- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.361
sinpac çok hoş yaa maaşallah kızına. Kızlar muz kasılmayı krampı önlüyo diye duymuştum. Deneyin isterseniz.
yakın tarihte tekrar hatırlatırsanız bendeeeeee gelebilirim.
valla olurmu olur.sen kaç gibi gidicesin oarya.ben eşmle gidicem sanırm.üstümde mor bir kısa kollu hırka var.altımda kot pantalon var.spor ayakkabıyım.hırkanın altında siyah badi var.vede tombulum.
anaa kendimi ne güzel tarif ettim.zemuszemus
15 Kasım Pazar günü,
Ankara Armada mothercare de alısveris yapıp, yemek yemek istiyorum...
Gelmek isteyen annelerle de oturup sohbet edebiliriz....
Evet gelecek aya kim randevu verir Ankaralı bayanlar, cevaplarınızı bekliyorum...
Sinpac
En büyük ve morali yerine gelmiş organizatör:smiley-cool:
sezon da indirim yapan magaza bulabilir miyiz ki, yada outlet magazalara falan gidecegiz, ben eminönunde ki chicco yu duymustum, cok ama cok ucuz diye :lepi:
Son bir hafta kala kesin liste için isim toplarız, buluşulacak mekanı net olarak belirleriz...
Hatta kahvaltı bile yapabiliriz... Ben haber veririm...:dance:
bekliyoruz canımmSon bir hafta kala kesin liste için isim toplarız, buluşulacak mekanı net olarak belirleriz...
Hatta kahvaltı bile yapabiliriz... Ben haber veririm...:dance:
Bence süper bir fikir, ben kesin gelirim, hatta bu sabah Dila ve sana fırça atmaya hazırlanıyordum, ne biçim organizasyon yapıyonuz, bayram çıkalı kaç hafta oldu, buluşma nerde hani diye, senin üzüntülü olduğunu okuyunca yazmamıştım ama şimdi keyfin yerine geldiğine göre fırçayı da hakettiniz :)) Şaka bir yana mutlaka buluşalım kızlar, uzatmayalım, havalar soğuyor çünkü..
Canım İstanbullu arkadaşlarım, mothercare in kozyatağında outlet mağazası var diye duydum, araştırsanıza bir, daha ucuza bile alabilirisiz belki...
tamam canım.etrafa bakıcam inşallah aynı saatte orda oluruz.unutmadan benimd esaçlarım tepeden bağlı.vede mısır püskülü gbi oldu çok uzadı kestiremiyorum bende.ben 6 gibi orda olurum ablamla giderim esimde gelirse 7:15 gibi falan gelir.
benimde bugun ustumde mavi hint isi boyuna cizgili bir gomlek ve uzerine gri hirkam var. altta lacivert kot ve tabiki spor ayakkabi. saclarim tepeden toplu. bi de mavi gozluyum:)))))
bakalim karsilasacakmiyiz:)))
oyy maşallah kızına ya.çok tatlı.bende sık sık kulaklığı karnıma koyup dinletiyorum kızıma müzik.Geçen akşam, banyo yaptım, yataga uzandım, televizyonda bir film vardı... Klasik müzük eşliğinde yemek yiyorlardı filmde... Bir baktım karnımda birşey bir sağa bir sola resmen oynuyor, ilk başta yormadım bebeğe... Gaz ddeim. Kanalı değiştirince bebek durdu, geri açtım yine bir sağa bir sola gitmeye başladı...:roflol:
Dün de arabada radyoda rap şarkı eşliğinde ritmik olarak tekme attı...:roflol:
Galiba benim kız sanatçı olacak... Ailede de hiç öyle ince insan tipi bulunmaz, tamamı ya mühendis ya işletmeci artık kime çektiyse... Pek bir sanat ruhunda:roflol::roflol::roflol:
Siz de müzikle denesenize... Birinden birine tepki verirler...
Not: Babsasının yoğun ısrarıyla çifte telli açtık ama tık yoktu... Galiba babasına çekmemiş...:roflol::roflol::roflol:
Bence süper bir fikir, ben kesin gelirim, hatta bu sabah Dila ve sana fırça atmaya hazırlanıyordum, ne biçim organizasyon yapıyonuz, bayram çıkalı kaç hafta oldu, buluşma nerde hani diye, senin üzüntülü olduğunu okuyunca yazmamıştım ama şimdi keyfin yerine geldiğine göre fırçayı da hakettiniz :)) Şaka bir yana mutlaka buluşalım kızlar, uzatmayalım, havalar soğuyor çünkü..
Canım İstanbullu arkadaşlarım, mothercare in kozyatağında outlet mağazası var diye duydum, araştırsanıza bir, daha ucuza bile alabilirisiz belki...
daha bi hafta öncesine kadar bende niye hissedemioruuuuuum yaaaaaaaaa:uhm: diodum ama herseyin bi zamanı war ve herkes için degişiyo bu..kimisi daha 3.5 aylıkken hissedio..bende 4 ay 1 hafta sonra hissetim akvaryumdaki balık gibi veya kalp atısı göz seyirmesi gibi göbegin hemen alt tarafında..insallah en kısa zamanda hissedersnz cok güzel bid duygu..
Sinpac ben de klasik müzik ve ninni dinletiyorum ara ara. haftasonu ninnilerin etkisi olmuştu. Eşim de geliyo ya rock müzik ya da mehter marşı açıyo :))) ama onlara tık yok. Benimkiler zaten kafasına göre oynuyolar.
tamam canım.etrafa bakıcam inşallah aynı saatte orda oluruz.unutmadan benimd esaçlarım tepeden bağlı.vede mısır püskülü gbi oldu çok uzadı kestiremiyorum bende.
Kıskanıyorummmm...
Valla kayınvalidemi ziyaret edecekmişcesine Ankara'ya gelir, peşinize takılırım :)
Kozyatağı'nda Demstock diye bir mağaza varmış, Mothercare ve diğer Demsa ürünlerinin outleti. Giden arkadaşlarım çok uygun ve fiyatlı ve güzel ürünler olduğunu anlattı. Ben de cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.
Hayırdır kızlar ankarada buluşmamı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?