- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.781
Essemayit, anlatacak o kadar çok şey var ki aslında, içim çok dolu, güzelce konuşmayı denedim ama anlayan yok malesef..
Kızlar şimdi öğle yemeğine çıkıyorum, daha sonra yazarım size, çok doluyum bu konularda, şimdilik hoşçakalın..
Ben sabahları kalkmakta zorlanmıyorum açıkçası, nedendir bilmiyorum ama geçen haftadan beri sabah saat 5:30 da uyanıyorum, sanırım kahvaltı etmemi istiyor benim minik :)) Akşamları da dediğim gibi eve zor atıyorum kendimi ama malesef dinlenmeye veya serilip kalmaya fırsatım olmuyor, benim kayınvalide yazlığa gitti, kayınpeder her akşam yemeğe bize geliyo, evlerimiz yakın, ve ne yazık kine eşim nede kayınpederim benim halimden anlamıyorlar, eskisi gibi aynen hizmet hürmet bekliyorlar, birgün düşüp bayılacakmışım gibi hissediyorum, çok halsizim ve iştahım yok, yemek yiyemiyorum, son derece de sinirli bir yapım oldu, en sonunda eşime ve babasına patlayacam sanırım az kaldı..
Selam kızlar. Ben de bulantılar devam ediyor, halsizlik de tabi. Sizde bulantı harici kusma sorunu oldu mu hiç. Ben dün akşam normal bulantılarım sanıyordum ama bir anda bir istifra ettim, anlatamam. İçim dışıma çıktı. Bu sefer de korktum. Bebeğim yerinde oynadı mı falan diye. Normalde limon falan yiyip kusmamaya çalışıyordum ama. kendime hakim olamadım
Limon iyi geliyo mu?
Ya da iyi gelen ne tavsiye edersin?
Bulantılar başlayınca duman oluyorum ben.. kafamçokkarıştı
merhabalar kızlar. ben geçen cumartesi kan tahlili yaptırdım hormonum 90 çıktı. bugün doktora gittim ultrasonla baktı hiçbişe göremedi ne var diyebilirim nede yok ded1 hafta sonra yine gel dedi. sizce ne olabilir? sat5 haziran olan varmı benim gibi????
merhabalar kızlar. ben geçen cumartesi kan tahlili yaptırdım hormonum 90 çıktı. bugün doktora gittim ultrasonla baktı hiçbişe göremedi ne var diyebilirim nede yok ded1 hafta sonra yine gel dedi. sizce ne olabilir? sat5 haziran olan varmı benim gibi????
canım önce benim canım ne çekse eşimin de canı çekiyordu. Komik gelecek ama. Aksam otururken birden onun canı dondurma çekiyo ve nasıl canım istedi deyip bakkala gidiyordu:)) Psikolojik galiba.
Simenay, dediğin gibi eşin bebeği kıskanıyor olabilir yani seni. Yazdıklarını okuyunca aklıma ilk bu geldi. Bebişi gördüğü zaman değişir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?