- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.301
a.s. Slm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah
geldimi üst üste geliyo çok kötü nezle oldum dünden beri felaket bi başağrısı hapşırmaktan karnıma kasılmalar giriyo mümkün olduğunca doğal yollardan kurtulmaya bakıyorum bu durumdan ilaç almak istemiyorum
geçmişi okuyamadım herkes güzel haberler alır inşallah
geçen günki olaydan bu yana akıntımında rengi değişti eşim duramıyo illa ptesi tekrar doktora gidelim diyo gidicez sanırım
bebeğimi görmüş olucam tekrar şimdilik durum bu teyzeleri sizlerde iyi olun güzel haberler alın bizide mutlu edin...
cok haklısın seyyalcım uzmıcem kendımı artık...Arkadaşalr ne olur şu ihtimal testleri için kendinizi bu kadar hırpalamyın yazık bebişlere ya kesin hasta diyipte sağlıklı doğan ebbekelr bile var biraz rahat olun ne olur bende bir anne adayı oalrak sizleri çok iyi anlıyorum ama ben işte bu strese dayanamayacağım için istemedim doktorumla konuştum oda beni haklı buldu ve yapmayalım dedi bir kağıt imzalattı ve bıraktık . Ki inanın çok iyi bir doktor bile bu konuda baana hak verdi her gittiğimde 4 boyutlu bakıyor düşünki oturdu tek tek parmak kemikelrini saydı beynine organalrına baktı her gidişimde mutlaka yeni gelişen organalrını takip ediyor ve inceliyor tamma sorun yok rahat ol diyor ben bu kadar mutlu bi durumu ne diye yüzde bilmem kaç ihtimal için huzursuz edeyim kendimi mevlam korusun hiç bişey olmaz . 10 da 1 bile çıksa elelridnen bişi gelmiyor gel bebeğini alalım diyorlar kalbi orda pıtır pıtır atan bebeğe nasıl kıyacağım ha doğduktan sonra ielrde kanser olabilir dediler diye durdurmuşum o kalbi ha doğmadan önce down sendromu olabilir dedielr diye durdurmuşum bana aynı geliyor...
Bilmiyorum belki kızamnalr olmuştur bu yazıma ama üzülmelerine dayanamıyorum bu kaç oldu sabaha kadar ağlayan anne meeleği için üzülen anne neden hepsi bi ihtimal üyüznden bilmem ben çok kzııyorum bu telaşçı doktorlara:
cook hakısın canımm inanki insanın içine kusku düşürüyorlar..gercekten bi tanısım anlattı..kadının bebegine özürlü dogacak diyolar 6.ayında ve kadın aldırmaya karar weriyo..ama kayınvaldesi son anda nolur bu bebegi aldrmayın bütün mecal,i benim boynuma ben bakıcam onu günahıda sewabida benim dio ve aldrmıolar bebegi..iannki sapasagşlam bi bebek dünyaya getirio annesi..su bekleme sürecinin insana verdigi stresi hiçbişeyle anlatama..Arkadaşalr ne olur şu ihtimal testleri için kendinizi bu kadar hırpalamyın yazık bebişlere ya kesin hasta diyipte sağlıklı doğan ebbekelr bile var biraz rahat olun ne olur bende bir anne adayı oalrak sizleri çok iyi anlıyorum ama ben işte bu strese dayanamayacağım için istemedim doktorumla konuştum oda beni haklı buldu ve yapmayalım dedi bir kağıt imzalattı ve bıraktık . Ki inanın çok iyi bir doktor bile bu konuda baana hak verdi her gittiğimde 4 boyutlu bakıyor düşünki oturdu tek tek parmak kemikelrini saydı beynine organalrına baktı her gidişimde mutlaka yeni gelişen organalrını takip ediyor ve inceliyor tamma sorun yok rahat ol diyor ben bu kadar mutlu bi durumu ne diye yüzde bilmem kaç ihtimal için huzursuz edeyim kendimi mevlam korusun hiç bişey olmaz . 10 da 1 bile çıksa elelridnen bişi gelmiyor gel bebeğini alalım diyorlar kalbi orda pıtır pıtır atan bebeğe nasıl kıyacağım ha doğduktan sonra ielrde kanser olabilir dediler diye durdurmuşum o kalbi ha doğmadan önce down sendromu olabilir dedielr diye durdurmuşum bana aynı geliyor...
Bilmiyorum belki kızamnalr olmuştur bu yazıma ama üzülmelerine dayanamıyorum bu kaç oldu sabaha kadar ağlayan anne meeleği için üzülen anne neden hepsi bi ihtimal üyüznden bilmem ben çok kzııyorum bu telaşçı doktorlara:
kujucum zaman zaman akıntının rengi degişebilkio ama genede içini rahatlatmak amacyla bencede görün doktoruna..gecmişolsun ben yeni atlattım gribi ilk defa ilacsız..ıhlamur zencefil elma kabugu limon karabiber bunlarla atlattım..öksürmekten cigerlerim söküldü..ama suan iiyim..sende boll sıvı al meyve ye..a.s. slm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah
geldimi üst üste geliyo çok kötü nezle oldum dünden beri felaket bi başağrısı hapşırmaktan karnıma kasılmalar giriyo mümkün olduğunca doğal yollardan kurtulmaya bakıyorum bu durumdan ilaç almak istemiyorum
geçen günki olaydan bu yana akıntımında rengi değişti eşim duramıyo illa ptesi tekrar doktora gidelim diyo gidicez sanırım
bebeğimi görmüş olucam tekrar şimdilik durum bu teyzeleri sizlerde iyi olun güzel haberler alın bizide mutlu edin...
pembecim sen nasılsın nası gidio bebişin nası..benimki dün karnımdan fırlayacak gibiydi..daha simdiden böyleyse dedim..nasıl hareketli..belkide annesine teselli verior ordan..kuju canım geçmiş olsun.belkide idrar yolalrını üşüttün onun için değişmiş olabilir rengi akıntının.
canım büyük geçmiş olsun ,inşallah olanlarda biran önce iyileşirler.sende gribini ilaç almadan ataaltıcaksın artık.Az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....
Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...
cok sagol canım benim, iste daha girmeme zaman oldugu ıcın beklemek zor gelıo benneyaptımki
a.s. slm canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah
Az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....
Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...
Kızlar dualarınızı bekliyorum şimdi çıkıyorum yarın umarım iyi haberlerle dönerim hepinizi öptüm.
canım iyiyim alaha şükür.mide yanmaları olmasa bide onun için şurup içiyorum.kızım çok uslu olucak galiba çünkü hala tekme atmadı seğirme şeklinde devam ediyor.bende konuşuyorum hadi kızım anneneye bir tekme at diye.anne kelimsi ne kadar güzelmiş amapembecim sen nasılsın nası gidio bebişin nası..benimki dün karnımdan fırlayacak gibiydi..daha simdiden böyleyse dedim..nasıl hareketli..belkide annesine teselli verior ordan..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?