2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim karnım çıktı biraz ama basen falan yok o yüzden ne normal kıyafet giyebiliyorum ne de hamiş kıyafetleri arada işte ne bulursam...
:)) garson boy olduğumuz zamanlardaki gibi sırnaşık şey
hımmm demek kıyafetlerinizin önü kapanmıyor arkadaşlarım
ben hala rahatça giyebiliyorum her kıyafetimi
az biraz çıktı karnım tabi, ama bu engel olmuyor pek
zaten bilmeyen hamile olduğumu kesinlikle anlamaz -tatlicadiarzu-

ben hastalandım kızlar...
galiba idrar yolu enf.
akşam hastaneye gitcem oturuyorum kalkamyorum walla...
yarın haber veririm size öptüm.

KIZLAR benim karnımda cıktı valla, bide kiloluyum ya onunda etikisi var tabi.
bende bi tane c&a dan 20 tl ye super bı kot aldım inanılmaz rahat, esofman gıbı,
bide gebbeden 90 tl ye kumas aldım, isyerınde hergun aynı pantalon kumas gıyıyorum :)
haftasonlarıda kot pantolon veya tayt uzerıne uzun bluz gıyıyorum,
c&a da hic kumas pantalon bulamadım hamıleler ıcın CADIARZU
sadece kot pantalonlar var...
ucuz yerler bılıyorsanız soyleyın kızlar istanbulda..

galiba idrar yolu enf.

canımmm, çok geçmiş olsun.
offf çektim biliyorum, çok fena oluyor insan.
sen de biliyorsundur zaten, bol su içmen lazım.
bir de idrar kültürü isteyebilir doktor, inşallah mikrobik bir durum değildir.
bir an önce geçer umarım...

Nereden alışveriş yaptın ? Benim aldıklarımın kalıpları büyük heralde hiç içime sinmiyo sonra giyerim artık.

kadıncadan aldım ama kapandı aldıklarım 350tutdu ben sadece 80 ödeyip çıktım yüzde 70 indirim vardı

mutlu03 tam 1 ay var aramızda maşallah bende biran önce yarılamak istiyom hamişliği

yarılamak güzel canım ama ağrılar başlıyor karnım baya büyümüş

OY OYYY YERIM SENIN BEBEGINI BEN MUTLU NE TATLI OLUOLAR DIMI
SENIN MELEGININ CINSIYETI NEYDI CANIM

olacak inşallah doktorum 17. haftamda söyledi

1 aydır giyiyorum ben

galiba idrar yolu enf.

geçmiş olsun dila neden öyle oldu üşütüyırsun işte bende işyerinde yaparken zorlanıyorum

handecim nerden aldıysan 20 tl ye süper miş.. burda pahalı ya da ben bedenme göre bulamıyorum.ben de aynı senin gibi 85 tl ye bi pantolon aldım hergün aynı şey işe hem sıkıldım hemde bizim burdaki hatunlar süslü valla olmuyo hep aynı şey, alıcam yeni bitane daha yazık ki tayt gibi bi şansım filan da yok

YAA CANIm yok valla alternatıf olmuo bende aynı pantalonu gıymekten sıkıldım, makyaj falanda yapasım yok kendıme hıc bakamıyorum bu aralar benneyaptımki

ben yarım yamalak okumuşum hande nerden aldığını yeni gördüm..hala çalışıyorum da bi taraftan..

bu arada kızlar bel ağrınız var mı ? ben bu ara bel ağrısından kıvranıyorum resmen. geçer mi bilmiyorum..oturamıyorum oturunca kalkamıyorum.geçecek mi bu biliyor musunuz?

ya benimde içimden süslenmek gelmiyor ama olmuyo işte en aznıdan kalem, rimel ööle geliyom işe.
bu da mı içgüdüsel aceba hani bebişler zarar görmesin boyadan filan diye..

AHH AHHH benimde göbek büyüdü çoktan basen filannn eee 4 ayımızdayız ve belli olmaya başladı karnım...Meleğim aksamları bazen içimde kıpır kıpır duyabiliyorum...Bir kumaş pantolunum oluyor birde LCW dan aldığım kot pantolon ...Fiyatlara baktım ateş pahası 50 TL den aşağıya yok bisey tunik altına da streç pantalon bakarım artık bundan sonra.... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bosnacım idrar tahlili tamamda kültürü nasıl alıyolar..alttan bakmicaklar dimi?çok ağrım var yaa.anlamadım hiç bişi normalde sabah kalkar kalkmaz suyla açarım gözümü öyle değilsede korkuyorum bişimi oldu acaba diye.

canımcım kültür için idrar veriyorsun sadece, normal idrar tahlili gibi.
idrarında mikrop ürüyor mu ona bakıyorlar, mikrop varsa antibiyotik veriyorlar.
hamilelikte sık rastlanan bir durummuş, korkma sakın, benim 1 hafta sürdü.
ama mikrop yoktu.
tuvaletini yaparken yanma sızlama falan oluyor mu dilacım?
bi de kendi doktoruna gideceksin di mi?

İdrar kültürünü canım yine idrar veriyorsun ama steril kaba yapacaksın yok bakmazlar alttan ve 3-4 gün sonra hangi mikrop üremiş ona bakılıyor ona göre de antibiyotik yazr doktor ama sen bol bol su iç ihmal etme..Hamilelikte idrar enfeksiyonu normaldir canım

sağolun kızlar yaa...
şimdi ben bu akşam içim rahatlasın diye bi ultrasona giricem ama başka bi hastanede...
yanma falan yok ama kendimi kasıyorum yapamıyorum gibi geliyo garip bir his sanki biri içerden idrar torbamı sıkıyo.
sendede böylemi olmuştu.iki gündür oturup kalkınca kramptan hareket edemiyorum bir kaç saniye çok önemsememiştim ama bugün abarttık olayı.
kendi doktorum başka bir problem olamayacağını sadece idrar tahlili ve kültürü istediğini gitmeme gerek olmadığını söyledi...
önümüzdeki hafta detaylı ultrasonum var zaten gidicem şimdi sadece içim rahatlasın bebikime bişi olmuşmu onu bi göreyim diye gidicem hemde şu tahlilleri yapayım en rahat hamiş bendim aranızda bu aydan sonra böyle şeyler çıkınca üzülüyorum.

İçin rahat olsun ama bebeğinle senin boşaltım sistemi tamamen farflı yerlerde canım meleğini öyle bir koruma kalkanı var ki çok afadersin ben aşırı derece de kabızım ilaç kullanmama rağmen düşün yani meleğmde gayet iyi kabız için de ilaç içiyorum ama maalesef bünye meselesi...Ultrasonda bisey çıkmayacak.Sen şundan kork az kanaman olursa, krampların oturamayacak değerde varsa...Sarı kokulu akıntı varsa, bebeğin suyundan az da gelse doktoruna hemen git.... Üzülme bisey çıkmayacak

doktorun öyle dediyse hiç korkma canımcım. git gör bebikini, özlem giderin azıcık, için rahat etsin.
benim yapamama hali sonradan başlamıştı.
sürekli tuvaletim var gibi, ama gidince yapamıyordum, aman ne sinir bişey.
tuvaleti tutmaktan da olurmuş, ben bazen işe dalıp tutuyordum, şimdi yapmamaya çalışıyorum.
hadi bize de anlatırsın kızının son marifetlerini, üzülme sen, büyüdükçe biraz muzurluk yapacak minikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…