2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sorma ya bende sinir oluyorum bu huyuma herşeyi takıyorum diye kan akışını hızlandırırmış bebeğin cinsellik.bizimde izin verdi ama 4 ay kaç sonunda yakalan.:kedi:

SıNPAC
canım çok geçmiş olsun bende yalnızken banyoya girmemeye çalışıyorum.ama oturarak yapmak en iyisi.bu aylarda bayılma olurmuş.

yazıklar olsun..inşallah onların sopnlarıda aynı olur!

ya ben öyle yeni şeyleri hemen denemem...bir kaç sene geçsin ondan sonra belki ama bu sene yaptırmam....

günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.

ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:

ya bende ilk zamnlar pek yoktu asıl şimdi başladı...özellikle açıkına çok midem bulanıyor...sanırım tansiyon düşmesinden kaynaklanıyor...

kızlar günaydın ya size birşey sorucam ama utanıyorum.
cinsellikle aranız nasıl.yani ne durumdasınız.

ya bizde hamile kaldığımdan bu yana hiç yok!benim ilk 4 aya kadar rahim ağzındaki yaradan dolayı kanamam oldu sonra ilaçla onu durdurduk(kanamayı)ama yara geçmedi..yara tekrar kanamasın diye dr yasakladı...zaten bendede hiç istek yok..o arasıra soruyor ne zaman yasak kalkaçak diye bende bebekten sonra diyorum !!!

Kızlar, valla aksama benim suyum cıkmıs oluyor... Ya asırı yorgun oluyorum, ya oram buram kasınıyor, ya basım agrıyor, ya kusuyorum, ya midem bulanıyor, ya karnım agrıyor.... Dolayısıyla artık benim koca ile kardes olduk biz... O bana hasta bakıcılık yapıyor...

:kedi::kedi:
kocamı boğmak istiyorum.
niye yavrum yaa
toprak aşermesini okudum
demir eksikliğinden ileri geliyormuş
bende küçükken toprak yermişim sırnaşık şey demir eksikliğinden dolayı

ama bende hiç aşerme olmadı ya
daha o dönem gelecek diye bekliyodum bende -tatlicadiarzu-

canım inşallah çoğalır bebişin suyu.dikkat et kendine.bide bol bol marul ye bebeğin suyunu çok çoğaltıryor.turşu yyiyorsan kes hem bebeğin suyunu azaltıryor hemde tuz vücutta ödem yapıyor.
akrapol hastanesini duydum bende iyi diyorlar.ama ben gazi üniver.gidiyorum.sen hangi dr gittin gazide.

canım tabiki sağlık herley önemli hele bide bebişin sağlığı bizler için dünyalra bedel.ben,im dr yasklamadığı için kurtulmadım bu sefer.

Benimde öyle birşey görürsem yada birden aklıma düşerse canım istiyor...
Benim annem mesela ekmeğin içini ıslatıp üstüne toz şeker döküp onu yiiyrmuş canım öyle istiyordu elimde değil diyorkaydirigubbakcemile2

Benim birkac gunden beri, kasıklarım acayip kaşınıyor, zaten pütürlenme de oldu... Kaşınmaktan öldüm... Durmadan bebek yağı da sürüyorum ama kaşınmayı ve yanmayı geçirmedi...
Bu sabah sağlık ocağına kayıt için gitmiştim... Doktora gösterdim deterjan alerjisi dedi....

Şimdi ben anlamadım, bu gerçekten alerji mi yoksa çatlak öncesi kaşınma mı?

Kaşınması olan arkadaş var mı?:sm_confused: Gerçekten çok kaşınıyorum ben:a015:

günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.

ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:

benim de bulantilarim tam olarak kesilmedi canim. sadece azaldi. oglene kadar oluyor bazenleri aksama dogru ve aksam oluyor. Hele bu sabah beni gormeliydiniz. evden servise dogru yururken (biraz\ arasi varda) yolda ogure ogure gittim ablam bana bakiyor acaba ne zaman kusacak diye. cok fenaydi neyseki servise binince devam etmedi. :)))))) yoksa dusunemiyorum yani rezilligi......

Ya kizlar ben normalde zaten cok sabirsizimdir...
hersey olsun bitsin isterim, hic bir sekilde beklemeye tahamülüm yoktur...

Simdi Marta kadar yani Bebis dogana kadar zaman nasil gececek yaaa...
O kadar cok merak ediyorumki Bebegimi...
Tabi en önemlisi Allahin izniyle saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun.
Her gece dua ediyorum zaten...

Ama iste hani kimse benzeyecek, eli yüzü nasil olacak...Tombismi zayifmi,
uzun boylumu, normalmi
böyle seyleri bilmek istiyor insan...

Sizdede varmi böyle bir merak ve sabirsizlik?:kedi:

kızlar yhaa popomda kuyruk sokumunun sağ tarafında bıçak batması tarzında ani ağrılar oluo ne şimdi bu yhaa.valla çok kötü.dün daha fazlaydı bugün biraz azaldı.

eetzemuszemushatta dr %100 erkek dedii halde onu bile mrk ediom.meraktan karnım çatlıcak bebekim çıkacak sonundakaydirigubbakcemile3

Benim Kuzenimin annesi yani yengem
ilk hamileliginde elmayi tuzlayip yerdi....

Cok tuzlu felan yedigi icin heryeri su topladi ve 30 kilo aldi o hamileliginde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…