- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.781
Seyyalcım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım , moralim gercekten epey bi bozuldu, ben bunu sadece 4 boyutlu ultrason sanıyordum, ama detaylı bir incelemeymiş, fiyatları bole ucuk bulunca ssk dogumevini aradım, onarl bunu yapıyormus ama, sadece ssk da ki doktorun bir anormallik gormesı durumunda yapıyorlarmıs yanı herkese degıl. benneyaptımki Bunu duyunca daha da bir korktum, acaba doktorum bende birsey gordu de mi istiyor bunu diye...
Merak ettigim sey su bu ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi denilen sey herkese yapılıyor mu ?
selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
canım çok haklısın inşallah sağlıkla bi kucağımıza allalım hepsi yuvamıza güneş gibi doğucak.inşallah canım hepimizinki sağlıcakla gelir zaten hepsi her birimizin yuvasını aydınlatacak inşallah....
selam kızlar aşımı oldum geldim hiç acı hissetmedim onu söyliyeyim zemuszemus ama biraz kolum ağırmaya başladı kızarıp şişebilir dedi zaten hemşire.kolanyalı pamul koydum ilacın dağılmasını sağlıyormuş.bir ay sonra da 2.dozu vurulacağım.önce bebişin kalp atışını dinliyor ardından aşıyı vuruyorlar.vurulacak arkadaşlar korkmayın.
Merhaba kızlar benim belim ağrıyor hala o yüzden girip çıkıyorum fazla oturamıyorum pc başında
Yarın kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma
Bebişimi çok özledim 1 ay oldu inşallah iyidir cinsiyetide kesin olarak öğreniriz artık heralde heyecanla yarını bekliyorum
Zelişcim inşallah güzel haberler verirsin bize cnm
Simenaycığım iklim çok güzel bir isim prensese çok yakışacak
simenaycım cok tesekkur ederım ıcımı cok rahatlattın opuyorumnanaktan
sen nerede yaptırdın bunu, her yer cok pahalı benneyaptımki
merhaba kızlar benim belim ağrıyor hala o yüzden girip çıkıyorum fazla oturamıyorum pc başında
yarın kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma
bebişimi çok özledim 1 ay oldu inşallah iyidir cinsiyetide kesin olarak öğreniriz artık heralde heyecanla yarını bekliyorum
zelişcim inşallah güzel haberler verirsin bize cnm
simenaycığım iklim çok güzel bir isim prensese çok yakışacak
hadi geçmiş olsun ezgücüm darısı başımıza.valla moral verdin ben korkuıyordum ama dediğin gibiyse telaşlanıcak birşey yok evet.belki bende vurulurum.selam kızlar aşımı oldum geldim hiç acı hissetmedim onu söyliyeyim zemuszemus ama biraz kolum ağırmaya başladı kızarıp şişebilir dedi zaten hemşire.kolanyalı pamul koydum ilacın dağılmasını sağlıyormuş.bir ay sonra da 2.dozu vurulacağım.önce bebişin kalp atışını dinliyor ardından aşıyı vuruyorlar.vurulacak arkadaşlar korkmayın.
canım özlemişsindir kuzunu.artık cinsiyetide öğrenirsiniz zaten.yeterki sağlıklı olsunlarda.çikolata ye mutlaka ultr.girmeden çok işe yarıyor.güzel heberlerini bekliyoruz.Merhaba kızlar benim belim ağrıyor hala o yüzden girip çıkıyorum fazla oturamıyorum pc başında
Yarın kontrolumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma
Bebişimi çok özledim 1 ay oldu inşallah iyidir cinsiyetide kesin olarak öğreniriz artık heralde heyecanla yarını bekliyorum
Zelişcim inşallah güzel haberler verirsin bize cnm
Simenaycığım iklim çok güzel bir isim prensese çok yakışacak
canım sende bebişinle özlem giderir güzel haberlerle dönersin inşallah benimde otururken değil de yürüyünce belim ağrıyor eee bebişler büyüyor annesi normaldir
canım çok sağol sorduğun için vede bilgiler için.o zaman bende oluyum o zaman.bide ağır değilmiş aşı.[COLOR="Red[COLOR="Black"]"]pembedüşler [/COLOR]senin için sordum canım bu aşı çok mu gerekli bazıları vurulmuyor diye.hemşire kesinlikle gerekli bir aşı olduğunu, hastanelerde kullanılan aletler ne kadar steril olsa da enfeksiyon kapma riskinin her zaman olduğunu o yüzden sağlık bakanlığının onayladığı aşı olduğunu söyledi..valla bilmiyorum oldum işte ben de.[/COLOR]
canım hoş geldin geçmiş olsun...ben de bugün yarın giyorum bi gidemedim....kızın oluyormuş çok sevindim Allah bağışlasın :hulya:
canım çok sağol sorduğun için vede bilgiler için.o zaman bende oluyum o zaman.bide ağır değilmiş aşı.
canım geçmiş olsun sanırım sana biraz yatıp dinlenmeni önedrecek doktorun . Bebeğinle iyi buluşmalar zie biizm daha iki haftamız var daha geçen hafat görmem rağmen çok özledim onuuuu offf off benim işim çok zor hem babasını özler hem çocuğunu :):)::):)
CANIM BEN TAM AYRINTI BİLMİYORUM SENİN YAZINI GÖRÜNCE ARAYIP SORDUM DOKTORUMA ÖYLE CEVAPLADIM SENİ HERKESE YAPILIRDIR HERHALDE SONUÇTA BEBEĞİNİN HER AYRNTISINI İNCELEYECEKELR BİZİM DOKTOR GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE EL PARMAKALRINI SAYMIŞTI ON TANE VAR MI DİYE BEYNİNE BAKTI HER İKİ LOBDA OLUŞMUŞMU DİYE FELAN O SAYARKEN SENDE GÖRÜYORSUN VE ÇO KETKİLENİYOR ÇOK MUTLU OLUYORSUN EMİN OL GÜSERL GEÇECEK AYRINTILIDA DA TÜM İÇ ORGANALRINA BAKACAK DOKTOR :) SONRA SNEİN YUMURTALARINI KONTROL EDECEK . BENİM GENEL DUYUMALRDAN ÖĞRENDİĞİM BİLGİ BUNALR İSTERSEN ARA GÖRÜŞ BEN SANA DOKTORUMUN TELEFONUNDA VEREBİLİRİM EMİN OL TELEFONDA SANA İSTEDİĞİN TÜM BİLGİLERİ VERECEK 216 524 13 00 EŞİ ASKER OLAN HASTANIZDAN ALDIM TELEFONUNUZU DERSEN EMİN OL HATIRLAR : :d:d:d:d:d zemuszemus
sana annen akrşı çıkyıro erken diye ve en azından son ay yapacaksın bana herkes karşı çıkyıro bir yaşından önce kurma diye ve görümcem kurdu doğar doğmaz süper bi oda ama kız nerede ise 2 yaşına girecek hala ayıramadı şimdi diyorrki bu oda durduk yerde hevesim kaçtı değiştireceğim konuştuğum bi kaç kişide en azından bir yaşına girmeden oda felan yapma seneye gider rahat rahat alırsın şimdilik diğer acil ihtiyaçlarını gör diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?