2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııınn... Ben uyanır uyanmaz mutfağa koşuyorum. Balık gibi hissediyorum kendimi, yediklerimi unutuyorum, hiçbir şey yememiş gibiyim. cokacimcoook

gunaydın arkadaşlar ... herkese agrısız kanamasız saglık dolu bır gun dılıyorum .. bızım topık bıraz tembel gıbı .. herhalde yaz tatılı oldugu için .. bu arada tatıl için ne dusunuyorsunuz *.ben kalp atışlarını gormeden gıtmek ıstemıyorum ..dr da en cok 5 saatlık yolculuk yapabılırsın dedı .. kendı arabanızla da olsa ..ızın vermıyorum dedı .. sız ne dusunuyorsunuz ?

kizlar ben kocamla tanıstıgımda 57 kg idim su anda 65 kg oldum, kocam sasiriyor bana..

arkadan baktıgımda onceden inceciktin simdi sumo gurescileri gibi oldun diyor :)
abartıyor tabi cunku boyum 173

Geçmiş olsun canım, inşallah başka sorunlar yaşamazsın ve sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin, tedirgin olma, biz stres oldukça bebeklerimizde strese giriyor, bunu unutma, endişelenmekte haklısın elbette ama yinede sakinliğini korumaya çalış meleğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…