- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.041
şişko mart anneleri başlığımı açsak kızlar :CüvCüv:
ama 7,8 ve 9 da ne yapacağız o zaman :1ninca:dogru duydun canımm acaba bı kac ay sonra ne olcam :bbo::sm_confused:
normal besleniyorsanız bu kadar kilo alımının bi nedeni olmalı :sm_confused:neyseki, ben zayıftım boyuma kıyasla,uzun olduğum için 10 kilo çok farketmedi,,,ama bu gidişle oldukça koçaman bir anne olaçağım...:1shok::kedi:
ya çok yediğimde yok aslında ağırlıklı meyveyle besleniyorum aslında...
tombik mart anneleri açsak olur aslında! ama bir kaç kişi kalırız orda yaa!
dogru duydun canımm acaba bı kac ay sonra ne olcam :bbo::sm_confused:
valla canım moralım cok bozuk aslında :bbo:
giydigim hicbirseyi yaksıtırmıyorum kendime , hicbirseyimde olmuo zaten, 2 tane hamile pantalonu aldım bir kumas bir kot, ise kot zaten giyemiyorum, her gun aynı kumas pantalonu gıymekten baska secenegım yok cok kotu :çok üzgünüm:
ama 7,8 ve 9 da ne yapacağız o zaman :1ninca:
normal besleniyorsanız bu kadar kilo alımının bi nedeni olmalı :sm_confused:
Benim de iki pantolonum var, biri kot, biri kumaş... Ben de işe kot giyemiyorum...
Benim de giyinecek hiçbirşeyim yok... Bacaklarım şişti... Çizme de giyemiyorum... T-shirtler zaten olmuyor... Dımdızlak kaldım ortada...:sinifsinif:
bak canım yıne cıkmadı neden olmuo kı yawwwsenağlama
ya ben senin tiçkerini kopyaladım ya oraya ,,,şey adrsi diye orda farklı çıkmış..sen bana son satını versene ?yapayım ben sana yeni tiçker...onu ekle!
geçmişi okudum da biraz kendi halime güldüm a.s bu cinsellik konusunda ben yalvardım eşime ama hiç o taraflı değil doğurduktan sonra da ben onu yalvartacam :dance:
aaa aşk olsun bende senin eşinim bende 10 kilo aldım :)))) hemde tek bebekle....:çok üzgünüm:
ama 7,8 ve 9 da ne yapacağız o zaman :1ninca:
normal besleniyorsanız bu kadar kilo alımının bi nedeni olmalı :sm_confused:
çanım ben siğarayı bıraktım hamile kalmamla beraber kilo almamın sebeblerinden biri bu olabilir ikinisi,birde hamilelikte seker problemi yaşamaya başladım dr buda sana kilo aldırmış olabilir dedi...bilmiyorum artık sonum ne olaçak...
eet normalde baba adayları ilişkiden korkarmış(saçma ama çocuk görür diekaydirigubbakcemile3)
bizimkide ilk 1-2hafta sölendi fkt korkudan eser kalmadı sonra:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?