- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.801
canım dur bakalım bi korkma allah korusun.iyi hberlerini bekliyoruz.hamilelik ilerledikçe olurmuş bu akıntılar.üstelik çok fazla olurmuş.inşallah öyledir.dualarımız seninle.canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın
amin cnaım herzaman inşallah.
Evet senin için gerçekten çok zor canım akannehir Allah sabır versin
Simenaycığım, pembe düşler iyi dilekler için teşekkür ederim sizlere buyrunnnnnnnnn
Hepimiz güzel haberler verelim inşallah her daim a.s.
canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın
canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın
Rica ederiz şekerim ne demekkkyerimsenibenKızlar tekrardan selammmm,
CatladaPatla, Bosna, Simenay, Eseda, Sinpac, Polenss, Özgül312, Seyyaltaner, Laviniaebru, Pembedusler, Beknur ve diger tum arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin. Bu guzel dilekler aslında hepimiz icin kizlar.............. hihoyyyt
Hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan
inşallah iyi haberlerle gelicek bende çok merak ettim ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.bendede akıntı çok çamaşırım sürekli ıslak.ama olurmuş bu akıntılar.hamilelik ileredikçe akıntı fazla olurmuş.allah yardımıcısı olsun kujunun.Ayyy aklım kuju da acaba ne oldu durumu çok merake diyorum
inşallah iyi haberlerle gelicek bende çok merak ettim ama kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.bendede akıntı çok çamaşırım sürekli ıslak.ama olurmuş bu akıntılar.hamilelik ileredikçe akıntı fazla olurmuş.allah yardımıcısı olsun kujunun.
selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
Gunaydin kizlar........
hepinize guzel bir gun diliyorum.
bugun benim dogum gunum ve Allah tarafindan hayatimdaki en guzel hediye su an benimle birlikte. cok mutluyum kizlar.......
Güle güle Selkie, yine bekleriz :))
Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:
Dün kadinin biri yani bir tanidik esime
eger bundan sonra birsey isterse canim sunu bunu istiyor derse sakin
inanma....yalan söylüyordur....aserme zamani coktan gecti dedi...lmaz:
Moralimi bozdu kadin...sanki ben esimi kandiracakmisim naz yapacakmisim gibi
bir duruma düsürmek istedi beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?