- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.941
canım sorma ya bende sinir oluyorum bu huyuma herşeyi takıyorum diye kan akışını hızlandırırmış bebeğin cinsellik.bizimde izin verdi ama 4 ay kaç sonunda yakalan.:kedi:canım utanılacak bişi yok...risk yok ise doktorda izin veriyorsa hiç korkma bişi olmaz...
benim doktorum çok kızıodu herşeyi kafama takıyorum diyeeee...Bende artık eskisi kadar umursamıorum hiçbirşeyiiii...Doktor başından beri izin veriyordu ztn o yüzden bizde eskisinden pek bir fark yok yani...
ohh ne güzelll :sinifsinif:
onu da duymadım
denerim artık her bişeyii :gitme:
ya bu arada bu aşerme konusunu anlayamadım
durun daha aşermeye başlamadım ben ya
ne bitmesi
bu aşerme dönemi tam olarak ne zaman oluyor anlamadım gitti -tatlicadiarzu-Benimkisi tam aserme degil aslinda...öncedende bazi seyler aklima takilir onu isterdim...
Yani önce nasildiysa simdide öyle aslinda...
Dün burda KKda bir yazi okudum...
Bir Bayan Topraga aseriyormus...Toprak kokusu aldigi an onu yalamak istiyormus...
Sok oldum....sasirdim...
Sonra bir Bayan araba lastigine aseriyormus...
Hani arabalar ani frende yaparda lastik kokusu olurya...o anda lastigi yalayasi geliyormus...
Konuyu bulursam buraya Linkini eklerim...canım bazı bayanalr benzine aşeriyor,bazıalrı sabuna ve en sık duyduğum duvardaki kireç vardırya.dr bazılarına izin veriyormuş.
yazıklar olsun..inşallah onların sopnlarıda aynı olur!Günaydın annişler...
Kuju'cum geçmiş olsun canım bişi çıkmadığına çok sevindim ama şunu merak ettim suyunda azalma yoksa o neden olmuş yani neyin nesi???
Bu arada azönce Habertürkte bi hbr okudum gözlerim doldu 4 günlük bir bebeği köpekler yemişşş mafoldumben işte linki
4 günlük bebeği sokak köpekleri yedi! - YAŞAM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
ya ben öyle yeni şeyleri hemen denemem...bir kaç sene geçsin ondan sonra belki ama bu sene yaptırmam....Arkadaşlar bu arada domuz gribi aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Yaptırcakmsınız? ya ben kararsızım aşının tamamen etkili olduğu konusnda hiçbir açıklama yok kobay olarak kullanılmaktan korkuyorum:umursamaz:
ya bende ilk zamnlar pek yoktu asıl şimdi başladı...özellikle açıkına çok midem bulanıyor...sanırım tansiyon düşmesinden kaynaklanıyor...günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.
ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:
kızlar günaydın ya size birşey sorucam ama utanıyorum.
cinsellikle aranız nasıl.yani ne durumdasınız.
SİNPAC
canım çok geçmiş olsun bende yalnızken banyoya girmemeye çalışıyorum.ama oturarak yapmak en iyisi.bu aylarda bayılma olurmuş.
niye yavrum yaa:kedi::kedi:
kocamı boğmak istiyorum.
toprak aşermesini okudum
Benimkisi tam aserme degil aslinda...öncedende bazi seyler aklima takilir onu isterdim...
Yani önce nasildiysa simdide öyle aslinda...
Dün burda KKda bir yazi okudum...
Bir Bayan Topraga aseriyormus...Toprak kokusu aldigi an onu yalamak istiyormus...
Sok oldum....sasirdim...
Sonra bir Bayan araba lastigine aseriyormus...
Hani arabalar ani frende yaparda lastik kokusu olurya...o anda lastigi yalayasi geliyormus...
Konuyu bulursam buraya Linkini eklerim...
canım bazı bayanalr benzine aşeriyor,bazıalrı sabuna ve en sık duyduğum duvardaki kireç vardırya.dr bazılarına izin veriyormuş.
akannehir
ya yapma tatlımya bende ilk zamnlar pek yoktu asıl şimdi başladı...özellikle açıkına çok midem bulanıyor...sanırım tansiyon düşmesinden kaynaklanıyor...
ya bizde hamile kaldığımdan bu yana hiç yok!benim ilk 4 aya kadar rahim ağzındaki yaradan dolayı kanamam oldu sonra ilaçla onu durdurduk(kanamayı)ama yara geçmedi..yara tekrar kanamasın diye dr yasakladı...zaten bendede hiç istek yok..o arasıra soruyor ne zaman yasak kalkaçak diye bende bebekten sonra diyorum !!!
yazık kocalara ya :asigim:
onları da düşünmek lazım
canım inşallah çoğalır bebişin suyu.dikkat et kendine.bide bol bol marul ye bebeğin suyunu çok çoğaltıryor.turşu yyiyorsan kes hem bebeğin suyunu azaltıryor hemde tuz vücutta ödem yapıyor.selam kızlar
benım bebıs erkek
18 haftada akropol hastahanesıne gıttık dr bebegın suyu çok azalmıs yatacaksın 3 lt suu içeçeksın dedı
2 gun agzım dılım her yerımden ucuk fıskırdı sonra eskı doktoruma gıttım gazı universıtesıne doktorum "eline ultrasonu alan doktorum dıyor madem sana oyle bır teshis koydu. senı nası eve cıkartıyor dedı
yanı kızlar ısın aslı benı 15 te bır kont cagırıyor hem benden hemde sgk dan para almayı hesaplıyor ve benı stresten dusuk yaptırtacak
tek doktorla kalmayın derım
canım tabiki sağlık herley önemli hele bide bebişin sağlığı bizler için dünyalra bedel.ben,im dr yasklamadığı için kurtulmadım bu sefer.yazıklar olsun..inşallah onların sopnlarıda aynı olur!
ya ben öyle yeni şeyleri hemen denemem...bir kaç sene geçsin ondan sonra belki ama bu sene yaptırmam....
ya bende ilk zamnlar pek yoktu asıl şimdi başladı...özellikle açıkına çok midem bulanıyor...sanırım tansiyon düşmesinden kaynaklanıyor...
ya bizde hamile kaldığımdan bu yana hiç yok!benim ilk 4 aya kadar rahim ağzındaki yaradan dolayı kanamam oldu sonra ilaçla onu durdurduk(kanamayı)ama yara geçmedi..yara tekrar kanamasın diye dr yasakladı...zaten bendede hiç istek yok..o arasıra soruyor ne zaman yasak kalkaçak diye bende bebekten sonra diyorum !!!
niye yavrum yaa
toprak aşermesini okudum
demir eksikliğinden ileri geliyormuş
bende küçükken toprak yermişim sırnaşık şey demir eksikliğinden dolayı
ama bende hiç aşerme olmadı ya
daha o dönem gelecek diye bekliyodum bende -tatlicadiarzu-
valla öyle boğmak istiyorum.zaten artık yapmam bütün gece düzgün uyuyamadım stresten bu kızımda b,i naslı insa ir tekme atar anneyi rahatlatır.akannehir
ya yapma tatlım
yazık kocalara ya :asigim:
onları da düşünmek lazım
Pinar54 konulara baya geriden geliyoopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
hijyencim iyi haberlerle gelirsin inş.
ya bulantıları hala devam eden var mı
ben çok fenayım yine ya :gitme:
Ya kizlar ben normalde zaten cok sabirsizimdir...
hersey olsun bitsin isterim, hic bir sekilde beklemeye tahamülüm yoktur...
Simdi Marta kadar yani Bebis dogana kadar zaman nasil gececek yaaa...
O kadar cok merak ediyorumki Bebegimi...
Tabi en önemlisi Allahin izniyle saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun.
Her gece dua ediyorum zaten...
Ama iste hani kimse benzeyecek, eli yüzü nasil olacak...Tombismi zayifmi,
uzun boylumu, normalmi
böyle seyleri bilmek istiyor insan...
Sizdede varmi böyle bir merak ve sabirsizlik?:kedi:
Benimde öyle birşey görürsem yada birden aklıma düşerse canım istiyor...
Benim annem mesela ekmeğin içini ıslatıp üstüne toz şeker döküp onu yiiyrmuş canım öyle istiyordu elimde değil diyorkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?