- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.061
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3yhaa benim kociş çok tatlı oldun çok yakıştı diip duruodu.ama dr dikkat etmezsen diyetisyene yollucam olmaz böle diince 'hocam haklısınız biz bi diyetisyenden randevu alalım' dedi.2dk da sattı beni yhaa:gitme:
yhaa benim kociş çok tatlı oldun çok yakıştı diip duruodu.ama dr dikkat etmezsen diyetisyene yollucam olmaz böle diince 'hocam haklısınız biz bi diyetisyenden randevu alalım' dedi.2dk da sattı beni yhaa:gitme:
Benim de iki pantolonum var, biri kot, biri kumaş... Ben de işe kot giyemiyorum...
Benim de giyinecek hiçbirşeyim yok... Bacaklarım şişti... Çizme de giyemiyorum... T-shirtler zaten olmuyor... Dımdızlak kaldım ortada...:sinifsinif:
aha işte markete gidiyorum pötibör almaya
şeker problemin nasıl anlaşıldı canım?
ya bende gribim 4 gündür kocişe diyorum gel öpeyim oğlunun canı senin yanakları çekmiş diye olmaz diyo öpücük bile yok bize :gitme:
şeker problemin nasıl anlaşıldı canım?
ya bende gribim 4 gündür kocişe diyorum gel öpeyim oğlunun canı senin yanakları çekmiş diye olmaz diyo öpücük bile yok bize :gitme:
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar sigara bırakanları anlıyorum
ama lütfen dikkat etmeye çalışın sağlığınız için yerimseniben
YAA BISI sorcam sıze bu tıcker url sını nereye yapıstıryoruz, kılo dogum takıp kısmına degıl mı
aha işte markete gidiyorum pötibör almaya
ay uyuz benimki de işine geldimi böyle çok güzel oldun diyo,işine gelmedimi bana yetiştin diyo halbuki hala 16 kilo var aramızdaÇok üzgünüm çoook
evet anım oraya ekliyorsun son eklediğim seyde ''w '' bir tanesini sildimki tam çıksın adres sen oaraya ekledikten sonra o 2 ''W'' nun yanına bir tane daha eklersin.
yok yhaa sen iisin ozmn ama biz kocişle eşitlenmek üzereyiz.aslında onun beni satmasının nedeni normal doğum yapamam die korkuo.çünkü ben bu konuda çok hassasım kesinlikle normal doğum istiom ve oda yanımda girmek istio(gerçi son zmn larda korkmaya başladı)hepsi uyuz işte nolcakklava:
kızlar çok keyfim kaçtı sizin kilo muhabebetinizde çok güsel giderken biraz değiştireceğim ama sakinleşmem gerek bi şekilde çok canım sıkıldı ve karnım ağrı yapmaya başladı az önce annemle sohbet ediyorduk öğle arasında yemeğe gitiğimde . konu kadın erkek ilişkileri ve güven emselesi ben benim eşim öyle şeyler yapmaz derken kardeşim sen öyle san askere gitmeden önce parka gittik kızlara nasıl baktığını bi görsen kafayı yerdin dedi ya çocuktan al haberi derler çok canım üzüldüm keyfim kaçtı neden böyle bu erkekelr yaa şimdi tartışsam üstünden zaman geçmiş mesele söylemeden ben ansıl duracağım bi yandan da asker orda zaten bunalımda lşimdi iyice sıkıştırmayayım ama nasıl duracağım ben bunun hesabını sormadan offffffff keyfim kaçtı stres oldum yaa
kızlar çok keyfim kaçtı sizin kilo muhabebetinizde çok güsel giderken biraz değiştireceğim ama sakinleşmem gerek bi şekilde çok canım sıkıldı ve karnım ağrı yapmaya başladı az önce annemle sohbet ediyorduk öğle arasında yemeğe gitiğimde . konu kadın erkek ilişkileri ve güven emselesi ben benim eşim öyle şeyler yapmaz derken kardeşim sen öyle san askere gitmeden önce parka gittik kızlara nasıl baktığını bi görsen kafayı yerdin dedi ya çocuktan al haberi derler çok canım üzüldüm keyfim kaçtı neden böyle bu erkekelr yaa şimdi tartışsam üstünden zaman geçmiş mesele söylemeden ben ansıl duracağım bi yandan da asker orda zaten bunalımda lşimdi iyice sıkıştırmayayım ama nasıl duracağım ben bunun hesabını sormadan offffffff keyfim kaçtı stres oldum yaa
canım yaptım ama yıne olmucak galıba neden olmuo anlamıyorum,
sagol senı de ugrastırdım
sebamed alıcam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?