- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.901
saol nülücüm opuyorumnanaktan
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bir gün diliyorum.hijyenim canımcım bende senin gibiyim,.hem çoğu annişde senin gibi doktora gitmeden önce heyecanlanır,.doktora gitmeden önceki akşam heyecandan uyku girmiyo gözüme.,dön sağa dön sola,.delikafadulden delikafaduldenhijyenim sanırım cinsiyeti bugün belli olacaktı,.senin kızın olacak hemencik tahminimide yapayım..:hulya:
bulantılardan konu açılmış,nerdeyse beşinci aya girecem,hala midem çok kötü,ama tabiki eskisi gibi değil,.arada sırada yine istifra ediyorum..mafoldumben mafoldumbenartık alıştım,.yapacak bişey yok:sm_confused:
selinius bebiklerinin adını listeye ekledim,.şimcik liste geliyo,.taratarannnnnnnnnnnnnnnnnnnnşutarafagitti şutarafagittişutarafagitti
selinus'cum dene buzu acaip ii gelio sonrada yüzünü soğuk su ile yıka özellkle şakaklarını...ben uyumaya fırsatım olsa yatıp uyuyunca geçio ama işyerinde mümkün değilkiiii:gitme:
Evet kesinlikle kimisi çocuk ister bulamaz kimisi çöpe atar...
Ya yüce mevlamın vardır bir bildiği hikmetinden sual olmaz ama bunlar gibi canilere niye çocuk verirde diğerleri çocuk özlemi ile yanar tutuşurrrr???
öyle mi.. peki nasıl kullanıyorsunn tarçını arkadaşımMerhaba canım bulantıların için tarçın çok iyi gelir...Biz seninle sanırım aynı gün doğurucaz kaydirigubbakcemile5
pofff bende kendimi zor tutuyorum elim ağzımdaCANIM BENDE ARA ARA OLUYOR VE BU SABAH RESMEN KENDİMİ TUTUYORUM KUSMAYAYIM DİYE . ANNEM BEN SABAH KUSTUM AKŞAM SENİ DOĞURDUM ARA ARA ÖZELLİKLEDE HAFİFDE OLSA ÜŞÜTTÜĞÜM ZAMANALRDA ÇOK OLURDU DİYOR BENDE DE AYNI DURUM SÖZ KONUSU HAFTADA BİR MUTLAKA BİR GÜNÜ KUSARAK GEÇİRİYORUM:gitme:
benimde oluyor artık başağrılarım sabaha kadar uyuyunca geçiyor ancakkızlar ya başı ağrıyan var mı gebelikte ben baş ağrısı nedir bilmezdim şimdi bayaa bi başım ağrıyo varsa ne yapıyorsunuz ağrı için :bbo:
canım benim 14. haftadan sonra çok azalmıştıCanımcım, benim bulantılarım çok çok azaldı ama ara ara geliyor ve öyle böyle değil, çok fena kusuyorum, ama hergün olmuyor...
mafoldumben off off akannehirbulantılardan konu açılmış,nerdeyse beşinci aya girecem,hala midem çok kötü,ama tabiki eskisi gibi değil,.arada sırada yine istifra ediyorum..mafoldumben mafoldumbenartık alıştım,.yapacak bişey yok:sm_confused:
Ya benim çalıştığım firma %99 yurtdışı ortaklı ve patronlarım sürekli yurtdışına geliyo oradanda sürekli buraya gelen yabancı ortaklar var..Ben sürekli onlarla muhatab olmak zorundayımm :sinifsinif:
Bir şekilde buraya getirmelerinden çok korkuyorum...Allah bizi ve bebeklerimizi korusunmafoldumben
doktorum cinselliği yasakladı,.düşük riski olduğu için.,.kocişle karrdiş kardiş uyuyoruz:roflol:kızlar günaydın ya size birşey sorucam ama utanıyorum.
cinsellikle aranız nasıl.yani ne durumdasınız.
Arkadaşlar dikkat ettinizmi Ülker bu siteye ülker petiborlu tarifler diye bir reklam vermiş..Normalde benim canım tatlı pek çekmez, ama burada öyle güzel görüntüleri koymuşlar ki canımın çekmemesi elde değil..bende avucumu yaşıyorum...Ya sürekli sayfanın başında..pek hoş bir reklam olmamış..
canım başta dediğin gibi mevlanın hikmeti böyle diyipte günha girme :)
sınav işte bunlar olmayanlar sabrı böyleleride ibreti öğrenecekelr sanırım böylelikle
hamileliğimin en başından beri aynı :sinifsinif:kızlar günaydın ya size birşey sorucam ama utanıyorum.
kızlar günaydın ya size birşey sorucam ama utanıyorum.
bende ilk üç ay çok sopuklukk vardı şimdi geçti ama korku var.zaten kocayada laf dinletemedim.bide dr izin verince.vereliniortakoff ya kızım bir hareketlense rahatlıycam.
hamileliğimin en başından beri aynı :sinifsinif:
belli etmesemde, soğukluk baya var :1ninca:
benim eşimde çok korkuyordu zaten ben ödleğim o konuda.ama dün nolduysa oldu.
Valla ne yalan söyleyim cinsellikle pek aramiz yok artik...
Aramiz sogudu kendisiylen...kaydirigubbakcemile3
Doktor bisey demedi ama esimde bende nolur nolmaz diye
korkuyoruz birazda...:kedi:
Dikkatli davranmakta fayda var demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?