- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.961
ya ben napıyım 6 kilo almışım dr çoook kızdı.şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum.kesicekmişim hamuişini kızarmayı bakalım öbü ay ne kadar alıcam kilo.Merhaba herkese
kızlar ben çoooooooook kilooooooooo :CüvCüv: almaya başladım korkuyorum
ilk üç ay 2 kilo almıştım şimdi son 1 buçuk ayda 3buçuk 4 kilo aldım normal ekmek yemiyordum artık ara öğünleri kessemmi diye düşünüyorum göbeğim 6 aylık gibi oldu napacağım ben sonuna kadar akşamları acayip şişiyorum az yemeğe çalışıyorum sütüde bıraktım 2 gündür
sinpac çatlaklarım yok ama bu gidişle olacak gibi bebek yağına devam ediyorum 2güne bir.
Ya kizlar ben normalde zaten cok sabirsizimdir...
hersey olsun bitsin isterim, hic bir sekilde beklemeye tahamülüm yoktur...
Simdi Marta kadar yani Bebis dogana kadar zaman nasil gececek yaaa...
O kadar cok merak ediyorumki Bebegimi...
Tabi en önemlisi Allahin izniyle saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun.
Her gece dua ediyorum zaten...
Ama iste hani kimse benzeyecek, eli yüzü nasil olacak...Tombismi zayifmi,
uzun boylumu, normalmi
böyle seyleri bilmek istiyor insan...
Sizdede varmi böyle bir merak ve sabirsizlik?:kedi:
bende bu hafta çok kaşınmaya başladımBenim birkac gunden beri, kasıklarım acayip kaşınıyor, zaten pütürlenme de oldu... Kaşınmaktan öldüm... Durmadan bebek yağı da sürüyorum ama kaşınmayı ve yanmayı geçirmedi...
Bu sabah sağlık ocağına kayıt için gitmiştim... Doktora gösterdim deterjan alerjisi dedi....
Şimdi ben anlamadım, bu gerçekten alerji mi yoksa çatlak öncesi kaşınma mı?
Kaşınması olan arkadaş var mı?:sm_confused: Gerçekten çok kaşınıyorum ben:a015:
canımcım daha bebişin doğumuna çookkk var, eşin sabretmek istemeyebilirvalla öyle boğmak istiyorum.zaten artık yapmam bütün gece düzgün uyuyamadım stresten bu kızımda b,i naslı insa ir tekme atar anneyi rahatlatır.
:)) bende en çok ondan çekiniyorum şükürki başıma bi kaza gelmedi hiçbenim de bulantilarim tam olarak kesilmedi canim. sadece azaldi. oglene kadar oluyor bazenleri aksama dogru ve aksam oluyor. Hele bu sabah beni gormeliydiniz. evden servise dogru yururken (biraz\ arasi varda) yolda ogure ogure gittim ablam bana bakiyor acaba ne zaman kusacak diye. cok fenaydi neyseki servise binince devam etmedi. :)))))) yoksa dusunemiyorum yani rezilligi......
olmaz mıııYa kizlar ben normalde zaten cok sabirsizimdir...
hersey olsun bitsin isterim, hic bir sekilde beklemeye tahamülüm yoktur...
Simdi Marta kadar yani Bebis dogana kadar zaman nasil gececek yaaa...
O kadar cok merak ediyorumki Bebegimi...
Tabi en önemlisi Allahin izniyle saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun.
Her gece dua ediyorum zaten...
Ama iste hani kimse benzeyecek, eli yüzü nasil olacak...Tombismi zayifmi,
uzun boylumu, normalmi
böyle seyleri bilmek istiyor insan...
Sizdede varmi böyle bir merak ve sabirsizlik?:kedi:
benim birkac gunden beri, kasıklarım acayip kaşınıyor, zaten pütürlenme de oldu... Kaşınmaktan öldüm... Durmadan bebek yağı da sürüyorum ama kaşınmayı ve yanmayı geçirmedi...
Bu sabah sağlık ocağına kayıt için gitmiştim... Doktora gösterdim deterjan alerjisi dedi....
şimdi ben anlamadım, bu gerçekten alerji mi yoksa çatlak öncesi kaşınma mı?
ya tatlım utanma.aslında bende yazınca çok utandım ama sizleri okuyunca açıkcası rahatladım dr bizede yasaklamadı ama genede korkuyordum ben.aslında yasak yoksa yapmak lazım hem bebek için yararlıymış hemde kocalar açısından şimdi eve bağlanmaları lazım asılYA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYEBEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.
akannehir
ya yapma tatlım
yazık kocalara ya :asigim:
onları da düşünmek lazım [/B][/B]
Benim Kuzenimin annesi yani yengem
ilk hamileliginde elmayi tuzlayip yerdi....
Cok tuzlu felan yedigi icin heryeri su topladi ve 30 kilo aldi o hamileliginde...
amin allah korusun dr yasaklamadığı için bizimki ayrılmıyor peşimden.ama canım bebeğe faydasıda varmış.
bende bu hafta çok kaşınmaya başladım
bacaklarım karnım göğüslerim kaşınıyor hep
akşamları bol bol krem sürüyorum
canımcım daha bebişin doğumuna çookkk var, eşin sabretmek istemeyebilir
strese girmene hiç gerek
dr bişey demediği sürece faydasını görürsün zararını değil inş a.s
:)) bende en çok ondan çekiniyorum şükürki başıma bi kaza gelmedi hiç
ama bu bulantılar ne zaman geçecek ya
ne yediğimden anlıyorum ne işimden gücümden mafoldumben
olmaz mııı
ne diyosun hem de nasıll :asigim:
deterjanını falan mı degiştrdin yani daha önce böyle bişe yoktuda şimdimi oldu cok inandırıcı gelmedi deterjan alerjisi..belki söylediin gibi karın büyüdükce olusan bi tepki olabi,lkir..bu arada banyo için gecmiş olsun canım..bende hep ayakta banyo yaparım..bundan sonra oturarak düşünüorum tabiBenim birkac gunden beri, kasıklarım acayip kaşınıyor, zaten pütürlenme de oldu... Kaşınmaktan öldüm... Durmadan bebek yağı da sürüyorum ama kaşınmayı ve yanmayı geçirmedi...
arkadaşım sütü kesmeMerhaba herkese
ilk üç ay 2 kilo almıştım şimdi son 1 buçuk ayda 3buçuk 4 kilo aldım normal ekmek yemiyordum artık ara öğünleri kessemmi diye düşünüyorum göbeğim 6 aylık gibi oldu napacağım ben sonuna kadar akşamları acayip şişiyorum az yemeğe çalışıyorum sütüde bıraktım 2 gündür
sinpac çatlaklarım yok ama bu gidişle olacak gibi bebek yağına devam ediyorum 2güne bir.
sırnaşık şey alkisalkisalkisYA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYEBEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.
Merhaba herkese
geçmişi okumayı deniyorum bugün ama bidaha olmaz valla ne zor işmiş yhaakaydirigubbakcemile3
merhaba herkese
kızlar ben çoooooooook kilooooooooo :cüvcüv: Almaya başladım korkuyorum
sende haklısın canım son aylar da erken dogum korkusuyla izin vermeyiz kocişlere..ee ne keldı..zaten normal dogum düşünenler için dogumdan sonraki bir kac ay daha bos gececek dikişlerin atması zaman alıo biliosunuz..yani su aylar bizim en rahat gecirmemiz gereken aylar..kaydirigubbakcemile3Kızlar eşima sker zaten adam ayda iki kez görebiliyor ondada yok cnaım istemiyor yok şöyle böyle dersem yazık dönüşü yedinci ayımda olacak o aydan sonra iyice kısıtlanacak doğum var doğumdan sonra ki dönem var yani biizmkinin askerliği uzun :ç):):):):)
mümkün olduğunca görüşmelerde suyunu çıkarmadan sağlık açısından da faydalı diye düşünerek kesmedik hem onca özlemden sonra bende de soğukluk felan yok yani çok şükür :))))
Benim birkac gunden beri, kasıklarım acayip kaşınıyor, zaten pütürlenme de oldu... Kaşınmaktan öldüm... Durmadan bebek yağı da sürüyorum ama kaşınmayı ve yanmayı geçirmedi...
Merhaba herkese
canım sizin drum daha farlı dediğin gibi zaten asker birbirinizi çok göremiyorsunuz.ee malum 7.aydan sonra hepimize yasak birde dr iiznverdiyse kendini kısıtlama banada der izin verdi ama bizi görseniz ben kaçıyorum o kovalıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kızlar eşima sker zaten adam ayda iki kez görebiliyor ondada yok cnaım istemiyor yok şöyle böyle dersem yazık dönüşü yedinci ayımda olacak o aydan sonra iyice kısıtlanacak doğum var doğumdan sonra ki dönem var yani biizmkinin askerliği uzun :ç):):):):)
mümkün olduğunca görüşmelerde suyunu çıkarmadan sağlık açısından da faydalı diye düşünerek kesmedik hem onca özlemden sonra bende de soğukluk felan yok yani çok şükür :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?