- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.761
yhaa ne zevkli olur ben bebek odasını son aya bırakıyorum şimdilik annem karşı çıkıo erken die:sinifsinif:
canım ümraniye hisar ahstanesinde prof. Dr. Selçuk özden yapıyormuş 275,00 444 5 888 arayıp bilgi alabilrisin ben bu hastaneden çok memnunum benim doktorumda filiz candan topuz onuda tavsiye ederbilirm sana muayenesi 130,00 lira
selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
Seyyalcım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım , moralim gercekten epey bi bozuldu, ben bunu sadece 4 boyutlu ultrason sanıyordum, ama detaylı bir incelemeymiş, fiyatları bole ucuk bulunca ssk dogumevini aradım, onarl bunu yapıyormus ama, sadece ssk da ki doktorun bir anormallik gormesı durumunda yapıyorlarmıs yanı herkese degıl. benneyaptımki Bunu duyunca daha da bir korktum, acaba doktorum bende birsey gordu de mi istiyor bunu diye...
Merak ettigim sey su bu ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi denilen sey herkese yapılıyor mu ?
canım seni gerçekten çok özledik.selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
canım çok güzel bir rüya.kızın aydınlıklar içinde doğuyor geliyor sana.maşallah.merhaba arkadaşlar
inşallah herkes iyidir ve yakın zamada güzel haberler alır herkes...ben de merakla vereceğiniz güzel haberleri bekliyorum dualarım sizinle....
bebeklerini hissedenler olmuş ne güzel...ben 17. haftadan beri hissedebiliyordum ama cumartesiden beri tekme yemeye başladım resmen....garipserim diye düşünüyordum ama o kadar doğal ve güzel ki yıllardır orda gibi:CüvCüv:
kuju rüyamı hayal mi desem bilmiyorum ama çok güzelmiş gördüğün ben de çok güzel bir anlamı olduğunu düşünüyorum....aklıma kendi rüyam geldi size yazacaktım ama fırsat olmamıştı...bir kaç gün önce rüyamda yatak odamda ayakta duruyordum oda toplu cam açıktı hava çook güzeldi öyle bir güneş vardı ki odanın için o kadar aydınlıktı ki...bi an cama doğru bakarken yüzümü diğer tarafa döndüm orda da ayna var...aynaya bakarken vuran güneşle karnımın aydınlandığını gördüm sonrada bebeğimi gördüm karnımın içinde yatıyordu...güneşe bir şeyi tutarsınız da içi görünür ya aynen öyleydi karnımın için parlıyordu resmen güzel kızım da orda yatıyordu minicikti...ben de çok etkilenmiştim...
Seyyalcım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım , moralim gercekten epey bi bozuldu, ben bunu sadece 4 boyutlu ultrason sanıyordum, ama detaylı bir incelemeymiş, fiyatları bole ucuk bulunca ssk dogumevini aradım, onarl bunu yapıyormus ama, sadece ssk da ki doktorun bir anormallik gormesı durumunda yapıyorlarmıs yanı herkese degıl. benneyaptımki Bunu duyunca daha da bir korktum, acaba doktorum bende birsey gordu de mi istiyor bunu diye...
Merak ettigim sey su bu ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi denilen sey herkese yapılıyor mu ?
canım çok güzel bir rüya.kızın aydınlıklar içinde doğuyor geliyor sana.maşallah.
merhaba arkadaşlar
inşallah herkes iyidir ve yakın zamada güzel haberler alır herkes...ben de merakla vereceğiniz güzel haberleri bekliyorum dualarım sizinle....
bebeklerini hissedenler olmuş ne güzel...ben 17. haftadan beri hissedebiliyordum ama cumartesiden beri tekme yemeye başladım resmen....garipserim diye düşünüyordum ama o kadar doğal ve güzel ki yıllardır orda gibi:CüvCüv:
kuju rüyamı hayal mi desem bilmiyorum ama çok güzelmiş gördüğün ben de çok güzel bir anlamı olduğunu düşünüyorum....aklıma kendi rüyam geldi size yazacaktım ama fırsat olmamıştı...bir kaç gün önce rüyamda yatak odamda ayakta duruyordum oda toplu cam açıktı hava çook güzeldi öyle bir güneş vardı ki odanın için o kadar aydınlıktı ki...bi an cama doğru bakarken yüzümü diğer tarafa döndüm orda da ayna var...aynaya bakarken vuran güneşle karnımın aydınlandığını gördüm sonrada bebeğimi gördüm karnımın içinde yatıyordu...güneşe bir şeyi tutarsınız da içi görünür ya aynen öyleydi karnımın için parlıyordu resmen güzel kızım da orda yatıyordu minicikti...ben de çok etkilenmiştim...
senin rüyan çok güzelmiş gerçekten kalbin temiz demekki bebeğini görmüşsün ne güzel inşallah bende hissederim bebeğimi yakında:Saruboceq:
Herkese yapılıyor arkadaşım korkma, ben 16 haftalıkken yaptırdım, 22. hafta da tekrar yapılacak, bişey görmesine gerek yok doktorun, rutin bir tarama, için rahat olsun, bebeğini renkli ekranda ve her organını tek tek ayrıntılı görünce çok mutlu olacaksın.
geçen günde bi arkadaşımız sormuştu biz detaylı diyoruz doktorlar 2. düzey diyor hem altan bakılıyor hem karından önce bebeğin bütün organlarına bakılıyor sonra anneyi alttan muayene edip ölçüm yapılıyor erken doğum riski varmı diye bende 19 kasımda yaptırıcam genelde bütün hamilelere bakılıyor diye biliyorum yinede emin olmak için doktoruna sor istersen benim bildiğim bu ben gata da yaptırıyorum özel hastane fiyatlarını bilmiyorum canım inşallah uygun iyi biryer bulursun..
Merhaba kızlar benim belim ağrıyor hala o yüzden girip çıkıyorum fazla oturamıyorum pc başında
Yarın kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma
Bebişimi çok özledim 1 ay oldu inşallah iyidir cinsiyetide kesin olarak öğreniriz artık heralde heyecanla yarını bekliyorum
Zelişcim inşallah güzel haberler verirsin bize cnm
Simenaycığım iklim çok güzel bir isim prensese çok yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?