- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.401
Canım ben şu an bebek alışverişi yapmayı düşünmüyorum çok erken belki bayram sonrası yavaş yavaş başlayabilirim.Ama eğer bayramdan önce buluşursak bayramda giymek için kendime bütçemede uygun hamilelik bakmayı düşünüyorum.Özellikle hamilelik pantolonu ve üzerine triko almayı düşünüyorum.Sonrada biraz dolaşır yemek yerkende sohbet ederiz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?Birde hamileler için en uygun hamilelik mağazası nerelerde var inanın bilmiyorum.Fiyatlar çok uçuk demişti bir kaç arkadaşım bir daha kim blir ne zaman giyeceğim bir şeye bir sürü para vermekte istemiyorum.Varmı öyle uygun hamileler için mağazalar bildiğiniz?
canım benim bildiğim mine mağazası var ama çok pahalı.ben kendime kızılaydan almıştım.tarif ediyim yerini çok uygun hamile kıyafteleri avr.
sıhhıyeye giderken sakaryanın girişi sanıırm yani o yol üstünde ssk işhanı var.simitçi var girişte.onun üst katı hamile giyim zaten yazıyor kocaman hamile giyim diye.oraya bi bak istersen.
izmirin nersindensin zeynep benim eşim izmirli ailesi orda bayramda bizde gelicez izmire nasip olursa
Kizilayda Izgi diye bir yer var. Sonra Mine magazasi ve biraz asagisinda yine sadece hamile kiyafetleri satan bir magaza saniyorum adi happy hamileydi. Bunlarin hepsi pahali acikcasi. Ben buralardan bisi alamadim. 100 tl den asagi pantalon yok sezon mali tabi. Yesim magazalarina bakabilirsin. Orda fiyatlar cok uygun. Bi kot aldim 20 tl ve de cok memnunum nerdeyse hergun giyiyorum. :))))) Yeni sezon mallari gelecek demisti bayan onlarda olsa olsa en fazla 35-40 tl olur.
canım benim bildiğim mine mağazası var ama çok pahalı.ben kendime kızılaydan almıştım.tarif ediyim yerini çok uygun hamile kıyafteleri avr.
sıhhıyeye giderken sakaryanın girişi sanıırm yani o yol üstünde ssk işhanı var.simitçi var girişte.onun üst katı hamile giyim zaten yazıyor kocaman hamile giyim diye.oraya bi bak istersen.
sen kocayla kavga edip sonra işe gelmezsen, bugün böyle süründürürler işte adamı...
hem işten başımı kaldıramıyorum hem de kötü davranıyorlar...
ara öğünümü yiyecek vakit yok valla :)
dün ne güzel annemin dizi dibinde yiyip içip yatmıştım :)
canım bende vakt,im olursa oaraya bügün gitmeyi düşünüyorum.kumaş pantalon almam lazım kendime.bnede sana yazarım.Biliyorum canım orayı.Yarın kızılaya gitcem gittiğimde bir bakarım orayada.Hem fiyatlara hemde modellere bakarım sizede bildirirm.Sağol canım...
Canım yeşim mağazası nerde peki?
sen kocayla kavga edip sonra işe gelmezsen, bugün böyle süründürürler işte adamı...
yok canım izgi mağazası değil.ama orayada bakarım.c&a mağazasında hamile kıyafetleri varmı hiç bilmiyordum ben.orayada bakmak lazım.İZGİ HAMİLE den bahsediyorsun sanırım, evet uygun orası da ama C&A nın mağazaları daha uygun kızlar hamile kıyafetleri için, Antares teki C&A dan aldım ben, diğer mağazalara kıyasla çok daha ucuz geldi bana..
Kıyamam sana yaa, söyle kötü davranmasınlar, ben hamileyim ama ağlarım şimdi de, ben bazen hamileliğimi kullanıyorum şirkette valla :))
Annelerimiz şirkette de yanımızda olsa ne güzel olur, biz çalışırken onlar ağzımıza habire bişeyler tıkıştırır :))
ıZGı HAMıLE den bahsediyorsun sanırım, evet uygun orası da ama C&A nın mağazaları daha uygun kızlar hamile kıyafetleri için, Antares teki C&A dan aldım ben, diğer mağazalara kıyasla çok daha ucuz geldi bana..
Kıyamam sana yaa, söyle kötü davranmasınlar, ben hamileyim ama ağlarım şimdi de, ben bazen hamileliğimi kullanıyorum şirkette valla :))
Annelerimiz şirkette de yanımızda olsa ne güzel olur, biz çalışırken onlar ağzımıza habire bişeyler tıkıştırır :))
yok canım izgi mağazası değil.ama orayada bakarım.c&a mağazasında hamile kıyafetleri varmı hiç bilmiyordum ben.orayada bakmak lazım.
canım bende vakt,im olursa oaraya bügün gitmeyi düşünüyorum.kumaş pantalon almam lazım kendime.bnede sana yazarım.
ben tesadüfen buldum yeşim mağazasını.iki kot aldım 10 tl tanesi.defolu ürünleri satılan yeri var yeşimin kızılayda.ama defolu dediysem belinde var mesela minicik bir yer gözükmüyor.çok uygundu.onur çarşısının yanından ara sokağa inerken imir caddesine.orda değilse diğer caddede.iki tane sokak varya izmir caddesine inen.oraya bak canım.Canım yeşim mağazası nerde peki?
mutlaka bakıcam canım çok sağol.Kızlar C&A nın pantolonları özellikle çok hesaplı, mutlaka bakın derim..
Tunalida var cadde uzerinde. Oran sitesine giderken Yildiz son durakta var. Kizilayda da var ama onun nerde oldugunu bilmiyorum acikcasi.
ben tesadüfen buldum yeşim mağazasını.iki kot aldım 10 tl tanesi.defolu ürünleri satılan yeri var yeşimin kızılayda.ama defolu dediysem belinde var mesela minicik bir yer gözükmüyor.çok uygundu.onur çarşısının yanından ara sokağa inerken imir caddesine.orda değilse diğer caddede.iki tane sokak varya izmir caddesine inen.oraya bak canım.
canımya zaten ağlıycam gene doldum ben.bide böyle yazmışsınya acayip oldum.sen kocayla kavga edip sonra işe gelmezsen, bugün böyle süründürürler işte adamı...
canımya zaten ağlıycam gene doldum ben.bide böyle yazmışsınya acayip oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?