2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiin sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar başka bişey lazım değil

iyiymis valla. bende gidip bakayim bugun bi oraya o zaman. servisim armadanin onunden geciyor. belli mi olur orda karsilasiriz belki :))))))
valla olurmu olur.sen kaç gibi gidicesin oarya.ben eşmle gidicem sanırm.üstümde mor bir kısa kollu hırka var.altımda kot pantalon var.spor ayakkabıyım.hırkanın altında siyah badi var.vede tombulum.
anaa kendimi ne güzel tarif ettim.zemuszemus

OHH ANKARALI ANNISLERE BAK NE KADAR HAVALI sengözlerimebaksanab
yaa bizim istanbullu annislerin neieksik kızlar yaa bizde yapalım söle bi organizasyon dimi ama hihoyyyt

tabii en önemli özelliğim hamileyimmmm:CüvCüv::1rolleyes:

az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....

Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...

ayy canımm çok sevindim inaki hadi gözünüz aydın eşinde dikakt etsin aman .... Allah korusun hepinizi ...

Bu keyifle at kendini şimdi alışverişe :):):)):

canım neden olmasın daha bir ay var ama katılabilir sanırım.

OHH ANKARALI ANNISLERE BAK NE KADAR HAVALI sengözlerimebaksanab
yaa bizim istanbullu annislerin neieksik kızlar yaa bizde yapalım söle bi organizasyon dimi ama hihoyyyt

VALLA YAPALIM KIZLAR AMA ÖNCE BİZE İNDİRİMİ OLAN Bİ MAĞAZA LAZIM ::):):):):):

BEN HENÜZ HİÇ BİR ŞEY ALMADIM YA BEBEİŞİME ŞÖYLE HAMİLE Bİ ANNE ADAYI İLE DAHA ZEVKLİ OLUR BENCE ALIŞVERİŞ HEP BİRLİKTE AYARLAYIN KIZLAR Bİ ORG... sositososito

Geçen akşam, banyo yaptım, yataga uzandım, televizyonda bir film vardı... Klasik müzük eşliğinde yemek yiyorlardı filmde... Bir baktım karnımda birşey bir sağa bir sola resmen oynuyor, ilk başta yormadım bebeğe... Gaz ddeim. Kanalı değiştirince bebek durdu, geri açtım yine bir sağa bir sola gitmeye başladı...:roflol:

Dün de arabada radyoda rap şarkı eşliğinde ritmik olarak tekme attı...:roflol:

Galiba benim kız sanatçı olacak... Ailede de hiç öyle ince insan tipi bulunmaz, tamamı ya mühendis ya işletmeci artık kime çektiyse... Pek bir sanat ruhunda:roflol::roflol::roflol:

Siz de müzikle denesenize... Birinden birine tepki verirler...

Not: Babsasının yoğun ısrarıyla çifte telli açtık ama tık yoktu... Galiba babasına çekmemiş...:roflol::roflol::roflol:

sezon da indirim yapan magaza bulabilir miyiz ki, yada outlet magazalara falan gidecegiz, ben eminönunde ki chicco yu duymustum, cok ama cok ucuz diye :lepi:

ayyyy cooook seker yaaaa kaydirigubbakcemile3

masallah senin melegineee

bende denicem bakalım ne olcak, geric benim ki cok inatcı, ne cınsiyet belli ne de daha hareket var sositososito

sinpac çok hoş yaa maaşallah kızına. Kızlar muz kasılmayı krampı önlüyo diye duymuştum. Deneyin isterseniz.

Amin cnm herkesin bizim şu an 18 +4 de doktorum bana 3 lü test yapmadı direk 4 lü istedi zaten içerik olarak aynıymış dörtlüde 1 tane fazladan hormon testi varmış bakalım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
ayrıntılı ultrasonda bi problem çıkmadı ama inş. kan sonucuda öyle çıkar herkesin bebişine allah sağlık versin..

sezon da indirim yapan magaza bulabilir miyiz ki, yada outlet magazalara falan gidecegiz, ben eminönunde ki chicco yu duymustum, cok ama cok ucuz diye :lepi:

Ben de kıyafet almadım hiç. Geçen hafta 1 tane park yatak ve arzumun sterilezatörünü aldık. Bakalım haftaya havuzluhana gideceğiz. Orada herşeyi bulmak mümkünmüş. Fiyat olarak da uygunmuş. Başka yere gitmeden tüm ihtiyaçları o handa bulmak mümkünmüş. Benim de zaten çok gezme imkanım yok. Eminönüne gidersen oraya da bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…