- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.421
sen üüzlme bana gönder başa çıkmadıkalrını ben hallederim.bu aralar daha bir hassassız sanki kızlar ya:sinifsinif::gitme:pembecim canım, ağlama sakın opuyorumnanaktan
ben burdakilerin hepsiyle başa çıkarım, aman :)
ilgi istedim herhalde, ondan yazdım...
ah bu hormonlar, ne hale geldik be :)))
bulursun canım mutlaka.bende elbise aldım ama bir yada iki defa giydim inanırmıısn pantalon çok daha rahat oluyor.Cidden bayağı uygunmuş iyi bir şeyler bulabilirim inş.Bende kot üzerine triko gibi şeyler arıyorum hep.Elbiseyle üşürüm diye birde elbise giyme adabım yok nedense ne oturmasını ne kalkmasını bilirim kaydirigubbakcemile3 o yüzden döne döne pantolon bakma niyetindeyim bir bakıcam yarın canım sağol......
Sağol canım.Kızılaydakide meşrutiyette imiş sanırım netten baktım şimdi.Yarın bir bakarım meşrutiyete :)
kızlar ben çıkıyorum.allaha emanet olun bebişleriniz ve siz.
kızlar ben çıkıyorum.allaha emanet olun bebişleriniz ve siz.
pembedusler canım selam sanırım pembegül derken bana söyledin:umursamaz:. ayrıntılı ultr.kendin istersne giriyorsun.eyüp ekici çok pahalı ona gitmiycem ben sağolsun kendi dr alıcak beni.22.haftadan sonra alıyor ayrıntılya.[/QUOTE .!.:canım bende netten araştırdım 20. haftada en uygun zamanmış
mutlu sende gel hep beraber gidelim armadada galiba...pembik çabuk kıs ona göre yemeğe çıkıcam yada çıkmicam...
mutludanda ses çıkmadı bizimki birdahaki aya kaldı ozaman akşam gidemem evim çok ters yerde çünkü...
dila benim net sorun verdi kkulübü yazdıklarınızı yeni görüyorum, ama ne alacağız ben hiç bilmiyorum ya nereden başlayacağız kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile
Az önce eşimle konuştuk...
Doktor, domuz gribi olsaydınız, şu anda yatak döşek yetıyor olurdunuz demiş....
Allahım, eşimde grip yokmuş, yani bende de yok... Allahım şükürler olsun...
gözün aysın sinpac
ayyyy cooook seker yaaaa kaydirigubbakcemile3
masallah senin melegineee
bende denicem bakalım ne olcak, geric benim ki cok inatcı, ne cınsiyet belli ne de daha hareket var sositososito
benimbebite akşamları babasıyla konuşurken tepik atıyo hande merak etme 20. haftayı bekle görürsün o zmantekmeyi
Kızlar, bende hamiş pantolonlarımı mine mağasından aldım tanesini 25 ten 1 beden aldım ama hala basen kısımları çok büyük oluyor rahat giyemiyorum normal pantolonlarımda olmuyo 2 tane önceden baya bi büyük gelen pantolonum vardı onlarla idare ediyorum sıkıldım ama artık hep aynı giysiyi giymekten.
bende hepsini 1 beden aldım birisi artık dar gelmeye başladı onun üst penye kısmı daha darmış diğer kadifeler çok iyi onları son aya kadar giyerim sanırım normal badilerden aldım geniş önden robalı uygun bulunca alıyorum al giy canım sende
canım bende netten araştırdım 20. haftada en uygun zamanmış
dila benim net sorun verdi kkulübü yazdıklarınızı yeni görüyorum, ama ne alacağız ben hiç bilmiyorum ya nereden başlayacağız kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile
gözün aysın sinpac
benimbebite akşamları babasıyla konuşurken tepik atıyo hande merak etme 20. haftayı bekle görürsün o zmantekmeyi
sen de Allah'a emanet ol pembecim...
CANIM YAAA BURASI ANKARALI HAMİLELERİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE DÖNMÜŞ :):):):):):
VALLA KZIALR PANTOLONALRI İYİ ALMIŞSINIZ BEN İSTANBULDA 40 DAN AŞAĞI BULAMADIM İKİ PANTOLON ALDIM BİRİ BELİ LASTİKLİ SPOR Bİ PANTOLON 45 YAZ KIŞ GİYİLERİ AMA HAMİLE PANTOLONU DEĞİL ÇOKDA RAHAT OLUYOR HALA DİĞERİDE 1 BEDEN HAMİLE PANTOLONU 55 E AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BÜYÜK OLUYORLASTİKLİ YERİ EN DARDA OLAMSINA RAĞMEN DÜŞÜYOR BENDE Bİ LASTİK DAHA GEÇİRDİM İÇİNE NAPIYIM :):)::):):) NASILSA ANLAŞILMIYOR ÜSÜTNE ARTIK UZUN GİYİYORUZ :d:d:d:d:d:
Zeynep cim cnm sana msj yazdım görememiştim seni uzun süredir
bana da çok pahalı geldi pantolonlar istanbul da
arkadaşlarımdan topluyorum bende napim :))
ya bu arada baya baya karınlarınız çıktı mı sizin
yani böle hamile kıyafetleri giyecek, uzun üstler giyecek kadar ?
ben çok kilo almadım ama karnım belli oluyo artık pantolonlarım oluyo ama kapatırsam düğmesini sıkıntı veriyo o yüzden eşofmanlarla takılıyorum bi taraftan da bakınıyorum şöle hem seveceğim hemde rahat bişeyler bakıyorum ama dediğin gibi çok pahalı bide ben kumaş istemiyorum baktığım yerlerde de ya kumaş yada kadife var ben kot istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?