2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM BEN TAM AYRINTI BİLMİYORUM SENİN YAZINI GÖRÜNCE ARAYIP SORDUM DOKTORUMA ÖYLE CEVAPLADIM SENİ HERKESE YAPILIRDIR HERHALDE SONUÇTA BEBEĞİNİN HER AYRNTISINI İNCELEYECEKELR BİZİM DOKTOR GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE EL PARMAKALRINI SAYMIŞTI ON TANE VAR MI DİYE BEYNİNE BAKTI HER İKİ LOBDA OLUŞMUŞMU DİYE FELAN O SAYARKEN SENDE GÖRÜYORSUN VE ÇO KETKİLENİYOR ÇOK MUTLU OLUYORSUN EMİN OL GÜSERL GEÇECEK AYRINTILIDA DA TÜM İÇ ORGANALRINA BAKACAK DOKTOR :) SONRA SNEİN YUMURTALARINI KONTROL EDECEK . BENİM GENEL DUYUMALRDAN ÖĞRENDİĞİM BİLGİ BUNALR İSTERSEN ARA GÖRÜŞ BEN SANA DOKTORUMUN TELEFONUNDA VEREBİLİRİM EMİN OL TELEFONDA SANA İSTEDİĞİN TÜM BİLGİLERİ VERECEK 216 524 13 00 EŞİ ASKER OLAN HASTANIZDAN ALDIM TELEFONUNUZU DERSEN EMİN OL HATIRLAR : :d:d:d:d:d zemuszemus

selam kızlar aşımı oldum geldim hiç acı hissetmedim onu söyliyeyim zemuszemus ama biraz kolum ağırmaya başladı kızarıp şişebilir dedi zaten hemşire.kolanyalı pamul koydum ilacın dağılmasını sağlıyormuş.bir ay sonra da 2.dozu vurulacağım.önce bebişin kalp atışını dinliyor ardından aşıyı vuruyorlar.vurulacak arkadaşlar korkmayın.

Ya biz daha isime karar veremedik...Bikaç isim var aklımızda ama içimize sinen bişi daha bulamadık:gitme:

canım ne demek bizler senin yanındayız.zelişcim allahın izniyle bebeğinde hiçbirşey çıkmayacak.benimde inancım inan bu yönde.inşaallah yarın güzel haberlerini duyarızda sende bebeğinde artık rahat bir nefes alırsınız.rabbim yardımcın olsun arkadaşım sağlık versin.

canım hoş geldin geçmiş olsun...ben de bugün yarın giyorum bi gidemedim....kızın oluyormuş çok sevindim Allah bağışlasın :hulya:

Teşekkür ederiz teyzesi, inşallah sende bir an evvel sağlığına kavuşur ve bel ağrından kurtulursun, yarın doktordan da güzel haberlerle gelin..

simenaycım cok tesekkur ederım ıcımı cok rahatlattın opuyorumnanaktan
sen nerede yaptırdın bunu, her yer cok pahalı benneyaptımki

Canımcım, ben her zamanki gittiğim hastanede yaptırdım, özel bir hastane ve her türlü imkan mevcut, sadece ssk lı olduğum için 100 tl fark parası ödedim, bunun dışında ücret ödemedim, birde bana alttan bakmadılar hiç, karından bakılıyor 2. düzey usg.

canım geçmiş olsun sanırım sana biraz yatıp dinlenmeni önedrecek doktorun . Bebeğinle iyi buluşmalar zie biizm daha iki haftamız var daha geçen hafat görmem rağmen çok özledim onuuuu offf off benim işim çok zor hem babasını özler hem çocuğunu :):)::):)

hadi geçmiş olsun ezgücüm darısı başımıza.valla moral verdin ben korkuıyordum ama dediğin gibiyse telaşlanıcak birşey yok evet.belki bende vurulurum.

[COLOR="Red[COLOR="Black"]"]pembedüşler [/COLOR]senin için sordum canım bu aşı çok mu gerekli bazıları vurulmuyor diye.hemşire kesinlikle gerekli bir aşı olduğunu, hastanelerde kullanılan aletler ne kadar steril olsa da enfeksiyon kapma riskinin her zaman olduğunu o yüzden sağlık bakanlığının onayladığı aşı olduğunu söyledi..valla bilmiyorum oldum işte ben de.[/COLOR]

canım özlemişsindir kuzunu.artık cinsiyetide öğrenirsiniz zaten.yeterki sağlıklı olsunlarda.çikolata ye mutlaka ultr.girmeden çok işe yarıyor.güzel heberlerini bekliyoruz.

canım sende bebişinle özlem giderir güzel haberlerle dönersin inşallah benimde otururken değil de yürüyünce belim ağrıyor eee bebişler büyüyor annesi normaldir

Sağol tatlım bu arada rüya olmasada çok güzel birşey gördüğün :)

ben abuk sabuk rüyalar gördüğüm için yorumsuz kalıyorum
kaydirigubbakcemile2

canım çok sağol sorduğun için vede bilgiler için.o zaman bende oluyum o zaman.bide ağır değilmiş aşı.

Kızlar tekrardan selammmm,
CatladaPatla, Bosna, Simenay, Eseda, Sinpac, Polenss, Özgül312, Seyyaltaner, Laviniaebru, Pembedusler, Beknur ve diger tum arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin. Bu guzel dilekler aslında hepimiz icin kizlar.............. hihoyyyt
Hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan

Evet senin için gerçekten çok zor canım akannehir Allah sabır versin

Simenaycığım, pembe düşler iyi dilekler için teşekkür ederim sizlere
buyrunnnnnnnnn

Hepimiz güzel haberler verelim inşallah her daim a.s.

SEYYALCIM CANIM COOOOK TESEKKUR EDERIM, SUAN ISYERINDEYIM MUSAIT OLUNCA ARAYACAGIM COK OPUYORUM SENI opuyorumnanaktan
ICIMI RAHATLATTIN...

:))eet oda konusunda herkes hayır dior ama kararlıım hevesim var olacak inş.oyüzden son aya kdr bekle diolar:hulya:
benim görümcemin kızı 6yaşında hala annesiyle yatak odasında yatıo(bence çok yanlış)
biede eltim var.eltimin kızı 4yaşını bitirdi ama hala anne ve babayla aynı odada yatılabileceği ihtimalini bile bilmiyoryerimseniben
eltim zamanında 2aylıkken bebeği yan odaya ayırmış.emzirdiği halde bunu yapmış biraz zor olmuş gece koşturmak ama şimdiki düzenini elde etmesi için bu gerekiyormuş demekki.
yani biz nasıl alıştırırsak öle olcak die düşünüyorum.1yaş bile ayırmak için geç olabilir belki:uhm:

canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…