2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MUTLUCUM ve HANDEOZF aaaa kızlar boşverin siz kilolarınızla güzelsiniz istedikten sonra verirsiniz kiloları yeterki bebişinizde sağlıklı kilo alsın.
PEMBEDÜŞLER cinsellik olağan bişey canım yasak yoksa tam gaz devam dikketli olun yeter.
SıNCAPCIM canım geçmişi okudum yeni ay allahtan eşin varmış ya olmasaydı verilmiş sadakan varmış bide allah korumuş seni büyüüüük geçmiş olsun.

Bu arada eşim diyorki kilo aldıkça dahada güzelleştin...Şuan bana eskisinden daha iltifatlı :)
buda hoşuma gidiyo..hiç doğurmıyım ben diyorum :)

Bir yerde okumustum...sanirim Gebelik.org da idi...

yani daha dogrusu bir hesaplamaydi bu...
Boyunuzu ve Kilonuzu veriyorsunuz o hesapliyor...
Bana haftada 400 gram ideal diye cikmisti...

ya dr bebek doğna kadar yasakladı....:kedi:

ayyy çok güzel bunla...hayatta yiyemem ben bunları..

Bu arada eşim diyorki kilo aldıkça dahada güzelleştin...Şuan bana eskisinden daha iltifatlı :)
buda hoşuma gidiyo..hiç doğurmıyım ben diyorum :)

EVET EĞER BALIK ETİ SEVEN Bİ BEY İSE DAHA ÇEKİCİ GLİYORSUNUZ EŞİMDE SENŞNKİ GİBİ BU HALİMİ ESKİYE ORANLA DAHA ÇOK BEĞENİYOR VE BANA SENİN AMİLELİKTEN SONRA KŞLO VERME DERDİN OLAMAYACAK ÇÜNKİ BEN YASAKLAYACAĞIM DİYOR :d:d:d::d:dd::d

Kızlar hamilelerden haber soru ve sorunlar adlı başlıkta bebeğim çok hasta diye bi başlık var baktınızmı bilmiyorum çok acı ve çok zor allah kimseye göstermesin

Kızlarr ben hamile kaldıgımddan beri cinsellikten soguma geldi ve hic yapasım yok, esim bu durumdan sıkayetci tabi oldukca hemde :gitme:
ama benim canım hiç istemiyor, en son gecen ay falan yaptık heralde, gecen ay doktora gıttıgımızde plasentam asagıda oldugu ıcın yasakladı illiskiye girmeyi, aslına bakarsanız isabet oldu ama esim için cok uzuluyorum

evet canım benimki erkek.ilk başlarda bende hep ekşi yiyordum canım onu istiyordu şimdide tatlı.bende tartıldım biraz önce 55,5 la hamile kaldım şimdi 59 çıktım yani 3,5 kilo almışım ve normal gibi geldi bana.yemeye devam yani.

selam kizlar nasilsiniz? Ben cok iyiyim pzt yine doktordaydik ogluslarim hizla büyüyor masallah :) ay kizlar kilo demissiniz sormayin 52 kiloda hamile kaldim su anda 62 kilo olmusum hafifden bunalimdayim :) Pzt doktoruma cinsellik hakkinda sorular sordum bebeklerime bi zarari varmi diye eger sen rahatsiz olmuyorsan anneye faydali hersey bebeklerede faydalidir dedi bana benim esim cok korkuyor iliskiden hamile kaldigimdan beri bebeklere veya bana bi zarar verir diye gecen doktora sorunca iyi insallah öyledir dedi baskada bisey demedi :)

Eeee bebiklere isim düsündünüzmü?

ay maşalah 2 tane erkekmi geliyor...ay ne güzel!çok kilo almışım diyorsun ayol sen 2 tane bebek taşıyorsun tabi bizden fazla alaçaksın...

ay maşalah 2 tane erkekmi geliyor...ay ne güzel!çok kilo almışım diyorsun ayol sen 2 tane bebek taşıyorsun tabi bizden fazla alaçaksın...

Evet canim iki tane erkekim daha yolda anliyacagin artik korumayla geziyorum opuyorumnanaktan bana cok kilo almisim gibi geliyor ne bileyim kendimi bildim bileli 52 kilodan fazla olmadigim icin simdi kendimi cok sisko hissediyorum laelaelaelaelae

Kızlar selam.
Ne marka şampuan almayı düşünüyosunuz? Ben sebamed alıcaktım ama satın almaya gittiğimde chıcco nunda banyo ürünlerini gösterdi kararsız kaldım. Acaba hangisini alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…