2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarımm,
Herkese sağlıklı, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir cuma günü diliyorum.

Cenin'in Güncesi beni de çok duygulandırdı, 20 hafta yaşını okurken ağladım valla.
Son 2-3 gündür biraz fazla ağlamaklıyım :)

selam melekler
canım iyi almışsın sen ben üsküdarda ümraniyede sordum 70 90 arası hamile pantolonları henüz almadım ama mecbur alınıcak tabii sen nerden aldın

canım ümraniyede çarşıda bi tane hamile mağazasındna aldım gencalalın hizasında hemen yan tarafındaydı diye hatırlıyorum beli lastikli spor pantolonuda gene ümraniyede ara sokakalrda kokoş diye bir yer avr birde tunik alıdm ordan pembe üstünde çiçek işlemeleri felan var çok şeker liseli kuzenelrimden babanneme kadar hepsi bayıldı çok cıvıl cıvıl harika bi tunik ve göbeğimi çok güsel gösteriyor :)::):):):): onuda indirimde idi üstelik 25 e aldım :):)::)

hımm teşekkürler canım yaa biz carrefour gelemdi aklımıza capitole gittik fiyatalr 100 lira ile başlıyor DD: hemen kaçtık dedik gidelim ellilik pantolonu alalım nasılsa süresi belli bu kıyafetin o yüz lirayıda gider doktora veriri bebeğimizi biraz fazla görürüz:

hayırlı sabahlar herkeseee :1hug: benim de 16. haftada pek yokken birden çıkmıştı
böyle başlıyor demekki :))
bol bol krem ve bebeyağı kullanmayı unutma
gerilmedeki acılarını giderir inş.
Günaydın güzel anneler...
günaydınnnn opuyorumnanaktan
ne güzel bir alıntıydı bu :asigim: teşekkürler...

Günaydın hamişler, Şu bebiş güncesini okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi, Bundan sonra onu hissetmesemde dokunucam konuşucam onunla yeter ki üzülmesin bebikim...

:))))) ilk bebeğimde hep ordan alışveriş yapmıştım,,o kıyafetleri şimdide giyiyorum...:)

ya evet çapitol çok pahalı bende orda gebe diye bir mağaza var oraya baktım fiyatlar baya bi uçuk..120 tl idi bir kot,,bende almdım çıktım alttarafı bir kaç ay giyeeğim sonuçta!o kadar para veremem...

aynı mağazaya bakmışız ::):):):)

gunaydin kizlarrrr,
ne guzel bir gun 2 gun olacak tatilin habercisi. super.......
cenin guncesini okurken ki suratimdaki sebelek gulumsemeyi gormeliydiniz. sanki bebegim o an benimle konusuyor gibiydi kaydirigubbakcemile3

Günaydın hamişler, Şu bebiş güncesini okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi, Bundan sonra onu hissetmesemde dokunucam konuşucam onunla yeter ki üzülmesin bebikim...

tutma yavrum ağla ben ağladım valla zaten bu araalr sürekli ağlıyorum artık eşimle konuşurkende tutamıyorum kendimi dün gece bi güsel ağladım adamcağız uyuyamamış sabha kadar sabahın köründe aradı nasıl oldun diye . bide sabah sesini duyunca öyle ağladım askerdeki sıkıntıalrı yetmiyor bide ben üzdüm kocacığımı :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

kizlar benim dun aksam birden bademcigim sisti ve agrimaya basladi tum gecede devam etti yutkunurken acidi hep. bugun biraz daha iyi gibiyim ama cok tirsiyorum simdi durduk yerde nerden cikti o kadar da dikkat ediyordum.......

dila06 naptin verdin mi idrar bi de ultrasona gircektin noldu.....

canım günaydım çok sağol hatırladığın için.
gittim dün akşam hastaneye öğlen bana ultrason var diyen hatum akşam yok dedi çıldırdım yaa...
ultrason için gitmiştim acil doktoru tahlillerimi yazdı indim yaptırdım ama adam bişiden anlamıyoki hamilemisin diye soruyo bana yuh dedim ya.
uzaktan baktı öyle tahlillerimi yazdı 60 tl muayene parası aldı şerefsizler.
çok sinirlendim...
neyse idrarda bişi çıkmadı temizmiş kendi doktorumu aradım yaw bebişin büyüo arkadaşım dedi ama dedim bu öyle bi ağrı değil bu daha değişik kalkamıyorum oturduğum yerden...tamam tamam panik can gelde yarın 5 dakka bakim kızını özledin sen anlaşılan dedi :):hulya: öğlen gidicem bi...

kizlar benim dun aksam birden bademcigim sisti ve agrimaya basladi tum gecede devam etti yutkunurken acidi hep. Bugun biraz daha iyi gibiyim ama cok tirsiyorum simdi durduk yerde nerden cikti o kadar da dikkat ediyordum.......

canım bünyeler daha hashasa tabi e bide havaalr değişiyor tam hastalık havaları bi doktora görün bide giydikelrine dikkat et .... çok geçmiş olsun cnaımm

seyyaltaner sanırım eşin askerde kazasız kavuşun inşallah:Saruboceq:
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım eşim askerde değil ama sık sık yurt dışına göreve gidiyor ve 1 ay falan gelmiyor.yeni geldi daha ve her an gidebilir belki teselli olur sana diye söylüyorum bizimkinin işi bu ama ne yapayım.sayılı zaman çabuk geçer üzme kendini de kocişi de zor olsa da. umarım bir daha hiç ayrılmazsınız..

CANIM GEÇMİŞ OSLUN SENDEKİ İDR. YOLLR. ENF. İDİ DEĞİLMİ O BENDE D EOLDU VE BURDA Bİ ÇOK KİŞİDE VARDI ÇOK SANCI YAPIYOR YANMA FELAND OLUYOR CİCİŞİNE DİKAKT ET kaydirigubbakcemile3 ÇOK SIK YIKAMA AMA SADECE ÇOK SIK İÇ ÇAMAŞIRINI DEĞİŞTİR SANA Bİ ANTİBİYORTİK VERİRİ EN KÖTÜ İHTİMALLE VE SONRADA GEÇER SIKINTI ETME ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM ÇABUK İYİLEŞİRİSN ÇOK SIKINTI VERİYOR ÇÜNKİ ANLIYORUM SENİ :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

CANIM SANADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ÇOK SAOL ÇOK ZOR OLUYOR GERÇEKTEN İKİ YADA 3 HAFTADA BİR BEN GİDİYORUM ONU GÖRMEYE DAYANAMIYOUM NAPIYIM :gitme:
ŞİMDİLİK DOKTORUMDA İZİN VERİYOR 95 GÜNÜMÜZ KALDI BEN YEDİNCİ AYIMA GELDİĞİMDE GELECEK YANIMIZA VE MEVLAM BİR DAHA KİMSEYE AYRILIK YAŞATMASIN SİZEDE AYNI ŞARTLARDA AMA AYRILIĞINIZIN OLMAYACAĞI HAYIRLI BAŞKA Bİ İŞ NASİP EDER BELKİ MEVLAM :):lepi:

kızlar günaydın bugün geçmişe bakmadım çok kabarık geldi sayfalarsositososito
inş. iisiniz hepiniz.
ben açııııımmmm.acilen bişiler bulmalıım kendimecokacimcoook

bu arada arkadaşlar domuz gribi aşısı geldi biliyorsunuz türkiye ye de. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?

canım ben doktoruma sordum daha ne olduğu bell ideğil bende lütfen şimdilik aceleci davranmayın ben bir iki hafta içinde hepinizi arayıp bilgilendireceğim ama önce tam anlamıyla birde biz görelim içeriğini sizlere sakıncaı olavbilir dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum yani onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…