2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pembecim canım, ağlama sakın opuyorumnanaktan
ben burdakilerin hepsiyle başa çıkarım, aman :)
ilgi istedim herhalde, ondan yazdım...
ah bu hormonlar, ne hale geldik be :)))
sen üüzlme bana gönder başa çıkmadıkalrını ben hallederim.bu aralar daha bir hassassız sanki kızlar ya:sinifsinif::gitme:

bulursun canım mutlaka.bende elbise aldım ama bir yada iki defa giydim inanırmıısn pantalon çok daha rahat oluyor.

Kızlar, bende hamiş pantolonlarımı mine mağasından aldım tanesini 25 ten 1 beden aldım ama hala basen kısımları çok büyük oluyor rahat giyemiyorum normal pantolonlarımda olmuyo 2 tane önceden baya bi büyük gelen pantolonum vardı onlarla idare ediyorum sıkıldım ama artık hep aynı giysiyi giymekten.

bende hepsini 1 beden aldım birisi artık dar gelmeye başladı onun üst penye kısmı daha darmış diğer kadifeler çok iyi onları son aya kadar giyerim sanırım normal badilerden aldım geniş önden robalı uygun bulunca alıyorum al giy canım sende

Nereden alışveriş yaptın ? Benim aldıklarımın kalıpları büyük heralde hiç içime sinmiyo sonra giyerim artık.

OY OYYY YERIM SENIN BEBEGINI BEN MUTLU NE TATLI OLUOLAR DIMI
SENIN MELEGININ CINSIYETI NEYDI CANIM

sen de Allah'a emanet ol pembecim...

CANIM YAAA BURASI ANKARALI HAMİLELERİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE DÖNMÜŞ :):):):):):

VALLA KZIALR PANTOLONALRI İYİ ALMIŞSINIZ BEN İSTANBULDA 40 DAN AŞAĞI BULAMADIM İKİ PANTOLON ALDIM BİRİ BELİ LASTİKLİ SPOR Bİ PANTOLON 45 YAZ KIŞ GİYİLERİ AMA HAMİLE PANTOLONU DEĞİL ÇOKDA RAHAT OLUYOR HALA DİĞERİDE 1 BEDEN HAMİLE PANTOLONU 55 E AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BÜYÜK OLUYOR LASTİKLİ YERİ EN DARDA OLAMSINA RAĞMEN DÜŞÜYOR BENDE Bİ LASTİK DAHA GEÇİRDİM İÇİNE NAPIYIM :):)::):):) NASILSA ANLAŞILMIYOR ÜSÜTNE ARTIK UZUN GİYİYORUZ :d:d:d:d:d:

selam melekler
canım iyi almışsın sen ben üsküdarda ümraniyede sordum 70 90 arası hamile pantolonları henüz almadım ama mecbur alınıcak tabii sen nerden aldın

bana da çok pahalı geldi pantolonlar istanbul da
arkadaşlarımdan topluyorum bende napim :))

ya bu arada baya baya karınlarınız çıktı mı sizin
yani böle hamile kıyafetleri giyecek, uzun üstler giyecek kadar ?

Benim karnım çıktı biraz ama basen falan yok o yüzden ne normal kıyafet giyebiliyorum ne de hamiş kıyafetleri arada işte ne bulursam...

canımcım kocaman olmadı benim karnım.
ama eski pantolonlarımı giyemiyorum.
önleri kapanmıyor. önünü açık bile bıraksam, gün içinde sıkmaya başlıyor.
mecburen hamile pantolonu giyiyorum, çok rahat oluyor günboyu işyerinde, eşofman altı gibi.
e hamile pantolonu giyince, lastik kısmı görünmesin diye ister istemez biraz uzun birşeyler giymek gerekiyor.
üstüm başım dökülüyor valla, 3-4 günde bir sürekli aynı şeyleri giyiyorum.

bana da çok pahalı geldi pantolonlar istanbul da
arkadaşlarımdan topluyorum bende napim :))

ya bu arada baya baya karınlarınız çıktı mı sizin
yani böle hamile kıyafetleri giyecek, uzun üstler giyecek kadar ?

ben çok kilo almadım ama karnım belli oluyo artık pantolonlarım oluyo ama kapatırsam düğmesini sıkıntı veriyo o yüzden eşofmanlarla takılıyorum bi taraftan da bakınıyorum şöle hem seveceğim hemde rahat bişeyler bakıyorum ama dediğin gibi çok pahalı bide ben kumaş istemiyorum baktığım yerlerde de ya kumaş yada kadife var ben kot istiyorum

canım kot var da, epey pahalı.
benim baktığım yerlerde 90-100 civarıydı hamile kotlarının fiyatı.
Almadımmmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…