2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çoğu kişi keseyi gördü ya,hani dedim bisorunmu var,oyüzden sordum canımcım,hayırlısıyla sende görürsün,hem keseyi pem kalp atışlarını:lepi:

evet canım bende çok emrak ediorum hatta hiç bi belirtim olmadığı için zaman zaman acaba hamile degilmiyim diorum görmeyi çok istiyorumm işim çok yogu bi türlü izin alamaıorum yıllık iznime kaldı o yüzden bide doktor araştırdım anca bi doktor bulup randevu alabildim..inşallah bende sizler gibi hem keseyi görür hem pıt pıt ları duyarım doktora gittigimde 6+1 olcam

selam kızlar. Dün gece benim yine kanamam oldu. Çok telaşlandım. Dr umu, hemşireleri kime ulaşabildiysem aradım. Ama yapacak bişey yoktu sabahı bekledik ve gittik. Minik yaramazım belki de kendini göstermek için bize şımarıklık yaptı. Çok şükür Rabbime kalp atışını gördük bu sayede. Sabah öğle akşam 3er adet progestan fitil kullanıyorum. Tüp bebek old. için. Onlara devam. 4. aya kadar kanamalarım olabilirmiş. Ama inşallah bir daha olmaz ve inşallah herşey yolunda gider. Kanama oldukça yüreğim ağzıma geliyor.

opuyorumnanaktan kızlar ben geldim
doktora gittim sabah kahverengi akıntım vardı ya
ultrasonda baktılar doktora gösterdim bebeğin in kalp atışları var bi sorun yok ama düşük tehditi var dedi progestan verdi çok şükür Allah ıma içim rahatladı opuyorumnanaktan

Canım Sana da geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın. Sorunsuz bir gebelik geçirelim inşallah. Ve sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza alalım.:Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol
amin inş. Allah dularını kabul etsin canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benim doktorum göbekten bakıyor canım sanırım kese görülmezse alttan bakılıyor ayrıca folikasit kullanıyrum güzelim

çok geçmiş olsun, bir daha korkutmaz umarım kuzucuk. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

kızlar size de ultrasonda alttan mı bakıyorlar? Bir de vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?

ben alttan muayene oldum, çok küçük olduğu için karından göremeyiz dedi doktor. folik asit ve multi vitamin kullanıyorum ben. iştahım yok, canım bişey istemiyor deyince vitamin takviyesi verelim o zaman dedi...

benim de 2.muayenem ve alltan bakılıyor. Ben de zinco-c ve folik asit(yarım) içiyorum. Bu aralar çok bulantım var. ve halsizlik oluyor. Sık sık midem kazınıyor,resmen kıyılıyor ama bişey yiyemiyorum. Sevdiğim herşeyden şimdi bulanıyorum. Napcam böyle bilmiyorum. Bir de yanlızım şimdi iyice üşeniyorum.

arkadaşlar,iki düşük yaşamış biri olarak sizlere tavsiyem,yok kahverengi lekeymiş,yok kanamaymış,takmayın kafanıza.düşücek varsa düşer,yapacağınız hiçbişey yok.ALLAH hayırlısını versin.tabiki tedbiribizi alacaz,doktora vs.gidecez ama,onlarında pek fazla yapabileceği bişey yok..

halsizlik bende de çok fena 2-3 gündür. sabahları çok zor kalkıyorum, şirkette ruh gibi dolaşıyorum, eve gittiğimde hiç birşey yapacak halim olmuyor, zar zor bir tencere yemek yapıyorum . bazen onu bile yapamıyorum. ceviz ye diye tutturdu eşim, ama görmek bile istemiyorum. bir de çoook uyuyorum yerimseniben

ben de hurma aldırcam eşime. Birçok kişiden duydum hurma herşeye şifa diye. En azından arada ağzımıza atarız. Her kokuya hassaslaştım. Banyoya girdim. Değişik bir koku midem yine bir garip. Koku yabancı. Alt komşunun evinden geliyo bu bizim koku değil dedimkaydirigubbakcemile3eşim gülüyo bu halime. Acayip bişey oldum

bende baştan beri akıntı az. bazen cogalıyor bazende hic olmuyor
ama akıntının gebelikte cogaldıgını ve bebegi korudugunu okumustum
her bünyede farklı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…