2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 6 gibi orda olurum ablamla giderim esimde gelirse 7:15 gibi falan gelir.
benimde bugun ustumde mavi hint isi boyuna cizgili bir gomlek ve uzerine gri hirkam var. altta lacivert kot ve tabiki spor ayakkabi. saclarim tepeden toplu. bi de mavi gozluyum:)))))
bakalim karsilasacakmiyiz:)))

Bence süper bir fikir, ben kesin gelirim, hatta bu sabah Dila ve sana fırça atmaya hazırlanıyordum, ne biçim organizasyon yapıyonuz, bayram çıkalı kaç hafta oldu, buluşma nerde hani diye, senin üzüntülü olduğunu okuyunca yazmamıştım ama şimdi keyfin yerine geldiğine göre fırçayı da hakettiniz :)) Şaka bir yana mutlaka buluşalım kızlar, uzatmayalım, havalar soğuyor çünkü..

sezon da indirim yapan magaza bulabilir miyiz ki, yada outlet magazalara falan gidecegiz, ben eminönunde ki chicco yu duymustum, cok ama cok ucuz diye :lepi:

Canım İstanbullu arkadaşlarım, mothercare in kozyatağında outlet mağazası var diye duydum, araştırsanıza bir, daha ucuza bile alabilirisiz belki...

sagol simenaycımm bi arastıralım bakalım delikafadulden

tamam canım.etrafa bakıcam inşallah aynı saatte orda oluruz.unutmadan benimd esaçlarım tepeden bağlı.vede mısır püskülü gbi oldu çok uzadı kestiremiyorum bende.

oyy maşallah kızına ya.çok tatlı.bende sık sık kulaklığı karnıma koyup dinletiyorum kızıma müzik.

Sinpac ben de klasik müzik ve ninni dinletiyorum ara ara. haftasonu ninnilerin etkisi olmuştu. Eşim de geliyo ya rock müzik ya da mehter marşı açıyo :))) ama onlara tık yok. Benimkiler zaten kafasına göre oynuyolar.

Kıskanıyorummmm...
Valla kayınvalidemi ziyaret edecekmişcesine Ankara'ya gelir, peşinize takılırım :)

Kozyatağı'nda Demstock diye bir mağaza varmış, Mothercare ve diğer Demsa ürünlerinin outleti. Giden arkadaşlarım çok uygun ve fiyatlı ve güzel ürünler olduğunu anlattı. Ben de cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.

Daha önce de buluşabiliriz... Alternatif teklifleri olan hamileleri bekliyorum... Farklı öneriler, farklı mekan teklifleri haydi, konusalım hamileler...

Bende erken hissedenlerdenim şükürler olsun.İlk gebelikte pek erken olmaz derler ama 3,5 aylıkken başladım kızımı hissetmeye.Ve sonrasındada sıçramalarım hoplamalarım komik duruma düşürür oldu beni.Birden güm diye vuruyorlar hem çok güzel hemde alışık olmadığımız için yerimizde sıçrıyoruz tuhaf oluyor :) İnş. sizde kısa sürede hoplarsınız kaydirigubbakcemile3

Sinpac ben de klasik müzik ve ninni dinletiyorum ara ara. haftasonu ninnilerin etkisi olmuştu. Eşim de geliyo ya rock müzik ya da mehter marşı açıyo :))) ama onlara tık yok. Benimkiler zaten kafasına göre oynuyolar.

Mehter marşına koptum...:roflol:

Benim eşimin çifte telli olayına dönmüş...:roflol:

tamam canım.etrafa bakıcam inşallah aynı saatte orda oluruz.unutmadan benimd esaçlarım tepeden bağlı.vede mısır püskülü gbi oldu çok uzadı kestiremiyorum bende.

Ve fty,
Ben de eşgalimi vermeden, arkadan size yaklaşacağım... He he heeeeee:smiley-cool:
Her geçen ben olabilirim... Yandınız...

Bosna,
Sen gel... Geldiğin gün buluşuruz, sana özel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…