2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım istersen bala karıştır ye en güsel tadı böyle oluo..(hem bağışıklık sisteminide güçlendiriyormuş böylece)
Bal yoksa herhangi bir yiyecek yada içeçeğe karıştırıp yiyebilirsin..Sadede alabilirsin ama pek hoş olmuo öleeee...

bende ilk üç ay çok sopuklukk vardı şimdi geçti ama korku var.zaten kocayada laf dinletemedim.bide dr izin verince.vereliniortakoff ya kızım bir hareketlense rahatlıycam.
:)) hımm o açıdan mıı
ya korku oluyor tabii, ama dr. yasaklamadığı sürece korkma bişi olmaz Allah ın izniyle
biraz daha dikkatli olunur o kadar yerimseniben

hımm bala karıştırıp deneyeyim bu akşam
umarım işe yarar :gitme:
teşekkürler arkadaşım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,
Dün yoğunluktan bakamadım, geçmişi de okuyamadım umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir:Saruboceq:
herkese güzel bir gün diliyorum..

Reca ederim canımm...Buarada evet bende 16+6 yım

Ya benim canım şu yukardaki ülker reklamındaki kayısı marmelatlı olan pastadan istedi napıcammm??? Haftasonu yapabilirim ancakkkk

Bildigim kadariyla yogurtda iyi geliyormus bulantiya...
Yani Türkiyede izindeyken Kaynanam öyle demisti, miden
bulanirsa hemen yogurt ye bastirir demisti...

Ne kadar dogru bilmiyorum, pek bulantim olmadi benim cünkü
Deneyemedim yani...kaydirigubbakcemile3

eet gerçektende öle:ecrin_bebek:canımız bişiler istio olabilir fkt bu gebeliğe ait bi özellik deil.sadece biz bilinçli ya da bilinçsiz olarak abartıyoruz(okdr da olcak hamileyiz.kocişler koştursun işleri ne:lepi:)
ama şahsen her ne kdr konunun aslı bu olsa dahi erkeklerle böle gerçeklerin paylaşılmasına karşıımhihoyyyt

oo benim konular açılmış bebekler....
korkmayın düşük riski yoksa bişi olmuyomuş ama soğuduysanız yapıcak bişi yok tabikiii...
bebek ayrı yerde siz ayrı yerde yapıyosunuz unutmayın...
bir zararı yok sadece spermlerdeki bir madde mikrop kaptırabiliyo o yüzden korunarak ilişkiye girin...
ben soğumadım valla bis bırakmadık hiç

canımcım merhaba..bendede ilk 3 ay düşük tehlikesi oldugu için yasaktı ama 4.ayımda doktorum yasagı kaldırdı ama dikkatlı olun dedi..gel gelelim hala su düşük korkusunu atlatamadım..hersey yoluna girdi, derken 2 gün öncede amniyosentez oldum bide bunun stresini düşün..en azından su 10 günü atlatsam..napalım bebişleri için katlanacaklar..ama cinsellik cidden rahim kasları için güçlendiriciymiş..a.s

dila birşey diyimmi biraz rahatladım.ama br daha yapmammm.

yaaa gülmeyin valla buraya yazarken bile çok utandım ama sorucağım danışacağım kimse yok.
canım utanılacak bişi yok...risk yok ise doktorda izin veriyorsa hiç korkma bişi olmaz...
benim doktorum çok kızıodu herşeyi kafama takıyorum diyeeee...Bende artık eskisi kadar umursamıorum hiçbirşeyiiii...Doktor başından beri izin veriyordu ztn o yüzden bizde eskisinden pek bir fark yok yani...

Aynen katiliyorum...
Hamilelik boyunca asla korunmadan iliskiye girmeyin bencede...lmaz:

Bizde öyle düsünüyoruz...
Komple sogumadik ama iste önceki gibi degil...:kedi:
bi kac haftada bir veya iki cok bile geliyo bana...kaydirigubbakcemile3

yaaa gülmeyin valla buraya yazarken bile çok utandım ama sorucağım danışacağım kimse yok.
gülmem ondan değil ki tatlım
bizlerin pimpirikliğinden
tabiki de birbirimizden başka kime danışabiliriz böyle şeyleri dimi kaydirigubbakcemile5
Reca ederim canımm...Buarada evet bende 16+6 yım

Ya benim canım şu yukardaki ülker reklamındaki kayısı marmelatlı olan pastadan istedi napıcammm??? Haftasonu yapabilirim ancakkkk
:)) yaparsın bu akşam gidince
dün ben saat 9,30 dan sonra kek yaptım
geç çıkmıyorsan gidince yapılır yerimseniben
ohh ne güzelll :sinifsinif:
onu da duymadım
denerim artık her bişeyii :gitme:

ya bu arada bu aşerme konusunu anlayamadım
durun daha aşermeye başlamadım ben ya
ne bitmesi
bu aşerme dönemi tam olarak ne zaman oluyor anlamadım gitti -tatlicadiarzu-

aslında hiçbi zararı yokmus bebege cinselligin dogru ama spermden mikrop kapma durumuda olmuyo cünki bebişlerimiz onu koruyan bi kalkan içersinde amniyon sıvısı her tür mikrop ve bakteriden koruyor onları..

çookk geçmiş olsun cnm.bende evde asla yalnızken duşa girmiom hamile olduumu öğrendiimden beri.hatta banyonun kapısını bile açık tutuos bişi olurda ses belki duyulmaz die.ama oturarak duş almak zor olcak napalım denices artık.akannehir

canım benim senin stresin yeter doğru söylüyorsun ama allah çok büyük gel gör bak hiç birşey çıkmıycak sonuçlarda.10 gün geçicek ve herşey düzelicek üzüldüğünle kalıcaksın.rabbim çok büyük inna allahım yardımcın olsun.
bu arada evet cinselliğin gebelikte faydalı olduğuda bir gerçke

:kedi::kedi:
kocamı boğmak istiyorum.

Benimkisi tam aserme degil aslinda...öncedende bazi seyler aklima takilir onu isterdim...
Yani önce nasildiysa simdide öyle aslinda...

Dün burda KKda bir yazi okudum...
Bir Bayan Topraga aseriyormus...Toprak kokusu aldigi an onu yalamak istiyormus...
Sok oldum....sasirdim...

Sonra bir Bayan araba lastigine aseriyormus...
Hani arabalar ani frende yaparda lastik kokusu olurya...o anda lastigi yalayasi geliyormus...

Konuyu bulursam buraya Linkini eklerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…