- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.881
Günaydın annişler...
Kuju'cum geçmiş olsun canım bişi çıkmadığına çok sevindim ama şunu merak ettim suyunda azalma yoksa o neden olmuş yani neyin nesi???
Bu arada azönce Habertürkte bi hbr okudum gözlerim doldu 4 günlük bir bebeği köpekler yemişşş mafoldumben işte linki
4 günlük bebeği sokak köpekleri yedi! - YAŞAM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.
ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:
Arkadaşlar bu arada domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Yaptırcakmsınız? ya ben kararsızım aşının tamamen etkili olduğu konusnda hiçbir açıklama yok kobay olarak kullanılmaktan korkuyorum:umursamaz:
günaydın arkadaşlar
selam kızlar
benım bebıs erkek
18 haftada akropol hastahanesıne gıttık dr bebegın suyu çok azalmıs yatacaksın 3 lt suu içeçeksın dedı
2 gun agzım dılım her yerımden ucuk fıskırdı sonra eskı doktoruma gıttım gazı universıtesıne doktorum "eline ultrasonu alan doktorum dıyor madem sana oyle bır teshis koydu. senı nası eve cıkartıyor dedı
yanı kızlar ısın aslı benı 15 te bır kont cagırıyor hem benden hemde sgk dan para almayı hesaplıyor ve benı stresten dusuk yaptırtacak
tek doktorla kalmayın derım
günaydın arkadaşlar
kızlar ya başı ağrıyan var mı gebelikte ben baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi bayaa bi başım ağrıyo varsa ne yapıyorsunuz ağrı için :bbo:
sakın hemen yaptırma önce bizde yani sağlık personelinde gönüllü 10000 kişiye yapılacakmış kobayız ya bizler sonra diğer herkese bence bekle o kobaylara bişey olmazsa yaptır ben de beklicem açıkçası
arkadaşlar bu arada domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Yaptırcakmsınız? Ya ben kararsızım aşının tamamen etkili olduğu konusnda hiçbir açıklama yok kobay olarak kullanılmaktan korkuyorum:umursamaz:
Haklısın canım yaaa..İnşallah bulaşmaz bize....Ankarada bir ilköğretimokulunda domuz gribi tespit edilmiş okul ilaçlanmışşş
Günaydin canlarim...
Hepinizin güzel bir gün gecirmenizi diliyorum...
Canim arasira banada oluyor söyle 2-3 haftada bir felan...
Hemde o kadar siddetli bir bas agrisi oluyorki, dayanamayacak hale geliyorum...
Bence en iyisi yatip uyumak...ilac kullanmak istemedigim icin ben baska bir care göremiyorum...
kızlar ya başı ağrıyan var mı gebelikte ben baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi bayaa bi başım ağrıyo varsa ne yapıyorsunuz ağrı için :bbo:
Günaydın annişler...
Kuju'cum geçmiş olsun canım bişi çıkmadığına çok sevindim ama şunu merak ettim suyunda azalma yoksa o neden olmuş yani neyin nesi???
Bu arada azönce Habertürkte bi hbr okudum gözlerim doldu 4 günlük bir bebeği köpekler yemişşş mafoldumben işte linki
4 günlük bebeği sokak köpekleri yedi! - YAŞAM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi[/QUOTE
al işte kimi bulamaz kimi kıymet bilmez mevlam onlara kim bilir nsıl bir ceza ile karşılayacak . aslında o kadr çok korkuyorum ki mevlam hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etisn sonuçta o anne babayıda bi aile yetiştirdi
Günaydın annişler...
4 günlük bebeği sokak köpekleri yedi! - YAŞAM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
Arkadaşlar bu arada domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Yaptırcakmsınız? ya ben kararsızım aşının tamamen etkili olduğu konusnda hiçbir açıklama yok kobay olarak kullanılmaktan korkuyorum:umursamaz:
sana aktılıyorum canım bende ilaç kullanmak istemediğim için uyuyorum bende baş ağrısı başladımı üstüne birde dişerlim vuruyor normlde bi sorunum yok dişleimle ama hamilelikle birlikte oda baş gösterdi
cennet hakkaten annelerin ayakalrı altında yani neler çekiyoruz bu can melekler için :) opuyorumnanaktan
mevlam bebek hasreti çekenlerede yaşatsın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?