- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.841
amaan aklım çıktı iyisin dimi?
bende hep kaynar suyla ve ayakta banyo yaparım alllah allaaahhh...canım ya dikkat et kendine.
Selkie,
Çok güzeller, özellikle hastane çıkışına bayıldım...
Allah güzel günlerde sağlıkla, giydirmeyi nasip etsin.
İnternette satılan biryer var mı acaba? Ben de kızıma alsam...
naber dila
benim o kadar yoğun olmuyor üşüyormusun yoksa bazı dönemler artıyor tabi
benimde aklımdan geçiyordu ama oturusam oooo ben 1saatte yıkanırım galiba
çok sağol canım,,Allah daha güzellerini senin meleğine versin....
mutlucum iyiyim sağol..üşütmüyorum ya benim başından beri böyle...açık renk pantolon giyemedim yazın düşün...
sinpac tamam datlum otururum bundan sonra küvetteki su aygırı diyede resmimi çekersiniz....
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü akşam normal duşumu almaya banyoya girdim. Suyu da her zaman ki gibi çok sıcak olmayacak şekilde ayarladım. Ayakta saçımı şampuanlarken bir anda dünya döndü ve karadı. Düştüğümü hissettim. İçimden de dua ediyordum, Allahım yardım et diye... Sırt üstü küvetin içine düştüm ama yerimden kalkacak halim kalmamıştı... Allahtan eşim evdeydi, sese koşup gelmiş, beni kaldırdı, saçımı durulayıp beni banyodan çıkardı...
Bu aylarda baş dönmesi ve ani tansiyon düşmesi normalmiş. Doktorum oturarak banyo yap dedi. Duş alacaksan bile oturarak al dedi... Bir de banyoya ne zaman gireceksen evde başka biri daha olsun dedi...
Şimdi sizinle paylaşayım, siz de oturarak duş alın, evde yalnızken banyoya girmeyin diye yazdım..
Ben çıkmıştım gene geldim şimdi Kuju'dan hbr yok dimi?
Selkie'cim hepsi çok güzel..maşallah sen artık hazır sayılırsın valla hee...ben daha bir iğne almadımopuyorumnanaktan
bu arada benim karnım çok çıkmadı ama belim acaip genişledi..ama daha iş yerinde çoğu kişi farketmiyor hamile olduğumu...
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
az önce geldik doktordan çooook şükür bi sorun gözükmüyor dedi kese suyunda bi eksilme yok ama yinede temkinli ol 1 hafta hiç kalkma yat dedi antibiyotik yazdı bi tane devam ederse sancın olursa gel dedi Allahım çok korktum anlatamam az bi sıvı değildi çünkü eşofmanım çok ıslanmıştı bide ilk kez olduğu için çok korktum ama çok şükür bi sorun yok
hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
218 gr olmuş bebeğim boyunu ölçemedi sığmıyo artık ultrasona dedi erkek olduğunu söyledi bebeğimi görünce içim rahatladı şimdilik durum canlarım Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan
az önce geldik doktordan çooook şükür bi sorun gözükmüyor dedi kese suyunda bi eksilme yok ama yinede temkinli ol 1 hafta hiç kalkma yat dedi antibiyotik yazdı bi tane devam ederse sancın olursa gel dedi Allahım çok korktum anlatamam az bi sıvı değildi çünkü eşofmanım çok ıslanmıştı bide ilk kez olduğu için çok korktum ama çok şükür bi sorun yok
218 gr olmuş bebeğim boyunu ölçemedi sığmıyo artık ultrasona dedi erkek olduğunu söyledi bebeğimi görünce içim rahatladı şimdilik durum canlarım Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızım ne büyümesi resmen damızlık oldum yaf....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Dila sen beni gülmekten öldürecek misin?
Bu lafları nereden buluyorsun?
Bu arada senin gerçek adın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?