2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende mide yanması degilde hazımsızlık ilk üç ay cok bunalttıo beni ama suan iiyim..senin prenses kime cekti acaba??kızlar erkege göre daha az hareket eder derler ama degişebilende war tabii..bende suan cinsiyeti tam belliolmadıı için annesinin küçük balıgı diye sewiorum onu ama gercekten anne kelimesi insana haz werio..kramplar daha baslamadı bende ama kalsiyumu eksik alma süt yogurt bol ye bakalım azalacakmıyerimseniben

canımcım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah merak etme üzme kendini;
bende sendenim henüz bende hissedemedim bebişimi inşallah yakında annecim burdayım derler bize...:CüvCüv:

İNSALLAH EN KISA ZAMANDA HISSEDERIZ CANIM BENIM
CUNKU INANILMAZ BIR DUYGU OLDUGUNU DUSUNUYORUM :kedi:

canımcım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah merak etme üzme kendini;
bende sendenim henüz bende hissedemedim bebişimi inşallah yakında annecim burdayım derler bize...:CüvCüv:
daha bi hafta öncesine kadar bende niye hissedemioruuuuuum yaaaaaaaaa:uhm: diodum ama herseyin bi zamanı war ve herkes için degişiyo bu..kimisi daha 3.5 aylıkken hissedio..bende 4 ay 1 hafta sonra hissetim akvaryumdaki balık gibi veya kalp atısı göz seyirmesi gibi göbegin hemen alt tarafında..insallah en kısa zamanda hissedersnz cok güzel bid duygu..

yesin onu teyzesi minik civciv :ecrin_bebek:
haklısın canım herşeyin zamanı var iyi olduklarını bilelim elbet bigün hissederizde

Sağol kujucum. Benim oğluşumda hareket ediyo. Arkadaşımın oğlunun fotosunu koydum masama sürekli ona bakıyorum. Ben esmer eşim esmer baktığım foto sarışın :) Bakalım çocuk ne olacak kaydirigubbakcemile3

pembedüşler
simenay
lavinaebru
kussebfilal
teşekkür ederim canlarım sizlerde iyisinizdir inşallah

Kujucum, ben iyiyim çok şükür, yaramaz bir durum yok, bu aralar pek sakin ve huzurlu bir hayat sürmekteyim, kuzumu görmem için daha önümde 3 hafta var, sabırla bekliyorum, sizlerin mesajları ve burada yazdığınız melek haberleri ile avunuyorum işte :)) meleğimi henüz hissedemedim, heyecanla bekliyorum..

canim mothercare nerelerde var ben bi tunalidakini biliyorum. baska var mi?
canım armada da var.ben oaraya gidiyorum.bugün büyük indirim var.akşamüstü gidicem inşallah.bide formları vardı onların dıoldurunca cep tel mesaj geliyor indirim zamanı.ama form ellerinde kalmamıştı ben gsorduğumda.bakalım gene sorucam inşallah vardır.ama her ayın onbeşinde zaten indirim var.

:1hug:Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 güzel olur bebişin hepsi güzel nede olsa sarışını esmeri kumralı bende kumralım eşimde bakalım bizim bebiş nasıl olcak ayy annesi iyi olsunlarda meleklerimiz:CüvCüv:

15 Kasım Pazar günü,
Ankara Armada mothercare de alısveris yapıp, yemek yemek istiyorum...
Gelmek isteyen annelerle de oturup sohbet edebiliriz....

Evet gelecek aya kim randevu verir Ankaralı bayanlar, cevaplarınızı bekliyorum...

Sinpac
En büyük ve morali yerine gelmiş organizatör:smiley-cool:

iyiymis valla. bende gidip bakayim bugun bi oraya o zaman. servisim armadanin onunden geciyor. belli mi olur orda karsilasiriz belki :))))))

Kızıl çıkıyormuş, gör sen eğlenceyi o zaman, minik bir havuç mesela...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sevindim canım bişey de olmasın zaten hep iyi olun
testler için üst üste gidip sonra bir ay sonra gel diyince doktorlar bebişini çok özlüyor insan alışıyorsun görmeye 3 hafta çabuk geçer inşallah görürsün minik kuşunu

bana uyabilir ama esimle gelirim ben :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…