2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşalr ne olur şu ihtimal testleri için kendinizi bu kadar hırpalamyın yazık bebişlere ya kesin hasta diyipte sağlıklı doğan ebbekelr bile var biraz rahat olun ne olur bende bir anne adayı oalrak sizleri çok iyi anlıyorum ama ben işte bu strese dayanamayacağım için istemedim doktorumla konuştum oda beni haklı buldu ve yapmayalım dedi bir kağıt imzalattı ve bıraktık . Ki inanın çok iyi bir doktor bile bu konuda baana hak verdi her gittiğimde 4 boyutlu bakıyor düşünki oturdu tek tek parmak kemikelrini saydı beynine organalrına baktı her gidişimde mutlaka yeni gelişen organalrını takip ediyor ve inceliyor tamma sorun yok rahat ol diyor ben bu kadar mutlu bi durumu ne diye yüzde bilmem kaç ihtimal için huzursuz edeyim kendimi mevlam korusun hiç bişey olmaz . 10 da 1 bile çıksa elelridnen bişi gelmiyor gel bebeğini alalım diyorlar kalbi orda pıtır pıtır atan bebeğe nasıl kıyacağım ha doğduktan sonra ielrde kanser olabilir dediler diye durdurmuşum o kalbi ha doğmadan önce down sendromu olabilir dedielr diye durdurmuşum bana aynı geliyor...

Bilmiyorum belki kızamnalr olmuştur bu yazıma ama üzülmelerine dayanamıyorum bu kaç oldu sabaha kadar ağlayan anne meeleği için üzülen anne neden hepsi bi ihtimal üyüznden bilmem ben çok kzııyorum bu telaşçı doktorlara :

canım git igt hem bebeişinle buluş hemde bi öğren bakalım nedne böyle renk değişimi felan . Ama ptesiye akdrda iççini biraz ferah tut canımmmm

SEYYALTANER haklısın canım ama işte annelik bir parmağı olmasa anne yanar canı yansa anne ağlar hasta olsa anne uyumaz ...Oyüzden herşeyde pimpirikleniyoruz çoçuğumuz için herşeyin en iyisini istiyorum rabbim bizi kötü şeylerle sınamasın .

cok haklısın seyyalcım uzmıcem kendımı artık...
ne kendımı ne de bebegımı uzmek ıstıyorum, zaten dedıgınız gıbı detaylı da hersey gorulecek...

cok sagolun kızlar opuyorumnanaktan

Az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....

Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...

cook hakısın canımm inanki insanın içine kusku düşürüyorlar..gercekten bi tanısım anlattı..kadının bebegine özürlü dogacak diyolar 6.ayında ve kadın aldırmaya karar weriyo..ama kayınvaldesi son anda nolur bu bebegi aldrmayın bütün mecal,i benim boynuma ben bakıcam onu günahıda sewabida benim dio ve aldrmıolar bebegi..iannki sapasagşlam bi bebek dünyaya getirio annesi..su bekleme sürecinin insana verdigi stresi hiçbişeyle anlatama..

kujucum zaman zaman akıntının rengi degişebilkio ama genede içini rahatlatmak amacyla bencede görün doktoruna..gecmişolsun ben yeni atlattım gribi ilk defa ilacsız..ıhlamur zencefil elma kabugu limon karabiber bunlarla atlattım..öksürmekten cigerlerim söküldü..ama suan iiyim..sende boll sıvı al meyve ye..

kuju canım geçmiş olsun.belkide idrar yolalrını üşüttün onun için değişmiş olabilir rengi akıntının.
pembecim sen nasılsın nası gidio bebişin nası..benimki dün karnımdan fırlayacak gibiydi..daha simdiden böyleyse dedim..nasıl hareketli..belkide annesine teselli verior ordan..lmaz:

canım büyük geçmiş olsun ,inşallah olanlarda biran önce iyileşirler.sende gribini ilaç almadan ataaltıcaksın artık.

cok sagol canım benim, iste daha girmeme zaman oldugu ıcın beklemek zor gelıo benneyaptımki

Canım ben erken teşhis olsun diye 16. haftada girdim ayrıntılıya, şimdi birde 22. haftada girecem, istersen erken de girebiliyorsun yani ama sonra mutlaka 20. haftalarda tekrar ayrıntılıda baktırman lazım.

Canımcım, dikkat et kendine, ıhlamur iç nezle için ve c vitamini al doğal yollardan, akıntı içinde git tabi ihmal etme hem kuzucuğunu görmüş olursun..

Çok şükür Sinpac, çok sevindim senin ve eşin adına, Rabbim sağlık sıhhat versin size ve kuzucuğunuza, sende dikkatli ol, bundan sonra herkese fazla yaklaşma, tokalaşıp öpüşme kimseyle, hamileler özellikle dikkat etmeli bu tür durumlara diyor doktorlar, kendini üzme artık, sakinleş, Rabbim hamileleri korur..

Kızlar dualarınızı bekliyorum şimdi çıkıyorum yarın umarım iyi haberlerle dönerim hepinizi öptüm.

Dualarımız seninle canım, güzel haberlerle gel inşallah..

Ben geldiimmm,
Herkese merhaba,
Dün yoktum, bir bakayım dedim ama eski sayfalar bitecek gibi değil...
Umarım herkes iyidir.
Ben dün keyifsizdim biraz, görümcemin katkıları ile eşimle tartıştık biraz, sonra da sinirden midem tuttu.
O kadar stresin üstüne bir de iş stresi ile uğraşmıyım diye işe gelmedim.
Şimdi hepimiz iyiyiz.

pembecim sen nasılsın nası gidio bebişin nası..benimki dün karnımdan fırlayacak gibiydi..daha simdiden böyleyse dedim..nasıl hareketli..belkide annesine teselli verior ordan..lmaz:
canım iyiyim alaha şükür.mide yanmaları olmasa bide onun için şurup içiyorum.kızım çok uslu olucak galiba çünkü hala tekme atmadı seğirme şeklinde devam ediyor.bende konuşuyorum hadi kızım anneneye bir tekme at diye.anne kelimsi ne kadar güzelmiş ama
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kuzucuklarımız söylesin bize anne diye.bu aralar çok duygusallaştım eşimlede aram iyi değil hamilelik bende çok kapris oluşturmuş çok takıyormuşum.üzülüyorum bende.bide gece ayğaıma kramp girdi gene sizde de oluyormu.

teşekkür ederim bitanelerim
seyyalim içim rahat Allaha şükür endişelenen eşim akıntımın rengi çok koyu ve kokulu değil belki hastayım oda etkilemiş olabilir diye düşünüyorum bide o gün gittiğim doktor idrarını yaparken yanma falan olursa renk koyu olursa çok aşırı olursa endişelen demişti şimdilik öyle bi durum yok
az önce yazdığına da katılıyorum hepimizin melekkeri Alaha emanet ne verirse Rabbim hayırlısını versin ona sığınıyoruz bazen doktorlar gerçekten insanı çok panikletiyor buna bizzat şahit oldum

6 aylık hamile bi bayan şeker hastası ne kullanıyorsun ilaç dedi oda söyledi kadına hamileliği sonlandırmak istermisin dedi ve kalkıp gitti kadının yüzü kreç gibi oldu elleri titredi teselli etmeye çalıştım ama çok üzüldü haklı olarak 5 dk sonra geri geldi zavallım şoka girdiği için soramadı bile niye öyle dediniz diye ben sordum kullandığınız ilaç (başka bi ilaç adı söyledi) o olsaydı sonlandırırdık hamileliğinizi dedi yani kesin birşey bilmeden kadını orda mahvetti o 5 dk zavallıyı nasıl üzdü orda
yani ne biliyim çok üzüntü ne bize ne bebeğimize iyi değil bu anlattığımın testlerle bi alakası yok biliyorum ama bazen doktorun yüz şekli bile bizi germeye yetiyor anlıyorum test sonucu beklemek çok zor ama birazda içimizi ferah tutmak gerek Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sorunsuz bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…