- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.821
kızlar naber?ben gezdim todum geldim..bebiş için bişeyler aldım,aşşağıda linke ekledim...birde jkendime hastanede giymek için pijama takımı ve geçelik takımı aldım...
2010 mart bebeklerinin cicişleri - sayfa 14 - kadınlar kulübü / kadın kadınca kadınlar kulubu
Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:
Dün kadinin biri yani bir tanidik esime
eger bundan sonra birsey isterse canim sunu bunu istiyor derse sakin
inanma....yalan söylüyordur....aserme zamani coktan gecti dedi...lmaz:
Moralimi bozdu kadin...sanki ben esimi kandiracakmisim naz yapacakmisim gibi
bir duruma düsürmek istedi beni...
canım çok güzel hepsi allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin.kızlar naber?ben gezdim todum geldim..bebiş için bişeyler aldım,aşşağıda linke ekledim...birde jkendime hastanede giymek için pijama takımı ve geçelik takımı aldım...
2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar naber?ben gezdim todum geldim..bebiş için bişeyler aldım,aşşağıda linke ekledim...birde jkendime hastanede giymek için pijama takımı ve geçelik takımı aldım...
2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
çok güselelr canım mevlam güle güle kullandırmayı nasip etsin :)
a.s.tesekkurler selki arkadasim......
canım benim üzülme bencede kesin o kadının kocası nazının çekmemiştir kıskanmıştır o nerden biliyor ya aşreme zamanını sanki mevsimsel bu durum.eşin ona inanmaz merak etme.Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:
hastane cikisini cok begendim. gule gule giydirmek nasip olsun canim....
canım çok güzel hepsi allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
selkie çok değişik geldi bana çok hoşuma gitti yaaaaaa....güle güle giysin yeğenim...poposunu yerim ben onun...
canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü akşam normal duşumu almaya banyoya girdim. Suyu da her zaman ki gibi çok sıcak olmayacak şekilde ayarladım. Ayakta saçımı şampuanlarken bir anda dünya döndü ve karadı. Düştüğümü hissettim. İçimden de dua ediyordum, Allahım yardım et diye... Sırt üstü küvetin içine düştüm ama yerimden kalkacak halim kalmamıştı... Allahtan eşim evdeydi, sese koşup gelmiş, beni kaldırdı, saçımı durulayıp beni banyodan çıkardı...
Bu aylarda baş dönmesi ve ani tansiyon düşmesi normalmiş. Doktorum oturarak banyo yap dedi. Duş alacaksan bile oturarak al dedi... Bir de banyoya ne zaman gireceksen evde başka biri daha olsun dedi...
Şimdi sizinle paylaşayım, siz de oturarak duş alın, evde yalnızken banyoya girmeyin diye yazdım..
kuju korkma yaa anaa sabahtan beri işim vardı ilgilenemedim şimdi gördüm ne ıslaklığı ben altıma yapmış gibi geziyom yaaa pantolonumdan çıkıyo valla...
hep öyleyim korkma sakın dahada çok olacak birden fırt diye geliyo o delikafadulden
ilk başlarda bende korkmuştum amadoktorum dahada çok olacak merak etme demişti ayağa birden kalktığımda hissediyorum allah korusun kanaman olmadığı sürece akıntın normal...
hee herkes iyimi la?
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü akşam normal duşumu almaya banyoya girdim. Suyu da her zaman ki gibi çok sıcak olmayacak şekilde ayarladım. Ayakta saçımı şampuanlarken bir anda dünya döndü ve karadı. Düştüğümü hissettim. İçimden de dua ediyordum, Allahım yardım et diye... Sırt üstü küvetin içine düştüm ama yerimden kalkacak halim kalmamıştı... Allahtan eşim evdeydi, sese koşup gelmiş, beni kaldırdı, saçımı durulayıp beni banyodan çıkardı...
Bu aylarda baş dönmesi ve ani tansiyon düşmesi normalmiş. Doktorum oturarak banyo yap dedi. Duş alacaksan bile oturarak al dedi... Bir de banyoya ne zaman gireceksen evde başka biri daha olsun dedi...
Şimdi sizinle paylaşayım, siz de oturarak duş alın, evde yalnızken banyoya girmeyin diye yazdım..
Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:
Herkese Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?