım canım.Ağır bir aşı değilmiş diğer aşılar gibi canlı hücreler içermediğinden hamilelere rahatlıkla yapılıyormuş.benim bildiklerim bu canım ya.

insallah canıım..alah sabır wersin bütün sonuc bekleyenlere..ne wardı şöyle kan tahlili gibi 2 günde cıksa..napalım beklicez..ama iyi haberlerle dönücem gibi hissediorum..

gözün aydın canım Allah minik prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt

merhaba ezgim..allah saglık wersin minik bebegine ve sana..insallah bizde kesin ve net ögreniriz su cinsiyetleri..

çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.laviniaebru inşallah sen de öğrenirsin yakında.

ezgimcim gözün aydın arkadaşım.miniğin kızmış ahh gitti annenin aldıkları.aşın var demek.ben iğneden delice korkardım.ama konu bebek olduğu günden beri hiiiiiiçç.ne korku kaldı ne birşey.önümüzdeli hafta bende gideyim yatırayım bari şu aşıyı.

katılıyorum sana burada herşeyi paylaşabiliyoruz ve destek görüyoruz içimizi rahatlatıyor arkadaşlar burayı iyiki görüp üye olmuşum :enbuyukkk:

slm kızlar 4lü tarama testinin sonuçları gedi dün.ama doktorum izinde perş günü kendisine mail atcam bence ii gibiler.

sağol canım benim.annemi sorma bu seferde yazık değiştirme telaşına düştü aldıklarını.Allahtan aldığı mağaza tanıdıkmış değişirmiş.ben onları anneme kargoylas göndereceğim şimdi iki iş çıktı sorma erken davrandı bizimki. kaydirigubbakcemile3 aşı acımaz heralde kan veriyoruz o da onun gibidir umarım.

Ezgim hoşgeldin canımcım, gözün aydın kızın olacakmış, mart kızları sonradan açıldılar bak, nazlı kızlarımız gelsinlerde sağlıklı olsunlar inşallah.. Ben tetanoz aşısından sonra aşı olunan bölgeye buz koyarsan hiç ağrı şişme ve sancı olmadığını duydum, aklında bulunsun, gelince yaz bize de deneyimlerini..

slm kızlar 4lü tarama testinin sonuçları gedi dün.ama doktorum izinde perş günü kendisine mail atcam bence ii gibiler.

iyidir canım merak etme yaa şu testler iyiki yapılıyor ama bi taraftanda şu sitresi yokmu beklemek Allahım herkes sorunsuz atlatır inşallar hepimizin meleklerini korusun Rabbim:Saruboceq:

çok sağol canım evet benim nazlı kızım epey yanılttı bizi ilk başta doktor da erkek sanmıştı.ya canım demek buz koyacağız dur onu sorayım hemşireye.tamam gelince yazarım canım.iyi bak sen de kendine.

kızlar bide bişi sorcam çok cnm acıo
uzun zmn dır ara ara oluodu ama dün akşamdan beri rahat vermio.
popomda kuyruk sıkumunun sağ tarafına kramp batma tarzı acı oluo daha çok yürürken fln.
acaba fıtık başlangıcı fln mı çok kötü acıyo

özenmiştir oda neyapsın.canım ben hamileliğimden iki ay önce köpek saldırdığı için olmuştum bu aşıyı.açıkcası öyle korktuğum gibi olmadı pek.belki vuran kişylede ilgilidir bilemem.ama evet kan vermek gibi buda.sadece sonra biraz ağrıyor.oda çok değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…