2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yhaa benim kociş çok tatlı oldun çok yakıştı diip duruodu.ama dr dikkat etmezsen diyetisyene yollucam olmaz böle diince 'hocam haklısınız biz bi diyetisyenden randevu alalım' dedi.2dk da sattı beni yhaa:gitme:
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sigara bırakanları anlıyorum
ama lütfen dikkat etmeye çalışın sağlığınız için yerimseniben

yhaa benim kociş çok tatlı oldun çok yakıştı diip duruodu.ama dr dikkat etmezsen diyetisyene yollucam olmaz böle diince 'hocam haklısınız biz bi diyetisyenden randevu alalım' dedi.2dk da sattı beni yhaa:gitme:

ay uyuz benimki de işine geldimi böyle çok güzel oldun diyo,işine gelmedimi bana yetiştin diyo halbuki hala 16 kilo var aramızdaÇok üzgünüm çoook

ben kot giyiyom ama çok yumuşak.h.sonuda bişi bakim diom.t shirtleride lcw den aldım hem uzun hemde biraz bol rahat ediom.hamiş bluzları dahabi şişko gösterio ama kocişte çok heves edio alcam mecbur

YAA BISI sorcam sıze bu tıcker url sını nereye yapıstıryoruz, kılo dogum takıp kısmına degıl mı

şeker problemin nasıl anlaşıldı canım?

ya bende gribim 4 gündür kocişe diyorum gel öpeyim oğlunun canı senin yanakları çekmiş diye olmaz diyo öpücük bile yok bize :gitme:

boşver shekerim nasıl olsa bebekler geldikten sonra onların papuçları doğru dama.ozmn görür gününü:lepi:

slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişlerinde sorunl olanalar neler yaptınız son gelişmeler nelerdir ben cumartesi 2 düzey usgye giriyom inşallah bi şe çıkmaz dua edin nolurrrr

şeker problemin nasıl anlaşıldı canım?

ya bende gribim 4 gündür kocişe diyorum gel öpeyim oğlunun canı senin yanakları çekmiş diye olmaz diyo öpücük bile yok bize :gitme:

2. saat şeker testi yaptık son dr ye gittiğimde..bir açlık kan şekerini gidip ölçtürüyorsun benim 87 çıktı sonra iyie yemek yiyip 2 saat sonra yine kanını ölçtürüyorsun o tokluk kan şekeri oluyor o benim 67 çıktı yani açlık kan şekerim tokluk kan şekerimden yüksek,normalde tokluk kan şekerimin daha yüksek olması lazımmış..tatlıyı kesti,kan şekerimin düzenini bozuyor diye!

ay uyuz benimki de işine geldimi böyle çok güzel oldun diyo,işine gelmedimi bana yetiştin diyo halbuki hala 16 kilo var aramızdaÇok üzgünüm çoook

yok yhaa sen iisin ozmn ama biz kocişle eşitlenmek üzereyiz.aslında onun beni satmasının nedeni normal doğum yapamam die korkuo.çünkü ben bu konuda çok hassasım kesinlikle normal doğum istiom ve oda yanımda girmek istio(gerçi son zmn larda korkmaya başladı)hepsi uyuz işte nolcakklava:

kızlar çok keyfim kaçtı sizin kilo muhabebetinizde çok güsel giderken biraz değiştireceğim ama sakinleşmem gerek bi şekilde çok canım sıkıldı ve karnım ağrı yapmaya başladı az önce annemle sohbet ediyorduk öğle arasında yemeğe gitiğimde . konu kadın erkek ilişkileri ve güven emselesi ben benim eşim öyle şeyler yapmaz derken kardeşim sen öyle san askere gitmeden önce parka gittik kızlara nasıl baktığını bi görsen kafayı yerdin dedi ya çocuktan al haberi derler çok canım üzüldüm keyfim kaçtı neden böyle bu erkekelr yaa şimdi tartışsam üstünden zaman geçmiş mesele söylemeden ben ansıl duracağım bi yandan da asker orda zaten bunalımda lşimdi iyice sıkıştırmayayım ama nasıl duracağım ben bunun hesabını sormadan offffffff keyfim kaçtı stres oldum yaa

evet anım oraya ekliyorsun son eklediğim seyde ''w '' bir tanesini sildimki tam çıksın adres sen oaraya ekledikten sonra o 2 ''W'' nun yanına bir tane daha eklersin.

canım yaptım ama yıne olmucak galıba neden olmuo anlamıyorum,
sagol senı de ugrastırdım

AY BENİMKİDE İSTİYOR DOĞUMA GİRSİN AMA BEN İSTEMİYORUM,GÖRÜNTÜ KÖTÜ OLUYOR BENİ ÖYLE GÖRSÜN İSTEMİYORUM YAAA,BİZİMKİ KARŞIYA GEÇERDE NASIL ÇIKTIĞINI İZLER YANIMDA DESTEK OLMAZKİ BEN KOAMI BİLİYORUM...

YA çANIM BOŞVER .erkek milleti işte,bakmayanı yok!

Bence abartma, bakmakla uygulamak arasında çok fark var, hepimizin gözü takılır ve bakarız, uygulamaya geçmesine izin verme yeter bence... Şu an hamile olduğun için daha hassas düşünüyorsun, sakinleş ve iyice emin ol, kendi gözlerinle de gör ondan sonra harekete geç derim ben, yine de sen bilirsin tabi ama şu an bebeğini bu stresle üzme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…