- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.381
sinpac yeni okudum. esinde bisi cikmamis cok sevindim. hadi gozumuz aydin...
Evet meg,
Ne zaman buluşalım? Ne yapalım? Sen ne dersin?
sinpac şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun canım biide afp değerin kaç çıkmıştı ??
:dance::dance:hep arkama bakıcam.Ve fty,
Ben de eşgalimi vermeden, arkadan size yaklaşacağım... He he heeeeee:smiley-cool:
Her geçen ben olabilirim... Yandınız...
Kızlar kız bebekler erken oynuyor. Erkekler geç oynuyor. Kızlar daha hareketli oluyolarmış ama hamilelikte anne ağır oluyomuş, hareket yönünden. Erkek de geç oynuyo ama son zamanlara kadar anne hareketli oluyomuş.
Bekliyoruz ankaralı hamişler geliyoooo.kaydirigubbakcemile2
Canım, test sonucunu doktorla telefonda konustuk... Bu aksam gideceğim ve raporu alacagım... Yarın yazarım...:tomato:
Bayram sonrası çokmu geç olur acaba?Şimdi herkes harıl harıl 3lü testler aşılar doktor randevularıyla uğraşıyor ama bana kasım başıda uyar kızlar.Hafta içimi hafta sonumu buluşalım.Hafta içi çalışan arkadaşlar için uymaz belki.Hafta sonu cumartesi öğleden sonra buluşalım olmazsa.Tabii herkesede uyarsa...
Bayram sonrası çokmu geç olur acaba?Şimdi herkes harıl harıl 3lü testler aşılar doktor randevularıyla uğraşıyor ama bana kasım başıda uyar kızlar.Hafta içimi hafta sonumu buluşalım.Hafta içi çalışan arkadaşlar için uymaz belki.Hafta sonu cumartesi öğleden sonra buluşalım olmazsa.Tabii herkesede uyarsa...
Kıskanıyorummmm...
Valla kayınvalidemi ziyaret edecekmişcesine Ankara'ya gelir, peşinize takılırım :)
Kozyatağı'nda Demstock diye bir mağaza varmış, Mothercare ve diğer Demsa ürünlerinin outleti. Giden arkadaşlarım çok uygun fiyatlı ve güzel ürünler olduğunu anlattı. Ben de cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.
Daha önce de buluşabiliriz... Alternatif teklifleri olan hamileleri bekliyorum... Farklı öneriler, farklı mekan teklifleri haydi, konusalım hamileler...
canlarım belim ağrıdı biraz çıkıyorum ben şimdilik hepinizi öptümmm kocaman dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan
bayram sonrası olur canım ama havalar çok soğuk olmazmı kar yağarsa bide ne yapıcaz.
Ve fty,
Ben de eşgalimi vermeden, arkadan size yaklaşacağım... He he heeeeee:smiley-cool:
Her geçen ben olabilirim... Yandınız...
Kasım başı da olabilir...
Şimdi temel amacımız buluşunca ne yapacağız?
Yemek yemek?
Alışveriş?
Sohbet?
Ben bunun için anketli bir konu açayım...
sinpaç çanım şimdi gördüm,,geçmiş olsun...kız nerden geldi buldu sizi ...Ay Allah korusun yaa
canım benim bildiğim mine mağazası var ama çok pahalı.ben kendime kızılaydan almıştım.tarif ediyim yerini çok uygun hamile kıyafteleri avr.Canım ben şu an bebek alışverişi yapmayı düşünmüyorum çok erken belki bayram sonrası yavaş yavaş başlayabilirim.Ama eğer bayramdan önce buluşursak bayramda giymek için kendime bütçemede uygun hamilelik bakmayı düşünüyorum.Özellikle hamilelik pantolonu ve üzerine triko almayı düşünüyorum.Sonrada biraz dolaşır yemek yerkende sohbet ederiz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?Birde hamileler için en uygun hamilelik mağazası nerelerde var inanın bilmiyorum.Fiyatlar çok uçuk demişti bir kaç arkadaşım bir daha kim blir ne zaman giyeceğim bir şeye bir sürü para vermekte istemiyorum.Varmı öyle uygun hamileler için mağazalar bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?