2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sinpac çok geçmiş olsun canım...
Ucuz atlatmışsın, aman dikkat et.
Ben de okumuştum bu aylarda düşmeler olabilir diye.

Selkie,
Çok güzeller, özellikle hastane çıkışına bayıldım...
Allah güzel günlerde sağlıkla, giydirmeyi nasip etsin.
İnternette satılan biryer var mı acaba? Ben de kızıma alsam...

mert bebenin sitesi var orda vardır diye düşünüyorum...ama bütün magazalarda organik ürün sorarsanız bulunuyor aynı marka olmasada başka markadan mutlaka bulursunuz!

naber dila
benim o kadar yoğun olmuyor üşüyormusun yoksa bazı dönemler artıyor tabi

benimde aklımdan geçiyordu ama oturusam oooo ben 1saatte yıkanırım galiba

mutlucum iyiyim sağol..üşütmüyorum ya benim başından beri böyle...açık renk pantolon giyemedim yazın düşün...

sinpac tamam datlum otururum bundan sonra küvetteki su aygırı diyede resmimi çekersiniz....

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Küvetteki su aygırı mı?
Karnın büyüdü mü senin bakiiim?
Yoksa kocaman mı oldu?
Ben de genişledim... Oldukça hem de şakkıdı

Ben çıkmıştım gene geldim şimdi Kuju'dan hbr yok dimi?
Selkie'cim hepsi çok güzel..maşallah sen artık hazır sayılırsın valla hee...ben daha bir iğne almadımopuyorumnanaktan
bu arada benim karnım çok çıkmadı ama belim acaip genişledi..ama daha iş yerinde çoğu kişi farketmiyor hamile olduğumu...

canim cok gecmis olsun.
soyledigin iyi oldu cunku ben banyoda fazla durmayim su tansiyonu dusurur diye cabuk cabuk aliyordum dusumu ayagada kalkiyordum ara sira. daha dikkatli olmak lazim gercekten.

canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
az önce geldik doktordan çooook şükür bi sorun gözükmüyor dedi kese suyunda bi eksilme yok ama yinede temkinli ol 1 hafta hiç kalkma yat dedi antibiyotik yazdı bi tane devam ederse sancın olursa gel dedi Allahım çok korktum anlatamam az bi sıvı değildi çünkü eşofmanım çok ıslanmıştı bide ilk kez olduğu için çok korktum ama çok şükür bi sorun yok
hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
218 gr olmuş bebeğim boyunu ölçemedi sığmıyo artık ultrasona dedi erkek olduğunu söyledi bebeğimi görünce içim rahatladı şimdilik durum canlarım Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Gercekten de mi?

Dila nın bahsettiği su aygırı benim... Her yerim şişti...

Çatlaklarım oluştu...:1no2:

arkadaşlar geçen haftaya nazar benimde karnım yok sayılırdı.ama bu hafta nedense birden büyüyüverdi,.şoklardayım.ama hoşuma gidiyo,.kendimi daha çok hamile gibim hissediyorum:CüvCüv: delikafadulden

Tekrardan geçmiş olsun ve dinlen bol bol ve gözün aydın diyeyim Erkek meleğin için a.s.

Çok geçmiş olsun kardeş...
Hemen yat, dinlen sen...

canım çok geçmiş olsun...dinlen bol bol...Allaha emanetiz sonuçta...

cok gecmis olsun canim.......

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Dila sen beni gülmekten öldürecek misin?
Bu lafları nereden buluyorsun?
Bu arada senin gerçek adın ne?

nabıcan la sen benim gerçek adımı buraya yazmam heraldaysa?
keyfim yerinde olunca dadımdan yinmem
benşakkıdı

bitanelerim hepinizi öpüyorum doktora giderken sitresten çok kasıldım biraz dinlenicem hepinizi seviyorum öpüyorum çook teşekkür ederimmopuyorumnanaktan şimdilik iyi akşamlar hepinize sizde bebişlerinizde Allaha emanet olun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…