2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aha işte markete gidiyorum pötibör almaya

ne pötübörü alma öyle şeyler bende havuç elma salatalık alacağım kızlar meyve saati hadi bakalım afiyet olsun

boşver shekerim nasıl olsa bebekler geldikten sonra onların papuçları doğru dama.ozmn görür gününü:lepi:

evet bazen diyor benide sevecekmisin diye kıskançlık başladı

slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişlerinde sorunl olanalar neler yaptınız son gelişmeler nelerdir ben cumartesi 2 düzey usgye giriyom inşallah bi şe çıkmaz dua edin nolurrrr

hayırlısı olur inşallah beyzade korkma herşey güzel çıkar içini ferah tut

bend toklukta baya bi yükseliyor zannediyrıodum aydınlattığın iyi oldu bana 24. haftamda yapacak senin erken yapılmış iyi olmuş gerçi önlemini alırsın

seyyalcim başkalarının sözlerine kulak asma senin bildiğin doğrudur seni kıskandırmak için demiştir kardeşin hemde bizde bakmıyormuyuz yakışıklı oğlanlara bakmala görmek arasında fark var hatta güzel kızlara ben bile eşime diyorum aa kız çok hoş erkekde iş yok diye. benim eşim yurtdışına gitti herkes ah yandım dedi ben eşimden eminim dedim.

yhaa cnmm abartma bence hem kardeşin kaç yaşında bak çocuk diosun öle kızdırmak için yapmıştır.lafa bak parkta kızlara bakmış.gerçekse bile öle bi sölüosunki duyanda bişi oldu sanacak.eşim bakıomu bilmem ama ben güzel görünce kadın halimle bakıom.Allah özene bözene yaratmış maşallah diom.ne var bunda.salla yhaa.askerden gelince fazlasıyla nazını yaparsın.:lepi:

canım bence ilk basta bir sakinles, ayrıca kızlara bayanlara bakması cok normal, gozdur kayar, erkeklerın hepsı guzel gordugunde bakar, bu yuzden kızıpta esınle aranı bozmaya hıc ama hıc degmez, ustelık o askerde senın hasretınle yanarken. Bence biraz mantıklı dusun ve sakınles, sen diyorsun hem kardesım kucuk diye belki yanlıs bile gormus olabilir..
içini ferah tut canım, bebeginide kendini de sıkma bole seyler ıcın lutfen kaydirigubbakcemile5

anım ben şeker yüklemesini içimde tutamıyorum dr ye dedim oda o zaman hemen yarın gidip 2. saat kan testi yaptırıp bana sonuçları veriyorsun dedi...öyle oldu erken...dengesizlik var benim kan şekerimde...

ah canımcım ah,.geçen minibüsteyiz,.çok güzel bi baya minübüse bindi,.eşimde tabiki baktııııklava::mymeka: :mymeka:zor tuttum kendimi,.aslında yolda yürürken kimseye bakmaz eşim,.en azından hiç yakalamadım,.hamileyiz acaba herşeyden nem mi kapıyoruzki:hulya: :hulya:sinir olmuştum.ses çıkarmadım,.YA SABIRRRRRRRR:mymeka: :mymeka:

ya haklısın bende farkındayım ve o yüzden hemen de size yazdım ve ben o kadar beraber geziyoruz ve çok titizimdir hiç böyle bişeye rastlamadım ve tüm şifreleri hrşeyi bende dir cep telefonu feln hep biribirimizde klır mesela asla hiç korkacğaım bi durum hiç olmadı hatta ben eski bayan kankalarından beğenmedikerlimi bile eledim görüşmez ama böyle bişey işte hamileliğin evrdiği hassasiyetle çok etkiliyor

yok cnmm izin vermezler öle karşıa geçmesine.hem denese bile izleyemez:kedi:en fazla elini tutup başında bekler

tamam tamam kzımayın hemen sakinleştim mmm çok hklısınız akbull :):)) ya ne bileyim hamilelik bide tabi hasretin verdiği hassasiyetler birikiyor ... yaaa iyiki varsınız mevlam bu siteyi benim karşıma armağan olarak çıkarmış sanırım ...

hepinizden allah razı olsunn.....

dün yağmurda salyangozlarçıkmıştı bi tanesine yanlışlıkla bastım ezdim ve nasıl ağladım anlatamam ben bunu nasıl yaptım diye sanırım hamilelik bizi dah çok etkiliyor üzülmeden farklı abartılı bir ağlayışım vardı görülmeye değer :)))))))))))))))))))

selkie cım cok sagol canım benım sonunda becerdık kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

yok cnmm izin vermezler öle karşıa geçmesine.hem denese bile izleyemez:kedi:en fazla elini tutup başında bekler

benim ilk doğumumda ben sançı odasında sançı çekerken benimki karşımdaki sandelyeye oturdu teselli bile etmedi,birde doğumhanede yapparsa diye korkuyorum...

Bazıları bakar kör olabilir...Bakar ama sadece etraftaki hareket dikkatini çeker bayan yada erkek olması farketmezzz böle olabilir belki Seyyal'cim...Eşine sorsan sana eminim böle cvp vericektir..

Kizlar bence hamile oldugunuz icin Esleriniz yaptigi en ufacik seyler daha
cok dikkatinizi cekiyor...daha hassaslastiniz...

öncedende bakiyorlardi belki ama siz hic farkinda degildiniz cünkü o zmn hersey yolundaydi...

Ben hic bir saglikli erkegin Kadinlara bakmiyorum dedigine inanmam...öyle diyen garanti yalan söylüyordur...

benim ki bakmıom dio ama yemezler.ben bakıom vallakaydirigubbakcemile3

Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:

Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:

benim akşama kaynanamlar gelio.çorba ev mantısı etli bezelye ve salata yapcam yeter inş.
hem öle mozaik demein hamile var canı çekio:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Bende istiyom mozaik pastaaa, yiyecek konusunu kapatın cadılar, canımız çekiyo, bi tarafımız şişecek şimdi :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…