2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şişko mart anneleri başlığımı açsak kızlar :CüvCüv:

valla canım moralım cok bozuk aslında :bbo:
giydigim hicbirseyi yaksıtırmıyorum kendime , hicbirseyimde olmuo zaten, 2 tane hamile pantalonu aldım bir kumas bir kot, ise kot zaten giyemiyorum, her gun aynı kumas pantalonu gıymekten baska secenegım yok cok kotu :çok üzgünüm:

dogru duydun canımm acaba bı kac ay sonra ne olcam :bbo::sm_confused:
ama 7,8 ve 9 da ne yapacağız o zaman :1ninca:
normal besleniyorsanız bu kadar kilo alımının bi nedeni olmalı :sm_confused:

valla benım bu kadar cok kılo almamın nedenı bellı kızlar, 3 senedır rejım yapıodum 2 senede 30 kılo vermıstım ve 1 senedır de koruyordum ve bırden hamıle kalıp yemege baslayınca ılk 4 ayda 7 kılo hoooop gerırsın gerıye geldı, aslında abartı yemıyorum ama alıyorum fisfisfis

goca göbüşlü mart anneleri nasıl zemuszemus

kızlar ben kilodan falan değilde kilodan doğumum zor olursa diye çok korkuyorum lmaz:
hata 2gün önce doktor rüyamda spekulumla muayene etti nees alamadım nasıl doğururum herhalde doğumda ölürüm diye düşündüm rüyamda
dünde bebeğim doğmuş tekrar kız bebeğime hamileymişim tüh dedim neden dikkat etmemişim diye arkadaşlarıma anlattım senin doğum psikolojin başlamış dediler.

Benim de iki pantolonum var, biri kot, biri kumaş... Ben de işe kot giyemiyorum...
Benim de giyinecek hiçbirşeyim yok... Bacaklarım şişti... Çizme de giyemiyorum... T-shirtler zaten olmuyor... Dımdızlak kaldım ortada...:sinifsinif:

ama 7,8 ve 9 da ne yapacağız o zaman :1ninca:

normal besleniyorsanız bu kadar kilo alımının bi nedeni olmalı :sm_confused:

çanım ben siğarayı bıraktım hamile kalmamla beraber kilo almamın sebeblerinden biri bu olabilir ikinisi,birde hamilelikte seker problemi yaşamaya başladım dr buda sana kilo aldırmış olabilir dedi...bilmiyorum artık sonum ne olaçak...

aynı kaderı paylasıyoruz desene senağlama
bi muddet dayanacagız ama ben yemeklerıme dıkkat etmeye basladım, ama aclıga hıc dayanamıyorummm

geçmişi okudum da biraz kendi halime güldüm a.s bu cinsellik konusunda ben yalvardım eşime ama hiç o taraflı değil doğurduktan sonra da ben onu yalvartacam :dance:

eet normalde baba adayları ilişkiden korkarmış(saçma ama çocuk görür diekaydirigubbakcemile3)
bizimkide ilk 1-2hafta sölendi fkt korkudan eser kalmadı sonra:kedi:

aaa aşk olsun bende senin eşinim bende 10 kilo aldım :)))) hemde tek bebekle....:çok üzgünüm:

yhaa benim kociş çok tatlı oldun çok yakıştı diip duruodu.ama dr dikkat etmezsen diyetisyene yollucam olmaz böle diince 'hocam haklısınız biz bi diyetisyenden randevu alalım' dedi.2dk da sattı beni yhaa:gitme:

şeker problemin nasıl anlaşıldı canım?

eet normalde baba adayları ilişkiden korkarmış(saçma ama çocuk görür diekaydirigubbakcemile3)
bizimkide ilk 1-2hafta sölendi fkt korkudan eser kalmadı sonra:kedi:

ya bende gribim 4 gündür kocişe diyorum gel öpeyim oğlunun canı senin yanakları çekmiş diye olmaz diyo öpücük bile yok bize :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…