2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dur bakalım bi korkma allah korusun.iyi hberlerini bekliyoruz.hamilelik ilerledikçe olurmuş bu akıntılar.üstelik çok fazla olurmuş.inşallah öyledir.dualarımız seninle.

Canım bozma moralini, belki sıradan bir akıntıdır, doktordan gelince bize de yaz, habresiz bırakma, geçmiş olsun, dualarım seninle olacak arkadaşım.

canım nasıl akıntı gibi mi?git tabi doktora telaş yapma ama.iyi haberler getir bize.

canim Allahin izniyle bisi yoktur merak etme.

canım korkutma kendini bişey yoktur inşallah bebişin ve sen sağlıkla gel haber ver bize inşallah

Rica ederiz şekerim ne demekkkyerimseniben

canım ko4rkma inşallah güsel haberlerle gelirsin bişey yoktur böyle şeyler oalbilir durumalr imiş korkma ne olur

CANIM ONEMLI BIRSEY YOKTUR ALLAHIN IZNIYLE, ICINI FERAH TUT, DUALARIMIZ SENINLE... :Saruboceq:

Kujum önemli birşey değildir inşallah.
Korkma, doktora git gel, ferahlamış olacaksın, haberlerini bekliyoruz.

Toplantıda olduğumdan bir türlü ilgilenemedim sizlerle ve sadece Zelişin güzel haberini gördüm yarında güzel haberlerle gelir inşallah....
Topik açık ama çok nadir bakıyorum buraya zamanla ilgilenirim sizlerle ...:teytey:a.s.

Ayyy aklım kuju da acaba ne oldu durumu çok merake diyorum
inşallah iyi haberlerle gelicek bende çok merak ettim ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.bendede akıntı çok çamaşırım sürekli ıslak.ama olurmuş bu akıntılar.hamilelik ileredikçe akıntı fazla olurmuş.allah yardımıcısı olsun kujunun.

kuju korkma yaa anaa sabahtan beri işim vardı ilgilenemedim şimdi gördüm ne ıslaklığı ben altıma yapmış gibi geziyom yaaa pantolonumdan çıkıyo valla...
hep öyleyim korkma sakın dahada çok olacak birden fırt diye geliyo o delikafadulden
ilk başlarda bende korkmuştum amadoktorum dahada çok olacak merak etme demişti ayağa birden kalktığımda hissediyorum allah korusun kanaman olmadığı sürece akıntın normal...
hee herkes iyimi la?

Allahin izniyle önemli birsey yoktur insallah...

benim bildigim normal bu akintilar, doktorum öyle demisti..
Bendede oluyor cünkü...

Cok sulu olup bacakdan asagiya kendiliginden akmadigi sürece normalmis...

Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:

Dün kadinin biri yani bir tanidik esime
eger bundan sonra birsey isterse canim sunu bunu istiyor derse sakin
inanma....yalan söylüyordur....aserme zamani coktan gecti dedi...lmaz:

Moralimi bozdu kadin...sanki ben esimi kandiracakmisim naz yapacakmisim gibi
bir duruma düsürmek istedi beni...

canım inşallah bir şey yoktur,üzl haberlerini bekliyoruz....

canım hoşgeldin,yarın mutlaka haber ver?dualarımız seninle!

Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......

canım doğum günün kutlu olsun...

Güle güle Selkie, yine bekleriz :))

geldim yine :)))))))))

ay ne sinir kadın yaaa,benim daha yeni başladı aşermelerim..hem o nerden biliyormuşki,herkesin bünyesi farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…