2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese selamlar uzun zamandır bakmıyodum baya değişimler olmuş tabi o değişimlerden bende de var 17+6 'da doktora gittim bebişim çok sağlıklıymış çok şükür rabbime gelişimi gayet iyi dedi dr'umuz, 260 gr olmuş bir deee çoğunluğa uyarak ben de erkek annesi olacağım Allah nasip ederse.. gamyoncuiremsu

tam 18. haftadan itibaren de hareketlerini hissetmeye başladım oğluşumun kıpır kıpır maaşallah biraz büyüyünce çektirecek gibi sanki

Sinpac bebişinin yatağı hayırlı olsun Rabbim huzurlu uykular nasip etsin prensese geçmiş olsun ayrıca banyo çok tehlikeli çok şükür başını çarpmamışsın bi yere

eseda hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

fty bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara...

SEYYALTANER oda konusunda ben de etrafınfakiler gibi düşünüyorum şimdilik ben sadece beşik alacağım bence oda gereksiz şuan. Erkenden alırsan bebiş büyüyene kadar değişik modeller çıkar ona heveslenirsin bu seferde

selkie cicişler çok güzeeel Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişe, şapkasına bayıldımm

sinpac tamam datlum otururum bundan sonra küvetteki su aygırı diyede resmimi çekersiniz....

ayy çok güldüm yaa sen çok yaşa emi :roflol:

kuju geçmiş olsun inşallah bi daha korkutmaz oğluşun

Gercekten de mi?

Dila nın bahsettiği su aygırı benim... Her yerim şişti...

Çatlaklarım oluştu...:1no2:

Boşveerrr şişerse şişsin hepsi geçicek hepsi bebikler için...
Ben ztn zayıftım canım o yüzden şuan herkes kilo aldığımı sanıyo...çünkü göbeğim top gibi değil böle yanlara yayılmış durumda kavun gibi...eskiden belim incecikti şimdi aynaya bakınca önden, kalça göğüs bel aynı hizada ağaç kütüğü gibi duruyoooo:roflol:

yazmaz mısın sen gercek adını buraya? Baaak seeennnnnnnn...

Sen Ankara lı değilsin di mi? Sıcak ve suya yakın memleketlerin çocuğusun sen di mi?

baak seeennnn..birileri beni ispiyonlamış hıııımmmm....efet sulu bi memleket ama sıcak deil janım giresunluyum ben yanlış bilgi getürmüşler saaa...ama adım d ile başlıyo yine...
özelden atarım saa sonra mesai bitti malum...
bundan sonra yetiştiriceen laflara taraf olamicam bu arada ben daha fazla şişmeden buuşma işini ayarla...hadin ben kaçar öptüm hepinizi bebişlerinizinde totolarını öptüm.

canım benim cok gecmiş olsun..neyaptın agır bişeymi kaldrdın kendini yorma yat dinlen doktorunun dedgi gibi..cok sewndim bi sorun olmadıgına..bebişin içinde sewindim masallah

canım sağolççben şimdiden hazırlandım ki enim son aylarım oğlanda çok ağır gçmişti,yine öyle olursa diye temkinli davranıyorm son aylara kalmasın benim için çok güç oluyor çünkü....

canım tekrar geçmiş olsun,sen bol bol dinlenmeye bak!

canım sağol,seninde bebiş baya büyümüş maşallah!o şapkaya bittim zaten ben!

çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine yat dinlen.birşey olmaması çok iyi.
bu arada gözün aydın cinsiyetinide öğrenimşsin bir prens daha.

Zelişcim inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin, Allah yardımcınız olsun..

Herkese merhaba.
KUJU geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.
ZELıŞ canım yarın umarım güzel haberlerle gelirsin.
FRAMBUAZ geçmişi okunca gördüm üzülme canım bence bebeşinde bişey yok.Sağlıklı sıhhatli doğacak inşallah sende öyle düşün kendini üzme.
ÜÇLÜ taraması çok güzel çıkan arkadaşların sevincini paylaşıyorum.
Benimse sinirlerim ve moralim çok bozuk sürekli ağlayasım geliyo.Herkese iyigeceler.

Frambuaz,
Gecmis olsun ne oldu?
Birkac gundur yoktum ben...
3lü test sonuçlarımda risk yüksek çıktı canım..
Kafam çok karışık bugünlerde.. :sinifsinif:

Gözünaydın canım..Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin..
slm kızlar 4lü tarama testinin sonuçları gedi dün.ama doktorum izinde perş günü kendisine mail atcam bence ii gibiler.
İnşallah herşey yolundadır..
Ben de 26Ekim'de gidicem canım 2. düzey ultrasona...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

İnşallah sonuçların iyi çıkar.Dediğin gibi kötü olsa bile anne yüreği..Nasıl kıyılır ki... Dualarım seninle...
Allah korusun canım. İnşallah ciddi birşey yoktur.

Desteğin için saol canım... Kendi vücudumun içinde ama elimden bişey gelmiyo ki.. Hep dua ediyorum..

selam kızlar
benım bebıs erkek
18 haftada akropol hastahanesıne gıttık dr bebegın suyu çok azalmıs yatacaksın 3 lt suu içeçeksın dedı
2 gun agzım dılım her yerımden ucuk fıskırdı sonra eskı doktoruma gıttım gazı universıtesıne doktorum "eline ultrasonu alan doktorum dıyor madem sana oyle bır teshis koydu. senı nası eve cıkartıyor dedı
yanı kızlar ısın aslı benı 15 te bır kont cagırıyor hem benden hemde sgk dan para almayı hesaplıyor ve benı stresten dusuk yaptırtacak
tek doktorla kalmayın derım

frambuaz canım bende ayynen risk yüksek cıkmıstı amniyosentez yaptrdım dün..eşimin genetik laboratuar uzmanı arkadaşı var bu amniyosentez sonuclarını inceleyen..eger böyle bişeye karar werirsen sakın korkma cünkü ailede herhengi bi down sendromu olmadıgı takdirde sonuclar yuzde 90 temiz cıkıomuş canım..ben biraz daha rahatladım en azından..insallah saglıklı sonuclar alırsın canım

Günaydın Annişler bütün gece döndüm durdum heyecandan

Mart annelerinin en çatlağı benim zahar

saat 9.30 bebikimi göreceğim inşallah herşey yolundadır

KUJU SEN BİZİ ÖLDÜRÜDÜN MERAKTAN ÇO KSEVİNDİM BİŞEY OLMAMASINA DİKAKT ET DOKTORUNUN TAVSİYELERİNİ DE DİNLE BEBEĞİNEDE MAŞŞALLAH . İYİCE DİNLEN ÇK YORMA SAKIN KENDİNİ FAZLADA KORKMA OLUR BÖYLE ŞEYLER DİYOR ANNEMLER FELAN .

günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.

ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…