- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.861
nabıcan la sen benim gerçek adımı buraya yazmam heraldaysa?
keyfim yerinde olunca dadımdan yinmem benşakkıdı
sinpac tamam datlum otururum bundan sonra küvetteki su aygırı diyede resmimi çekersiniz....
Gercekten de mi?
Dila nın bahsettiği su aygırı benim... Her yerim şişti...
Çatlaklarım oluştu...:1no2:
yazmaz mısın sen gercek adını buraya? Baaak seeennnnnnnn...
Sen Ankara lı değilsin di mi? Sıcak ve suya yakın memleketlerin çocuğusun sen di mi?
canım benim cok gecmiş olsun..neyaptın agır bişeymi kaldrdın kendini yorma yat dinlen doktorunun dedgi gibi..cok sewndim bi sorun olmadıgına..bebişin içinde sewindim masallahcanım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
az önce geldik doktordan çooook şükür bi sorun gözükmüyor dedi kese suyunda bi eksilme yok ama yinede temkinli ol 1 hafta hiç kalkma yat dedi antibiyotik yazdı bi tane devam ederse sancın olursa gel dedi Allahım çok korktum anlatamam az bi sıvı değildi çünkü eşofmanım çok ıslanmıştı bide ilk kez olduğu için çok korktum ama çok şükür bi sorun yok
hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
218 gr olmuş bebeğim boyunu ölçemedi sığmıyo artık ultrasona dedi erkek olduğunu söyledi bebeğimi görünce içim rahatladı şimdilik durum canlarım Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan
Ben çıkmıştım gene geldim şimdi Kuju'dan hbr yok dimi?
Selkie'cim hepsi çok güzel..maşallah sen artık hazır sayılırsın valla hee...ben daha bir iğne almadımopuyorumnanaktan
bu arada benim karnım çok çıkmadı ama belim acaip genişledi..ama daha iş yerinde çoğu kişi farketmiyor hamile olduğumu...
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
az önce geldik doktordan çooook şükür bi sorun gözükmüyor dedi kese suyunda bi eksilme yok ama yinede temkinli ol 1 hafta hiç kalkma yat dedi antibiyotik yazdı bi tane devam ederse sancın olursa gel dedi Allahım çok korktum anlatamam az bi sıvı değildi çünkü eşofmanım çok ıslanmıştı bide ilk kez olduğu için çok korktum ama çok şükür bi sorun yok
218 gr olmuş bebeğim boyunu ölçemedi sığmıyo artık ultrasona dedi erkek olduğunu söyledi bebeğimi görünce içim rahatladı şimdilik durum canlarım Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah:Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar herkese selamlar uzun zamandır bakmıyodum baya değişimler olmuş tabi o değişimlerden bende de var 17+6 'da doktora gittim bebişim çok sağlıklıymış çok şükür rabbime gelişimi gayet iyi dedi dr'umuz, 260 gr olmuş bir deee çoğunluğa uyarak ben de erkek annesi olacağım Allah nasip ederse.. gamyoncuiremsu
tam 18. haftadan itibaren de hareketlerini hissetmeye başladım oğluşumun kıpır kıpır maaşallahbiraz büyüyünce çektirecek gibi sanki
Sinpac bebişinin yatağı hayırlı olsun Rabbim huzurlu uykular nasip etsin prensese geçmiş olsun ayrıca banyo çok tehlikeli çok şükür başını çarpmamışsın bi yere
eseda hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
fty bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara...
SEYYALTANER oda konusunda ben de etrafınfakiler gibi düşünüyorum şimdilik ben sadece beşik alacağım bence oda gereksiz şuan. Erkenden alırsan bebiş büyüyene kadar değişik modeller çıkar ona heveslenirsin bu seferde
selkie cicişler çok güzeeel Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin bebişe, şapkasına bayıldımm
ayy çok güldüm yaa sen çok yaşa emi :roflol:
kuju geçmiş olsun inşallah bi daha korkutmaz oğluşun
selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
3lü test sonuçlarımda risk yüksek çıktı canım..Frambuaz,
Gecmis olsun ne oldu?
Birkac gundur yoktum ben...
Gözünaydın canım..Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin..kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım topiğe inşallah hepiniz iyisinizdir.dün doktordaydım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızmış.ilk tahminim doğru çıktı çok sevindik.:lepi: birazdan tetanoz aşısını vurulmaya gideceğim kendinize iyi bakın.
İnşallah herşey yolundadır..slm kızlar 4lü tarama testinin sonuçları gedi dün.ama doktorum izinde perş günü kendisine mail atcam bence ii gibiler.
Ben de 26Ekim'de gidicem canım 2. düzey ultrasona...kızlar merhaba,
dun doktoruma kontrole gittim 6-7 kasımda bana ikinci duzey detaylı fetal ultrasonografi verdi, 3 tane yer tavsiye etti, birisi sislide bi yer prof. dr. recep has adında biri 300tl ye yapıo, digeri prof. dr. atıl yüksel 450 tl yapıo, digeri bakırkoy de istanbul prenatal diye bir yer oraya henüz soramadım. ama moralim çoook bozuldu :gitme:
cok pahalı siz nerelerde yaptırdınız, bu arada ben bahcelıevler medikal parka gdiyorum.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA
İnşallah sonuçların iyi çıkar.Dediğin gibi kötü olsa bile anne yüreği..Nasıl kıyılır ki... Dualarım seninle...selam arkadaşlar nasılsınız...ben iyi sayılırım...beni merak eden arkadaşlar oldu özellikle selkie yaz34 ve mehtapgülü arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bebişimin suyu çok şükür eski düzenine girdi asıl sorun amniyosentez sonucum yarın büyük ihtimalle açıklanacak inşallah burdan sizlere güzel haberler verebilirim yüreğim ağzımda sonucumu bekliyorum gerçi ne çıkarsa çıksın ben o savunmasız yavruya kıyamam onu doğuracağım hepinizi çok öpüyorum kendilerinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
Allah korusun canım. İnşallah ciddi birşey yoktur.canlarım az önce kalktım iç çamaşırım ve eşofmanım ıslanmış kalkınca farkettim baya ıslaktı günlük ped den dolayı farkedemedim galiba eşimi aradım doktora gidiyoruz elim ayağım titriyor bu neyin nesi anlamadım dua edin noolur kötü bişey olmasın
Herkese merhaba.
KUJU geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.
ZELİŞ canım yarın umarım güzel haberlerle gelirsin.
FRAMBUAZ geçmişi okunca gördüm üzülme canım bence bebeşinde bişey yok.Sağlıklı sıhhatli doğacak inşallah sende öyle düşün kendini üzme.
ÜÇLÜ taraması çok güzel çıkan arkadaşların sevincini paylaşıyorum.
Benimse sinirlerim ve moralim çok bozuk sürekli ağlayasım geliyo.Herkese iyigeceler.
Günaydın Annişler bütün gece döndüm durdum heyecandan
Mart annelerinin en çatlağı benim zahar
saat 9.30 bebikimi göreceğim inşallah herşey yolundadır
hadi bakalım güzel haberlerle gel!Günaydın Annişler bütün gece döndüm durdum heyecandan
Mart annelerinin en çatlağı benim zahar
saat 9.30 bebikimi göreceğim inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?