2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşı yaptırcakların dikkatine eve geldiinizde bol kolonya ile ıslatılmış pamuk koyun ilacın çbk dağılmasını sağlıo(aynı şey bebeklerimiz içinde gecerli)

canım bu bendede war hamilelikte normal..benimkide ara ara kuyruk sokumunu sol tarafında..bazen bel fıtıgımı var bende diorum ama hemen hemen hamilelerin genelinde oluyo..baazılarındada bacak krampları..herkeste farklı görülüo..

valla vaktim olsa ftr doktoruna gidicem ama zmn yok.acaip canımı sıkıo.inş dediin gibi bişi yoktur:Saruboceq:

Selam kızlar napıyosunuz :dance: hava o kadar sıcak ki burada hiç evde duracağımı zannetmiyorum perde bakmaya gidicem bebek odası için çok eğlenceli oluyor bişeyler bakmak a.s size selam verip öyle gidim dedim kendinize iyi bakınız miniklerinize de :)))

yhaa ne zevkli olur ben bebek odasını son aya bırakıyorum şimdilik annem karşı çıkıo erken die:sinifsinif:

canım ben iyiyim çok şükür.
bulantılarım geçti, iştahım açıldı, enerjim biraz yerine geldi.
kayınvalidemler de gidince kim tutar beni :)
valla ben oğlum oğlum diye dolaşıyorum ortalarda ama sizden gelen haberlere bakılırsa, emin olmasam iyi olacak.
daha bişi almadım zaten kuzuma, istediği gibi değişebilir :)
benim doktorum aşı yaptırmıyor canımcım. grip aşısını da yaptırmadı, tetanoz için de gerekli görmüyorum dedi. sen istersen yapalım ama bence gerek yok dedi, ben de yaptırmadım öyle olunca...

ohh iyi alışverişler canım valla haklısın bunun bile zevki bir başkakaydirigubbakcemile5

canım umarım senin minik yanıltmaz ama sanmıyorum artık.iyi olmana sevindim.benim de iştahım açıldı sorma hele akşam saatlerinde herşeyi yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi abur cubur yok lmaz: aşıyı bazı doktorlar gereksiz buluyor bazıları da öneriyor ay valla benim de kafam karıştı.ama benimki yaptır dedi o yüzden gidip yaptırayım bari.

hayırlı olsun kızın ezgi ne güzel hihoyyyt

bendede oluyor pınar benimde 2aylık hamileyken karpuz kabuğuna bastım bacağım ağrıldı o günden bu yana evi süpürsen ceryanda kalsam uzun süre yatarsam dönemiyorum ağrım oluyor

selinus bıdıkların napıyor hareketleri daha bi başkadır değilmi? :CüvCüv:

yok cnmm yhaa iş güç bişi de yapmıom evde yani zorlama fln deil umarım geçicidir:Saruboceq:

kızlar geçen gece eşim nöbetçiydi yalnızdım gece yatarken kalkıp banyoya gittim döndüm saate baktım geri yattım yeni dalıyordum odada beyaz benekli bi güvercin elimin içine kondu sen nasıl girdin içeri dedim baktı bana sonra gözümü açtım rüya gördüm dedim ama saate baktım daha 1 dk bile olmamıştı yatalı kimseye anlatmadım korkmadım tabii ama etkilendim doğrusu sizinle paylaşmak istedim...

kızlar merhaba,
dun doktoruma kontrole gittim 6-7 kasımda bana ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi verdi, 3 tane yer tavsiye etti, birisi sislide bi yer prof. dr. recep has adında biri 300tl ye yapıo, digeri prof. dr. atıl yüksel 450 tl yapıo, digeri bakırkoy de istanbul prenatal diye bir yer oraya henüz soramadım. ama moralim çoook bozuldu :gitme:
cok pahalı siz nerelerde yaptırdınız, bu arada ben bahcelıevler medikal parka gdiyorum.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA

canım çok ilginç gerçekten.rüya gibi değil.arada birşeyler sanki.bencede korkma çünkü beyaz bir güvercin gelmiş sana.güzel birşey bence.beyaz iyidir.ve güversin bide.

CANIMMM ÇOK GÜSEL BİR RÜYA . RÜYAALRI NASIL YORUMLAR İSEK ÖYLE OLURMUŞ . BENCE BU GÜVERCİN BEBEĞİNİN KISMETİ ÇOK RAHAT BÜYÜYEN BİR EBBEK OALCAK İHTİYAÇLARINI RAHAT KARŞILAYACAKSIN VE ÖNÜ KISMETİ AÇIK BİR ÇOCUK OALCKA İNŞALLAH. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok ilginç gerçekten.rüya gibi değil.arada birşeyler sanki.bencede korkma çünkü beyaz bir güvercin gelmiş sana.güzel birşey bence.beyaz iyidir.ve güversin bide.

bende öyle düşündüm korkmadım etkilenmemim sebebi dediğin gibi arada bişey olması hayırlısı canımcım ne biliyim..

canım ümraniye hisar ahstanesinde prof. Dr. Selçuk özden yapıyormuş 275,00 444 5 888 arayıp bilgi alabilrisin ben bu hastaneden çok memnunum benim doktorumda filiz candan topuz onuda tavsiye ederbilirm sana muayenesi 130,00 lira

selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....

Amin canım yaa ne güzel bi yorumopuyorumnanaktan
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin iyi huylu güzel evlatlar nasip etsin bizlere inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…