- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.981
sende haklısın canım son aylar da erken dogum korkusuyla izin vermeyiz kocişlere..ee ne keldı..zaten normal dogum düşünenler için dogumdan sonraki bir kac ay daha bos gececek dikişlerin atması zaman alıo biliosunuz..yani su aylar bizim en rahat gecirmemiz gereken aylar..kaydirigubbakcemile3
canımcım evettenapayım çanım dr yasakladı....
bencede sırnaşık şeysende haklısın canım son aylar da erken dogum korkusuyla izin vermeyiz kocişlere..ee ne keldı..zaten normal dogum düşünenler için dogumdan sonraki bir kac ay daha bos gececek dikişlerin atması zaman alıo biliosunuz..yani su aylar bizim en rahat gecirmemiz gereken aylar..kaydirigubbakcemile3
canım dikkatli olevet canım maalesef bendede oluo özellikle kaşıntımı düşündükçe daha da artıo.6 kilo aldım ben:kedi: 52 ile hamile kaldım ama bi de sigarayı bıraktım.benimki züğürt tesellisi işte:gitme:çok kilo aldım sanırım bebe yağı kullanıyorum günde bir kere sürüyorum.bacaklarınızı da sakın atlamayın kızlar oralarda çatlıyomuş.göğüs,karın,bacak,kalça.kaşınan yerlerinide çok kaşıma sinpac zor biliyorum ama bu daha da arttırıormuş.hımmm duştada duş jelinizi nemlendirici özelliği olanlardan seçin ve sadece elinizle ovun vücudunuzu.off offff bebişler için katlanıcaz biraz napalım
canım sizin drum daha farlı dediğin gibi zaten asker birbirinizi çok göremiyorsunuz.ee malum 7.aydan sonra hepimize yasak birde dr iiznverdiyse kendini kısıtlama banada der izin verdi ama bizi görseniz ben kaçıyorum o kovalıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımcım evette
bebek gelene kadar yasak demişin ya onu diyorum
o zamana kadar bekletme yazık diyorum :))
bencede sırnaşık şey
canım dikkatli ol
bu aylar en normal kilo aldığımız aylar
ya son aylar napıcaz
bende 2-3 kilo aldım dr. ona bile çok dedi :1ninca:
şimdi biraz daha dikkatliyim
ERKEKLER BAYANLARDAN DAHA COCUK OLUYOLAR BENCE BU HERZAMAN BÖYLEDıR..EMıNıM HAMıLE KALAN ONLAR OLSAYDI BıZDEN DAHA FAZLA KACARLARDIkaydirigubbakcemile3..TABıKı SUANDA OLAYA UZAKLAR TASIYAN HıSSEDEN BıZ OLDUGUMUZ ıÇıN KORKULAR DAHA FAZLA..canım sizin drum daha farlı dediğin gibi zaten asker birbirinizi çok göremiyorsunuz.ee malum 7.aydan sonra hepimize yasak birde dr iiznverdiyse kendini kısıtlama banada der izin verdi ama bizi görseniz ben kaçıyorum o kovalıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaaydın annişler hepinize.umarım iyisinizdir.hepinizi çok öpüyorum tabii miniklerinizideopuyorumnanaktan.
cinsellikten bahsedilmiş bende çok ama çok soğudum.yazık kocişle dalga bile geçiyorum gel kardeşim uyuyalım diyorum.bazen ayda yılda bir oluyor işte:kedi:.
kilolara gelince bende sanırım hızlı gidiyorum gerçi nerdeyse üç haftadır tartılmadım.dur birazdan tartılayım.amam ben yemeden duramıyorum dün gece bir türlü doymadımcokacimcoook.tatlı çikolata bunlar vazgeçilmezim.hiç iyi etmiyorum ama ne yapayım.
bu 2-3 kiloyu 1 ayda aldığım için öle dedi sanırsam
2-3 kiloya cokmu dedi?
Senin doktorda abartmis galiba biraz...
Benim doktor 2 kilo aldigima süper gidiyorsunuz,
siz fazla degil daha cok Bebek kilo aliyor dedi...
Bu aylara göre 4 kiloya kadar normal dedi...
Bide ben kendi kendime hesap yaptim,
böyle devam edersem 9 ayin sonunda yaklasik 7-8 kilo almis
olurum hadi bende öylesine bi 5 kilo daha ekleyim üstüne...
Yani toplamda 12-13 kilo gibi
ya ben napıyım 6 kilo almışım dr çoook kızdı.şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum.kesicekmişim hamuişini kızarmayı bakalım öbü ay ne kadar alıcam kilo.
YA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYEBEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.
ya tatlım utanma.aslında bende yazınca çok utandım ama sizleri okuyunca açıkcası rahatladım dr bizede yasaklamadı ama genede korkuyordum ben.aslında yasak yoksa yapmak lazım hem bebek için yararlıymış hemde kocalar açısından şimdi eve bağlanmaları lazım asıl
arkadaşım sütü kesme
onun yerine yediklerine bi göz at bakalım, hamurişi tatlı ve kızartma varsa onları en aza indir hatta hiç yeme
ara öğünler hamilelikte önemli ama ne yediğine bağlı
aralarda kuru üzüm ceviz ve meyve yiyebilirsin
bir de bebeyağını hergün kullanmalısın a.s
sırnaşık şey alkisalkisalkis
sütünü kesme.hazır meyve suyu fln içiosan onları kes ve meyve olayını abartma(benim gibi koca salkım üzüm ve hergün muz bilmem ne kdr portakal yersen şişersin.ben şiştim:sinifsinif:)
ya canımm şimdi senin kilo almamak için yapacağın diyetlere felan dikakt et sütü kesme içebiliyorsan ne güsel benim miğdm bulanıyro ieçemiyorumbenim görümcemde 30 kilo almış ama şimdi geri vredi çokta 1,5 sene sürdü yani biraz tobiş dolaştı ama bebeği sağlıklı geldi üdnyaya zehir gibi bi kızı var çok şükür .
Canim bencede sütü kesme...
mesela diyelim abur cubur yeme...onun yerine meyve ye bol bol....
Hamur isi fazla yeme birde yemeklere fazla tuz ekleme...
Tuz en cok kilo aldiran seylerden biri birde Allah korusun vücudumuz Tuz yüzünden
Su bile toplayabilir...
Herkese merhaba nasılsınız bakalım güzel annişler.
Bugün burda yağış var bir geçmişe bakıp geliyorum
KIZLAR BU ARADA BİŞEY DİKAKTİMİ ÇEKTİ sırnaşık şey TOPİKTEKİ SORULARDA EN ÇOK CEVAP ALAN İLGİ GÖREN KONU BİRİNCSİ RAHATSILIKLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKELRİMİZ Kİ AFERİM BİZE HEPİMİZ ÇOK DUYARLIYIZ DUALRIMIZLA DESTEĞİZ...
DİĞERİDE BU CİNSELLİK OLDU delikafaduldendelikafadulden MAŞŞALALH HERKESDEN Bİ CEVAP GELDİ YANİ BİRİ AÇSA DİYE BEKLŞYORMUŞUZ SANKİ delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik
canım kesinlikle haklısın şimdi biz taşıyoruzya dolayısıyla nasıl endişelendiğimizi gözümüzden sakındığımız bilmiyorlar.ERKEKLER BAYANLARDAN DAHA COCUK OLUYOLAR BENCE BU HERZAMAN BÖYLEDİR..EMİNİM HAMİLE KALAN ONLAR OLSAYDI BİZDEN DAHA FAZLA KACARLARDIkaydirigubbakcemile3..TABİKİ SUANDA OLAYA UZAKLAR TASIYAN HİSSEDEN BİZ OLDUGUMUZ İÇİN KORKULAR DAHA FAZLA..
deterjanını falan mı degiştrdin yani daha önce böyle bişe yoktuda şimdimi oldu cok inandırıcı gelmedi deterjan alerjisi..belki söylediin gibi karın büyüdükce olusan bi tepki olabi,lkir..bu arada banyo için gecmiş olsun canım..bende hep ayakta banyo yaparım..bundan sonra oturarak düşünüorum tabi
ya canımm şimdi senin kilo almamak için yapacağın diyetlere felan dikakt et sütü kesme içebiliyorsan ne güsel benim miğdm bulanıyro ieçemiyorumbenim görümcemde 30 kilo almış ama şimdi geri vredi çokta 1,5 sene sürdü yani biraz tobiş dolaştı ama bebeği sağlıklı geldi üdnyaya zehir gibi bi kızı var çok şükür .
ewet canım aynnen..normal dogumdan korkan benım kadar oolmasın ama ınankı kendımı sadece normale sartlıorum sartlarda yolunda gıderse normal ıstıorum uyutulmak ıstemıorum cÜnkı.sezeryan olursada epıduralŞ ıstıorum..ya zor kararlar bunlar ama.normal dogumda ınan sancılardan korkmuyorum cÜnkÜ adet sancılarım komalıktı zaten sadece korktuum o kesıkler ve dıkıŞler..ya ben doğumdan çok korkuyorum hala o korkuyu bi türlü atamadım üzerimden normal doğumu çok istiyorum ama mecburi sezeryanda oluyor sonuçta mevlam hepmize yardımcı olsunda nasıl olcek bu doğum bilemiyorum yani
KIZLAR benimde kilolar la basım cok buyuk belada benneyaptımki
ben zaten kilolu bir anne adayıyım, ilk üc ayda 2 kilo aldım, ama gecen ay kilom iyi gidio die abartıp galbia biraz fazla yuklendim ve tam 5 kilo almısım bu ay benneyaptımki
doktorumda kızdı , dietisyene mi yonlendireyım yoksa kendin mi dikkat edersin dedi kafamçokkarıştı
napıcamı bilmiyorum yaaa, ama su da var yediklerim masallah bebegime yaramıs hihoyyyt
normal de 16 haftalık 10-11 cm 100-110 grm olması gerekirken benim tosun pasa 15,5 cm 161 gr olmusss :asigim:
yirim onu ben yirimmm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?