2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi öğle yemeğine çıkıyorum, daha sonra yazarım size, çok doluyum bu konularda, şimdilik hoşçakalın..

arkadaşlar anlattıklarınızın hepsini aynen bende yaşıorumm yaa onun dışında bulantı veya başka bi şikayetim yok rahat bi hamilelik denilebilir daha çok erken bunu demek için tabe:)

Essemayit, anlatacak o kadar çok şey var ki aslında, içim çok dolu, güzelce konuşmayı denedim ama anlayan yok malesef..

canım yaa ne diim Allah sabır versin kendine dikkat et canım
doktora felan birlikte gitseniz doktor bide onun yanında sölese halini felan bebeği kendi istemiyomu bu adam yaa canım benim ya üzülme ağlama bebeğin için oda hissediyo çünküü :teselli:

Ben de sabahları çok erken kalıkıyorum. Tekrar da uyuyamıyorum. Sonra gün boyu sersem gibi dolaşıyorum. İştah bende de hiç yok. Bi kaç gündür mide bulantılarım da başladı. Bi yandan baş dönmesi... KK ya girip kim ne yazmış onu bile okumaya halim olmuyo inan ki...

Selam kızlar. Ben de bulantılar devam ediyor, halsizlik de tabi. Sizde bulantı harici kusma sorunu oldu mu hiç. Ben dün akşam normal bulantılarım sanıyordum ama bir anda bir istifra ettim, anlatamam. ıçim dışıma çıktı. Bu sefer de korktum. Bebeğim yerinde oynadı mı falan diye. Normalde limon falan yiyip kusmamaya çalışıyordum ama. kendime hakim olamadım

simenay canım sakin olmaya çalış. Ve kontrolune mutlaka eşini götür ve ultrasonda bebeğini görsün. Eminim ki o zaman çok faydası olacak. Erkekler biraz farklı oluyor. Yani benim eşim hamile kaldığımdan beri benimle yatamıyor. Normalde tartışsak dahi, hiç ayrı yatmazdık. Ama korkuyor. Deli yattığı için bana çarpmaktan, zarar vermekten çekiniyor. Son 1 haftaya kadar benimle hiç ilgilenmediğini düşünüyordum. Ama kanamam falan oldu bu sefer dayanamadı. Şimdi çok ilgili. İşlerde yardım ediyo. Alışmaları biraz zaman alıyor galiba.

Limon iyi geliyo mu?
Ya da iyi gelen ne tavsiye edersin?
Bulantılar başlayınca duman oluyorum ben.. kafamçokkarıştı

merhabalar kızlar. ben geçen cumartesi kan tahlili yaptırdım hormonum 90 çıktı. bugün doktora gittim ultrasonla baktı hiçbişe göremedi ne var diyebilirim nede yok ded 1 hafta sonra yine gel dedi. sizce ne olabilir? sat5 haziran olan varmı benim gibi????

Limon iyi geliyo mu?
Ya da iyi gelen ne tavsiye edersin?
Bulantılar başlayınca duman oluyorum ben.. kafamçokkarıştı

Canım ben de deneme yanılma yöntemi işte. Ekşi olduğu için belki midemi bastırır diye eşim 1 limonu 4 e bölüp getiriyor. Artık dibine kadar yiyorum. Ama dün limon falan hak getire. Çok fazla bişey de yiyemiyorum ama fazlasıyla çıkarttım. Sizde kusma oluyor mu? Bir de ben tuzlu kraker falan atıyorum ağzıma. Bulanınca. Anlık çözüm olabiliyo işte

Tahlillerde çıktıya hamilesindir benim bildiğim.

Canım gebelik olmasa 90 çıkmaz ama İnşallah bir sorun yoktur ve dr. görememiştir. Bence stres yapmamaya çalış ve bekle. Eğer dr.una güvenmiyorsan başka dr.a git derim ben.

Bu arada tekrar merhaba kızlar, yazdıklarınızı okudum, desteğiniz için teşekkür ederim hepinize, şu an biraz daha iyiyim, sakinleştim, dediğiniz gibi bir sonraki kontrole eşimi de götürecem, bakalım gerçekle yüzleşince ne yapacak, çok sevindi ve çok istekli bebek konusunda ama neden bana böyle davrandığını anlamış değilim, belki de beni naz yapamasın diye o benden önce atağa geçti :))

canım önce benim canım ne çekse eşimin de canı çekiyordu. Komik gelecek ama. Aksam otururken birden onun canı dondurma çekiyo ve nasıl canım istedi deyip bakkala gidiyordu:)) Psikolojik galiba.

Benim 6 Haziran. Keseyi de görmediniz mi? Peki, nasıl muayene etti, vajinal mi, karından mı? Vajinal olduğunda daha rahat görülüyor diye biliyorum. İnşallah bir sorun yoktur.

canım önce benim canım ne çekse eşimin de canı çekiyordu. Komik gelecek ama. Aksam otururken birden onun canı dondurma çekiyo ve nasıl canım istedi deyip bakkala gidiyordu:)) Psikolojik galiba.

Olabilir, bir yerlerde okumuştum, babalarda aşerebiliyormuş, gerçeklik payı var yani.. Benim eşimde mesela, ben bebek için yararlı diye düzenli olarak süt içmeye başladım ama bi bakıyorum eşimde içiyo, ben ceviz yiyorum oda yiyo, birazda kıskançlıkta oluşuyo eşlerde, bebekle daha çok iligilenecek ve bana az zaman ayıracak diye düşünüyorlar, ben eşimin açısından bakıp olaylara yorum getirebiliyorum ama o benim açımdan hiç bakmıyo, benim kızdığım nokta bu..

Simenay, dediğin gibi eşin bebeği kıskanıyor olabilir yani seni. Yazdıklarını okuyunca aklıma ilk bu geldi. Bebişi gördüğü zaman değişir umarım.

Bu arada emine038 geçen cumartesi tahlil yaptırdım 90 çıktı diye yazmışsın, bana 90 çok düşük bir değer gibi geldi, geç döllenme değilse eğer gerçekten düşük bir değer, çünkü benimde SAT 5 Hazirandı ve ben 3 Temmuzda kan tahlili yaptırdım beta-hcg 988,14 dü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…