- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.021
Kızlar selam.
Ne marka şampuan almayı düşünüyosunuz? Ben sebamed alıcaktım ama satın almaya gittiğimde chıcco nunda banyo ürünlerini gösterdi kararsız kaldım. Acaba hangisini alsam?[/QUOTE
nivea veya sebamed alıçam ben...oğlumda nivea kullanmıştım çok memnun kaldım..özellikle pişik kremi harika...ondan alırım herhalde yine!
kızlar bişi sorcam şimdi benim gebelik haftam 18 yazıyo ya 18.haftaya girmişmi oluyorum yoksa18 haftam dolmuş 19a girmişmi oluyorum
Kızlarr ben hamile kaldıgımddan beri cinsellikten soguma geldi ve hic yapasım yok, esim bu durumdan sıkayetci tabi oldukca hemde :gitme:
ama benim canım hiç istemiyor, en son gecen ay falan yaptık heralde, gecen ay doktora gıttıgımızde plasentam asagıda oldugu ıcın yasakladı illiskiye girmeyi, aslına bakarsanız isabet oldu ama esim için cok uzuluyorum
18+1 şeklinde dvam edeçekse 18.haftan bitmiş 19 haftadan gün olmuş oluyorsun...
selam kizlar nasilsiniz? Ben cok iyiyim pzt yine doktordaydik ogluslarim hizla büyüyor masallah :) ay kizlar kilo demissiniz sormayin 52 kiloda hamile kaldim su anda 62 kilo olmusum hafifden bunalimdayim :) Pzt doktoruma cinsellik hakkinda sorular sordum bebeklerime bi zarari varmi diye eger sen rahatsiz olmuyorsan anneye faydali hersey bebeklerede faydalidir dedi bana benim esim cok korkuyor iliskiden hamile kaldigimdan beri bebeklere veya bana bi zarar verir diye gecen doktora sorunca iyi insallah öyledir dedi baskada bisey demedi :)
Eeee bebiklere isim düsündünüzmü?
Kızlar selam.
Ne marka şampuan almayı düşünüyosunuz? Ben sebamed alıcaktım ama satın almaya gittiğimde chıcco nunda banyo ürünlerini gösterdi kararsız kaldım. Acaba hangisini alsam?
DR KONUYLA İLGİLİ AYSAK GETİRMEDİ FKT YASAKLAR BENDEN GELDİ.VALLA ACIMIOM.BABA OLMAK KOLAY DEİL DİOM kaydirigubbakcemile3NAPİM ODA ANLASIN BİRAZ
Bunalrda devamı
valla kesinlikle yenmez ama bakmaya doyamadım hele ağzını açana bayıldım :)
Eki Görüntüle 26453
Eki Görüntüle 26454
Eki Görüntüle 26455
Eki Görüntüle 26456
Eki Görüntüle 26457
teşekkür ederim selkie doktorum 20. haftanda gel demişti o zman ben 19. haftamda mı gideyim:bbo:
şükür kendime eş buldum ama ben tek bebekle 9kilo aldımkafamçokkarıştı
bebekimin ismi ALİ
aaa aşk olsun bende senin eşinim bende 10 kilo aldım :)))) hemde tek bebekle....:çok üzgünüm:
bayıldııııım delikafadulden istiyom bunlardan nerde nasıl ne zaman adres ne hihoyyyt
BENDE 7 KILO ALDIM AMA NASIL OLDU BILMIORUM :sm_confused:
BIDE BEN KILOLUYUMM OFFFF :gitme:
NEYSE BEBEGIMIZ SAGLIKLI OLSUN DA
kızlar ne diyosunuz ya
9 - 10 mu akannehir
kızlar ne diyosunuz ya
9 - 10 mu akannehir
neyseki, ben zayıftım boyuma kıyasla,uzun olduğum için 10 kilo çok farketmedi,,,ama bu gidişle oldukça koçaman bir anne olaçağım...:1shok::kedi:şişko mart anneleri başlığımı açsak kızlar :CüvCüv:
şişko mart anneleri başlığımı açsak kızlar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?