2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..ben çok iyiyim bugün,doktora gitme günüm gittikçe yaklaşıyo,oyüzden..cumartesi gününe kadar gün sayıyorum artık..delikafadulden

Merhaba nilüfersahh, seninle benim SAT aynı, cumartesi günü, bebeğinin kalp atışlarını mı göreceksin, merak ettim, öyleyse belki bende görebilirim :))

essemayıtcım sen nasılsın arkadasım

canım sağol iyiyim çok şükür
belim karnım çok ağrıyo sanki regl olucam gibi dünde progestana başladım baş dönmesi uyku yapıyo bulantılarım geçti derken hamilelik kolay deilmiş anne olmak yanii
seninde iştahın açılmış maşallah bebişlerine yarasın annesi :)

Merhaba nilüfersahh, seninle benim SAT aynı, cumartesi günü, bebeğinin kalp atışlarını mı göreceksin, merak ettim, öyleyse belki bende görebilirim :))

inşallah canım kalp atımını görmeye gidecez,ayrıca kan pıhtılaşması olduğu için bende iğne dozunun iyi gelip gelmediğine bakılacak.

merhaba arkadaşlar,
herkese güzel bir gün diliyorum.
sinannuray iyi haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun.
çok yorgunum arkadaşlar ben, hep yatmak istiyorum, sizde de var mı böyle bitmeyen bir yorgunluk hali?

Son düzenleme:

O yorgunluk hali bende de var canım, sürekli uyumak istiyorum, çalıştığım için zor oluyo tabi, üstelik işim çok dikkat isteyen bi iş, akşamı zor ediyorum valla, eve gidip hemen yatmak istiyorum.

O yorgunluk hali bende de var canım, sürekli uyumak istiyorum, çalıştığım için zor oluyo tabi, üstelik işim çok dikkat isteyen bi iş, akşamı zor ediyorum valla, eve gidip hemen yatmak istiyorum.

al benden de o kadar.
sabah 6'da kalkmak tam bir işkence zaten.
yaptığım her işi 2 kere kontrol ediyorum nerdeyse :1no2:
akşam eve gidince de serilip kalıyorum, evde bişey yapacak halim kalmıyor.

al benden de o kadar.
sabah 6'da kalkmak tam bir işkence zaten.
yaptığım her işi 2 kere kontrol ediyorum nerdeyse :1no2:
akşam eve gidince de serilip kalıyorum, evde bişey yapacak halim kalmıyor.

Ben sabahları kalkmakta zorlanmıyorum açıkçası, nedendir bilmiyorum ama geçen haftadan beri sabah saat 5:30 da uyanıyorum, sanırım kahvaltı etmemi istiyor benim minik :)) Akşamları da dediğim gibi eve zor atıyorum kendimi ama malesef dinlenmeye veya serilip kalmaya fırsatım olmuyor, benim kayınvalide yazlığa gitti, kayınpeder her akşam yemeğe bize geliyo, evlerimiz yakın, ve ne yazık ki ne eşim nede kayınpederim benim halimden anlamıyorlar, eskisi gibi aynen hizmet hürmet bekliyorlar, birgün düşüp bayılacakmışım gibi hissediyorum, çok halsizim ve iştahım yok, yemek yiyemiyorum, son derece de sinirli bir yapım oldu, en sonunda eşime ve babasına patlayacam sanırım az kaldı..

canım bende güzelse konuş sağlığından olucaksın yoksa erkeklerin kafasına kakmadıkça anlamazlar hayatımm

Kızlar benim sinirlerim bozuldu, sürekli ağlıyorum ben, ruhsal olarak çökmüş durumdayım, sanırım çevremdekilerin yardımcı olmaması da beni etkiliyo..

Selam kızlar nasılsınız. Ben Çook yorgunum Çok uykum gelıyor. Ay sonunda ıŞı bırakcam gıdıp gelmek Çok zor 2 araba deĞıŞtırıyorum. ıŞe uyum saĞlayamıyorum. Bu arada patron geldıı ben kaÇtım kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın hepınızı ÖpÜyorummm

simenaycım üzüldüm canım ya...
aynı durumda olduğumuz için seninle, çok iyi biliyorum evde de koşturmaya devam etmenin nasıl birşey olduğunu...
benim eşim yardımcı oluyor sağolsun, bir tek yemek işiyle ilgileniyorum, başka birşey kalmıyor bana.
bi konuşsan eşinle, zorlandığını söylesen canım, olmaz mı?
dinlenmey en çok ihtiyacın olan zamanlar şimdi...

Essemayit, anlatacak o kadar çok şey var ki aslında, içim çok dolu, güzelce konuşmayı denedim ama anlayan yok malesef..

Malesef benim eşim hiçbir konuda yardımcı olmuyor, tam aksine, sanki hamile olan o, benim ona ilgi göstermemi bekliyor, hamile olduğumu öğrendiinden beri, çok huyu değişti, babası yemeğe gelmek istemiyo mesela, adamı zorla çağırıyo, olsun gel bişeyi yok yemek de yapar hizmette eder diyo benden için, halbuki ayakta zor duruyorum, o kadar çok uykumun gelmesini ve halsiz olmamı anlayamıyo, yada kabullenmek istemiyo belki de...

hay allahım ya, hepsi farklı bir cins bu erkeklerin.
valla ne diyeyim canımcım, kocanı en iyi sen tanırsın, ama bir şekilde ona dinlenmeye ihtiyacın olduğunu ifade etmen lazım gibi geliyor bana.
bütün akşam ayaküstünde kalıp, ertesi gün kalkıp işe gitmek zor...
bazılarının hamileliğinde yorgunluk bu kadar yoğun hissedilmiyor, eşin naz yapıyorsun sanıyordur belki.
ama çok dolup da patlamadan önce anlat derdini be arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…