- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.481
selam melekler
canım iyi almışsın sen ben üsküdarda ümraniyede sordum 70 90 arası hamile pantolonları henüz almadım ama mecbur alınıcak tabii sen nerden aldın
kızlar ümraniye carrefourda peacock var oraya bakın hamile pantolunu için..35-50 arası kotlar falan..9 tl ye tşhirtler falan vardı son gittiğimde ,
ya bende normalde çok süslü gezerim şimdi hiç canım istemiyor,ruj sürmek bile zor gelmeye başladı!
benim de 16. haftada pek yokken birden çıkmıştıkızlar göbeğim baya çıktı yaaaa
hemde bir anda diyebilirim
kıyafetlerim olmuyo
lastikli etek giyinebiliyorum idareten
karnımın alt tarafları baya geriliyor
rahatsız ediyor beni hareketlerimi baya kısıtlıyor bu gerilme
gerilirkende acıyor
Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun inşallah
günaydınnnn opuyorumnanaktanGünaydın güzel anneler...
canım ümraniyede çarşıda bi tane hamile mağazasındna aldım gencalalın hizasında hemen yan tarafındaydı diye hatırlıyorum beli lastikli spor pantolonuda gene ümraniyede ara sokakalrda kokoş diye bir yer avr birde tunik alıdm ordan pembe üstünde çiçek işlemeleri felan var çok şeker liseli kuzenelrimden babanneme kadar hepsi bayıldı çok cıvıl cıvıl harika bi tunik ve göbeğimi çok güsel gösteriyor :)::):):):): onuda indirimde idi üstelik 25 e aldım :):)::)
hımm teşekkürler canım yaa biz carrefour gelemdi aklımıza capitole gittik fiyatalr 100 lira ile başlıyorD D: hemen kaçtık dedik gidelim ellilik pantolonu alalım nasılsa süresi belli bu kıyafetin o yüz lirayıda gider doktora veriri bebeğimizi biraz fazla görürüz :
:))))) ilk bebeğimde hep ordan alışveriş yapmıştım,,o kıyafetleri şimdide giyiyorum...:)
ya evet çapitol çok pahalı bende orda gebe diye bir mağaza var oraya baktım fiyatlar baya bi uçuk..120 tl idi bir kot,,bende almdım çıktım alttarafı bir kaç ay giyeeğim sonuçta!o kadar para veremem...
Günaydın hamişler, Şu bebiş güncesini okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi, Bundan sonra onu hissetmesemde dokunucam konuşucam onunla yeter ki üzülmesin bebikim...
dila06 naptin verdin mi idrar bi de ultrasona gircektin noldu.....
kizlar benim dun aksam birden bademcigim sisti ve agrimaya basladi tum gecede devam etti yutkunurken acidi hep. Bugun biraz daha iyi gibiyim ama cok tirsiyorum simdi durduk yerde nerden cikti o kadar da dikkat ediyordum.......
tutma yavrum ağla ben ağladım valla zaten bu araalr sürekli ağlıyorum artık eşimle konuşurkende tutamıyorum kendimi dün gece bi güsel ağladım adamcağız uyuyamamış sabha kadar sabahın köründe aradı nasıl oldun diye . bide sabah sesini duyunca öyle ağladım askerdeki sıkıntıalrı yetmiyor bide ben üzdüm kocacığımı :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
canım günaydım çok sağol hatırladığın için.
gittim dün akşam hastaneye öğlen bana ultrason var diyen hatum akşam yok dedi çıldırdım yaa...
ultrason için gitmiştim acil doktoru tahlillerimi yazdı indim yaptırdım ama adam bişiden anlamıyoki hamilemisin diye soruyo bana yuh dedim ya.
uzaktan baktı öyle tahlillerimi yazdı 60 tl muayene parası aldı şerefsizler.
çok sinirlendim...
neyse idrarda bişi çıkmadı temizmiş kendi doktorumu aradım yaw bebişin büyüo arkadaşım dedi ama dedim bu öyle bi ağrı değil bu daha değişik kalkamıyorum oturduğum yerden...tamam tamam panik can gelde yarın 5 dakka bakim kızını özledin sen anlaşılan dedi :):hulya: öğlen gidicem bi...
seyyaltaner sanırım eşin askerde kazasız kavuşun inşallah:Saruboceq:
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım eşim askerde değil ama sık sık yurt dışına göreve gidiyor ve 1 ay falan gelmiyor.yeni geldi daha ve her an gidebilirbelki teselli olur sana diye söylüyorum bizimkinin işi bu ama ne yapayım.sayılı zaman çabuk geçer üzme kendini de kocişi de zor olsa da. umarım bir daha hiç ayrılmazsınız..
bu arada arkadaşlar domuz gribi aşısı geldi biliyorsunuz türkiye ye de. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?