- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #17.921
öyle mi.. peki nasıl kullanıyorsunn tarçını arkadaşım
16+6 mıı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
pofff bende kendimi zor tutuyorum elim ağzımda
hele işyerinde öyle zor ki bu durum :sinifsinif:
benimde oluyor artık başağrılarım sabaha kadar uyuyunca geçiyor ancak
henüz ağrıkesici hiç kullanmadım
sabred,yorum işte
canım benim 14. haftadan sonra çok azalmıştı
bebeğin cinsiyetini öğrendik (rahatsız mı ettik ne beyfendiyi) tekrar başadı :gitme:
çok fena kusuyorum bende(
mafoldumben off off akannehir
:)) hımm o açıdan mııbende ilk üç ay çok sopuklukk vardı şimdi geçti ama korku var.zaten kocayada laf dinletemedim.bide dr izin verince.vereliniortakoff ya kızım bir hareketlense rahatlıycam.
hımm bala karıştırıp deneyeyim bu akşamCanım istersen bala karıştır ye en güsel tadı böyle oluo..(hem bağışıklık sisteminide güçlendiriyormuş böylece)
Bal yoksa herhangi bir yiyecek yada içeçeğe karıştırıp yiyebilirsin..Sadede alabilirsin ama pek hoş olmuo öleeee...
yaaa gülmeyin valla buraya yazarken bile çok utandım ama sorucağım danışacağım kimse yok.
:)) hımm o açıdan mıı
ya korku oluyor tabii, ama dr. yasaklamadığı sürece korkma bişi olmaz Allah ın izniyle
biraz daha dikkatli olunur o kadar yerimseniben
hımm bala karıştırıp deneyeyim bu akşam
umarım işe yarar :gitme:
teşekkürler arkadaşım opuyorumnanaktan
hımm bala karıştırıp deneyeyim bu akşam
umarım işe yarar :gitme:
teşekkürler arkadaşım opuyorumnanaktan
Yogurtlu Havuc salatasi istiyoruuuuuuum....:gitme:
Dün kadinin biri yani bir tanidik esime
eger bundan sonra birsey isterse canim sunu bunu istiyor derse sakin
inanma....yalan söylüyordur....aserme zamani coktan gecti dedi...lmaz:
Moralimi bozdu kadin...sanki ben esimi kandiracakmisim naz yapacakmisim gibi
bir duruma düsürmek istedi beni...
canımcım merhaba..bendede ilk 3 ay düşük tehlikesi oldugu için yasaktı ama 4.ayımda doktorum yasagı kaldırdı ama dikkatlı olun dedi..gel gelelim hala su düşük korkusunu atlatamadım..hersey yoluna girdi, derken 2 gün öncede amniyosentez oldum bide bunun stresini düşün..en azından su 10 günü atlatsam..napalım bebişleri için katlanacaklar..ama cinsellik cidden rahim kasları için güçlendiriciymiş..a.sya kızlar biz dr sorduk sakıncası yok dedi yaklaşık bir ay önce.ben şimdi 19.haftadayım allaha şükür.nerdeyse dört aydır kaçıyorum adamdan.dün kaçamadım artık gerçi ilk zamanlar tiksinmede gelmişti.biizm kız malum hiç tekme atmadı ancak seğirme oluyor.dün gündüzde hiç seğirme olmamıştı akşamda.onun dılında aksi birşey yok allah esirgesin şimdi soruyorum size.cinsellik yararlıymış ama genede korkuyorum varmı benim durumumda olanalr.
dila birşey diyimmi biraz rahatladım.ama br daha yapmammm.oo benim konular açılmış bebekler....
korkmayın düşük riski yoksa bişi olmuyomuş ama soğuduysanız yapıcak bişi yok tabikiii...
bebek ayrı yerde siz ayrı yerde yapıyosunuz unutmayın...
bir zararı yok sadece spermlerdeki bir madde mikrop kaptırabiliyo o yüzden korunarak ilişkiye girin...
ben soğumadım valla bis bırakmadık hiç
canım utanılacak bişi yok...risk yok ise doktorda izin veriyorsa hiç korkma bişi olmaz...yaaa gülmeyin valla buraya yazarken bile çok utandım ama sorucağım danışacağım kimse yok.
oo benim konular açılmış bebekler....
korkmayın düşük riski yoksa bişi olmuyomuş ama soğuduysanız yapıcak bişi yok tabikiii...
bir zararı yok sadece spermlerdeki bir madde mikrop kaptırabiliyo o yüzden korunarak ilişkiye girin...
gülmem ondan değil ki tatlımyaaa gülmeyin valla buraya yazarken bile çok utandım ama sorucağım danışacağım kimse yok.
:)) yaparsın bu akşam gidinceReca ederim canımm...Buarada evet bende 16+6 yım
Ya benim canım şu yukardaki ülker reklamındaki kayısı marmelatlı olan pastadan istedi napıcammm??? Haftasonu yapabilirim ancakkkk
ohh ne güzelll :sinifsinif:
Bildigim kadariyla yogurtda iyi geliyormus bulantiya...
Yani Türkiyede izindeyken Kaynanam öyle demisti, miden
bulanirsa hemen yogurt ye bastirir demisti...
Ne kadar dogru bilmiyorum, pek bulantim olmadi benim cünkü
Deneyemedim yani...kaydirigubbakcemile3
aslında hiçbi zararı yokmus bebege cinselligin dogru ama spermden mikrop kapma durumuda olmuyo cünki bebişlerimiz onu koruyan bi kalkan içersinde amniyon sıvısı her tür mikrop ve bakteriden koruyor onları..oo benim konular açılmış bebekler....
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü akşam normal duşumu almaya banyoya girdim. Suyu da her zaman ki gibi çok sıcak olmayacak şekilde ayarladım. Ayakta saçımı şampuanlarken bir anda dünya döndü ve karadı. Düştüğümü hissettim. İçimden de dua ediyordum, Allahım yardım et diye... Sırt üstü küvetin içine düştüm ama yerimden kalkacak halim kalmamıştı... Allahtan eşim evdeydi, sese koşup gelmiş, beni kaldırdı, saçımı durulayıp beni banyodan çıkardı...
Bu aylarda baş dönmesi ve ani tansiyon düşmesi normalmiş. Doktorum oturarak banyo yap dedi. Duş alacaksan bile oturarak al dedi... Bir de banyoya ne zaman gireceksen evde başka biri daha olsun dedi...
Şimdi sizinle paylaşayım, siz de oturarak duş alın, evde yalnızken banyoya girmeyin diye yazdım..
canım benim senin stresin yeter doğru söylüyorsun ama allah çok büyük gel gör bak hiç birşey çıkmıycak sonuçlarda.10 gün geçicek ve herşey düzelicek üzüldüğünle kalıcaksın.rabbim çok büyük inna allahım yardımcın olsun.canımcım merhaba..bendede ilk 3 ay düşük tehlikesi oldugu için yasaktı ama 4.ayımda doktorum yasagı kaldırdı ama dikkatlı olun dedi..gel gelelim hala su düşük korkusunu atlatamadım..hersey yoluna girdi, derken 2 gün öncede amniyosentez oldum bide bunun stresini düşün..en azından su 10 günü atlatsam..napalım bebişleri için katlanacaklar..ama cinsellik cidden rahim kasları için güçlendiriciymiş..a.s
:kedi::kedi:
gülmem ondan değil ki tatlım
bizlerin pimpirikliğinden
tabiki de birbirimizden başka kime danışabiliriz böyle şeyleri dimi kaydirigubbakcemile5
:)) yaparsın bu akşam gidince
dün ben saat 9,30 dan sonra kek yaptım
geç çıkmıyorsan gidince yapılır yerimseniben
onu da duymadım
denerim artık her bişeyii :gitme:
ya bu arada bu aşerme konusunu anlayamadım
durun daha aşermeye başlamadım ben ya
ne bitmesi
bu aşerme dönemi tam olarak ne zaman oluyor anlamadım gitti -tatlicadiarzu-
onu da duymadım
denerim artık her bişeyii :gitme:
ya bu arada bu aşerme konusunu anlayamadım
durun daha aşermeye başlamadım ben ya
ne bitmesi
bu aşerme dönemi tam olarak ne zaman oluyor anlamadım gitti -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?