- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.081
aha işte markete gidiyorum pötibör almaya
aha işte markete gidiyorum pötibör almaya
boşver shekerim nasıl olsa bebekler geldikten sonra onların papuçları doğru dama.ozmn görür gününü:lepi:
slm kızlar nasılsınız bakalım bebeişlerinde sorunl olanalar neler yaptınız son gelişmeler nelerdir ben cumartesi 2 düzey usgye giriyom inşallah bi şe çıkmaz dua edin nolurrrr
2. saat şeker testi yaptık son dr ye gittiğimde..bir açlık kan şekerini gidip ölçtürüyorsun benim 87 çıktı sonra iyie yemek yiyip 2 saat sonra yine kanını ölçtürüyorsun o tokluk kan şekeri oluyor o benim 67 çıktı yani açlık kan şekerim tokluk kan şekerimden yüksek,normalde tokluk kan şekerimin daha yüksek olması lazımmış..tatlıyı kesti,kan şekerimin düzenini bozuyor diye!
kızlar çok keyfim kaçtı sizin kilo muhabebetinizde çok güsel giderken biraz değiştireceğim ama sakinleşmem gerek bi şekilde çok canım sıkıldı ve karnım ağrı yapmaya başladı az önce annemle sohbet ediyorduk öğle arasında yemeğe gitiğimde . konu kadın erkek ilişkileri ve güven emselesi ben benim eşim öyle şeyler yapmaz derken kardeşim sen öyle san askere gitmeden önce parka gittik kızlara nasıl baktığını bi görsen kafayı yerdin dedi ya çocuktan al haberi derler çok canım üzüldüm keyfim kaçtı neden böyle bu erkekelr yaa şimdi tartışsam üstünden zaman geçmiş mesele söylemeden ben ansıl duracağım bi yandan da asker orda zaten bunalımda lşimdi iyice sıkıştırmayayım ama nasıl duracağım ben bunun hesabını sormadan offffffff keyfim kaçtı stres oldum yaa
kızlar çok keyfim kaçtı sizin kilo muhabebetinizde çok güsel giderken biraz değiştireceğim ama sakinleşmem gerek bi şekilde çok canım sıkıldı ve karnım ağrı yapmaya başladı az önce annemle sohbet ediyorduk öğle arasında yemeğe gitiğimde . konu kadın erkek ilişkileri ve güven emselesi ben benim eşim öyle şeyler yapmaz derken kardeşim sen öyle san askere gitmeden önce parka gittik kızlara nasıl baktığını bi görsen kafayı yerdin dedi ya çocuktan al haberi derler çok canım üzüldüm keyfim kaçtı neden böyle bu erkekelr yaa şimdi tartışsam üstünden zaman geçmiş mesele söylemeden ben ansıl duracağım bi yandan da asker orda zaten bunalımda lşimdi iyice sıkıştırmayayım ama nasıl duracağım ben bunun hesabını sormadan offffffff keyfim kaçtı stres oldum yaa
ne pötübörü alma öyle şeyler bende havuç elma salatalık alacağım kızlar meyve saati hadi bakalım afiyet olsun
evet bazen diyor benide sevecekmisin diye kıskançlık başladı
hayırlısı olur inşallah beyzade korkma herşey güzel çıkar içini ferah tut
bend toklukta baya bi yükseliyor zannediyrıodum aydınlattığın iyi oldu bana 24. haftamda yapacak senin erken yapılmış iyi olmuş gerçi önlemini alırsın
seyyalcim başkalarının sözlerine kulak asma senin bildiğin doğrudur seni kıskandırmak için demiştir kardeşin hemde bizde bakmıyormuyuz yakışıklı oğlanlara bakmala görmek arasında fark var hatta güzel kızlara ben bile eşime diyorum aa kız çok hoş erkekde iş yok diye. benim eşim yurtdışına gitti herkes ah yandım dedi ben eşimden eminim dedim.
evet anım oraya ekliyorsun son eklediğim seyde ''w '' bir tanesini sildimki tam çıksın adres sen oaraya ekledikten sonra o 2 ''W'' nun yanına bir tane daha eklersin.
Bence abartma, bakmakla uygulamak arasında çok fark var, hepimizin gözü takılır ve bakarız, uygulamaya geçmesine izin verme yeter bence... Şu an hamile olduğun için daha hassas düşünüyorsun, sakinleş ve iyice emin ol, kendi gözlerinle de gör ondan sonra harekete geç derim ben, yine de sen bilirsin tabi ama şu an bebeğini bu stresle üzme..
AY BENİMKİDE İSTİYOR DOĞUMA GİRSİN AMA BEN İSTEMİYORUM,GÖRÜNTÜ KÖTÜ OLUYOR BENİ ÖYLE GÖRSÜN İSTEMİYORUM YAAA,BİZİMKİ KARŞIYA GEÇERDE NASIL ÇIKTIĞINI İZLER YANIMDA DESTEK OLMAZKİ BEN KOAMI BİLİYORUM...
YA çANIM BOŞVER .erkek milleti işte,bakmayanı yok!
kaydirigubbakcemile5selkie cım cok sagol canım benım sonunda becerdık kaydirigubbakcemile5
yok cnmm izin vermezler öle karşıa geçmesine.hem denese bile izleyemez:kedi:en fazla elini tutup başında bekler
Kizlar bence hamile oldugunuz icin Esleriniz yaptigi en ufacik seyler daha
cok dikkatinizi cekiyor...daha hassaslastiniz...
öncedende bakiyorlardi belki ama siz hic farkinda degildiniz cünkü o zmn hersey yolundaydi...
Ben hic bir saglikli erkegin Kadinlara bakmiyorum dedigine inanmam...öyle diyen garanti yalan söylüyordur...
YA VALLA ESIMDE BAKIO BEND EBAKIYORUM :roflol:benim ki bakmıom dio ama yemezler.ben bakıom vallakaydirigubbakcemile3
aynen öyleeeedelikafadulden :smiley-cool: :CüvCüv: cokacimcoook:roflol: :roflol:Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:
Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:
Pötibör diyince canım Mozaik pastası çekti..Akşama eve gidince yapçam..(Şuraya bak yaa herkesin derdi farklı kimimiz kocalarımızın derdinde ben ise boğaz derdinde:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?