- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.001
Ben 15 haftaya kadar 2 kilo aldım ama son 15 günde sanırım 1,5 kilo almışım..Normalde doktorlar ayda 1 kilo alın diyorlar...Ama yediklerimi gözden geçiriyorum dikkat ediyorum...Yalnız akşamları çok kaçırıyorum karnım tok olsa bile yatana kadar yiyorum...Ve yürüyüşte yapamıyorum havalar soğudu biraz dün akşam tam çıkıcaktım yağmur bastırdııı...
canımcım evette
bebek gelene kadar yasak demişin ya onu diyorum
o zamana kadar bekletme yazık diyorum :))
bencede sırnaşık şey
canım dikkatli ol
bu aylar en normal kilo aldığımız aylar
ya son aylar napıcaz
bende 2-3 kilo aldım dr. ona bile çok dedi :1ninca:
şimdi biraz daha dikkatliyim
Badem ezmesinden yapılmış yiyiebilir misiniz ?
Eki Görüntüle 26448
Eki Görüntüle 26449
Eki Görüntüle 26450
Eki Görüntüle 26451
Eki Görüntüle 26452
çok güselelr değil mi ?
Bu arada eşim diyorki kilo aldıkça dahada güzelleştin...Şuan bana eskisinden daha iltifatlı :)
buda hoşuma gidiyo..hiç doğurmıyım ben diyorum :)
Bunalrda devamı
valla kesinlikle yenmez ama bakmaya doyamadım hele ağzını açana bayıldım :)
Eki Görüntüle 26453
Eki Görüntüle 26454
Eki Görüntüle 26455
Eki Görüntüle 26456
Eki Görüntüle 26457
yaaya dr bebek doğna kadar yasakladı....:kedi:
:kedi:
senin bebiş erkekti sanırım bende de doyma hissi kalktı artık doymak nedir bilmyirou mama öyle çok aburcubura yönelmiyorum yoğurda cips batırıp yiyorum en kötü lışkanlığım o bide benimki kız ekşili tuzlu şeyleri seviyor yaramaz :) şuana kadar toplamda sadece 4 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 62 yim doktorum kızmıştı boyuna göre anca daha yeni sağlıklı vücut kilosuna eriştin şimdiden sonra hızlan artık biraz hamileliğin belli olsun diye karnım çıkmaya başladı inşallah bu kez beğenir kilomu :)
selam kizlar nasilsiniz? Ben cok iyiyim pzt yine doktordaydik ogluslarim hizla büyüyor masallah :) ay kizlar kilo demissiniz sormayin 52 kiloda hamile kaldim su anda 62 kilo olmusum hafifden bunalimdayim :) Pzt doktoruma cinsellik hakkinda sorular sordum bebeklerime bi zarari varmi diye eger sen rahatsiz olmuyorsan anneye faydali hersey bebeklerede faydalidir dedi bana benim esim cok korkuyor iliskiden hamile kaldigimdan beri bebeklere veya bana bi zarar verir diye gecen doktora sorunca iyi insallah öyledir dedi baskada bisey demedi :)
Eeee bebiklere isim düsündünüzmü?
ay maşalah 2 tane erkekmi geliyor...ay ne güzel!çok kilo almışım diyorsun ayol sen 2 tane bebek taşıyorsun tabi bizden fazla alaçaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?