2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayatımızın her anında canımız birşeyler isteyebilir, hamilelikte sadece biraz daha hassaslık bekliyoruz o kadar. Sen eşine durumu anlat canın istediğinde yine gözünün içine bakar merak etme sen, canınıda sıkma :))

çok konuşmasın onlar her daim canın bişiler isteyebilir...
o hatunun kocası nazını çekmemiştirde ondan öyle yapıyodur ehe...
manyak çok güselim...sen ye afiyetle salatanı...

canım benim üzülme bencede kesin o kadının kocası nazının çekmemiştir kıskanmıştır o nerden biliyor ya aşreme zamanını sanki mevsimsel bu durum.eşin ona inanmaz merak etme.

selkie çok değişik geldi bana çok hoşuma gitti yaaaaaa....güle güle giysin yeğenim...poposunu yerim ben onun...

Herkese Merhaba,

Kızlar Cumartesi günü akşam normal duşumu almaya banyoya girdim. Suyu da her zaman ki gibi çok sıcak olmayacak şekilde ayarladım. Ayakta saçımı şampuanlarken bir anda dünya döndü ve karadı. Düştüğümü hissettim. İçimden de dua ediyordum, Allahım yardım et diye... Sırt üstü küvetin içine düştüm ama yerimden kalkacak halim kalmamıştı... Allahtan eşim evdeydi, sese koşup gelmiş, beni kaldırdı, saçımı durulayıp beni banyodan çıkardı...

Bu aylarda baş dönmesi ve ani tansiyon düşmesi normalmiş. Doktorum oturarak banyo yap dedi. Duş alacaksan bile oturarak al dedi... Bir de banyoya ne zaman gireceksen evde başka biri daha olsun dedi...

Şimdi sizinle paylaşayım, siz de oturarak duş alın, evde yalnızken banyoya girmeyin diye yazdım..

canım çok güzel hepsi allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

selkie çok değişik geldi bana çok hoşuma gitti yaaaaaa....güle güle giysin yeğenim...poposunu yerim ben onun...

kızlar teşekkürederim..bu takım organik ürün idilin...normal takımlarıda aynı fiyattı bende bunu seçtim...mert bebede!kız içindeçok açık pembe vardı üstü çiçekli çok hoştu yaa!

Kuju inşallah kötü birşey yoktur... İyi haberlerle dön...

GECMIS OLSUN CANIM, DIKKAT ET KENDINE....
ALLAH BEBISLERIMIZI VE BIZI KORUSUN..

naber dila
benim o kadar yoğun olmuyor üşüyormusun yoksa bazı dönemler artıyor tabi

benimde aklımdan geçiyordu ama oturusam oooo ben 1saatte yıkanırım galiba

Salak kadın, eşine yaranmaya çalışmış...

Benim de başıma şöyle birşey gelmişti:
Normalde evime yardımcı almıyorum ben ama kustuğum zamanda eşimin annesinin yardımcısı temizliğe geldi... Ben kötüydüm gittim yattım... Eşim geldi, zile uyandım, kadın kapıyı açtı, eşime şöyle dedi: Bütün gün uyudu senin ki... O kadar sinir oldum ki.... Salak kadın eşime yaranmaya çalışıyor...

Senin kini de bu duruma benzettim, eşine yaranmaya çalışmış, aptal... Bir daha yüzüne bakılmayınca anlar lafını....

amaan aklım çıktı iyisin dimi?
bende hep kaynar suyla ve ayakta banyo yaparım alllah allaaahhh...canım ya dikkat et kendine.

Selkie,
Çok güzeller, özellikle hastane çıkışına bayıldım...
Allah güzel günlerde sağlıkla, giydirmeyi nasip etsin.
İnternette satılan biryer var mı acaba? Ben de kızıma alsam...

Sinpac:Öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyonuna arada bir baktır oldumu?
Selkie; Ahh ahh yaaa sen ve Edebiyatçı ha bire alın bişeyler maşallah hepsi çok güzel abisi kıskanmasın heee dikkat et sen benim yeğenimi görcen bir kıskanç bir kıskanç anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…