2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu arada domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Yaptırcakmsınız? ya ben kararsızım aşının tamamen etkili olduğu konusnda hiçbir açıklama yok kobay olarak kullanılmaktan korkuyorum:umursamaz:

günaydıın a.s. bende bulantı değil de bir uyku hali var ki sorma gitsin bulduğum her yerde her delikte uyuyorum :dance: cumartesi ben de detaylı usg ye giricem biri fiyat sormuştu sanırım ben; iki bebek 4 boyutlu usg ileri düzey taramaya 220 tl vericem burada ucuz sanırım gördüğüm kadarıyla
Hijyenim güzel haberlerle gel e mi a.s

biz senelerdir uğraşıyoruz bebek için Allah ım yeni nasip etti bu salaklar da kıymetini bilmez işte onları da yesin inşallah o köpekler :umursamaz:

günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.

ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:

Merhaba canım bulantıların için tarçın çok iyi gelir...Biz seninle sanırım aynı gün doğurucaz kaydirigubbakcemile5

sakın hemen yaptırma önce bizde yani sağlık personelinde gönüllü 10000 kişiye yapılacakmış kobayız ya bizler sonra diğer herkese bence bekle o kobaylara bişey olmazsa yaptır ben de beklicem açıkçası

günaydın arkadaşlar

CANIM BENDE ARA ARA OLUYOR VE BU SABAH RESMEN KENDİMİ TUTUYORUM KUSMAYAYIM DİYE . ANNEM BEN SABAH KUSTUM AKŞAM SENİ DOĞURDUM ARA ARA ÖZELLİKLEDE HAFİFDE OLSA ÜŞÜTTÜĞÜM ZAMANALRDA ÇOK OLURDU DİYOR BENDE DE AYNI DURUM SÖZ KONUSU HAFTADA BİR MUTLAKA BİR GÜNÜ KUSARAK GEÇİRİYORUM :gitme:

kızlar ya başı ağrıyan var mı gebelikte ben baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi bayaa bi başım ağrıyo varsa ne yapıyorsunuz ağrı için :bbo:

Canım Akropol de hangi doktora gidiyorsun merak ettim, oraya giden herkes çok memnun olduğunu söylemişti, çok geçmiş olsun sana da, dikkat et kendine, neden kendi doktorun dururken Akropole gittin ki, bir sorun mu var..?

günaydın arkadaşlar

Canımcım, benim bulantılarım çok çok azaldı ama ara ara geliyor ve öyle böyle değil, çok fena kusuyorum, ama hergün olmuyor...

KUJU Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine ve bebişine..
HIJYENIM hayırlı ve güzel haberlerle gel..

Günaydın hanımlar, herkes iyidir umarım, gününüz aydın ve mutlu olsun...

kızlar ya başı ağrıyan var mı gebelikte ben baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi bayaa bi başım ağrıyo varsa ne yapıyorsunuz ağrı için :bbo:

Günaydin canlarim...
Hepinizin güzel bir gün gecirmenizi diliyorum...

Canim arasira banada oluyor söyle 2-3 haftada bir felan...
Hemde o kadar siddetli bir bas agrisi oluyorki, dayanamayacak hale geliyorum...

Bence en iyisi yatip uyumak...ilac kullanmak istemedigim icin ben baska bir care göremiyorum...

Haklısın canım yaaa..İnşallah bulaşmaz bize....Ankarada bir ilköğretimokulunda domuz gribi tespit edilmiş okul ilaçlanmışşş

ben öyle her yeniliğe hemen atlamam helede sağlık ise önce şöyle bi iki şehir efsaneleri çıksın arkasından proflar açıklama felan yapsın :)

bu hamile halimizle sanırım biraz erken gibi geliyor bana

sana aktılıyorum canım bende ilaç kullanmak istemediğim için uyuyorum bende baş ağrısı başladımı üstüne birde dişerlim vuruyor normlde bi sorunum yok dişleimle ama hamilelikle birlikte oda baş gösterdi

cennet hakkaten annelerin ayakalrı altında yani neler çekiyoruz bu can melekler için :) opuyorumnanaktan

mevlam bebek hasreti çekenlerede yaşatsın :Saruboceq:

Benim gebelikten öncede baş ağrılarım vardı..Ama şimdi nerdeyse her sabah başağrısı ile uyanıyorum...enseye buz koyuyorum çok ii gelio...baktım geçmedi bir adet minoset kesiyo ağrımı

Ben böyle haberlerden çok etkileniyorum yaa, ama okumadan da edemedim, ahlaksız insanlar, hiç vicdan kalmamış bunlarda, Allah onları bildiği gibi yapsın...

Ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası, çok yeni bir aşı ve işe yaradığına dair herhangi bir kanıt yok, kobay olmam kimseye bu hamile halimle...

günaydınlar arkadaşlar,.güzel bir gün diliyorum.hijyenim canımcım bende senin gibiyim,.hem çoğu annişde senin gibi doktora gitmeden önce heyecanlanır,.doktora gitmeden önceki akşam heyecandan uyku girmiyo gözüme.,dön sağa dön sola,.delikafadulden delikafadulden.:hulya:

bulantılardan konu açılmış,nerdeyse beşinci aya girecem,hala midem çok kötü,ama tabiki eskisi gibi değil,.arada sırada yine istifra ediyorum..mafoldumben mafoldumbenartık alıştım,.yapacak bişey yok:sm_confused:

selinius bebiklerinin adını listeye ekledim,.şimcik liste geliyo,.

Son düzenleme:

Amin canim amin....Güzel Allahim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu...

Allaha sükür su ana kadar cok güzel bir hamilelik geciriyorum, insallah böyle devam eder...
arasira olan su bas agrilari haric birseyim yok, bulantim felanda binde bir cok kötü kokulardan
ve Tavuk kokusundan oldu....oda dedigim gibi binde bir...

Allahim herkese böyle rahat bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…