- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.741
canım bu bendede war hamilelikte normal..benimkide ara ara kuyruk sokumunu sol tarafında..bazen bel fıtıgımı var bende diorum ama hemen hemen hamilelerin genelinde oluyo..baazılarındada bacak krampları..herkeste farklı görülüo..kızlar bide bişi sorcam çok cnm acıo
uzun zmn dır ara ara oluodu ama dün akşamdan beri rahat vermio.
popomda kuyruk sıkumunun sağ tarafına kramp batma tarzı acı oluo daha çok yürürken fln.
acaba fıtık başlangıcı fln mı çok kötü acıyo
canım bu bendede war hamilelikte normal..benimkide ara ara kuyruk sokumunu sol tarafında..bazen bel fıtıgımı var bende diorum ama hemen hemen hamilelerin genelinde oluyo..baazılarındada bacak krampları..herkeste farklı görülüo..
Selam kızlar napıyosunuz :dance: hava o kadar sıcak ki burada hiç evde duracağımı zannetmiyorum perde bakmaya gidicem bebek odası için çok eğlenceli oluyor bişeyler bakmak a.s size selam verip öyle gidim dedim kendinize iyi bakınız miniklerinize de :)))
canım evet ya giremiyorum bu ara işlerim oluyor.sağol canım evet prensesim olacak inşallah doktor bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum dedi.Ayın 27sinde ayrıntılı ultrasona gideceğim orada da netleşir artık.demek ki ilk tahminler doğru çıkıyor ben ilk tahminimi kız diye yazdırmıştım nilüfere. Ama bu yaramaz kandırdı bizi.bir de erken kıpırdadı erkek diye düşündük hep.mavileri sorma kaydirigubbakcemile3 paylaştırayım size.Ay çok ta güzellerdi.dün anneme söyledim illa değiştireceğim pembe yaparım ben onları dedi.Ay ne gerek var arasıra mavi giysin dedim yok olmazmış pembe olacakmış.karışmıyorum ben de. sen nasılsın bosna bebişin nasıl?tetanoz aşısı vuruldun mu sen? birazdan gideceğim tırsıyorum.:kedi:
Selam kızlar napıyosunuz :dance: hava o kadar sıcak ki burada hiç evde duracağımı zannetmiyorum perde bakmaya gidicem bebek odası için çok eğlenceli oluyor bişeyler bakmak a.s size selam verip öyle gidim dedim kendinize iyi bakınız miniklerinize de :)))
canım ben iyiyim çok şükür.
bulantılarım geçti, iştahım açıldı, enerjim biraz yerine geldi.
kayınvalidemler de gidince kim tutar beni :)
valla ben oğlum oğlum diye dolaşıyorum ortalarda ama sizden gelen haberlere bakılırsa, emin olmasam iyi olacak.
daha bişi almadım zaten kuzuma, istediği gibi değişebilir :)
benim doktorum aşı yaptırmıyor canımcım. grip aşısını da yaptırmadı, tetanoz için de gerekli görmüyorum dedi. sen istersen yapalım ama bence gerek yok dedi, ben de yaptırmadım öyle olunca...
kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım topiğe inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktordaydım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızmış.ilk tahminim doğru çıktı çok sevindik.:lepi: birazdan tetanoz aşısını vurulmaya gideceğim kendinize iyi bakın.
kızlar bide bişi sorcam çok cnm acıo
uzun zmn dır ara ara oluodu ama dün akşamdan beri rahat vermio.
popomda kuyruk sıkumunun sağ tarafına kramp batma tarzı acı oluo daha çok yürürken fln.
acaba fıtık başlangıcı fln mı çok kötü acıyo
hayırlı olsun kızın ezgi ne güzel hihoyyyt
bendede oluyor pınar benimde 2aylık hamileyken karpuz kabuğuna bastım bacağım ağrıldı o günden bu yana evi süpürsen ceryanda kalsam uzun süre yatarsam dönemiyorum ağrım oluyor
selinus bıdıkların napıyor hareketleri daha bi başkadır değilmi?:CüvCüv:
ben çıktım kızlar görüşürüz
canım çok ilginç gerçekten.rüya gibi değil.arada birşeyler sanki.bencede korkma çünkü beyaz bir güvercin gelmiş sana.güzel birşey bence.beyaz iyidir.ve güversin bide.kızlar geçen gece eşim nöbetçiydi yalnızdım gece yatarken kalkıp banyoya gittim döndüm saate baktım geri yattım yeni dalıyordum odada beyaz benekli bi güvercin elimin içine kondu sen nasıl girdin içeri dedim baktı bana sonra gözümü açtım rüya gördüm dedim ama saate baktım daha 1 dk bile olmamıştı yatalı kimseye anlatmadım korkmadım tabii ama etkilendim doğrusu sizinle paylaşmak istedim...
kızlar geçen gece eşim nöbetçiydi yalnızdım gece yatarken kalkıp banyoya gittim döndüm saate baktım geri yattım yeni dalıyordum odada beyaz benekli bi güvercin elimin içine kondu sen nasıl girdin içeri dedim baktı bana sonra gözümü açtım rüya gördüm dedim ama saate baktım daha 1 dk bile olmamıştı yatalı kimseye anlatmadım korkmadım tabii ama etkilendim doğrusu sizinle paylaşmak istedim...
canım çok ilginç gerçekten.rüya gibi değil.arada birşeyler sanki.bencede korkma çünkü beyaz bir güvercin gelmiş sana.güzel birşey bence.beyaz iyidir.ve güversin bide.
kızlar merhaba,
dun doktoruma kontrole gittim 6-7 kasımda bana ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi verdi, 3 tane yer tavsiye etti, birisi sislide bi yer prof. Dr. Recep has adında biri 300tl ye yapıo, digeri prof. Dr. Atıl yüksel 450 tl yapıo, digeri bakırkoy de istanbul prenatal diye bir yer oraya henüz soramadım. Ama moralim çoook bozuldu :gitme:
Cok pahalı siz nerelerde yaptırdınız, bu arada ben bahcelıevler medikal parka gdiyorum.
Lütfen yardımcı olun bana
CANIMMM ÇOK GÜSEL BİR RÜYA . RÜYAALRI NASIL YORUMLAR İSEK ÖYLE OLURMUŞ . BENCE BU GÜVERCİN BEBEĞİNİN KISMETİ ÇOK RAHAT BÜYÜYEN BİR EBBEK OALCAK İHTİYAÇLARINI RAHAT KARŞILAYACAKSIN VE ÖNÜ KISMETİ AÇIK BİR ÇOCUK OALCKA İNŞALLAH. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?