2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yhaa ne zevkli olur ben bebek odasını son aya bırakıyorum şimdilik annem karşı çıkıo erken die:sinifsinif:

sana annen akrşı çıkyıro erken diye ve en azından son ay yapacaksın bana herkes karşı çıkyıro bir yaşından önce kurma diye ve görümcem kurdu doğar doğmaz süper bi oda ama kız nerede ise 2 yaşına girecek hala ayıramadı şimdi diyorrki bu oda durduk yerde hevesim kaçtı değiştireceğim konuştuğum bi kaç kişide en azından bir yaşına girmeden oda felan yapma seneye gider rahat rahat alırsın şimdilik diğer acil ihtiyaçlarını gör diyorlar

Seyyalcım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım , moralim gercekten epey bi bozuldu, ben bunu sadece 4 boyutlu ultrason sanıyordum, ama detaylı bir incelemeymiş, fiyatları bole ucuk bulunca ssk dogumevini aradım, onarl bunu yapıyormus ama, sadece ssk da ki doktorun bir anormallik gormesı durumunda yapıyorlarmıs yanı herkese degıl. benneyaptımki Bunu duyunca daha da bir korktum, acaba doktorum bende birsey gordu de mi istiyor bunu diye...
Merak ettigim sey su bu ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi denilen sey herkese yapılıyor mu ?

canım hayırlı haberler alırsın inşallah strese sokma kendini Allaha emanetsiniz ikinizde herşey güzel olucak inşallah:Saruboceq: bizede güzel haberlerini verirsin

Zelişcim, Rabbim dualarımızı kabul edecek ve hiçbir şey çıkmayacak yavrunda, sonucun iyi çıkacak gör bak, dualarımız hala seninle arkadaşım, bozma moralini, sağlıcakla kal.

Mutlucum iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok hatta şuan keyif yapıyorum iş yerinde masanın altına sandalyeyi çektim ön taraftan uzattım bacaklarımı ohh fıstık gibi..Öğlen arası mothercare ile chicco mağazasına gittim ama fiyatları görünce ohhhaaa dedim yaaa 3 tane çıtçıtlı badi 40 TL olurmu hiç??? bi pişama takımı vardı ztn onu hiç sormayı 60 filandı..
Frambuazcım seni böyle moralman kuvvetli görmek çok güzel..Böyle olduğun sürece bebişinide boşuboşuna üzmemiş olucaksın..Çünkü şuan gayet sağlıklı o
Pembe düşler hadi hayırlı olsuuunn.bak bebişin sapasağlam...
Sinpac canım Frambuazla ilgili soru sormuşun da ben yanıtlıyayım kimse görmemiş...Arkadaşımızın doktoru 3 lü testte risk görmüşte ayrıntılı ultrasonla bakıcakmış...Ama herşeyin yolunda olduğunu hissediyorum benn zemuszemus

Herkese yapılıyor arkadaşım korkma, ben 16 haftalıkken yaptırdım, 22. hafta da tekrar yapılacak, bişey görmesine gerek yok doktorun, rutin bir tarama, için rahat olsun, bebeğini renkli ekranda ve her organını tek tek ayrıntılı görünce çok mutlu olacaksın.

merhaba arkadaşlar
inşallah herkes iyidir ve yakın zamada güzel haberler alır herkes...ben de merakla vereceğiniz güzel haberleri bekliyorum dualarım sizinle....

bebeklerini hissedenler olmuş ne güzel...ben 17. haftadan beri hissedebiliyordum ama cumartesiden beri tekme yemeye başladım resmen....garipserim diye düşünüyordum ama o kadar doğal ve güzel ki yıllardır orda gibi:CüvCüv:

kuju rüyamı hayal mi desem bilmiyorum ama çok güzelmiş gördüğün ben de çok güzel bir anlamı olduğunu düşünüyorum....aklıma kendi rüyam geldi size yazacaktım ama fırsat olmamıştı...bir kaç gün önce rüyamda yatak odamda ayakta duruyordum oda toplu cam açıktı hava çook güzeldi öyle bir güneş vardı ki odanın için o kadar aydınlıktı ki...bi an cama doğru bakarken yüzümü diğer tarafa döndüm orda da ayna var...aynaya bakarken vuran güneşle karnımın aydınlandığını gördüm sonrada bebeğimi gördüm karnımın içinde yatıyordu...güneşe bir şeyi tutarsınız da içi görünür ya aynen öyleydi karnımın için parlıyordu resmen güzel kızım da orda yatıyordu minicikti...ben de çok etkilenmiştim...

canım seni gerçekten çok özledik.
yarın güzel haberlerle geliceksin bak görürsün.dualarımız seninle canım.rabbim yardımcın olsun.gönlünü freah tu.ayrıca bebişin suyunun çoğalnmasıda çok sevindim.aklına kötü şeyelr getirme.tabiki kıyılmaz o yavruya allahım esirgesin ne olur deme çünkü iyi çıkıcak sonuçlar.

canım çok güzel bir rüya.kızın aydınlıklar içinde doğuyor geliyor sana.maşallah.

geçen günde bi arkadaşımız sormuştu biz detaylı diyoruz doktorlar 2. düzey diyor hem altan bakılıyor hem karından önce bebeğin bütün organlarına bakılıyor sonra anneyi alttan muayene edip ölçüm yapılıyor erken doğum riski varmı diye bende 19 kasımda yaptırıcam genelde bütün hamilelere bakılıyor diye biliyorum yinede emin olmak için doktoruna sor istersen benim bildiğim bu ben gata da yaptırıyorum özel hastane fiyatlarını bilmiyorum canım inşallah uygun iyi biryer bulursun..

CANIMSENİ KESİNLİKLE YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM MEVLAM SENİN BU GÜSEL DÜŞÜNCENE ÖDÜL OLARAK BİLE BEBEĞİNİN SAĞLIĞINI KORUR SEN HİÇ DERT ETME DUALARIMZI SENİNLE İNŞALLAH HİÇ Bİ SORUN OLAMDAN SAĞLICAKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba kızlar benim belim ağrıyor hala o yüzden girip çıkıyorum fazla oturamıyorum pc başında

Yarın kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma

Bebişimi çok özledim 1 ay oldu inşallah iyidir cinsiyetide kesin olarak öğreniriz artık heralde heyecanla yarını bekliyorum

Zelişcim inşallah güzel haberler verirsin bize cnm

Simenaycığım iklim çok güzel bir isim prensese çok yakışacak

senin rüyan çok güzelmiş gerçekten kalbin temiz demekki bebeğini görmüşsün ne güzel inşallah bende hissederim bebeğimi yakında:Saruboceq:

Zelişcim çok sevindim haberlerin iyi olmasına, büyük bir problemi geride bıraktın çok şükür.
Allah'ın izniyle, yarın daha güzel, daha mutlu haberlerini alacağız inşallah. Bütün kalbimle inanıyorum ki, herşey yolunda, bebeğin sapasağlam.
Sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle arkadaşım, Allah yardımcın olsun...

Canım hiiç bişi çıkmıcak inşallah Allahın izni ile...benim doktorum diyorki kalıtımsal bir rahatsızlığın yoksa, sağlıklı isen, eşin sağlıklı ise, kan uyuşması problemin yoksa çocuğun sakat olma riski yok denecek kadar azdır...Böyle evhamlanma sakın valla 9 ay duramazsın erken doğurursun diyor:kedi:

senin rüyan çok güzelmiş gerçekten kalbin temiz demekki bebeğini görmüşsün ne güzel inşallah bende hissederim bebeğimi yakında:Saruboceq:

sağol canım...inşallah sen de en kısa zamanda hissedersin....aslında ben normalde hiç rüya görmeyen daha doğrusu rüyasını hatırlamayan biriyim...ya da saçma şeyler görürüm...ilk defa böyle güzel bir rüya gördüm....

simenaycım cok tesekkur ederım ıcımı cok rahatlattın opuyorumnanaktan
sen nerede yaptırdın bunu, her yer cok pahalı benneyaptımki

kujucum cok sagol ,
kızlar hepınız ıcımı rahatlattınız, off anne olmak ne kadar zormus, en ufak bırseyden ınsan hemen endıselenıyor benneyaptımki
umarım uygun bır yer bulabıılırım, cunku grecekten cok pahalı

canım sende bebişinle özlem giderir güzel haberlerle dönersin inşallah benimde otururken değil de yürüyünce belim ağrıyor eee bebişler büyüyor annesi normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…