2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kız bebekler erken oynuyor. Erkekler geç oynuyor. Kızlar daha hareketli oluyolarmış ama hamilelikte anne ağır oluyomuş, hareket yönünden. Erkek de geç oynuyo ama son zamanlara kadar anne hareketli oluyomuş.

Evet meg,
Ne zaman buluşalım? Ne yapalım? Sen ne dersin?

Bayram sonrası çokmu geç olur acaba?Şimdi herkes harıl harıl 3lü testler aşılar doktor randevularıyla uğraşıyor ama bana kasım başıda uyar kızlar.Hafta içimi hafta sonumu buluşalım.Hafta içi çalışan arkadaşlar için uymaz belki.Hafta sonu cumartesi öğleden sonra buluşalım olmazsa.Tabii herkesede uyarsa...

bugun o kadar uzdum ok adar hırpaladım kı kendımı , ınanın bacaklarım bıle agrımaya basladı kızlar mafoldumben
isyerindeyim bide hic calısasım yok ama aksam 7 ye kadar burada olmak zorundayım benneyaptımki

hem calısıp hem hamıle olmak ne kdar zormus

Canım bende hep tersi diye biliyorum.Mesela anneme defalarca kız dememe rağmen benim hopladığımı görünce 'bu bebek erkek ya nasıl olur'der.Yazık kadın bildikleriyle tıp arasında kalıyor suratını bir tuhaf yapıyor.Sonra ben kızmayım diye senin kız annesine çekmiş öyleyse diyor kaydirigubbakcemile3

bayram sonrası olur canım ama havalar çok soğuk olmazmı kar yağarsa bide ne yapıcaz.

Kasım başı da olabilir...
Şimdi temel amacımız buluşunca ne yapacağız?
Yemek yemek?
Alışveriş?
Sohbet?

Ben bunun için anketli bir konu açayım...

Canımcım, her zaman bekleriz seni Ankara ya, sana özel buluşma da ayarlarız istersen..
Evet DEMSTOCK tu tam olarak anlatmak istediğim, adı aklıma gelmemişti, sende orada bir buluşma ayarla işte İstanbullu Mart anneleri ile :))

Daha önce de buluşabiliriz... Alternatif teklifleri olan hamileleri bekliyorum... Farklı öneriler, farklı mekan teklifleri haydi, konusalım hamileler...

Coştun valla Sinpac, hadi bakalım kim tutar bizi... Bence Mothercare de buluşma fikri hoş, birbirimize fikir de vererek topluca alışveriş yaparız, sonrada yemek yeriz Armada da, ama başka fikirlere de açığım, herkesin fikrini değerlendirelim bence..

canlarım belim ağrıdı biraz çıkıyorum ben şimdilik hepinizi öptümmm kocaman dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan

Güle güle canımcım, dinlen iyice...

bayram sonrası olur canım ama havalar çok soğuk olmazmı kar yağarsa bide ne yapıcaz.

Zaten alışveriş merkezlerine yapışcaz.Ankamall gezmemiz açısından daha büyük ama bebek mağazaları yada hamile kıyafet mağazaları varmıydı hatırlamıyorum.Hem self servis olduğu içinde yemek sıkıntımız olmaz herkes istediğinden gider alır oturur yeriz.Sonra tek bir yere girip kusup çıkmayalımda tüm hamileler birbirimizin üzerine kaydirigubbakcemile3

Kasım başı da olabilir...
Şimdi temel amacımız buluşunca ne yapacağız?
Yemek yemek?
Alışveriş?
Sohbet?

Ben bunun için anketli bir konu açayım...

Canım ben şu an bebek alışverişi yapmayı düşünmüyorum çok erken belki bayram sonrası yavaş yavaş başlayabilirim.Ama eğer bayramdan önce buluşursak bayramda giymek için kendime bütçemede uygun hamilelik bakmayı düşünüyorum.Özellikle hamilelik pantolonu ve üzerine triko almayı düşünüyorum.Sonrada biraz dolaşır yemek yerkende sohbet ederiz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?Birde hamileler için en uygun hamilelik mağazası nerelerde var inanın bilmiyorum.Fiyatlar çok uçuk demişti bir kaç arkadaşım bir daha kim blir ne zaman giyeceğim bir şeye bir sürü para vermekte istemiyorum.Varmı öyle uygun hamileler için mağazalar bildiğiniz?

canım benim bildiğim mine mağazası var ama çok pahalı.ben kendime kızılaydan almıştım.tarif ediyim yerini çok uygun hamile kıyafteleri avr.
sıhhıyeye giderken sakaryanın girişi sanıırm yani o yol üstünde ssk işhanı var.simitçi var girişte.onun üst katı hamile giyim zaten yazıyor kocaman hamile giyim diye.oraya bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…