2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben doğumdan çok korkuyorum hala o korkuyu bi türlü atamadım üzerimden normal doğumu çok istiyorum ama mecburi sezeryanda oluyor sonuçta mevlam hepmize yardımcı olsunda nasıl olcek bu doğum bilemiyorum yani

napayım çanım dr yasakladı....
canımcım evette
bebek gelene kadar yasak demişin ya onu diyorum
o zamana kadar bekletme yazık diyorum :))
bencede sırnaşık şey
canım dikkatli ol
bu aylar en normal kilo aldığımız aylar
ya son aylar napıcaz
bende 2-3 kilo aldım dr. ona bile çok dedi :1ninca:
şimdi biraz daha dikkatliyim

ya sorma şayet askerlik olmasa bizde de durum aynı olur bizimkininde farkı yok isteklidir ama 7. aydan sonra yapacak hiç bişi kalmıyor yani ne kadr kovalsada boşa :)

günaaydın annişler hepinize.umarım iyisinizdir.hepinizi çok öpüyorum tabii miniklerinizideopuyorumnanaktan.

cinsellikten bahsedilmiş bende çok ama çok soğudum.yazık kocişle dalga bile geçiyorum gel kardeşim uyuyalım diyorum.bazen ayda yılda bir oluyor işte:kedi:.
kilolara gelince bende sanırım hızlı gidiyorum gerçi nerdeyse üç haftadır tartılmadım.dur birazdan tartılayım.amam ben yemeden duramıyorum dün gece bir türlü doymadımcokacimcoook.tatlı çikolata bunlar vazgeçilmezim.hiç iyi etmiyorum ama ne yapayım.

KIZLAR BU ARADA BİŞEY DİKAKTİMİ ÇEKTİ sırnaşık şey TOPİKTEKİ SORULARDA EN ÇOK CEVAP ALAN İLGİ GÖREN KONU BİRİNCSİ RAHATSILIKLARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKELRİMİZ Kİ AFERİM BİZE HEPİMİZ ÇOK DUYARLIYIZ DUALRIMIZLA DESTEĞİZ...
DİĞERİDE BU CİNSELLİK OLDU delikafaduldendelikafadulden MAŞŞALALH HERKESDEN Bİ CEVAP GELDİ YANİ BİRİ AÇSA DİYE BEKLŞYORMUŞUZ SANKİ delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik

2-3 kiloya cokmu dedi?
Senin doktorda abartmis galiba biraz...

Benim doktor 2 kilo aldigima süper gidiyorsunuz,
siz fazla degil daha cok Bebek kilo aliyor dedi...
Bu aylara göre 4 kiloya kadar normal dedi...

Bide ben kendi kendime hesap yaptim,
böyle devam edersem 9 ayin sonunda yaklasik 7-8 kilo almis
olurum hadi bende öylesine bi 5 kilo daha ekleyim üstüne...
Yani toplamda 12-13 kilo gibi

ERKEKLER BAYANLARDAN DAHA COCUK OLUYOLAR BENCE BU HERZAMAN BÖYLEDıR..EMıNıM HAMıLE KALAN ONLAR OLSAYDI BıZDEN DAHA FAZLA KACARLARDIkaydirigubbakcemile3..TABıKı SUANDA OLAYA UZAKLAR TASIYAN HıSSEDEN BıZ OLDUGUMUZ ıÇıN KORKULAR DAHA FAZLA..

senin bebiş erkekti sanırım bende de doyma hissi kalktı artık doymak nedir bilmyirou mama öyle çok aburcubura yönelmiyorum yoğurda cips batırıp yiyorum en kötü lışkanlığım o bide benimki kız ekşili tuzlu şeyleri seviyor yaramaz :) şuana kadar toplamda sadece 4 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 62 yim doktorum kızmıştı boyuna göre anca daha yeni sağlıklı vücut kilosuna eriştin şimdiden sonra hızlan artık biraz hamileliğin belli olsun diye karnım çıkmaya başladı inşallah bu kez beğenir kilomu :)

bu 2-3 kiloyu 1 ayda aldığım için öle dedi sanırsam

hem siz bizden 2 hafta da büyüksünüz onunda etkisi var
12-13 e kadar alsak süper olur inş. ta öle olur :lepi:
yalnız son aylarda birden alınıyormuş
ben o kısmını hesap edemiyorum pek..

ya ben napıyım 6 kilo almışım dr çoook kızdı.şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum.kesicekmişim hamuişini kızarmayı bakalım öbü ay ne kadar alıcam kilo.

YA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYE BEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.

sütünü kesme.hazır meyve suyu fln içiosan onları kes ve meyve olayını abartma(benim gibi koca salkım üzüm ve hergün muz bilmem ne kdr portakal yersen şişersin.ben şiştim:sinifsinif:)

kızlar sağolun ilgilendiğiniz için sütü kestim derken süt içmezsem yoğurt yiyorum meyve suyu içmem kendim sıkarım meyvemi illaki yiyorum ama hafta sonu hamurişi çekiyor canım kahvaltıda tutamıyorum kendimi öğlenede canım kızartma çekiyor haftasonları haftaiçi çalıştığım halde daha sağlıklı ve düzenli besleniyorum hafta sonu öğünüm 3e düşüyor çok yiyorum napayım ama artık çkolata filan yemem herhalde normalde 20. hafta bitene kadar 2,5kilo almak gerek biz tam iki katı aldık sanırım son 20haftada en az 10-15 kilo daha alırız gibi geliyor bana bende annem ablam almadı bende almıyorum diye herşeyi yiyordum turşu filan yemiyeyim bari cokacimcoook

Herkese merhaba nasılsınız bakalım güzel annişler.
Bugün burda yağış var bir geçmişe bakıp geliyorum

selam kussebfilal burada acayip yağdı kızar çok güzel oldu bu arada avrupa onur ödülü aldı ankara gelin yolara bakın sanırsınız bi yerlerde şelale varda sular toplanıp yollara akıyor kaydirigubbakcemile3

bu arada gerçekten kim açmış konuyu kutlarız kim o cesaretli bizim kociş olmaz diyo başka bişey demiyor kaydirigubbakcemile3 anlayacağınız bizde 6-7ay yok çook nadir

canım kesinlikle haklısın şimdi biz taşıyoruzya dolayısıyla nasıl endişelendiğimizi gözümüzden sakındığımız bilmiyorlar.

KIZLAR ÇOK HIZLISINIZ SAYFALARA YETıŞEMıYORUM.ıŞDE ÇOKNEYSE YEMEK VAKTı BEN KAÇIYORUM ŞıMDıLıK HERKESE AFıYET OLSUNNNcokacimcoook

Teşekkür ederim...
Bu hamilelikte bakalım daha neler göreceğim...

KIZLAR benimde kilolar la basım cok buyuk belada benneyaptımki
ben zaten kilolu bir anne adayıyım, ilk üc ayda 2 kilo aldım, ama gecen ay kilom iyi gidio die abartıp galbia biraz fazla yuklendim ve tam 5 kilo almısım bu ay benneyaptımki
doktorumda kızdı , dietisyene mi yonlendireyım yoksa kendin mi dikkat edersin dedi kafamçokkarıştı
napıcamı bilmiyorum yaaa, ama su da var yediklerim masallah bebegime yaramıs hihoyyyt
normal de 16 haftalık 10-11 cm 100-110 grm olması gerekirken benim tosun pasa 15,5 cm 161 gr olmusss :asigim:
yirim onu ben yirimmm :asigim:

ya ben doğumdan çok korkuyorum hala o korkuyu bi türlü atamadım üzerimden normal doğumu çok istiyorum ama mecburi sezeryanda oluyor sonuçta mevlam hepmize yardımcı olsunda nasıl olcek bu doğum bilemiyorum yani
ewet canım aynnen..normal dogumdan korkan benım kadar oolmasın ama ınankı kendımı sadece normale sartlıorum sartlarda yolunda gıderse normal ıstıorum uyutulmak ıstemıorum cÜnkı.sezeryan olursada epıduralŞ ıstıorum..ya zor kararlar bunlar ama.normal dogumda ınan sancılardan korkmuyorum cÜnkÜ adet sancılarım komalıktı zaten sadece korktuum o kesıkler ve dıkıŞler..

tamamda yavrum doğururken napcan kıs biraz dikakt et parçalatma kendini :)

kotkutmayayım canı msnei bebeğinede maşşalah allah nazarladan saklasın ama aman dikkat hiç bişeyin fazlası iyi değil düzenle frenle kendini biraz

BU ZAMAN KADAR ıNANIN SADECE BıR KıLO ALABıLDıM ODA DAHA YENı 55 TıM SON ıKı GÜNDE 56 OLMUSUM..BENı GÖRSENıZ DAKKA DA Bı TARTIYA CIKIP BAKIORUM 56 MI HALA DıYE..HOSUMA GıTTı YANıKıLO ALABıLMEM..HALBUKı ıŞTAHIM DA SÜPER..AMA BEBıŞ ALIO GALıBA KıLOLARI

Ben 15 haftaya kadar 2 kilo aldım ama son 15 günde sanırım 1,5 kilo almışım..Normalde doktorlar ayda 1 kilo alın diyorlar...Ama yediklerimi gözden geçiriyorum dikkat ediyorum...Yalnız akşamları çok kaçırıyorum karnım tok olsa bile yatana kadar yiyorum...Ve yürüyüşte yapamıyorum havalar soğudu biraz dün akşam tam çıkıcaktım yağmur bastırdııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…