- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.321
Kızlar ben daha hareketını hıc hıssetmedım normal mı sızce bu ?
bende mide yanması degilde hazımsızlık ilk üç ay cok bunalttıo beni ama suan iiyim..senin prenses kime cekti acaba??kızlar erkege göre daha az hareket eder derler ama degişebilende war tabii..bende suan cinsiyeti tam belliolmadıı için annesinin küçük balıgı diye sewiorum onu ama gercekten anne kelimesi insana haz werio..kramplar daha baslamadı bende ama kalsiyumu eksik alma süt yogurt bol ye bakalım azalacakmıyerimsenibencanım iyiyim alaha şükür.mide yanmaları olmasa bide onun için şurup içiyorum.kızım çok uslu olucak galiba çünkü hala tekme atmadı seğirme şeklinde devam ediyor.bende konuşuyorum hadi kızım anneneye bir tekme at diye.anne kelimsi ne kadar güzelmiş ama
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.kuzucuklarımız söylesin bize anne diye.bu aralar çok duygusallaştım eşimlede aram iyi değil hamilelik bende çok kapris oluşturmuş çok takıyormuşum.üzülüyorum bende.bide gece ayğaıma kramp girdi gene sizde de oluyormu.
canımcım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah merak etme üzme kendini;
bende sendenim henüz bende hissedemedim bebişimi inşallah yakında annecim burdayım derler bize...:CüvCüv:
daha bi hafta öncesine kadar bende niye hissedemioruuuuuum yaaaaaaaaa:uhm: diodum ama herseyin bi zamanı war ve herkes için degişiyo bu..kimisi daha 3.5 aylıkken hissedio..bende 4 ay 1 hafta sonra hissetim akvaryumdaki balık gibi veya kalp atısı göz seyirmesi gibi göbegin hemen alt tarafında..insallah en kısa zamanda hissedersnz cok güzel bid duygu..canımcım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah merak etme üzme kendini;
bende sendenim henüz bende hissedemedim bebişimi inşallah yakında annecim burdayım derler bize...:CüvCüv:
Bu arada kızlar bugÜn mother care İndİrİm gÜnÜ.ben ÖĞlen gİtmeyİ dÜŞÜnÜyorum yÜzde 70 yÜzde 50 İndİrİm var.haberİnİz olsun.
daha bi hafta öncesine kadar bende niye hissedemioruuuuuum yaaaaaaaaa:uhm: diodum ama herseyin bi zamanı war ve herkes için degişiyo bu..kimisi daha 3.5 aylıkken hissedio..bende 4 ay 1 hafta sonra hissetim akvaryumdaki balık gibi veya kalp atısı göz seyirmesi gibi göbegin hemen alt tarafında..insallah en kısa zamanda hissedersnz cok güzel bid duygu..
eminimki öyledir canımİNSALLAH EN KISA ZAMANDA HISSEDERIZ CANIM BENIM
CUNKU INANILMAZ BIR DUYGU OLDUGUNU DUSUNUYORUM :kedi:
pembedüşler
simenay
lavinaebru
kussebfilal
teşekkür ederim canlarım sizlerde iyisinizdir inşallah
canım armada da var.ben oaraya gidiyorum.bugün büyük indirim var.akşamüstü gidicem inşallah.bide formları vardı onların dıoldurunca cep tel mesaj geliyor indirim zamanı.ama form ellerinde kalmamıştı ben gsorduğumda.bakalım gene sorucam inşallah vardır.ama her ayın onbeşinde zaten indirim var.canim mothercare nerelerde var ben bi tunalidakini biliyorum. baska var mi?
Sağol kujucum. Benim oğluşumda hareket ediyo. Arkadaşımın oğlunun fotosunu koydum masama sürekli ona bakıyorum. Ben esmer eşim esmer baktığım foto sarışın :) Bakalım çocuk ne olacak kaydirigubbakcemile3
canım armada da var.ben oaraya gidiyorum.bugün büyük indirim var.akşamüstü gidicem inşallah.bide formları vardı onların dıoldurunca cep tel mesaj geliyor indirim zamanı.ama form ellerinde kalmamıştı ben gsorduğumda.bakalım gene sorucam inşallah vardır.ama her ayın onbeşinde zaten indirim var.
Sağol kujucum. Benim oğluşumda hareket ediyo. Arkadaşımın oğlunun fotosunu koydum masama sürekli ona bakıyorum. Ben esmer eşim esmer baktığım foto sarışın :) Bakalım çocuk ne olacak kaydirigubbakcemile3
canım ne demek sen iyi olki bebişimizde iyi olsun annesi.Simenay, Pembedusler,
Allah razı olsun...
O kadar rahatladım ki...
Kujucum, ben iyiyim çok şükür, yaramaz bir durum yok, bu aralar pek sakin ve huzurlu bir hayat sürmekteyim, kuzumu görmem için daha önümde 3 hafta var, sabırla bekliyorum, sizlerin mesajları ve burada yazdığınız melek haberleri ile avunuyorum işte :)) meleğimi henüz hissedemedim, heyecanla bekliyorum..
Az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....
Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...
15 Kasım Pazar günü,
Ankara Armada mothercare de alısveris yapıp, yemek yemek istiyorum...
Gelmek isteyen annelerle de oturup sohbet edebiliriz....
Evet gelecek aya kim randevu verir Ankaralı bayanlar, cevaplarınızı bekliyorum...
Sinpac
En büyük ve morali yerine gelmiş organizatör:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?