2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese

kızlar ben çoooooooook kilooooooooo :CüvCüv: almaya başladım korkuyorum

ilk üç ay 2 kilo almıştım şimdi son 1 buçuk ayda 3buçuk 4 kilo aldım normal ekmek yemiyordum artık ara öğünleri kessemmi diye düşünüyorum göbeğim 6 aylık gibi oldu napacağım ben sonuna kadar akşamları acayip şişiyorum az yemeğe çalışıyorum sütüde bıraktım 2 gündür
sinpac çatlaklarım yok ama bu gidişle olacak gibi bebek yağına devam ediyorum 2güne bir.

ya ben napıyım 6 kilo almışım dr çoook kızdı.şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum.kesicekmişim hamuişini kızarmayı bakalım öbü ay ne kadar alıcam kilo.

YA VALLA PEMBEDÜŞLER SENı GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDıMDEN BEN ÇOK MU ŞEYıM DıYE BEN DE PEK Bı DEĞıŞME YOK CıNSELLıK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HıÇ BıR ZARARI YOK DEYıNCE RAHATIM.

olmaz olurmu canım.resmen dünya sadece bebeğimin etrafında dönüyor.sabah uyanıyorum o gece yatıyorum o.bazen eşime ve bana benzeyen bi çocuk görüyorum oturup hayallere dalıyorum acaba benmi baskın olucam yoksa eşimmi diyeopuyorumnanaktan sonra marta kadar zaman çok ya ocakta benim kuzen doğuracak,bi de yeni yıl o karmaşayla biraz oyalanırım doğuma yaklaşırız.işte öle bende de var o sabırısızlık ve heyecan fazlasıyladelikafadulden

bende bu hafta çok kaşınmaya başladım
bacaklarım karnım göğüslerim kaşınıyor hep
akşamları bol bol krem sürüyorum
valla öyle boğmak istiyorum.zaten artık yapmam bütün gece düzgün uyuyamadım stresten bu kızımda b,i naslı insa ir tekme atar anneyi rahatlatır.
canımcım daha bebişin doğumuna çookkk var, eşin sabretmek istemeyebilir
strese girmene hiç gerek
dr bişey demediği sürece faydasını görürsün zararını değil inş a.s
:)) bende en çok ondan çekiniyorum şükürki başıma bi kaza gelmedi hiç
ama bu bulantılar ne zaman geçecek ya
ne yediğimden anlıyorum ne işimden gücümden mafoldumben
olmaz mııı
ne diyosun hem de nasıll :asigim:

sinpac cım aynı sorun bende de var.iç çamaşırlarımı asla deterjenla yıkayamam yoksa uyuz gibi elim biyerlerimi kaşıyarak geziyorum sürekli.sabun tozu kullanmanı tavsiye ederim bir de hassas ciltler için olan yumuşatıcılardan.

YA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYE BEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.
ya tatlım utanma.aslında bende yazınca çok utandım ama sizleri okuyunca açıkcası rahatladım dr bizede yasaklamadı ama genede korkuyordum ben.aslında yasak yoksa yapmak lazım hem bebek için yararlıymış hemde kocalar açısından şimdi eve bağlanmaları lazım asıl

akannehir

ya yapma tatlım
yazık kocalara ya :asigim:
onları da düşünmek lazım [/B][/B]

napayım çanım dr yasakladı....

Benim Kuzenimin annesi yani yengem
ilk hamileliginde elmayi tuzlayip yerdi....

Cok tuzlu felan yedigi icin heryeri su topladi ve 30 kilo aldi o hamileliginde...

:) benim annemde en büyük ablamda türk kahvesini pişirmeden öyle toz haldeyken yiyiyormuş,,,iyiki zararı olmamış...

amin allah korusun dr yasaklamadığı için bizimki ayrılmıyor peşimden.ama canım bebeğe faydasıda varmış.

Kızlar eşima sker zaten adam ayda iki kez görebiliyor ondada yok cnaım istemiyor yok şöyle böyle dersem yazık dönüşü yedinci ayımda olacak o aydan sonra iyice kısıtlanacak doğum var doğumdan sonra ki dönem var yani biizmkinin askerliği uzun :ç):):):):)

mümkün olduğunca görüşmelerde suyunu çıkarmadan sağlık açısından da faydalı diye düşünerek kesmedik hem onca özlemden sonra bende de soğukluk felan yok yani çok şükür :))))

deterjanını falan mı degiştrdin yani daha önce böyle bişe yoktuda şimdimi oldu cok inandırıcı gelmedi deterjan alerjisi..belki söylediin gibi karın büyüdükce olusan bi tepki olabi,lkir..bu arada banyo için gecmiş olsun canım..bende hep ayakta banyo yaparım..bundan sonra oturarak düşünüorum tabi

arkadaşım sütü kesme
onun yerine yediklerine bi göz at bakalım, hamurişi tatlı ve kızartma varsa onları en aza indir hatta hiç yeme
ara öğünler hamilelikte önemli ama ne yediğine bağlı
aralarda kuru üzüm ceviz ve meyve yiyebilirsin
bir de bebeyağını hergün kullanmalısın a.s
YA VALLA PEMBEDÜŞLER SENİ GÖRÜNCE ÇOK UTANDIM KENDİMDEN BEN ÇOK MU ŞEYİM DİYE BEN DE PEK Bİ DEĞİŞME YOK CİNSELLİK KONUSUNDA ANLIYACAĞIN..DR DA HİÇ BİR ZARARI YOK DEYİNCE RAHATIM.
sırnaşık şey alkisalkisalkis

sütünü kesme.hazır meyve suyu fln içiosan onları kes ve meyve olayını abartma(benim gibi koca salkım üzüm ve hergün muz bilmem ne kdr portakal yersen şişersin.ben şiştim:sinifsinif:)

geçmişi okumayı deniyorum bugün ama bidaha olmaz valla ne zor işmiş yhaakaydirigubbakcemile3

Bende geçmişi bitirmeye çalışıyodum ama öle hızlı ilerliyoki konu yetişemedim bıraktım arada soruyorum atladığım olduğunda nolmuş nolmuş diyeeezemuszemus

ya canımm şimdi senin kilo almamak için yapacağın diyetlere felan dikakt et sütü kesme içebiliyorsan ne güsel benim miğdm bulanıyro ieçemiyorum benim görümcemde 30 kilo almış ama şimdi geri vredi çokta 1,5 sene sürdü yani biraz tobiş dolaştı ama bebeği sağlıklı geldi üdnyaya zehir gibi bi kızı var çok şükür .

sende haklısın canım son aylar da erken dogum korkusuyla izin vermeyiz kocişlere..ee ne keldı..zaten normal dogum düşünenler için dogumdan sonraki bir kac ay daha bos gececek dikişlerin atması zaman alıo biliosunuz..yani su aylar bizim en rahat gecirmemiz gereken aylar..kaydirigubbakcemile3

ARKADASLAR..KıLOLARI KENDıMıZE DEGıL BEBıŞLERıMıZE ALDIRALIM BENCE..30KıLO ALIPTA 2 KıLO BEBEK DOGURAN VAR..COK AGIR YAGLI HAMURıŞı BENCE GEREK YOKyerimseniben

evet canım maalesef bendede oluo özellikle kaşıntımı düşündükçe daha da artıo.6 kilo aldım ben:kedi: 52 ile hamile kaldım ama bi de sigarayı bıraktım.benimki züğürt tesellisi işte:gitme:çok kilo aldım sanırım bebe yağı kullanıyorum günde bir kere sürüyorum.bacaklarınızı da sakın atlamayın kızlar oralarda çatlıyomuş.göğüs,karın,bacak,kalça.kaşınan yerlerinide çok kaşıma sinpac zor biliyorum ama bu daha da arttırıormuş.hımmm duştada duş jelinizi nemlendirici özelliği olanlardan seçin ve sadece elinizle ovun vücudunuzu.off offff bebişler için katlanıcaz biraz napalım

Canim bencede sütü kesme...
mesela diyelim abur cubur yeme...onun yerine meyve ye bol bol....
Hamur isi fazla yeme birde yemeklere fazla tuz ekleme...
Tuz en cok kilo aldiran seylerden biri birde Allah korusun vücudumuz Tuz yüzünden
Su bile toplayabilir...

canım sizin drum daha farlı dediğin gibi zaten asker birbirinizi çok göremiyorsunuz.ee malum 7.aydan sonra hepimize yasak birde dr iiznverdiyse kendini kısıtlama banada der izin verdi ama bizi görseniz ben kaçıyorum o kovalıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…