2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen kocayla kavga edip sonra işe gelmezsen, bugün böyle süründürürler işte adamı...
hem işten başımı kaldıramıyorum hem de kötü davranıyorlar...
ara öğünümü yiyecek vakit yok valla :)
dün ne güzel annemin dizi dibinde yiyip içip yatmıştım :)

Kizilayda Izgi diye bir yer var. Sonra Mine magazasi ve biraz asagisinda yine sadece hamile kiyafetleri satan bir magaza saniyorum adi happy hamileydi. Bunlarin hepsi pahali acikcasi. Ben buralardan bisi alamadim. 100 tl den asagi pantalon yok sezon mali tabi. Yesim magazalarina bakabilirsin. Orda fiyatlar cok uygun. Bi kot aldim 20 tl ve de cok memnunum nerdeyse hergun giyiyorum. :))))) Yeni sezon mallari gelecek demisti bayan onlarda olsa olsa en fazla 35-40 tl olur.

Biliyorum canım orayı.Yarın kızılaya gitcem gittiğimde bir bakarım orayada.Hem fiyatlara hemde modellere bakarım sizede bildirirm.Sağol canım...

Canım yeşim mağazası nerde peki?

İZGİ HAMİLE den bahsediyorsun sanırım, evet uygun orası da ama C&A nın mağazaları daha uygun kızlar hamile kıyafetleri için, Antares teki C&A dan aldım ben, diğer mağazalara kıyasla çok daha ucuz geldi bana..

Kıyamam sana yaa, söyle kötü davranmasınlar, ben hamileyim ama ağlarım şimdi de, ben bazen hamileliğimi kullanıyorum şirkette valla :))
Annelerimiz şirkette de yanımızda olsa ne güzel olur, biz çalışırken onlar ağzımıza habire bişeyler tıkıştırır :))

Kıyamam sanaaaaaaaa.....:teselli:

yok canım izgi mağazası değil.ama orayada bakarım.c&a mağazasında hamile kıyafetleri varmı hiç bilmiyordum ben.orayada bakmak lazım.

ıstanbul'daki C&A'da hiç birşey bulamadım.
Zaten hamileye benzemiyorum, göğüs yok, popo yok, basen yok, bi göbek var sipsivri :)
ıstanbul'da Ebru Maternity var, epey pahalı... Ama bir elbise bir de pantolon aldım napıyım valla... Koton'da da bizlere olabilecek birşeyler var, aklınızda bulunsun...

Canım benim sağol, valla ara sıra gözlerim doluveriyor da tutuyorum kendimi...
Annem alem yaa, her akşam 2-3 kap hazırlıyor bana, öğlenleri ve ara öğünlerde yiyeyim diye. Eve gidince de çıkıp kontrol ediyor hepsini yiyip yemediğimi. Yemediysem tehdit ediyor, bir daha yapmam aç kalırsın diye :)

Canım yeşim mağazası nerde peki?
ben tesadüfen buldum yeşim mağazasını.iki kot aldım 10 tl tanesi.defolu ürünleri satılan yeri var yeşimin kızılayda.ama defolu dediysem belinde var mesela minicik bir yer gözükmüyor.çok uygundu.onur çarşısının yanından ara sokağa inerken imir caddesine.orda değilse diğer caddede.iki tane sokak varya izmir caddesine inen.oraya bak canım.

Cidden bayağı uygunmuş iyi bir şeyler bulabilirim inş.Bende kot üzerine triko gibi şeyler arıyorum hep.Elbiseyle üşürüm diye birde elbise giyme adabım yok nedense ne oturmasını ne kalkmasını bilirim kaydirigubbakcemile3 o yüzden döne döne pantolon bakma niyetindeyim bir bakıcam yarın canım sağol......

canımya zaten ağlıycam gene doldum ben.bide böyle yazmışsınya acayip oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…