- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.461
CANIM YAAA BURASI ANKARALI HAMİLELERİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE DÖNMÜŞ :):):):):):
VALLA KZIALR PANTOLONALRI İYİ ALMIŞSINIZ BEN İSTANBULDA 40 DAN AŞAĞI BULAMADIM İKİ PANTOLON ALDIM BİRİ BELİ LASTİKLİ SPOR Bİ PANTOLON 45 YAZ KIŞ GİYİLERİ AMA HAMİLE PANTOLONU DEĞİL ÇOKDA RAHAT OLUYOR HALA DİĞERİDE 1 BEDEN HAMİLE PANTOLONU 55 E AMA DEDİĞİNİZ GİBİ BÜYÜK OLUYORLASTİKLİ YERİ EN DARDA OLAMSINA RAĞMEN DÜŞÜYOR BENDE Bİ LASTİK DAHA GEÇİRDİM İÇİNE NAPIYIM :):)::):):) NASILSA ANLAŞILMIYOR ÜSÜTNE ARTIK UZUN GİYİYORUZ :d:d:d:d:d:
selam melekler
canım iyi almışsın sen ben üsküdarda ümraniyede sordum 70 90 arası hamile pantolonları henüz almadım ama mecbur alınıcak tabii sen nerden aldın
ya benimde içimden süslenmek gelmiyor ama olmuyo işte en aznıdan kalem, rimel ööle geliyom işe.
bu da mı içgüdüsel aceba hani bebişler zarar görmesin boyadan filan diye..
Merhaba arkadaşlar.Bende öğrendim cinsiyetini erkekmiş.Listeye yazarsınız umarım..
Merhaba arkadaşlar.Bende öğrendim cinsiyetini erkekmiş.Listeye yazarsınız umarım..
Gözün aydın canım hayırlısı olsun..Merhaba arkadaşlar.Bende öğrendim cinsiyetini erkekmiş.Listeye yazarsınız umarım..
masallah yaa bi prenses daha gelio kızları esştledik yani..banada bi doktor yuzde 99 kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek görünüyo dedi radyolog..son olarak gittigimde aynı gün kız oldugundan cok emindiniz ama ayrıntılı usg de erkek dediler dedim tekrar baktı bu dedi erkekse bana etek giydirin kız bu dedi...ayyyyy dalga geciolar sanki hiçbiseye alıstrmadım kendimi..saglıklı olsunlarda..slm kızlar,nasılsınız,umarım sizler ve minkler iyidir herşey yolundadır,dün dra gittik üçlü test için kan verdik ve cinsiyetimizi öğrendik
drumuz %99 kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dedi
o kadar mutluyuzki anlatılmaz hele eşim havalara uçuyor sanki dünden beri bir başka bakıyor dünyaya gönlümüze göre oldu çok şükür,dua edin nolur bu testimiz ve tüm testlerimiz temiz çıksın hepimizin inşallah
Güsel haberlerle gelmen dileğiyle cnmm meleğinle buluşucan harika hayırlı haberlerini bekliyoruzyarın doktora gidicem içim kıpır kıpır.Herkese iyi geceler.
Benimde çıktı inanamadım sanki 1 günde kocaman oldu doktorum sölemişti şu andan itibaren hızla büyücek die bakalım sonunda ne durumda olucaz çok merak ediorum . Herşey kuzucuklarımız için onlar sağlıklı olsunlar yeterki...kızlar göbeğim baya çıktı yaaaa
hemde bir anda diyebilirim
kıyafetlerim olmuyo
lastikli etek giyinebiliyorum idareten
karnımın alt tarafları baya geriliyor
rahatsız ediyor beni hareketlerimi baya kısıtlıyor bu gerilme
gerilirkende acıyor
Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun inşallah
yarın doktora gidicem içim kıpır kıpır.Herkese iyi geceler.
slm kızlar,nasılsınız,umarım sizler ve minkler iyidir herşey yolundadır,dün dra gittik üçlü test için kan verdik ve cinsiyetimizi öğrendik
o kadar mutluyuzki anlatılmaz hele eşim havalara uçuyor sanki dünden beri bir başka bakıyor dünyaya gönlümüze göre oldu çok şükür,dua edin nolur bu testimiz ve tüm testlerimiz temiz çıksın hepimizin inşallah
kızlar göbeğim baya çıktı yaaaa
hemde bir anda diyebilirim
kıyafetlerim olmuyo
lastikli etek giyinebiliyorum idareten
karnımın alt tarafları baya geriliyor
rahatsız ediyor beni hareketlerimi baya kısıtlıyor bu gerilme
gerilirkende acıyor
Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun inşallah
Günaydın güzel anneler...
CENİN'İN GÜNCESİ
[canım bun usen mi yazdın yoksa bir yerden alıntı mı bilmiyoru mama çok beeğendim çok duygulandım yine yaaa:
meleğim benimmmm sabırsızlıkla bekliyoruz onlarıııı
slm kızlar,nasılsınız,umarım sizler ve minkler iyidir herşey yolundadır,dün dra gittik üçlü test için kan verdik ve cinsiyetimizi öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?