- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.441
:)) garson boy olduğumuz zamanlardaki gibi sırnaşık şeyBenim karnım çıktı biraz ama basen falan yok o yüzden ne normal kıyafet giyebiliyorum ne de hamiş kıyafetleri arada işte ne bulursam...
canımcım kocaman olmadı benim karnım.
ama eski pantolonlarımı giyemiyorum.
önleri kapanmıyor. önünü açık bile bıraksam, gün içinde sıkmaya başlıyor.
mecburen hamile pantolonu giyiyorum, çok rahat oluyor günboyu işyerinde, eşofman altı gibi.
e hamile pantolonu giyince, lastik kısmı görünmesin diye ister istemez biraz uzun birşeyler giymek gerekiyor.
üstüm başım dökülüyor valla, 3-4 günde bir sürekli aynı şeyleri giyiyorum.
hımmm demek kıyafetlerinizin önü kapanmıyor arkadaşlarımben çok kilo almadım ama karnım belli oluyo artık pantolonlarım oluyo ama kapatırsam düğmesini sıkıntı veriyo o yüzden eşofmanlarla takılıyorum bi taraftan da bakınıyorum şöle hem seveceğim hemde rahat bişeyler bakıyorum ama dediğin gibi çok pahalı bide ben kumaş istemiyorum baktığım yerlerde de ya kumaş yada kadife var ben kot istiyorum
ben hastalandım kızlar...
galiba idrar yolu enf.
akşam hastaneye gitcem oturuyorum kalkamyorum walla...
yarın haber veririm size öptüm.
galiba idrar yolu enf.
Nereden alışveriş yaptın ? Benim aldıklarımın kalıpları büyük heralde hiç içime sinmiyo sonra giyerim artık.
mutlu03 tam 1 ay var aramızda maşallah bende biran önce yarılamak istiyom hamişliği
OY OYYY YERIM SENIN BEBEGINI BEN MUTLU NE TATLI OLUOLAR DIMI
SENIN MELEGININ CINSIYETI NEYDI CANIM
bana da çok pahalı geldi pantolonlar istanbul da
arkadaşlarımdan topluyorum bende napim :))
ya bu arada baya baya karınlarınız çıktı mı sizin
yani böle hamile kıyafetleri giyecek, uzun üstler giyecek kadar ?
galiba idrar yolu enf.
KIZLAR benim karnımda cıktı valla, bide kiloluyum ya onunda etikisi var tabi.
bende bi tane c&a dan 20 tl ye super bı kot aldım inanılmaz rahat, esofman gıbı,
bide gebbeden 90 tl ye kumas aldım, isyerınde hergun aynı pantalon kumas gıyıyorum :)
haftasonlarıda kot pantolon veya tayt uzerıne uzun bluz gıyıyorum,
c&a da hic kumas pantalon bulamadım hamıleler ıcın CADIARZU
sadece kot pantalonlar var...
ucuz yerler bılıyorsanız soyleyın kızlar istanbulda..
handecim nerden aldıysan 20 tl ye süper miş.. burda pahalı ya da ben bedenme göre bulamıyorum.ben de aynı senin gibi 85 tl ye bi pantolon aldım hergün aynı şey işe hem sıkıldım hemde bizim burdaki hatunlar süslü valla olmuyo hep aynı şey, alıcam yeni bitane daha yazık ki tayt gibi bi şansım filan da yok
canımmm, çok geçmiş olsun.
offf çektim biliyorum, çok fena oluyor insan.
sen de biliyorsundur zaten, bol su içmen lazım.
bir de idrar kültürü isteyebilir doktor, inşallah mikrobik bir durum değildir.
bir an önce geçer umarım...
bosnacım idrar tahlili tamamda kültürü nasıl alıyolar..alttan bakmicaklar dimi?çok ağrım var yaa.anlamadım hiç bişi normalde sabah kalkar kalkmaz suyla açarım gözümü öyle değilsede korkuyorum bişimi oldu acaba diye.
bosnacım idrar tahlili tamamda kültürü nasıl alıyolar..alttan bakmicaklar dimi?çok ağrım var yaa.anlamadım hiç bişi normalde sabah kalkar kalkmaz suyla açarım gözümü öyle değilsede korkuyorum bişimi oldu acaba diye.
canımcım kültür için idrar veriyorsun sadece, normal idrar tahlili gibi.
idrarında mikrop ürüyor mu ona bakıyorlar, mikrop varsa antibiyotik veriyorlar.
hamilelikte sık rastlanan bir durummuş, korkma sakın, benim 1 hafta sürdü.
ama mikrop yoktu.
tuvaletini yaparken yanma sızlama falan oluyor mu dilacım?
bi de kendi doktoruna gideceksin di mi?
İdrar kültürünü canım yine idrar veriyorsun ama steril kaba yapacaksın yok bakmazlar alttan ve 3-4 gün sonra hangi mikrop üremiş ona bakılıyor ona göre de antibiyotik yazr doktor ama sen bol bol su iç ihmal etme..Hamilelikte idrar enfeksiyonu normaldir canım
sağolun kızlar yaa...
şimdi ben bu akşam içim rahatlasın diye bi ultrasona giricem ama başka bi hastanede...
yanma falan yok ama kendimi kasıyorum yapamıyorum gibi geliyo garip bir his sanki biri içerden idrar torbamı sıkıyo.
sendede böylemi olmuştu.iki gündür oturup kalkınca kramptan hareket edemiyorum bir kaç saniye çok önemsememiştim ama bugün abarttık olayı.
kendi doktorum başka bir problem olamayacağını sadece idrar tahlili ve kültürü istediğini gitmeme gerek olmadığını söyledi...
önümüzdeki hafta detaylı ultrasonum var zaten gidicem şimdi sadece içim rahatlasın bebikime bişi olmuşmu onu bi göreyim diye gidicem hemde şu tahlilleri yapayım en rahat hamiş bendim aranızda bu aydan sonra böyle şeyler çıkınca üzülüyorum.
sağolun kızlar yaa...
şimdi ben bu akşam içim rahatlasın diye bi ultrasona giricem ama başka bi hastanede...
yanma falan yok ama kendimi kasıyorum yapamıyorum gibi geliyo garip bir his sanki biri içerden idrar torbamı sıkıyo.
sendede böylemi olmuştu.iki gündür oturup kalkınca kramptan hareket edemiyorum bir kaç saniye çok önemsememiştim ama bugün abarttık olayı.
kendi doktorum başka bir problem olamayacağını sadece idrar tahlili ve kültürü istediğini gitmeme gerek olmadığını söyledi...
önümüzdeki hafta detaylı ultrasonum var zaten gidicem şimdi sadece içim rahatlasın bebikime bişi olmuşmu onu bi göreyim diye gidicem hemde şu tahlilleri yapayım en rahat hamiş bendim aranızda bu aydan sonra böyle şeyler çıkınca üzülüyorum.
bugün de bitti mesai çok şükür.
öptüm sizi ve bıdıklarınızı...
iyi akşamlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?